Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτοι ειναι παπαδες..
το ειχα διαβασει το αρθρο στην Ε νομιζω..

ασχετο, αλλα πραγματικα ειχα μεινει κι εγω! πολυ καλοι!
ειχα διαβασει το συγκεκριμενο Ε στο λεωφορειο-ηταν ολο το τευχος αφιερωμενο στην αθεια..  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
πρέπει να έχει περάσει πολλά η σχέση,να έχει δοκιμαστεί πραγματικά...κ τελικά να υπάρχει το απαραίτητο υπόβαθρο ελευθερίας στο μυαλό...ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ...

τίποτα απ'αυτά δεν ισχύει για την κυρία..με την ανορθόγραφη υπογραφή....
δεν γνωριζω την κυρια αλλα ετσι ειναι & ακομη δυσκολοτερα..
πρεπει να αγωνιζεσαι καθημερινα με τα συναισθηματα σου & τα συναισθηματα του-της συντροφου σου..
στην ελλαδα βεβαια,αυτα ειναι ψιλα γραμματα..
ο χωρος ειναι ΓΤΠ..
πολυ γελιο λεμε..

Επισκέπτης
έλα να τα ξαναπούθμε που θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοιχο απο την πληξη..

γιατί δεν ξεκίνησες την πρέζα αντί να ξεκινήσεις τα ξενοπηδήματα ?

*θα μπορούσα να σου γράψω γι'άλλες δραστηριότητες...αλλά δεν σε έχω ικανή...κ θα απαντούσες με παπαριά,για το παιδικό μυαλό μου !!!

Επισκέπτης
πρεπει να αγωνιζεσαι καθημερινα με τα συναισθηματα σου & τα συναισθηματα του-της συντροφου σου..
ο χωρος ειναι ΓΤΠ..
πολυ γελιο λεμε..

δεν μιλάμε για την ελλάδα...αμα μιλούσαμε πρωτοποριακά με βάση τους καταπιεσμένους απο κούνια...θα αυτοκτονούσαμε...

Επισκέπτης
Βρε μωράκι παραεισαι μωράκι για να κρίνεις τέτοιες καταστάσεις.Όταν θα είσαι παντρεμένος με 2-3 κουτσουβελα και έχουν περάσει και 10 χρόνια κοινής συμβιωσης έλα να τα ξαναπούθμε που θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοιχο απο την πληξη..Το διαζύγιο είναι η εύκολη λύση αλλά οχι οτι καλυτερο σε έναν γαμο που σέρνεται.Τελοσπάντων το πάμε αλλού τώρα...άστο
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πατημενα τα 47 με 14χρονη κορη..
οταν μου βγηκε(μετα απο 12 χρονια γνωριμιας-αρραβωνα-γαμου),προχωρησα παρακατω σαν ΚΥΡΙΟΣ & πανω απ ολα σαν ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ..
δεν κρινω κανεναν..
απλα σκεφτομαι φωναχτα..

Επισκέπτης
ο χωρος ειναι ΓΤΠ..
πολυ γελιο λεμε..

κι εσυ κι ο μακ, κανετε το swinging να φαινεται οτι ειναι το τελευταιο σκαλοπατι αφου πρωτα πετυχετε την απολυτη αγαπη..  :S

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν έχω σωσμό πάτερ.
Βρε μωράκι παραεισαι μωράκι για να κρίνεις τέτοιες καταστάσεις.Όταν θα είσαι παντρεμένος με 2-3 κουτσουβελα και έχουν περάσει και 10 χρόνια κοινής συμβιωσης έλα να τα ξαναπούθμε που θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοιχο απο την πληξη..Το διαζύγιο είναι η εύκολη λύση αλλά οχι οτι καλυτερο σε έναν γαμο που σέρνεται.Τελοσπάντων το πάμε αλλού τώρα...άστο

ωραία, μην παντρευτείς να μη βαριέσαι, γιατί να κάνεις μια επιλογή που ξέρεις ότι θα σου βγει σε κακό?
από τη στιγμή που την έκανες και δεν τη σεβάστηκες είσαι άξιος της μοίρας σου και της μαλακίας σου, κι ας έρθουν όλοι οι παντρεμένοι να φωνάζουν "ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ" στ'αρχίδια μου τους γράφω, εκείνοι ζουν τη δυστυχία τους -άντρες γυναίκες- και προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι αν ξενοπηδάνε ζουν καλά  :grin:

Επισκέπτης
κι εσυ κι ο μακ, κανετε το swinging να φαινεται οτι ειναι το τελευταιο σκαλοπατι αφου πρωτα πετυχετε την απολυτη αγαπη..  :S
το swinging(εκ πειρας-οχι με την πρωην γυναικα μου)ειναι δυσκολο σπορ λεμε..
μην το κουραζεις..
θα χρειαστουμε 1-2 σερβερ για να παρεις χαμπαρι & αν..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

η αγάπη και ο σεβασμός είναι προϋποθέσεις νομίζω για να πετύχει το σουίνγκινγκ  :think:

δε ξέρω, περίεργα σπορ αυτά  :boobies:

μωρη???
ακομη να τα κοψεις???

μου χρειάζονται ακόμα  :boobies:

Επισκέπτης
πατημενα τα 47 με 14χρονη κορη..
οταν μου βγηκε(μετα απο 12 χρονια γνωριμιας-αρραβωνα-γαμου),προχωρησα παρακατω σαν ΚΥΡΙΟΣ & πανω απ ολα σαν ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ..
δεν κρινω κανεναν..
απλα σκεφτομαι φωναχτα..
Λάθος παράθεση σου έκανα...είχα την εντύπωση οτι τα έλεγα στον Mc Lein...Γράψε λάθος.(Ξέρω τι είσαι και τι δεν εισαι ;)...)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν έχω σωσμό πάτερ.
αυτη η μόδα-σημειο των καιρων, που υποσχεται στα καμμένα μυαλα μια πιό αναλαφρη συνείδηση μεσω της παραδοχης (εκ των υστέρων) του καρβουνιάσματος, με την οψη μαλιστα της αρετης του αυτοσαρκασμου, δεν θα σε αφησει ποτέ να καταλαβεις τί σου συμβαινει..

συμπάσχω μαζι σου και ήδη σε βλεπω με συμπαθεια..  :'(

Επισκέπτης
πατημενα τα 47 με [glow=red,2,300]14χρονη κορη.[/glow].
δεν κρινω κανεναν..
απλα σκεφτομαι φωναχτα..
μπα μπα?? :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom