Νέα

Κακόφημες περιοχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η ποιό κακόφημη περιοχή ?

• Ομόνοια (περιξ)

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Πλ.Βικτωρίας (περιξ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πλ.Θεάτρου (περιξ)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Πλ. Βάθης (περιξ)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Πλ. Αττικής (περιξ)

• Πλ. Αμερικής (περιξ)

• Μεταξουργίο (περιξ)

• Φυλής (περιξ)

• Μοναστηράκι (περιξ)

• Αχαρνών

• Άλλη ? (ποιά)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Βαλε οτι πριν κατι βδομαδες βρηκαν 10 μετρα απο εκει που μενω, μια γυναικα δεμενη χειροποδαρα πεταμενη στα σκουπιδια.
Με ολα αυτα εχω χεστει να παω ακομα και μεχρι το περιπτερο, δεν ειναι κατασταση αυτη. Θελω να εχω κατι πανω μου για να αισθανομαι ασφαλεια. Και εχω σκεφτει να αγορασω καμια σιδερογροθια ή τιποτα τετοιο. Ξερετε που παιζει να βρω?
Αυτοι φιλε ειναι αποφασισμενοι για ολα,και να εχεις σιδερογροθια θα στην παρουνε πρωτου το καταλαβης και με αυτην θα σου σπασουνε τα μουτρα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όταν συμβαίνουν 100 ληστείες - κλοπές κλπ ημερησίως, στατιστικά η πιθανότητα μεγαλώνει.
Μέσα σε 6 μήνες έχουν κλέψει 2 φορές τον πατέρα μου που είναι παππούλης,
και έχουν ληστέψει με μαχαίρι τη νύφη μου.

Περαστικά μας στο μπουρδέλο, έτσι όπως το καταντήσαμε....
Ασε τις σιδερογροθιές φιλαράκο και αν περπατάς τη νύχτα,
κοίτα να κρατάς πάνω σου το πολύ 20€...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κλεβουν απο όποιον εχει..

δεν εχει, δεν του κλεβουν..  :P

Επισκέπτης
Λοιπον σε διαστημα μιας βδομαδας μου συνεβησαν τα εξης..
1ο σκηνικο. Στην αγιου κωνσταντινου ενας μαυρος με ακολουθησε, λεω και εγω θα θελει να μου πουλησει τιποτα και δεν εδωσα σημασια, μεχρι που με αρπαζει απο το χερι και με τραβαει, εγω να κρατιεμαι απο μια πορτα ενος μαγαζιου και τελικα με αφησε και μπηκα μεσα στο μαγαζι.
2ο σκηνικο. Γυριζω βραδι σπιτι, ερχεται ενας τυπος και καλα κατι να με ρωτησει και ερχεται και αλλος ενας απο πισω με μαχαιρι και αρχιζουν να ψαχνουν τις τσεπες μου. πηραν πορτοφολι και κινητο και εξαφανιστηκαν. (τον εναν τον πετυχα δυο μερες μετα να κοβει βολτες μονος του)
Βαλε οτι πριν κατι βδομαδες βρηκαν 10 μετρα απο εκει που μενω, μια γυναικα δεμενη χειροποδαρα πεταμενη στα σκουπιδια.
Με ολα αυτα εχω χεστει να παω ακομα και μεχρι το περιπτερο, δεν ειναι κατασταση αυτη. Θελω να εχω κατι πανω μου για να αισθανομαι ασφαλεια. Και εχω σκεφτει να αγορασω καμια σιδερογροθια ή τιποτα τετοιο. Ξερετε που παιζει να βρω?
παρε ενα αεροβολο γυρω στα 100 ευρω, αλλα σε περιπτωση που οι αλλοι εχουν πυροβολο τη γαμησες. αλλιως ειναι καλο αποθητικο και μονο που θα το δει ο αλλος, ομως το παιζεισ 50 50 να φας τα μουτρα σου
Η μεγαλητερη μαλακια που μπορει να κανει κανεις ειναι να κουβαλαει οποιασδηποτε μορφης οπλο αν δεν εχει τα αρχιδια να φτασει το θεμα στα ακρα η συμβουλη δικια μου ειναι ειναι παρεις κανενα σπρει τιποτα τετοιο η απλα να φροντιζεις να προνοεις και να μην εισαι τοσο αμεριμνος οταν περπατας

mr.blonde

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κοιταξτε εννοειται οτι συμφωνω με οσους λενε αστην σιδερογροθια κλπ κλπ γιατι πολυ απλα ενα τζανκι οταν ψαχνει την δοση του δεν νιωθει τιποτα και το γνωριζω απο πρωτο χερι. αλλα ρε μαγκες αμα σας κατσουν μεσα σε μια βδομαδα και εσας αυτα τα σκηνικα πιστεψτε με θα αναθεωρησετε αποψεις.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κοιταξτε εννοειται οτι συμφωνω με οσους λενε αστην σιδερογροθια κλπ κλπ γιατι πολυ απλα ενα τζανκι οταν ψαχνει την δοση του δεν νιωθει τιποτα και το γνωριζω απο πρωτο χερι. αλλα ρε μαγκες αμα σας κατσουν μεσα σε μια βδομαδα και εσας αυτα τα σκηνικα πιστεψτε με θα αναθεωρησετε αποψεις.
και σενα αν σου βάλουν τη σιδερογροθιά στον πάτο θα αναθεωρήσεις. Ασ'το είπαμε

Επισκέπτης
Φιλε ακου πως ειναι οι πιθανοτητες
βλεπουν τη σιδερογροθια και φευγουν 10%
σε κανουν τοπι στο ξιλο 60%
τσακωνεις τιποτα μαχαιριες 30%
αυτα η αποφαση δικια σου :think: :think: :think:

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Η μεγαλητερη μαλακια που μπορει να κανει κανεις ειναι να κουβαλαει οποιασδηποτε μορφης οπλο αν δεν εχει τα αρχιδια να φτασει το θεμα στα ακρα η συμβουλη δικια μου ειναι ειναι παρεις κανενα σπρει τιποτα τετοιο η απλα να φροντιζεις να προνοεις και να μην εισαι τοσο αμεριμνος οταν περπατας

σου προτείνω να έχεις παραμάσχαλα κάτι τέτοιο μαν.
δεν ξέρω αν πετάει πλαστικές σφαίρες. ούτε άδεια θέλει ούτε τίποτε. απλά για εκφοβισμό.
άλλη λύση τα σπρέι! τα έχουν και οι ειδικές δυνάμεις.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι τα τζανκια πλεον που κανουν αυτα τα σκηνικα, ειναι οργανωμενοι αραποπακιστανοτετιοι.. το γραφω χωρις ιχνος ρατσισμου αλλα ετσι ειναι. τωρα ΑΝ εχεις ενα αεροβολο ΚΑΙ προλαβεις να τη μυριστεις τη φαση απο αποσταση ΚΑΙ οταν σε πλησιασουν αρχισεις να τους ριχνεις στη μουρη ΚΑΙ δεν εχουν και αυτοι κατι η δεν υπαρχει καποιος απο πισω σου τη γλυτωνεις

mr.blonde

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και σενα αν σου βάλουν τη σιδερογροθιά στον πάτο θα αναθεωρήσεις. Ασ'το είπαμε

ρε φιλε πως να σου βαλουν την σιδερογροθια στον πατο? θα στην βγαλουν απο τα χερια? δεν λεω να το παιζεις μπρους λι και να καθεσαι να τους βαρας μεχρι να ψοφησουν αλλα απλα να σκασεις μια γροθια να τους ζαλισεις για να την κανεις..

Επισκέπτης
δεν ειναι τα τζανκια πλεον που κανουν αυτα τα σκηνικα, ειναι οργανωμενοι αραποπακιστανοτετιοι.. το γραφω χωρις ιχνος ρατσισμου αλλα ετσι ειναι. τωρα ΑΝ εχεις ενα αεροβολο ΚΑΙ προλαβεις να τη μυριστεις τη φαση απο αποσταση ΚΑΙ οταν σε πλησιασουν αρχισεις να τους ριχνεις στη μουρη ΚΑΙ δεν εχουν και αυτοι κατι η δεν υπαρχει καποιος απο πισω σου τη γλυτωνεις
φιλε το θεμα ειναι να γλυτωσει και να μην παει φυλακη
ρε φιλε πως να σου βαλουν την σιδερογροθια στον πατο? θα στην βγαλουν απο τα χερια? δεν λεω να το παιζεις μπρους λι και να καθεσαι να τους βαρας μεχρι να ψοφησουν αλλα απλα να σκασεις μια γροθια να τους ζαλισεις για να την κανεις..
για να ρωτας τετοια αν φας μια φαπα θα χασεις και σιδερογροθιες και το φως σου και μετα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα μπορέσεις-προλάβεις να βαρέσεις γροθιά? Τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν θα χεστεις πάνω σου όταν στην πέσουν?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Εμένα τους τελευταίους μήνες με έχει βολέψει απίστευτα αυτό

Τυπε λυπαμαι αλλα εχεις μεινει πολύ πισω....
bazooka_vespa.jpg

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
           kati tetoio gia aerovolo elega oxi plastiko

φυλακη δε πας για τετοιους ακομα και λεμε τωρα να τους σκοτωσεις (που δεν ειναι αρκετα δυνατα για να σκωτωσουν τα αεροβολα) γιατι αυτοι δε θα πανε στους μπατσους να σε καταγγειλουνε

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δοκιμασε αυτο για οπλο..

Συνημμένα

• nike.png
    nike.png