Νέα

Και όμως...οι γυναίκες μας παρακολουθούν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μας διαβάζουν κάτι κακάσχημες χοντρές ανέραστες και κακοπηδημένες που δεν της έχει ακουμπήσει ούτε αρσενικιά κατσαρίδα. Δεν έχει κανένα νόημα να μας διαβάζει μια νορμαλ έστω γυναίκα. Ούτε καν από περιέργεια.
Κάνεις λάθος! Μας διαβάζουν και οι Ελληνίδες πουτάνες των 20, 50, 100 & 150 ευρώ το πήδημα!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
Αν το έχεις τόσο ανάγκη βρες καμιά γκόμενα καλύτερα τύπε :confused:

Cast-Away.jpg
πού να τη βρω ρε παίκτη; Μην κάνεις και εσύ σαν γκόμενα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.768
Πόντοι
3.506
Μάλλον εσύ είσαι ο μίζερος εδώ μέσα . Όλην την ώρα , και με την πρώτη ευκαιρία , την έχεις στημένη για να την πεις , για να προσβάλλεις , για να τσακωθείς ,για να κολλήσεις ταμπέλες δεξιά και αριστερά επί προσωπικοί ,κτλ ,και γενικά να συγκρίνης τον εαυτό σου με άλλους , προσπαθώντας να φανείς καλύτερος από αυτούς , και πάει λέγοντας .Μιλάμε για τέρμα τοξικότητα και μιζέρια .
Εζήλωσε κλέος Χρήστου Σαββίδη...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πάλι για τις γυναίκες τσακωνόμαστε...

Προσπάθησα να προσκαλέσω τις γυναίκες σε διάλογο, αυτές αρνούνται.

Η γνώμη των γυναικών για τις σεξεργάτριες είναι γνωστή:

"Πηγαίνεις με σύγχρονες σκλάβες που τις δέρνουν όλη μέρα, τους κρατάνε τα διαβατήρια, τις έχουν αιχμάλωτες και όλα αυτά για να ικανοποιείσαι εσύ"

Απάντηση: Έχεις συζητήσει ποτέ με σεξεργάτρια να δεις και αυτές τι έχουν να πουν για τις επιλογές τους;

"Το να πληρώνεις για σεξ είναι υποκατάστατο του αληθινού έρωτα. Για να φτάσεις στο επίπεδο να πληρώνεις για να κάνεις σεξ, σημαίνει ότι ποτέ δεν προσπάθησες να βελτιώσεις την εικόνα σου, να φλερτάρεις με γυναίκες, και ποτέ δεν έδωσες σημασία στα αισθήματα παρά μόνο στην εξωτερική εμφάνιση επειδή είσαι επιφανειακός".

Απάντηση: Υπάρχει και η ερωτική απογοήτευση, άντρες που μένουν μόνοι σε ηλικία που δε μπορούν να κάνουν νέες γνωριμίες, αποτυχημένοι γάμοι, ψυχρές σύντροφοι. Όλοι θα θέλαμε να μην είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε για να κάνουμε καλό σεξ, όπως ακριβώς μία γυναίκα θα ήθελε να γνωρίσει τον τέλειο άντρα, ο κόσμος όμως δεν είναι τέλειος.

"Το επ' αμοιβή σεξ δεν είναι ποτέ καλό ,η πόρνη δε συμμετέχει γιατί κατά βάθος σε σιχαίνεται, ξεγελάς τον εαυτό σου, μόνο μια γυναίκα που σε αγαπά μπορεί να σου προσφέρει την υπέρτατη ηδονή"

Απάντηση: Υπάρχουν και οι καλές επαγγελματίες που όσο και να μη σε γουστάρουν ,δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ομοίως σε μία σχέση που διαρκεί πολύ καιρό, τα δύο μέλη δεν κάνουν πάντα παθιασμένο σεξ, συχνά είναι διαδικαστικό και δεν ευχαριστιέται κανένας.

Κορίτσια επειδή δε μου μιλάτε κάνω το διάλογο μόνος μου.
Δεν συμφέρουν τέτοιου είδους συζητήσεις με εξωτερικές γκόμενες. Το παιχνίδι είναι χαμένο από την αρχή. Οι γκόμενες απαξιούν τις πόρνες. Μια κάπως έξυπνη γκόμενα δεν πρόκειται να μπει σε συζήτηση επιχειρημάτων με το ρίσκο να παγιδευτεί σε κάποια φάση και να χάσει ή να παραδεχθεί πράγματα που δεν θα ήθελε. Θα της κολλήσει την ετικέτα της πόρνης και θα λήξει τη συζήτηση. Και συ που θα προσπαθείς να σχετικοποιήσεις θα φανείς πολύ μικρός στα μάτια της.

Στις πόρνες, ας πούμε, η επίσημη εκδοχή μπορεί να είναι, ότι πας επειδή δεν γίνεται να έχεις πάντα γκόμενα. Κι έχεις κι ένα λογαριασμό εδώ (αν το ξέρει) που έτυχε να ανοίξεις κάποτε για αυτό το λόγο και μπαίνεις πότε πότε να πεις και καμμιά παπαριά. Και λήγει η ιστορία.

Τώρα αν αυτά τα γράφεις, ελπίζοντας ότι κάποια που ίσως διαβάσει τσιμπήσει και γραφτεί, παίρνοντας το ρίσκο να βρεθεί στα πυρά ενός σωρού μπουνταλάδων που εξαπολύουν απέραντο μισογυνισμό και βλακεία, θα πρέπει να είσαι αφελής.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
.
Πάλι για τις γυναίκες τσακωνόμαστε...

Προσπάθησα να προσκαλέσω τις γυναίκες σε διάλογο, αυτές αρνούνται.

Η γνώμη των γυναικών για τις σεξεργάτριες είναι γνωστή:

"Πηγαίνεις με σύγχρονες σκλάβες που τις δέρνουν όλη μέρα, τους κρατάνε τα διαβατήρια, τις έχουν αιχμάλωτες και όλα αυτά για να ικανοποιείσαι εσύ"

Απάντηση: Έχεις συζητήσει ποτέ με σεξεργάτρια να δεις και αυτές τι έχουν να πουν για τις επιλογές τους;

"Το να πληρώνεις για σεξ είναι υποκατάστατο του αληθινού έρωτα. Για να φτάσεις στο επίπεδο να πληρώνεις για να κάνεις σεξ, σημαίνει ότι ποτέ δεν προσπάθησες να βελτιώσεις την εικόνα σου, να φλερτάρεις με γυναίκες, και ποτέ δεν έδωσες σημασία στα αισθήματα παρά μόνο στην εξωτερική εμφάνιση επειδή είσαι επιφανειακός".

Απάντηση: Υπάρχει και η ερωτική απογοήτευση, άντρες που μένουν μόνοι σε ηλικία που δε μπορούν να κάνουν νέες γνωριμίες, αποτυχημένοι γάμοι, ψυχρές σύντροφοι. Όλοι θα θέλαμε να μην είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε για να κάνουμε καλό σεξ, όπως ακριβώς μία γυναίκα θα ήθελε να γνωρίσει τον τέλειο άντρα, ο κόσμος όμως δεν είναι τέλειος.

"Το επ' αμοιβή σεξ δεν είναι ποτέ καλό ,η πόρνη δε συμμετέχει γιατί κατά βάθος σε σιχαίνεται, ξεγελάς τον εαυτό σου, μόνο μια γυναίκα που σε αγαπά μπορεί να σου προσφέρει την υπέρτατη ηδονή"

Απάντηση: Υπάρχουν και οι καλές επαγγελματίες που όσο και να μη σε γουστάρουν ,δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ομοίως σε μία σχέση που διαρκεί πολύ καιρό, τα δύο μέλη δεν κάνουν πάντα παθιασμένο σεξ, συχνά είναι διαδικαστικό και δεν ευχαριστιέται κανένας.

Κορίτσια επειδή δε μου μιλάτε κάνω το διάλογο μόνος μου.
Εξαιρετικο κειμενο ως εφαλτηριο εναρξης συζητησης συναγωνιστη
Ολα οσα περιγραφεις ακρως ρελιστικα.
Γροθια στις "ταμπελες" που εχουμε συνηθισει να ακουμε
Να μερικες απ αυτες
"Στις πουτανες πανε οσοι ειναι ανεπαρκεις"
"Οσοι αδιαφορουν για το συναισθημα ειναι επιφανειακοι"

Εχουν σκεφτει τα κοριτσια μας εκει εξω πως οκ μερικους τους αναβει το συναισθημα αλλα επισης υπαρχει και το φετιχ;
Πχ καποιος καυλωνει με το σεξ με μια σχεδον αγνωστη και δε χρειαζεται η και χαλιεται να αναπτυχθει οικειοτητα.

Εχετε σκεφτει κοριτσια πως ο χαρακτηρας σας δεν διευκολυνει την καλη επικοινωνια σε αλλα επιπεδα διοτι ακριβως εχετε επαναπαυτει κι εσεις οι ιδιες στο οτι ειστε ωραια μουνια;
Ετσι εξηγειται που συνηθως εχουν συμβατους χαρακτηρες για επικοινωνια κατι μετριομπαζα.Γιατι ξερουν οτι δε μπορουν να βασιστουν στη δυναμη του μουνιου τους.
Επομενως εσεις οι ιδιες δε μας αφηνετε και πολλα περιθωρια.
Και επιτελους πια βαρεθηκα να ακουω αφελεις αποψεις να κοιταξουμε τα δικα μας λαθη η ατελειες πριν κρινουμε η γενικευσουμε.
Μερικοι ανδρες αρκουνται στο να γνωρισουν την αγαπη της ζωης τους να αυτο εξαπατηθουν με αυτη την εικονα και να ληξει εκει η ιστορια.
Προβλημα μαζι τους;Κανενα δεν εχω προσωπικα μονο μια ενσταση.
Δε μπορει επειδη αυτοι επελεξαν να δουν τον κοσμο με εξωπραγματικες "ροζ" διαστασεις να το κανουν ολοι

Δε παω μακρια εχω στην παρεα μου φιλους μονογαμικους κι ερωτευμενους με τις κοπελες τους.
Ποτε δε τους εχω πει πως αυτο που εκεινοι βλεπουν ως τελειο η ξεχωριστο δεν ειναι.Ειναι απλα αλλη μια απο το τσουβαλι στα ματια ενος τριτου παρατηρητη.

Δε τους χαλαω την ευτυχια τους.Ποιος ειμαι για να το κανω;Τι λογος μου πεφτει;
Ωστοσο εχω χρεος απεναντι στον εαυτο μου να πω τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη.
Και να διεκδικησω αυτα που εγω γουσταρω.
Χωρις να ενοχλω κανεναν.
Οταν η ωραια γυναικα δεν ενδιαφερεται η ιδια να εχει αλλα χαρισματα-γνωρισματα τοτε πως καταλογιζουν σε εμας οτι ειμαστε επιφανειακοι;

Οσο για τις ιεροδουλες.Κανεις δεν τις εξαναγκαζει να δουλεψουν.Πολλες απο αυτες απλα ελκονται απο το γρηγορο χρημα.
Δε με ενδιαφερει τοσο το κινητρο τους.
Αλλα οτι γινομαι αποδεκτης υπηρεσιων που με κανουν να περναω καλα.
Δεν εχω πλεον την αναγκη να αποδειξω ουτε στον εαυτο μου ουτε στους αλλους οτι περναει η μπογια μου στο καμακι και στο φλερτ
Το δε δευτερο ειναι κυριως για μικρες ηλικιες που πιστευουν οτι πισω απο αυτη τη σαχλαμαρα κρυβεται κατι ευγενες η ουσιαστικο.
Ενω το μονο που υπαρχει ειναι η διψα των 2 φυλων για επιβεβαιωση και η ικανοποιηση των ενστικτων τους για σεξ(ανδρας) και αναπαραγωγη(γυναικα)
Οκ τα 15 χρονα και τα 20 χρονα ας κρατηθουν χερι χερι κατω απο πλατανιες ας πηδηχτουν με παθος και ερωτα.
Ολοι τα καναμε.Διδακτικο σχολειο.
Αλλα ελεος ας μη μεινουμε για παντα στο νηπιαγωγειο.
Αυτες δικες μου σκεψεις στο ομορφα δομημενο κειμενο σου αγαπητε @Nubic
Να κλεισω πως δεν στοχευω σε ενα κοσμο με τη γυναικα υποδουλο και υποχειριο αλλα σε ενα κοσμο αληθινο:που οι γυναικες οι ιδιες θα προβαλλουν προς τα εξω με το ντυσιμο και τη συμπεριφορα τους τα αληθινα τους κινητρα.
Που θα σεβονται και θα κατανοουν τις αναγκες των ανδρων καλυτερα εκτος απο τις δικες τους
Κι εμεις φυσικα θα σεβομαστε εκεινες και θα ξερουμε να δεχομαστε και το αξιοπρεπες "οχι" τους ,χωρις να ξεχναμε το ρολο μας ως κυνηγοι και να πηγαινουμε παρακατω.

Τελευταία τροποποίηση:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Εγώ είμαι το θέμα ή η τερατώδης μαλακία σου να απευθύνεσαι σε ένα υποτιθέμενο γυναικείο κοινό, ξεκινώντας να τις συγκρίνεις με πουτάνες με το καλημέρα;

Εσύ τι λες ότι θα γίνει στη συνέχεια; Θα κάτσουν να διαβάσουν τις υποδείξεις σου ή θα πουν «άλλος ένας μαλάκας» ;

Οι πιο πολλοί που μιζεριάζετε εδώ μέσα κάνετε παρόμοιες χαζομάρες, τρώτε άκυρα και μετά έρχεστε και παραπονιέστε ότι φταίνε οι ελλεηνίδες για όλα. Όχι ότι δεν υπάρχουν και μαλακισμένες, αλλά σας βολεύει να γενικεύετε, για να έχετε την ψευδαίσθηση ότι έτσι είναι όλες οι γυναίκες και άρα δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά... Βασικά έλκετε γυναίκες του επιπέδου σας και για αυτό έχετε συνέχεια προβλήματα.

Αλλά φταίει ο στριμμένος Καλόγερος που έρχεται να σας ταρακουνήσει και να σας δείξει το λάθος. Ζωντόβολα.
Εγώ μπορεί να είμαι αυτός που είμαι, αλλά με έχετε ακούσει ποτέ να παραπονεθώ ότι μου φταίνε οι γυναίκες; Εκεί είναι η διαφορά μας.

Μάλιστα . Τουτέστιν δηλαδή π.χ εγώ είμαι μισογύνης , λόγο του ότι σέβομαι τις ιερόδουλες , λόγο του ότι θεωρώ ότι αξίζουν ανθρώπινο σεβασμό , και λόγο του ότι θεωρώ , ότι υπάρχουν ιερόδουλες που είναι κυρίες σε όλα τους .[ λες και οι ιερόδουλες δεν είναι γυναίκες ]

[ το παραπάνω για εσένα , είναι τερατώδης μαλακία , Και κατά τα άλλα εγώ είμαι ο μισογύνης και όχι εσύ .]

Επίσης είμαι μισογύνης , λόγο του ότι θεωρώ , ότι οι επιθέσεις , και οι κατακρίσεις που δέχονται οι ιερόδουλες , όπως και οι πελάτες [από κάποιες δήθεν κυρίες που είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες στην ψυχή και όχι μόνο ] είναι τέρμα υποκριτικές , και εκ του πονηρού κτλ

Και φυσικά το [ Όποια δεν ανήκει στην δεύτερη κατηγορία , τουτέστιν της δήθεν κυρίας δεν υπάρχει και λόγος να θιχτεί . Εκτός και εάν έχει την μύγα φυσικά ] που είπα , και το οποίο σημαίνει σαφέστατα το ότι θεωρώ ότι υπάρχει και μερίδα γυναικών που δεν λειτουργεί έτσι , δεν το είδες ποτέ , μιας που κατά δήλωση σου απομόνωσες μια πρόταση από το όλο κείμενο για να αρχίσεις την διαστρέβλωση , την επίθεση , και το σενάριο επι προσωπικού για την δημιουργία εντυπώσεων .

Και έρχεσαι τώρα να πεις τα εξής

1 ] Εγώ είμαι το θέμα ή η τερατώδης μαλακία σου να απευθύνεσαι σε ένα υποτιθέμενο γυναικείο κοινό, ξεκινώντας να τις συγκρίνεις με πουτάνες με το καλημέρα;

Και σου απαντώ . ] Κατά τα άλλα εγώ είμαι ο μισογύνης και αυτός που τσουβαλιάζει ,και όχι εσύ , που θεωρείς , όλες τις ιερόδουλες ως πουτάνες , που δεν έχουν το δικαίωμα να συγκριθούν ως άνθρωποι και ως γυναίκες , με τις υπόλοιπες γυναίκες . κτλ , και στην περίπτωση που αυτό συμβεί , τότε πρόκειται για τερατώδη μαλακία [ Μήπως είμαι και ρατσιστής απέναντι σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες , ενώ εσύ όχι ? ]

2 ] Εσύ τι λες ότι θα γίνει στη συνέχεια; Θα κάτσουν να διαβάσουν τις υποδείξεις σου ή θα πουν «άλλος ένας μαλάκας» ;

Και σου απαντώ . ] Στα αρχίδια μου το τι θα πει κάποια από ένα υποτιθέμενο κοινό επειδή εχει την μύγα . [ ενώ για εσένα πάλι , καθόλου στα αρχίδια σου ] , και σιγά μην πρέπει να γράφουμε μόνο ότι γουστάρεις, εσύ , όπως και να σε αναγάγουμε σε φωστήρα και δάσκαλο , και επιτυχημένο σε σχέση με εμάς ,για να μην μας βρίζεις , [ Και βασικά αυτό προσπαθείς να επιβάλεις ] και προκείμενου μήπως σου κάτσει κάποια από το υποτιθέμενο κοινό

3 ] Αλλά φταίει ο στριμμένος Καλόγερος που έρχεται να σας ταρακουνήσει και να σας δείξει το λάθος. Ζωντόβολα.
Εγώ μπορεί να είμαι αυτός που είμαι, αλλά με έχετε ακούσει ποτέ να παραπονεθώ ότι μου φταίνε οι γυναίκες; Εκεί είναι η διαφορά μας.

Και σου απαντώ . ] Που το πήγες που το έφερες , στην σύγκριση πάλι το τερμάτισες , είσαι κελεπούρι επιτυχημένος , δάσκαλος και φωστήρας ,ενώ εμείς μπήξε και δείξε σε σχέση με εσένα .

Τελευταία τροποποίηση:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
λιγο κρατει με τα σεντονια τυποι μου βαριομαστε να τα διαβαζουμε αυτα και χανουμε κεφαλαια :undecided:

Δεν έχεις και άδικο , αλλά κάποιες στιγμές πρέπει να ειπωθούν και ορισμένα πράγματα , τα οποία δεν λέγονται διαφορετικά . Εξάλλου ,και για οποίον λόγο , ο οποίος είναι και σεβαστός , οποίος θέλει διαβάζει , και όποιος δεν θέλει δεν διαβάζει .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.307
Πόντοι
6.056
Δεν έχεις και άδικο , αλλά κάποιες στιγμές πρέπει να ειπωθούν και ορισμένα πράγματα , τα οποία δεν λέγονται διαφορετικά . Εξάλλου ,και για οποίον λόγο , ο οποίος είναι και σεβαστός , οποίος θέλει διαβάζει , και όποιος δεν θέλει δεν διαβάζει .
οχι νταξει καντε δουλεια σας εχει ενδιαφερον

τα διαβασα τελικα εκανα 2ρο καφε πηρα βαθια ανασα εκαψα και ενα μαρλμπορο στο καθε ποστ ενταξει ειμαι τωρα μπορω να παρακολουθησω :headbang2:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
δηλαδη τωρα διαβαζουν τι εγραψες εδω και ξερουν ποιος εισαι κατα 101%
Φιλε βεβαια θα ξερουν και ειλικρινα δε με νοιαζει.
Το ειπα και πιο πανω.Το οτι το παιξα κινεζος για να ψαρεψω αντιδρασεις και δε το βρωντοφωναξα δε σημαινει πως ντρεπομαι
Τωρα ειμαι συντομες διακοπες σε κοντινο νησι και πηγα περιπτερο για μπυρα
Ηταν εκει μια περιπτερου και ειχα το κινητο να δειχνει τη σελιδα του bou(το ακουμπησα επιτηδες πανω στο περβαζι με τις καραμελες κτλ για να πληρωσω,ωστε να το δει να κοψω αντιδρασεις)
Εβγαζε ματι λογω εντονων χρωματων και διαφημισεων που αναβοσβηνουν
Ε και με ρωτησε στα ισια
"Τι ψαχνεις εκει;" με πονηρο υφος
Και της απαντησα "δουλεια"
Και η τυπισσα ξεκαρδιστηκε
Κατσαμε 15 λεπτα και της εδειχνα ποστ εδω μεσα
Και ειπε οτι εχουμε πολυ χιουμορ και ειμαστε εξυπνα αντρακια
Επισης ειπε πως κυκλοφορουν εξω πολλες καριολες και πως δεν εχουμε τελειως αδικο
Της ζητησα να ποζαρει για το bou αλλα δεν ηθελε ηταν ντροπαλη χαχα
Η κοινωνια που οραματιζομαι μια ανασα πιο κοντα μας συναθλητες μου.
Ανδρες και γυναικες οχι αντιπαλοι αλλα συννενοχοι στο "εγκλημα" του σεξ

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αν το έχεις τόσο ανάγκη βρες καμιά γκόμενα καλύτερα τύπε :confused:

Cast-Away.jpg
Ταινιαρα με τον μοναδικο Τομ Χανκς
Η σκηνη αυτη αποδεικνυει ποσο αναγκη εχει ο ανθρωπος για επικοινωνια
Ετσι και ο ναυαγος βρηκε μια ξεφουσκωτη μπαλα και τη βαφτισε νομιζω Γουιλσον αφου πρωτα της αφησε το αποτυμωμα της παλαμης του με αιμα(αργοτερα ισως τον ποτισε και με σπερμα ποιος ξερει)
Απο εκει και επειτα εγιναν αχωριστοι με τη μπαλα.
Μαζι τρωγαν μαζι κοιμοταν
Και στο τελος να φανταστεις που τον εχασε στη μεση της θαλασσας επειδη του τον πηρε ο αερας...
απο τη μια ειχε τη σχεδια του σε ενα σχοινι απο την αλλη επρεπε να το αφησει για να κολυμπησει προς τον γουιλσον που τον απομακρυνε το κυμα απο κοντα του
Δηλαδη η αναγκη για συντροφια εναντιον του ενστικτου της επιβιωσης...
Φοβερη σκηνη φοβερη ταινια φοβερος ο Χανκς

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
το λοιπον... βρεθηκε θαυμαστρια και κανονιζω ραδεβουδακι.
εννοειται δεν θα προβουμε σε αποκαλυψεις ακομα, για ευνοητους λογους πεσιματικης απο το ιππικο των καβλαντηδων του ιστοτοπου.

Screenshot_20220707-145553.png

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.732
Πόντοι
9.297
Ταινιαρα με τον μοναδικο Τομ Χανκς
Η σκηνη αυτη αποδεικνυει ποσο αναγκη εχει ο ανθρωπος για επικοινωνια
Ετσι και ο ναυαγος βρηκε μια ξεφουσκωτη μπαλα και τη βαφτισε νομιζω Γουιλσον αφου πρωτα της αφησε το αποτυμωμα της παλαμης του με αιμα(αργοτερα ισως τον ποτισε και σπερμα ποιος ξερει)
Απο εκει και επειτα εγιναν αχωριστοι με τη μπαλα.
Μαζι τρωγαν μαζι κοιμοταν
Και στο τελος να φανταστεις που τον εχασε στη μεση της θαλασσας επειδη του τον πηρε ο αερας...
απο τη μια ειχε τη σχεδια του σε ενα σχοινι απο την αλλη επρεπε να το αφησει για να κολυμπησει προς τον γουιλσον που τον απομακρυνε το κυμα απο κοντα του
Δηλαδη η αναγκη για συντροφια εναντιον του ενστικτου της επιβιωσης...
Φοβερη σκηνη φοβερη ταινια φοβερος ο Χανκς
Ίσως η πιο δραματική σκηνή....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.732
Πόντοι
9.297
εννοειται δεν θα προβουμε σε αποκαλυψεις ακομα, για ευνοητους λογους πεσιματικης απο το ιππικο των καβλαντηδων του ιστοτοπου.

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !!!
Μήπως είναι πράκτωρ φεμιναζιστικης ιστοσελιδος;Βαστα αεράμυνα....μην υποκύψεις πρώτου καταλάβεις τις προθέσεις της.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.732
Πόντοι
9.297

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !!!
Δύσκολο να έχει γραφτεί από γυναίκα....μην με παρεξηγήσεις αλλά μάλλον μουφα μυρίζει...εκτός αν έπεσες σε κοπέλα που έχει απαλλαγεί από τα γυναικεία ψυχοπαθολογικα ευρήματα....αν είσαι τόσο τυχερός μαγκιά σου.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !!!
Ελεος ρε Μαρακι...ειπαμε να το παιξεις και λιγο δυσκολη
Ξερω οτι ειναι περιζητητος ο παπας μας αλλα βαλε λιγο σασπενς
Παπαφιλιπ ειναι ευαισθητο το Μαρακι με το μαλακο...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.826
Πόντοι
7.185

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !!!
τιμούλα ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Ελεος ρε Μαρακι...ειπαμε να το παιξεις και λιγο δυσκολη
Ξερω οτι ειναι περιζητητος ο παπας μας αλλα βαλε λιγο σασπενς
Παπαφιλιπ ειναι ευαισθητο το Μαρακι με το μαλακο...
θα δειξει το απο κοντα, υπομονη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom