stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Βρε ελα που σου λεω εχεις και φρεσκο κολαρακι απο σαλονικα εχουν βαρεθει τους αθηναιουςΌχι ευχαριστώ μην τους στερήσω από τον κώλο σου!!!
Βρε ελα που σου λεω εχεις και φρεσκο κολαρακι απο σαλονικα εχουν βαρεθει τους αθηναιουςΌχι ευχαριστώ μην τους στερήσω από τον κώλο σου!!!
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τζακ ο αντεροβγαλτης..
αντονοτομαζι νο2 τυπε μουααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τζακ ο αντεροβγαλτης..
πολυ αιμα τυπεαντονοτομαζι νο2 τυπε μου
τα πακια φιλε μονο τον περνουω δε τον δινουν να ουμε ετσι δε στερασ τιποτσ δεν ημαστε κε ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΚΑΠΙΣΙΣαλόνικα όλα καλά πάντως,κοπρόσκυλα Αθηναίοι κλάψτεεεεεεεεεεεε!!!
Αν εξαιρέσεις βαρδάρη,νεάπολι κ πλαταμώνα,αλλά τίποτα τραγικό κ εκεί!!!
δεν ασχολουμαι με αμοιβαδες & πουστρακια παιχτη..pleasure μήπως δεν είσαι εσύ; μήπως έχασες τον ρυθμό σου;
πριν την διακοπή σου τους έβριζες επί τόπου και όχι όπως τώρα με δυό χρόνια καθυστέρηση.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΓιατί εγώ , παρ' ότι βέρος Αθηναίος , είμαι ΠΑΟΚΑΡΑ . Βασικά δεν άντεξα τις αδικίες του Κόκκαλη ...
τυπε διαβασε τι εχει γραψει ο τιτανας για την πρωτη καμα της ελλαδας & μην κανεις ατυχεις συγκρισεις..αντονοτομαζι νο2 τυπε μου
τυπε διαβασε τι εχει γραψει ο τιτανας για την πρωτη καμα της ελλαδας & μην κανεις ατυχεις συγκρισεις..
απο τα 12 λεμε οτι σφαζει..
Μιχάλης Γενίτσαρης: "Αλλά n καλή μας τύxn που δεν ήταν το βράδυ n χωροφυλακή εκεί, παρά μόνο ένας ανθυπολοχαγός, τον οποίον εγώ τον βλέπω να κατεβαίνει τις σκάλες και να βάζει το χιτώνιο. Αλλά δεν είχα προσέξει που έβαλε το χέρι του να φιάξει τηv εξάρτυσn και νόμιζα ότι βγάζει μπιστόλl, γιατίς το φως εκεί που ήτανε δεν επαρκούσε. Καιόπως βαστάω στο 'να χέρι το μπιστόλι και στο άλλο τnv κάμα, του δίνω μια από κάτω από τnv ελιά του ποδιού του, και n κάμα βγαίνει πίσω στο κωλομέρι. Σωρό-κουβάρι από τις σκάλες, με φωνές σαν ουρλιαχτά».(...)
"Και τότες αρχινάει n ζnμιά- δεν αφήνω δωμάτιο γερό. Τά' σπασα όλα μέσα: ντουλάπες, λαβουμάνα, ρούχα έσχιζα, και άλλα. Ώσπου μπαίνω στο δωμάτιο τnς μαντάμας μέσα, χωρίς να ξέρω ότι το δωμάτιο είναι τnς μαντάμας. Ορμάει κι αυτή μέσα, φοβούμενn μn τnς τα σπάσω κι αυτnνής, και πάει να μου αρπάξει τnv κάμα που βαστούσα στα χέρια μου. Τότε γίνεται πάλι το μοιραίο- τnς κόβω το χέρι και τnς αφαιράω δύο δάχτυλα. Μπήζει τις φωνές".(...)
διαβασε τυπε μου..
Ποιές πιστεύετε είναι οι ποίο κακόφημες περιοχές της Αθήνας (κυρίως το βράδυ) ;;;
οπως παντα,σωστος ο μεγας πορνορεπορτερ..Παρακαλώ να προστεθεί στην ψηφοφορία των κακόφημων περιοχών και η Πλ. Συντάγματος ...