You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κακόφημες περιοχές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 324
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ακουσα και εγω τους δυο τρεις τελευταιους μηνες οτι την εχουν δει καπως οι Κουρδοι σε εκεινα τα μερηΤον τελευταίο καιρό παρατηρείται ότι η πιο επικίνδυνη περιοχή σύμφωνα με κάποια περιστατικά είναι η περιοχή του Μεταξουργείου...
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
καλημέρα.. αυτοί οι αλλοδαποί στο μεταξουργείο(και στη Φυλής ενίοτε)που στέκονται συνήθως στις γωνίες κάθε δρόμου και κοιτάζουν.. νταβάδες είναι?
Kατα την γνωμη μου οι πιο κακοφημες και επικυνδινες περιοχες της Αθηνας ειναι
1)Μεταξουργειο (γενικα ολο το μεταξουργειο μεταξυ Αχιλλεως -ΑΓ.Κωνσταντινου και πειραιως)
2)Σοφοκλεους πολυ επικυνδινη οδος μεταξυ πειραιως και Αθηνας.
3)Πλατεια Ομονοιας
ενω οι καλυτερες ειναι
1)Κολωνακι
2)Πλακα
3)θησειο
ενω και το Πεδιο του Αρεως ειναι απ τις καλες μου.
1)Μεταξουργειο (γενικα ολο το μεταξουργειο μεταξυ Αχιλλεως -ΑΓ.Κωνσταντινου και πειραιως)
2)Σοφοκλεους πολυ επικυνδινη οδος μεταξυ πειραιως και Αθηνας.
3)Πλατεια Ομονοιας
ενω οι καλυτερες ειναι
1)Κολωνακι
2)Πλακα
3)θησειο
ενω και το Πεδιο του Αρεως ειναι απ τις καλες μου.
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
...Η αληθεια κατα τη γνωμη μου ειναι πως παντου μπορεις να βρεις μπελαδες...τα μεσα μεταφορας εχουν γινει προσιτα στο καθε κακοποιο στοιχειο...μου εχει τυχει κακοτοπια σε Χαλανδρι ενω στο Μεταξι προχωρω ανενοχλητος...2,3 και 4 το πρωι και ειμαι μονος οταν πηγαινω...
Επισκέπτης
πεστα...παντου γινονται μαλακιες,αλλα πρεπει και να το προκαλεσεις και λιγο ε...αν τον κοιτας με μισος τον πακιστανο ε καλα κανεις αλλα μπορει να αντιδρασει το αρχιδι οποτε φυλαξου καλου κακου...Η αληθεια κατα τη γνωμη μου ειναι πως παντου μπορεις να βρεις μπελαδες...τα μεσα μεταφορας εχουν γινει προσιτα στο καθε κακοποιο στοιχειο...μου εχει τυχει κακοτοπια σε Χαλανδρι ενω στο Μεταξι προχωρω ανενοχλητος...2,3 και 4 το πρωι και ειμαι μονος οταν πηγαινω...
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
..εσυ Ντραμ σε ποια περιοχη μενεις?
Επισκέπτης
πεστα...παντου γινονται μαλακιες,αλλα πρεπει και να το προκαλεσεις και λιγο ε...αν τον κοιτας με μισος τον πακιστανο ε καλα κανεις αλλα μπορει να αντιδρασει το αρχιδι οποτε φυλαξου καλου κακου
Αστα να πανε φιλε.Αφορμη γυρευουν τα αρχιδια.Λιγο στραβα να κοιταξεις κατα την μερια τους θα σου κολησουν.
Επισκέπτης
καστελλα,ακομη ειναι καλα εδω..εσυ Ντραμ σε ποια περιοχη μενεις?
Επισκέπτης
μαλακες τι να πεις...και πολλοι ελληνες το ιδιο,οποτε καλυτερα κοιτα τη δουλεια σου για να σε ησυχος.φυλακη γιναμε,να περπαταμε με τα ματια στο πατωμαΑστα να πανε φιλε.Αφορμη γυρευουν τα αρχιδια.Λιγο στραβα να κοιταξεις κατα την μερια τους θα σου κολησουν.
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
...ημουν Μελισσια σε ενα Σκλαβενιτη και περιμενα σταματημενος απεξω στο αυτοκινητο...κοιτουσα στο κενο απλα χαζευοντας και σε καποια φαση εντελως τυχαια το βλεμμα μου διασταυρωθηκε με ενος τυπου ο οποιος πιστεψε οτι τον κοιτουσα...και μου λεει:'εχεις κανα προβλημα φιλαρακι?'....του λεω 'οχι'...μετα που τον πετυχαινω μεσα στο μαρκετ τον πιανω και τον ρωταω με υφος δηθεν καχυποπτο απο που με αναγνωρισε...ο τυπος τα κλασε και μου ειπε κοιτωντας αλλου σχεδον κατουρημενος απο το φοβο του οτι 'απλα σε περασα για ενα φιλο μου'
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
...Γουσταρω πολυ ωραια περιοχη...να υποθεσω οτι εισαι και Ολυμπιακος?καστελλα,ακομη ειναι καλα εδω
Επισκέπτης
ελα μωρε μαλακιες τωρα,αυτα ειναι βλακειες.καθεσαι κι ασχολεισαι με τον καθε ηλιθιο...ημουν Μελισσια σε ενα Σκλαβενιτη και περιμενα σταματημενος απεξω στο αυτοκινητο...κοιτουσα στο κενο απλα χαζευοντας και σε καποια φαση εντελως τυχαια το βλεμμα μου διασταυρωθηκε με ενος τυπου ο οποιος πιστεψε οτι τον κοιτουσα...και μου λεει:'εχεις κανα προβλημα φιλαρακι?'....του λεω 'οχι'...μετα που τον πετυχαινω μεσα στο μαρκετ τον πιανω και τον ρωταω με υφος δηθεν καχυποπτο απο που με αναγνωρισε...ο τυπος τα κλασε και μου ειπε κοιτωντας αλλου σχεδον κατουρημενος απο το φοβο του οτι 'απλα σε περασα για ενα φιλο μου'
Επισκέπτης
α δεν ασχολουμαι με μπαλα,παιζω αλλα με ομαδες δε τα παω καλα.παντως ο ολυμπιακος εχει καλη ομαδα τωρα,αναμφισβητητα.ο πειραιας καλος ειναι,μπουρδελα δεν εχει...θεκω να γαμησω και παιρνω το τραινο καθε φορα!...Γουσταρω πολυ ωραια περιοχη...να υποθεσω οτι εισαι και Ολυμπιακος?
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Παει η ενδοξη εποχη της Τρουμπας...α δεν ασχολουμαι με μπαλα,παιζω αλλα με ομαδες δε τα παω καλα.παντως ο ολυμπιακος εχει καλη ομαδα τωρα,αναμφισβητητα.ο πειραιας καλος ειναι,μπουρδελα δεν εχει...θεκω να γαμησω και παιρνω το τραινο καθε φορα!
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
...το ξερω μωρε...απλα ηθελα να κανω πλακα με τον τυπο δεν τον πηρα σοβαρα...ελα μωρε μαλακιες τωρα,αυτα ειναι βλακειες.καθεσαι κι ασχολεισαι με τον καθε ηλιθιο
Επισκέπτης
εκεινο το '67 ηταν εθνικο πενθος!Παει η ενδοξη εποχη της Τρουμπας...
Επισκέπτης
ε ενταξει απλως ποτε δεν ξερεις.χεστα,περασε σιγα...το ξερω μωρε...απλα ηθελα να κανω πλακα με τον τυπο δεν τον πηρα σοβαρα...
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
αγορι μου απο χθες εχεις γραψει 70 και βαλε μηνυματα!Drum is on fire!εκεινο το '67 ηταν εθνικο πενθος!
Επισκέπτης
δε βαριεσαι,κουβεντα να γινεται.καλυπτω τα κενα στην επικοινωνια,οταν δεν ειμαι για καφε η στις πουτανες πρεπει καπως να μιλησω!αγορι μου απο χθες εχεις γραψει 70 και βαλε μηνυματα!Drum is on fire!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 128