Νέα

Μας πηρανε χαμπαρι οι ελλεινιδες μαγκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 268
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mην απαντας με ταυτολογιες. Αυτο λεμε ρε αδερφε, γιατι ακριβως θα ειχε ενδιαφερον. Τι εχεις? Χιουμορ? Ομορφια? Λεφτα? Ωραιο αμαξι ? Ωραιους κοιλιακους?

Εχω ναι... χιουμορ , ομορφια και κοιλιακους.

Και τωρα που μου ορισες πως θα απανταω.... αν θες απαντα και εσυ στην δικη μου ερωτηση

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχω ναι... χιουμορ , ομορφια και κοιλιακους.

Και τωρα που μου ορισες πως θα απανταω.... αν θες απαντα και εσυ στην δικη μου ερωτηση

Στο δρομο στη γειτονια, την πετυχα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδη? βρηκες μια ασχετη στην γειτονια και πηγες να της μιλησεις?

Ρε τη βλεπω μια φορα, καβλαντιζω λιγο , την ξαναπετυχαινω και 1-2-3 αναλογως ποσες θελει , αν θελει και αυτη ανταποκρινεται, Αν οχι το αφηνει στις καλημερες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε τη βλεπω μια φορα, καβλαντιζω λιγο , την ξαναπετυχαινω και 1-2-3 αναλογως ποσες θελει , αν θελει και αυτη ανταποκρινεται, Αν οχι το αφηνει στις καλημερες.

Το καβλαντιζω με μια αγνωστη τι σημαινει ακριβως? πως επιασες την κουβεντα ρε φιλε?
ειναι αγνωστη την βλέπεις στο δρομο να πηγαινει στην δουλεια της με τους φακελους πρωι πρωι
και πας να καυλαντισεις?  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το καβλαντιζω με μια αγνωστη τι σημαινει ακριβως? πως επιασες την κουβεντα ρε φιλε?
ειναι αγνωστη την βλέπεις στο δρομο να πηγαινει στην δουλεια της με τους φακελους πρωι πρωι

Παμε μια μερα για καφε να σου δειξω. Θα φερω και γκομενες ελα

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6

Σε αυτού του είδους τις γνωριμίες την πρωτοβουλία την παίρνει η γυναίκα. Εκτός αν ο άλλος είναι πολύ μαλαγάνας και δημοσιοσχετίστας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παμε μια μερα για καφε να σου δειξω. Θα φερω και γκομενες ελα

χαχα τι να δειξεις ρε συ... αυτα τα εχω κανει πολυ πριν βγεις για καφε πρωτη σου φορα.

Μας δουλευεις? ασε που λες ψεματα. Δεν σε πιστευω δεν γνωριζει κανεις ετσι γκομενες και
αν γνωρισει θα ειναι καμια απελπισμενη χειροτερη απο την χοντρη της κοινης παρεας που κραζεις και καλα εσυ ο μπρατ πιτ.

Μαρκαρε με και για κανα μπαν τωρα.  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε αυτού του είδους τις γνωριμίες την πρωτοβουλία την παίρνει η γυναίκα. Εκτός αν ο άλλος είναι πολύ μαλαγάνας και δημοσιοσχετίστας.

δεν υπαρχουν τετοιου ειδους γνωριμιες... εκτος και αν η αλλη εχει απελπιστει
που δεν βρισκει ποτσο να φαει... ποια ωραια γκομενα θα ψαχθει απο τον δρομο τωρα ρε
χαχαχα ελεος

σιγα μην ειναι καλη η αλλη και με επιπεδο και ψαχθει απο τον δρομο.....
ελεος τι διαβαζουμε

μονο κοινες παρεες για μενα... και σε αυτο ειμαι καθετος δεν το συζηταω καν.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
δεν υπαρχουν τετοιου ειδους γνωριμιες... εκτος και αν η αλλη εχει απελπιστει
που δεν βρισκει ποτσο να φαει... ποια ωραια γκομενα θα ψαχθει απο τον δρομο τωρα ρε
χαχαχα ελεος

Μπορεί να 'ναι γείτονες οι άνθρωποι και να συναντιούνται τυχαία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπορεί να 'ναι γείτονες οι άνθρωποι και να συναντιούνται τυχαία.

Ετσι το ειπε για να το καλυψει  :P

σιγα μην δωσει δικαιωματα η αλλη στην γειτονια της να την σχολιαζουνε....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σκεψου να ζει με τον πατερα της η αλλη και να την δει να καυλαντιζει με αγνωστους....

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι το ειπε για να το καλυψει  :P

σιγα μην δωσει δικαιωματα η αλλη στην γειτονια της να την σχολιαζουνε....

Ε δε ζούμε και στο 50 ρε βολντεμορτ. Ούτε μιλάμε για ανήλικες. Πρέπει να υπάρχει κάποια αφορμή βέβαια για να ξεκινήσει η κουβέντα. Για να μην πολυλογούμε βγαίνουν και έτσι γκόμενες αλλά με πολύ μικρή συχνότητα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε δε ζούμε και στο 50 ρε βολντεμορτ. Ούτε μιλάμε για ανήλικες. Πρέπει να υπάρχει κάποια αφορμή βέβαια για να ξεκινήσει η κουβέντα. Για να μην πολυλογούμε βγαίνουν και έτσι γκόμενες αλλά με πολύ μικρή συχνότητα.

Και γιατι να πας ρε συ σε μεθοδους που εμφανιζουν μικρη συχνοτητα???? μαζοχας εισαι?
γιατι να δυσκολευεις την ζωη σου ενω υπαρχει τροπος να την κανεις απλη? Εκει που στον δρομο κινδυνευεις να φας σφαλιαρα (λεμε τωρα) ή χεσιμο καθως πρεπει να εισαι αρκετα ευγενικος και προσεκτικος οταν μιλησεις σε μια αγνωστη.... ακριβως επειδη ειναι αγνωστη και δεν σε ξερει

γιατι να μην επιλεξεις κατι πιο βατο? τις προαλλες που ειχα βγει με μια παρεα οντως οι 3 ηταν μετριες και η μια πωωωω τι να σου λεω τωρα  :P ε σηκωθηκαμε να χορεψουμε σε καποοια φαση και πηγα κοντα σε αυτην να κοψω κινηση... δεν ανταποκριθηκε και με ειχε πλατη αυτο σημαινει ακυρο απευθειας... εκει δεν χωνεσαι.

Εξω θα ειχα εκτεθει περισσοτερο ειναι ετσι ή δεν ειναι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επισης μια αλλη φιλη της παρεας.... πηγε και εφερε 2-3 γκομενες απο αλλο τραπεζι στην παρεα μας !!!!!!

απιστευτο!!! Και γυρναει ο φιλος μου κ μ κανει εκεινη την ωρα"Και αλλοι παιδευονται με καμακια...." χαχαχα εχεις δικιο του κανω  :P

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ετσι κ που γαμανε οι περισσοτεροι τι καταλαβαινουν

κατι σαπιες ειναι κ βρωμοσκυλα του κερατα

αραξτε για τσιγαρο εξω απο γνωστα γαμωχοτελ της αθηνας να δειτε τι μπαινει

μονο οι βιζιτες αξιζουν

καλυτερα να ειχε καποιος 2 γκομενες στη ζωη του κ να ηταν κ οι 2 αστερια παρα να δινει αξια στην καθε χλαμουτσα

καλυτερα παλαμη κ γιουπορν γαμω τον αντιθεο σας

Επειδή εσένα σε σιχάθηκε ακόμα και η μαία που σε ξεπέταξε
(τέτοιο έκτρωμα που είσαι)
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
είναι λογικό να βγάζεις τόσο τεράστιο κόμπλεξ και κακία για της γυναίκες
:2funny: :grin: :2funny: :grin: :2funny:

Κομπλεξικός  :uglystupid: κακάσχημος  :uglystupid: σαν εσένα = Μισογύνης και συνεπώς  
:jerking: :jerking: ΜΑΛΆΚΑΣ  :jerking: :jerking:
(μπράβο αγορινα μου παίξε το τσουτσουνάκι σου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom