Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.835
- Πόντοι
- 7.185
Μου θύμισες τρελό σκηνικό. Είχαμε μαζευτεί με 4 φιλαράκια να κάνουμε μαραθώνιο με ταινίες και λέμε σε ένα διάλειμμα να παραγγείλουμε να τσιμπήσουμε. Βρίσκω φυλλάδιο από καινούρια πιτσαρία 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου. Παίρνω τηλ απαντά μια πιτσιρίκα. Δεν ξέρω τί με έπιασε και αρχίζω να της μιλάω με λάγνα φωνή, ευγενικά, καλοσυνάτα κι ευχάριστα. Την ακούω να κομπάζει λιγάκι καθώς μιλάει. Με το που κλείνω το τήλ γυρνάω στην παρέα και τους λέω να δείτε ότι τις πίτσες θα μας τις φέρει η τηλεφωνήτρια. Με το που χτυπάει το κουδούνι δεν ανοίγω την πόρτα του διαμερήσματός, κοιτάω πρώτα από το ματάκι και βλέπω μια ωραιότατη, ξανθούλα πιτσιρίκα 23άρα να φτιάχνει μαλλί όλο προσδοκία με τις πίτσες στο χέρι. Βέβαια με το που άνοιξε η πόρτα και με είδε κατέβασε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα από απογοήτευση.Πλάκα πλάκα....
Ψάχνω call girl που να μαγειρεύει - bourdela.com forum
Πρόσφατα με παράτησε μια γκόμενα που ήξερε να μαγειρεύει. Το στομάχι μου τα χει παίξει από τα delivery.Δεν αντέχω άλλο σουβλάκι. Υπάρχει καμμιά call girl να ρχεται να μαγειρεύει μήπως? Διαθέτω κουζίνα με 4 εστίες και έχω κατσαρόλια και μπρίκια και τα υλικά τα αγοράζω εγώ. Ευχαριστώ.www.bourdela.com
Οι κολλητοί ψιλό ξεχάσαν της πίτσες θέλανε να της ορμήξουν. Οι πίτσες τελικά ήταν μέτριες, Όλες οι ταινίες από εκεί και μετά μας βγάζανε μόνο γέλιο!