Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
δεν χανεις τιποταΔεν σε έχω "δοκιμάσει "για να έχω άποψη. Για άλλους μπορώ να το πω με σιγουριά ότι μπορεί...
δεν χανεις τιποταΔεν σε έχω "δοκιμάσει "για να έχω άποψη. Για άλλους μπορώ να το πω με σιγουριά ότι μπορεί...
Σαν άφραγκος, πού την πας όταν ψήθηκε?για τα λεφτα μου (αφραγκος ειμαι εντωμεταξυ πιτα στο παραμυθι ειμαι)
Ω ναι,είσαι ο καλύτεροςΕυχαριστω να σαι καλα
Ευτυχώς με προειδοποίησες,. Σε είχα επόμενο στόχοδεν χανεις τιποτα
Τούμπα θύρα 4 για tuba-libre.Σαν άφραγκος, πού την πας όταν ψήθηκε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο η εμφάνιση λοιπόν;;; Ας μη χαμηλώνουμε το επίπεδο!!!Χαχαχα
Να υποθέσουμε, δεν βλέπομαι. Πάλι θα τα ζηλεύατε? Ή θα τα λέγατε "ήρωες "?
Είναι εύκολο,εδώ μεσα όλοι ειναι μάστορες στην τεχνική και στην προσφορά ηδονής....Κυρίως αυτό, σωστά καταλάβατε.
Ε,γι'αυτο δεν μπορεί να δείξει την τέχνη τουΤούμπα θύρα 4 για tuba-libre.
Ναι είναι ομοιοπαθής.Ε,γι'αυτο δεν μπορεί να δείξει την τέχνη του
Είστε ο μοναδικός, είμαι σίγουρη. Πρώτο κριτήριο είναι η εμφάνιση . ΠάνταΜόνο η εμφάνιση λοιπόν;;; Ας μη χαμηλώνουμε το επίπεδο!!!
Εγω τους λεω οταν βγαινουμε ειμαι αφραγκος , εχω ισα ισα 25 ευρω για ξενοδοχειο και ετσι πηδαωΣαν άφραγκος, πού την πας όταν ψήθηκε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν όμως στο dt το ύφος μαρτυρά ξιπασιά ή αγένεια, την ακυρώνει!Είστε ο μοναδικός, είμαι σίγουρη. Πρώτο κριτήριο είναι η εμφάνιση . Πάντα
Όχι για όλους, όχι πάντα.Είστε ο μοναδικός, είμαι σίγουρη. Πρώτο κριτήριο είναι η εμφάνιση . Πάντα
Γι'αυτό ενστικτωδώς σας έχω αδυναμία.Ναι είναι ομοιοπαθής.
ειδες σε εσωσα με αυτοθυσιαΕυτυχώς με προειδοποίησες,. Σε είχα επόμενο στόχο
Εξάλλου στα ελάχιστα μηνύματα που έχουμε ανταλλάξει εμείς οι δύο, δεν έχω εικόνα. Βαδίζω με οδηγό την οξυδέρκεια που διακρίνω στο γραπτό σας λόγο!Είστε ο μοναδικός, είμαι σίγουρη. Πρώτο κριτήριο είναι η εμφάνιση . Πάντα
Ε,γι'αυτο δεν μπορεί να δείξει την τέχνη του
Εμείς πρέπει να συναντηθούμε. Να σας βγάλω από τον κόπο να τα γράφετε και πού ξέρετε, να τα κάνουμε πράξηΓλυκά κυλούσε το καυλί μου
κι έσταζε μέλι το μουνί.
Και πέθαινα στα μπούτια σου
πέρσι το καλοκαίρι.
Και πέθαινα μεσ΄το μουνί σου
κι έτρεμες μ' αναφιλητά...
Και πέφταν πάνω μου λυτά
τα ζωντανά μαλλιά σου.
Αυτό είναι πιο μοντέρνο από το άλλο που ήταν αισθαντική μπαλάντα. Είναι γεμάτο άγριο λυρισμό και νοσταλγία. Μπορώ να βάλω ηλεκτρικό βιολί και τρομπόνια αν θέλετεΓλυκά κυλούσε το καυλί μου
κι έσταζε μέλι το μουνί.
πέρσι το καλοκαίρι.
κι έτρεμες μ' αναφιλητά...
Και πέφταν πάνω μου λυτά
τα ζωντανά μαλλιά σου.
Επος!! Εχω την άδεια να ξεκινήσω μελοποίηση;Γλυκά κυλούσε το καυλί μου
κι έσταζε μέλι το μουνί.
πέρσι το καλοκαίρι.