Νέα

Και όμως...οι γυναίκες μας παρακολουθούν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟ ΓΥΝΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

MaryNina

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Κρίμα που οι άντρες νομίζετε ότι δεν έχουμε ιδέα ως φυλο περι του χομπι! Καμια φορα ξερουμε και παραπανω

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.981
Πόντοι
1.056
Κρίμα που οι άντρες νομίζετε ότι δεν έχουμε ιδέα ως φυλο περι του χομπι! Καμια φορα ξερουμε και παραπανω
Ελπιζω να μας διαφημιζεις στις φιλες σου και ολες αυτες στις υπολοιπες..

Και οτι παραπανω ξερεις μιλα μας γιαυτο..

Διψαμε για γνωσεις..

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Σαν τις Ελληνίδες πουθενά μωρό μου! Είναι πολύ κακό που στο εξωτερικό παντού μας αγαπάνε μόλις ακούσουν ελληνίδα τρέχουν στα πόδια μας και όταν είμαι στην χώρα μου και θέλω να τα δώσω όλα να ακούω τέτοιου είδους σχόλια , μωρό μου αν εσυ συνήθισες ακαποτο με την Ρουμάνα δεν σιυ φταει μετά η ελληνίδα επειδή σου είπε ΟΧι τα φιλια μου και περαστικά σου :kiss-mark:
Ίσα ίσα το ότι βάζουν καπότα οι ελληνίδες στην πίπα το έχω στα θετικά τους.
Το κακό είναι πως όταν η πίπα τελειώσει τη βγάζουν από το στόμα τους και ακούμε το μπλα μπλα τους
:2funny::buck2:
Υγ υπάρχει θέμα με τίτλο "τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελεηνίδες" για να γράψεις γιατί στο παρών είσαι εκτός θέματος φίλη μου

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Δεν βάζουμε όλες οι Ελληνίδες κάποτα στην πίπα άλλες τα καταπίνουμε και ολας ! Απλά σου έκατσε κάποια στραβή ελληνίδα και πληρώνουμε τώρα εμείς , δεν πειράζει αγάπη μου ο καθένας όπου ταιριάζει
Ξαναλέω και πάλι.
Υπάρχει νήμα εδώ μέσα να γράψεις φίλη μου.
Τα υπόλοιπα είναι βεβιασμένα δικά σου συμπεράσματα.
Καλή συνέχεια και καλό Πασχα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.904
Πόντοι
1.446

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟ ΓΥΝΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Έχω πεθάνει στα γέλια...!

Τέτοια σαπουνόπερα για μια πουτσα που έφαγε ... μόνο απο Ελε-η-νιδα ..!

Αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσουν τα εργαζόμενα κοριτσια ...
Τους φέρομαι ευγενικά... καταλαβαίνουν τι θέλω και περναω καλα ... χωρίς δράματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Έχω πεθάνει στα γέλια...!

Τέτοια σαπουνόπερα για μια πουτσα που έφαγε ... μόνο απο Ελε-η-νιδα ..!

Αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσουν τα εργαζόμενα κοριτσια ...
Τους φέρομαι ευγενικά... καταλαβαίνουν τι θέλω και περναω καλα ... χωρίς δράματα
Μετα ομως οταν δεν βρισκουν αντρα καποιες, λενε "πού πηγανε οι αντρες". Εδω ο ανθρωπος εναν πουτσο πηγε να ριξει, και του επρηξε τα συκωτια τούτη εδω απο τη γκρινια, τελικα την παρατησε ο ανθρωπος και ησυχασε, και το ζωαδι βγαινει και λεει ουσιαστικα "δεν με παρατησες εσυ, σε παραταω εγω". Ωραια, εσυ με παρατας, ουστ απο δω κλαψομουνι, get a life. Μωρε μια χαρα τα λεει η κολομπιανα μου, καποιες γυναικες πρεπει να βρισκουν αντρα μονο στα κινουμενα σχεδια.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.741
Πόντοι
2.036

Άντε ντάξ να δεχτώ πολλά, του μαγείρευε του έπλενε, της έλεγε ψέματα ήταν ανεύθυνος ... οκ.
Ήταν έγκυος αυτή με το παιδί άλλου ενώ πηδιόταν με τον τύπο και απορεί που δεν την ήθελε για κάτι παραπάνω; διάβασα καλά;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.078
Πόντοι
3.846
το πιο πιθανό είναι να το έγραψε κάποια λεσβία που ξέρει απέξω όλα τα κείμενα της Λένας Κιτσοπούλου, ίσως και η ίδια η Λένα Κιτσοπούλου. Δεν πιστεύω να συνέβη κάτι από όλα αυτά, απλά αναπαράγει το στερεότυπο του μαλάκα άντρα που είναι φαλλοκράτης, επιφανειακός, ανίκανος για πατέρας, κοιτάζει μόνο το σεξ κτλ.

το μόνο που αποδεικνύει αυτό το κείμενο είναι ότι οι γυναίκες που περνάνε καλύτερα είναι αυτές που πηδιούνται με όποιον θέλουν όποτε θέλουν. Οι υπόλοιπες που περιμένουν τον τέλειο άντρα, έχουν τα κατοικίδια για παιδιά και το δονητή για σύζυγο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
.
το πιο πιθανό είναι να το έγραψε κάποια λεσβία που ξέρει απέξω όλα τα κείμενα της Λένας Κιτσοπούλου, ίσως και η ίδια η Λένα Κιτσοπούλου. Δεν πιστεύω να συνέβη κάτι από όλα αυτά, απλά αναπαράγει το στερεότυπο του μαλάκα άντρα που είναι φαλλοκράτης, επιφανειακός, ανίκανος για πατέρας, κοιτάζει μόνο το σεξ κτλ.

το μόνο που αποδεικνύει αυτό το κείμενο είναι ότι οι γυναίκες που περνάνε καλύτερα είναι αυτές που πηδιούνται με όποιον θέλουν όποτε θέλουν. Οι υπόλοιπες που περιμένουν τον τέλειο άντρα, έχουν τα κατοικίδια για παιδιά και το δονητή για σύζυγο.
Η τα παιδιά για κατοικίδια και το σύζυγο για δονητή
:confused::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άντε ντάξ να δεχτώ πολλά, του μαγείρευε του έπλενε, της έλεγε ψέματα ήταν ανεύθυνος ... οκ.
Ήταν έγκυος αυτή με το παιδί άλλου ενώ πηδιόταν με τον τύπο και απορεί που δεν την ήθελε για κάτι παραπάνω; διάβασα καλά;
Καλά διάβασες τυπε μου...
Τα δικά τους δικα τους και τα δικα μας δικα τους...

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom