Ακομα και Ταιλανδη πας αρκει να εχεις εισιτηριο ανοιχτης επιστροφης.
Καλύτερα να έχεις το εισιτήριο με ημερομηνία επιστροφής. Γιατί αλλιώς, μπορεί να ξεχαστείς εκεί κάτω.....
Ακομα και Ταιλανδη πας αρκει να εχεις εισιτηριο ανοιχτης επιστροφης.
Παντως για οσους δεν φοβουνται Θεους και δαιμονες για εμας τους παντρεμενους υπαρχει και αλλος τροπος για να ξεφευγουμε, ειδικα σε κοντινες αποστασεις (Βουλγαριες κλπ) που βεβαια χρειαζεται και αυτος καποια προεργασια. Πηγαινεις πρωτη φορα Αγιο Ορος μαθαινεις τα κολπα βγαζεις φωτογραφιες αγοραζεις κομποσχοινια εικονιτσες κλπ σουβενιρ για να εχεις καβατζα και απο κει και περα με την συμβολη ενος καλου φιλου που θα σε ειδοποιοησει αμεσως για οποιαδηποτε στραβη, πας οπου θες.(Με αυτα που σκεφτομαι και αυτα που κανω ξερω οτι υπαρχει ενα καζανι στην κολαση που γραφει το ονομα μου.) Ακομα και Ταιλανδη πας αρκει να εχεις εισιτηριο ανοιχτης επιστροφης.
Τό έτερον ... έχει λογαριασμό στό bou......?????
Ευτυχως ομως καποια φιλαρακια που πηγαινουν κατω συχνα αρχισαν να την ζαλιζουν με την μολυνση της Μπανγκοκ τις κατσαριδες, τα ποντικια τους σκορπιους, την ζεστη, τους υπονομους που βρωμανε,την πολιτικη ασταθεια κοκκινοι-κιτρινοι , και γενικα οτι μπορει να αποτρεψει μια γυναικα απο ενα ταξιδι
Εχω διαβασει ολα τα ποστ σου απο το αλλο θρεντ της Ταυλανδης και εχω καταλαβει οτι εχουμε και τα ιδια γουστα.Αν εχω καταλαβει καλα δεν σου αρεσουν και πολυ τα μινιον πιπινοειδη σε πολυ μικρες ηλικιες αλλα τα λιγο πιο μεγαλα και με καποια πιασιματα.Κανω λαθος?
Μήπως τα φιλαράκια θέλουν να εκμεταλλευτούν την απουσία σου για ιδίον όφελος;Να είσαι υποψιασμένος... ;)
Πωωωω τι μου θύμισες τώρα...Ο σύζηγος μου το έλεγε αυτό..Αν η γυναίκα θέλει να γαμηθεί, ακόμη και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα γαμηθεί με το φελλό!
Αν ο καθένας από εμάς έχει λερωμένη τη φωλιά του, πρέπει να είναι έτοιμος και για το χειρότερο. Για να μην έχει μετά ενοχές, τύψεις ή δράματα.
Πωωωω τι μου θύμισες τώρα...Ο σύζηγος μου το έλεγε αυτό..
κωλο γερε εισαι μπροστα ρε φιλε.... αυτο με το αγιο ορος το εχω κανει... προ 2ετιας.. της ειχα πει παω αγιο ορος με φιλο για ΣΚ για να ηρεμησω.. ειμουν πιεσμενος απο τη δουλεια εκεινο τον καιρο τσινισε λιγο στην αρχη αλλα μετα το πηρε αποφαση... μονη εσφιγμενου ουτε κινητα ουτε ρευμα ουτε τιποτα εκει... ειχα κανονισει και κατι σουβενιρ απο φιλο που πηγαινοερχεται συχνα εκει και εγω ειμουν στο ΑΓΙΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ με κλειστο κινητο ηταν ενα ΣΚ σουπερΠαντως για οσους δεν φοβουνται Θεους και δαιμονες για εμας τους παντρεμενους υπαρχει και αλλος τροπος για να ξεφευγουμε, ειδικα σε κοντινες αποστασεις (Βουλγαριες κλπ) που βεβαια χρειαζεται και αυτος καποια προεργασια. Πηγαινεις πρωτη φορα Αγιο Ορος μαθαινεις τα κολπα βγαζεις φωτογραφιες αγοραζεις κομποσχοινια εικονιτσες κλπ σουβενιρ για να εχεις καβατζα και απο κει και περα με την συμβολη ενος καλου φιλου που θα σε ειδοποιοησει αμεσως για οποιαδηποτε στραβη, πας οπου θες.(Με αυτα που σκεφτομαι και αυτα που κανω ξερω οτι υπαρχει ενα καζανι στην κολαση που γραφει το ονομα μου.) Ακομα και Ταιλανδη πας αρκει να εχεις εισιτηριο ανοιχτης επιστροφης.
Αν η γυναίκα θέλει να γαμηθεί, ακόμη και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα γαμηθεί με το φελλό!
Αν ο καθένας από εμάς έχει λερωμένη τη φωλιά του, πρέπει να είναι έτοιμος και για το χειρότερο. Για να μην έχει μετά ενοχές, τύψεις ή δράματα.
Τέλος με τους συζήγους χρυσό μου.Δεν ξαναπαντρεύομαι.ΠνίγομαιΟ πρώην.....
Θα το λέει και ο επόμενος άραγες?
Να μην το βαλη στο νου της,ετσι και το βαλη θα βρη τον τροποΑν η γυναίκα θέλει να γαμηθεί, ακόμη και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα γαμηθεί με το φελλό!
Απεκτησες κακια πειρα,καλυτερα δεν ειναι ελευθερο πουλακιΤέλος με τους συζήγους χρυσό μου.Δεν ξαναπαντρεύομαι.Πνίγομαι
Αυτή μπορεί να μη θέλει να γαμηθεί,αλλά να θέλουν οι "φίλοι" να την γαμήσουν.Αφού της πουν για τα νυχτοπερπατήματα του αντρούλη της,θα της πετάξουν και την πρόταση...Ως εκδίκηση...Και καλά!
λυθηκε το προβλημα εξαλλου...Τέλος με τους συζήγους χρυσό μου.Δεν ξαναπαντρεύομαι.Πνίγομαι
Τέλος με τους συζήγους χρυσό μου.Δεν ξαναπαντρεύομαι.Πνίγομαι
Και ξέρεις εε?Δεν πιανόμαστε εύκολα.Δεν είμαστε χαιβανια σαν εσάς που δεν ξερετε να κρύβεστε καλά.Εμένα που με βλέπεις έχω ξεγλυστρήσει απο ντετέκτιβ που είχε βάλει ο σύζηγος μια φορά κι έναν καιρό.Να μην το βαλη στο νου της,ετσι και το βαλη θα βρη τον τροπο
Αυτή μπορεί να μη θέλει να γαμηθεί,αλλά να θέλουν οι "φίλοι" να την γαμήσουν.Αφού της πουν για τα νυχτοπερπατήματα του αντρούλη της,θα της πετάξουν και την πρόταση...Ως εκδίκηση...Και καλά!
[/quote Οποια παντρεμενη γυναικα δεν πηδιεται απο συμφερον κατα 90% πηδιεται απο εκδικηση. Και η δικια μου γυναικα ειναι πολυ εκδικητικια. Ασε που πρωτα θα μου τον κοψει.
Και ξέρεις εε?Δεν πιανόμαστε εύκολα.Δεν είμαστε χαιβανια σαν εσάς που δεν ξερετε να κρύβεστε καλά.Εμένα που με βλέπεις έχω ξεγλυστρήσει απο ντετέκτιβ που είχε βάλει ο σύζηγος μια φορά κι έναν καιρό.