Νέα

Κακόφημες περιοχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η ποιό κακόφημη περιοχή ?

• Ομόνοια (περιξ)

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Πλ.Βικτωρίας (περιξ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πλ.Θεάτρου (περιξ)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Πλ. Βάθης (περιξ)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Πλ. Αττικής (περιξ)

• Πλ. Αμερικής (περιξ)

• Μεταξουργίο (περιξ)

• Φυλής (περιξ)

• Μοναστηράκι (περιξ)

• Αχαρνών

• Άλλη ? (ποιά)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τζακ ο αντεροβγαλτης..

pleasure μήπως δεν είσαι εσύ; μήπως έχασες τον ρυθμό σου;
πριν την διακοπή σου τους έβριζες επί τόπου και όχι όπως τώρα με δυό χρόνια καθυστέρηση.

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σαλόνικα όλα καλά πάντως,κοπρόσκυλα Αθηναίοι κλάψτεεεεεεεεεεεε!!! :booty: :dancing:

Αν εξαιρέσεις βαρδάρη,νεάπολι κ πλαταμώνα,αλλά τίποτα τραγικό κ εκεί!!! :P
τα πακια φιλε μονο τον περνουω δε τον δινουν να ουμε ετσι δε στερασ τιποτσ δεν ημαστε κε ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΚΑΠΙΣΙ

Επισκέπτης
αντονοτομαζι νο2 τυπε μου :2funny:
τυπε διαβασε τι εχει γραψει ο τιτανας για την πρωτη καμα της ελλαδας & μην κανεις ατυχεις συγκρισεις..
απο τα 12 λεμε οτι σφαζει..

Μιχάλης Γενίτσαρης: "Αλλά n καλή μας τύxn που δεν ήταν το βράδυ n χωροφυλακή εκεί, παρά μόνο ένας ανθυπολοχαγός, τον οποίον εγώ τον βλέπω να κατεβαίνει τις σκάλες και να βάζει το χιτώνιο. Αλλά δεν είχα προσέξει που έβαλε το χέρι του να φιάξει τηv εξάρτυσn και νόμιζα ότι βγάζει μπιστόλl, γιατίς το φως εκεί που ήτανε δεν επαρκούσε. Καιόπως βαστάω στο 'να χέρι το μπιστόλι και στο άλλο τnv κάμα, του δίνω μια από κάτω από τnv ελιά του ποδιού του, και n κάμα βγαίνει πίσω στο κωλομέρι. Σωρό-κουβάρι από τις σκάλες, με φωνές σαν ουρλιαχτά».(...)
"Και τότες αρχινάει n ζnμιά- δεν αφήνω δωμάτιο γερό. Τά' σπασα όλα μέσα: ντουλάπες, λαβουμάνα, ρούχα έσχιζα, και άλλα. Ώσπου μπαίνω στο δωμάτιο τnς μαντάμας μέσα, χωρίς να ξέρω ότι το δωμάτιο είναι τnς μαντάμας. Ορμάει κι αυτή μέσα, φοβούμενn μn τnς τα σπάσω κι αυτnνής, και πάει να μου αρπάξει τnv κάμα που βαστούσα στα χέρια μου. Τότε γίνεται πάλι το μοιραίο- τnς κόβω το χέρι και τnς αφαιράω δύο δάχτυλα. Μπήζει τις φωνές".(...)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε διαβασε τι εχει γραψει ο τιτανας για την πρωτη καμα της ελλαδας & μην κανεις ατυχεις συγκρισεις..
απο τα 12 λεμε οτι σφαζει..

Μιχάλης Γενίτσαρης: "Αλλά n καλή μας τύxn που δεν ήταν το βράδυ n χωροφυλακή εκεί, παρά μόνο ένας ανθυπολοχαγός, τον οποίον εγώ τον βλέπω να κατεβαίνει τις σκάλες και να βάζει το χιτώνιο. Αλλά δεν είχα προσέξει που έβαλε το χέρι του να φιάξει τηv εξάρτυσn και νόμιζα ότι βγάζει μπιστόλl, γιατίς το φως εκεί που ήτανε δεν επαρκούσε. Καιόπως βαστάω στο 'να χέρι το μπιστόλι και στο άλλο τnv κάμα, του δίνω μια από κάτω από τnv ελιά του ποδιού του, και n κάμα βγαίνει πίσω στο κωλομέρι. Σωρό-κουβάρι από τις σκάλες, με φωνές σαν ουρλιαχτά».(...)
"Και τότες αρχινάει n ζnμιά- δεν αφήνω δωμάτιο γερό. Τά' σπασα όλα μέσα: ντουλάπες, λαβουμάνα, ρούχα έσχιζα, και άλλα. Ώσπου μπαίνω στο δωμάτιο τnς μαντάμας μέσα, χωρίς να ξέρω ότι το δωμάτιο είναι τnς μαντάμας. Ορμάει κι αυτή μέσα, φοβούμενn μn τnς τα σπάσω κι αυτnνής, και πάει να μου αρπάξει τnv κάμα που βαστούσα στα χέρια μου. Τότε γίνεται πάλι το μοιραίο- τnς κόβω το χέρι και τnς αφαιράω δύο δάχτυλα. Μπήζει τις φωνές".(...)
:rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ποιές πιστεύετε είναι οι ποίο κακόφημες περιοχές της Αθήνας (κυρίως το βράδυ) ;;; :think:

Παρακαλώ να προστεθεί στην ψηφοφορία των κακόφημων περιοχών και η Πλ. Συντάγματος ...  :cheesy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εχει 4-5 part τα αλλα θα τα βρειτε εκει δειτε το πρωτο εδω  :rockon:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το κωλονακι, με τοσες αδερφες :grin:

mr.blonde

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον σε διαστημα μιας βδομαδας μου συνεβησαν τα εξης..
1ο σκηνικο. Στην αγιου κωνσταντινου ενας μαυρος με ακολουθησε, λεω και εγω θα θελει να μου πουλησει τιποτα και δεν εδωσα σημασια, μεχρι που με αρπαζει απο το χερι και με τραβαει, εγω να κρατιεμαι απο μια πορτα ενος μαγαζιου και τελικα με αφησε και μπηκα μεσα στο μαγαζι.
2ο σκηνικο. Γυριζω βραδι σπιτι, ερχεται ενας τυπος και καλα κατι να με ρωτησει και ερχεται και αλλος ενας απο πισω με μαχαιρι και αρχιζουν να ψαχνουν τις τσεπες μου. πηραν πορτοφολι και κινητο και εξαφανιστηκαν. (τον εναν τον πετυχα δυο μερες μετα να κοβει βολτες μονος του)
Βαλε οτι πριν κατι βδομαδες βρηκαν 10 μετρα απο εκει που μενω, μια γυναικα δεμενη χειροποδαρα πεταμενη στα σκουπιδια.
Με ολα αυτα εχω χεστει να παω ακομα και μεχρι το περιπτερο, δεν ειναι κατασταση αυτη. Θελω να εχω κατι πανω μου για να αισθανομαι ασφαλεια. Και εχω σκεφτει να αγορασω καμια σιδερογροθια ή τιποτα τετοιο. Ξερετε που παιζει να βρω?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το πιθανότερο είναι να σου βάλουν την σιδερογροθιά στον πάτο. Ασ'το καλύτερα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε τί ηλικια εχεις ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
το θρεντ συγχωνευθηκε..

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παρε ενα αεροβολο γυρω στα 100 ευρω, αλλα σε περιπτωση που οι αλλοι εχουν πυροβολο τη γαμησες. αλλιως ειναι καλο αποθητικο και μονο που θα το δει ο αλλος, ομως το παιζεισ 50 50 να φας τα μουτρα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom