Νέα

Κακόφημες περιοχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Η ποιό κακόφημη περιοχή ?

• Ομόνοια (περιξ)

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Πλ.Βικτωρίας (περιξ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πλ.Θεάτρου (περιξ)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Πλ. Βάθης (περιξ)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Πλ. Αττικής (περιξ)

• Πλ. Αμερικής (περιξ)

• Μεταξουργίο (περιξ)

• Φυλής (περιξ)

• Μοναστηράκι (περιξ)

• Αχαρνών

• Άλλη ? (ποιά)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12
OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ότι η πιο επικίνδυνη περιοχή σύμφωνα με κάποια περιστατικά είναι η περιοχή του Μεταξουργείου...

32233453vl9.png

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ότι η πιο επικίνδυνη περιοχή σύμφωνα με κάποια περιστατικά είναι η περιοχή του Μεταξουργείου...

32233453vl9.png
Ακουσα και εγω τους δυο τρεις τελευταιους μηνες οτι την εχουν δει καπως οι Κουρδοι σε εκεινα τα μερη

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
καλημέρα.. αυτοί οι αλλοδαποί στο μεταξουργείο(και στη Φυλής ενίοτε)που στέκονται συνήθως στις γωνίες κάθε δρόμου και κοιτάζουν.. νταβάδες είναι?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Kατα την γνωμη μου οι πιο κακοφημες και επικυνδινες περιοχες της Αθηνας ειναι
1)Μεταξουργειο (γενικα ολο το μεταξουργειο μεταξυ Αχιλλεως -ΑΓ.Κωνσταντινου και πειραιως)
2)Σοφοκλεους πολυ επικυνδινη οδος μεταξυ πειραιως και Αθηνας.
3)Πλατεια Ομονοιας

ενω οι καλυτερες ειναι
1)Κολωνακι
2)Πλακα
3)θησειο
ενω και το Πεδιο του Αρεως ειναι απ τις καλες μου.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
...Η αληθεια κατα τη γνωμη μου ειναι πως παντου μπορεις να βρεις μπελαδες...τα μεσα μεταφορας εχουν γινει προσιτα στο καθε κακοποιο στοιχειο...μου εχει τυχει κακοτοπια σε Χαλανδρι ενω στο Μεταξι προχωρω ανενοχλητος...2,3 και 4 το πρωι και ειμαι μονος οταν πηγαινω...

Επισκέπτης
...Η αληθεια κατα τη γνωμη μου ειναι πως παντου μπορεις να βρεις μπελαδες...τα μεσα μεταφορας εχουν γινει προσιτα στο καθε κακοποιο στοιχειο...μου εχει τυχει κακοτοπια σε Χαλανδρι ενω στο Μεταξι προχωρω ανενοχλητος...2,3 και 4 το πρωι και ειμαι μονος οταν πηγαινω...
πεστα...παντου γινονται μαλακιες,αλλα πρεπει και να το προκαλεσεις και λιγο ε...αν τον κοιτας με μισος τον πακιστανο ε καλα κανεις αλλα μπορει να αντιδρασει το αρχιδι οποτε φυλαξου καλου κακου

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
..εσυ Ντραμ σε ποια περιοχη μενεις?

Επισκέπτης
πεστα...παντου γινονται μαλακιες,αλλα πρεπει και να το προκαλεσεις και λιγο ε...αν τον κοιτας με μισος τον πακιστανο ε καλα κανεις αλλα μπορει να αντιδρασει το αρχιδι οποτε φυλαξου καλου κακου

Αστα να πανε φιλε.Αφορμη γυρευουν τα αρχιδια.Λιγο στραβα να κοιταξεις κατα την μερια τους θα σου κολησουν.

Επισκέπτης
Αστα να πανε φιλε.Αφορμη γυρευουν τα αρχιδια.Λιγο στραβα να κοιταξεις κατα την μερια τους θα σου κολησουν.
μαλακες τι να πεις...και πολλοι ελληνες το ιδιο,οποτε καλυτερα κοιτα τη δουλεια σου για να σε ησυχος.φυλακη γιναμε,να περπαταμε με τα ματια στο πατωμα

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
...ημουν Μελισσια σε ενα Σκλαβενιτη και περιμενα σταματημενος απεξω στο αυτοκινητο...κοιτουσα στο κενο απλα χαζευοντας και σε καποια φαση εντελως τυχαια το βλεμμα μου διασταυρωθηκε με ενος τυπου ο οποιος πιστεψε οτι τον κοιτουσα...και μου λεει:'εχεις κανα προβλημα φιλαρακι?'....του λεω 'οχι'...μετα που τον πετυχαινω μεσα στο μαρκετ τον πιανω και τον ρωταω με υφος δηθεν καχυποπτο απο που με αναγνωρισε...ο τυπος τα κλασε και μου ειπε κοιτωντας αλλου σχεδον κατουρημενος απο το φοβο του οτι 'απλα σε περασα για ενα φιλο μου'

Επισκέπτης
...ημουν Μελισσια σε ενα Σκλαβενιτη και περιμενα σταματημενος απεξω στο αυτοκινητο...κοιτουσα στο κενο απλα χαζευοντας και σε καποια φαση εντελως τυχαια το βλεμμα μου διασταυρωθηκε με ενος τυπου ο οποιος πιστεψε οτι τον κοιτουσα...και μου λεει:'εχεις κανα προβλημα φιλαρακι?'....του λεω 'οχι'...μετα που τον πετυχαινω μεσα στο μαρκετ τον πιανω και τον ρωταω με υφος δηθεν καχυποπτο απο που με αναγνωρισε...ο τυπος τα κλασε και μου ειπε κοιτωντας αλλου σχεδον κατουρημενος απο το φοβο του οτι 'απλα σε περασα για ενα φιλο μου'
ελα μωρε μαλακιες τωρα,αυτα ειναι βλακειες.καθεσαι κι ασχολεισαι με τον καθε ηλιθιο

Επισκέπτης
...Γουσταρω πολυ ωραια περιοχη...να υποθεσω οτι εισαι και Ολυμπιακος?
α δεν ασχολουμαι με μπαλα,παιζω αλλα με ομαδες δε τα παω καλα.παντως ο ολυμπιακος εχει καλη ομαδα τωρα,αναμφισβητητα.ο πειραιας καλος ειναι,μπουρδελα δεν εχει...θεκω να γαμησω και παιρνω το τραινο καθε φορα!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
α δεν ασχολουμαι με μπαλα,παιζω αλλα με ομαδες δε τα παω καλα.παντως ο ολυμπιακος εχει καλη ομαδα τωρα,αναμφισβητητα.ο πειραιας καλος ειναι,μπουρδελα δεν εχει...θεκω να γαμησω και παιρνω το τραινο καθε φορα!
Παει η ενδοξη εποχη της Τρουμπας...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Stories