Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Παντως για οσους δεν φοβουνται Θεους και δαιμονες για εμας τους παντρεμενους υπαρχει και αλλος τροπος για να ξεφευγουμε, ειδικα σε κοντινες αποστασεις (Βουλγαριες κλπ) που βεβαια χρειαζεται και αυτος καποια προεργασια. Πηγαινεις πρωτη φορα Αγιο Ορος μαθαινεις τα κολπα βγαζεις φωτογραφιες αγοραζεις κομποσχοινια εικονιτσες κλπ σουβενιρ για να εχεις καβατζα και απο κει και περα με την συμβολη ενος καλου φιλου που θα σε ειδοποιοησει αμεσως για οποιαδηποτε στραβη, πας οπου θες.(Με αυτα που σκεφτομαι και αυτα που κανω ξερω οτι υπαρχει ενα καζανι στην κολαση που γραφει το ονομα μου.) Ακομα και Ταιλανδη πας αρκει να εχεις εισιτηριο ανοιχτης επιστροφης.

Τό έτερον ... έχει λογαριασμό στό bou......????? :think: :think:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ευτυχως ομως καποια φιλαρακια που πηγαινουν κατω συχνα αρχισαν να την ζαλιζουν με την μολυνση της Μπανγκοκ τις κατσαριδες, τα ποντικια τους σκορπιους, την ζεστη, τους υπονομους που βρωμανε,την πολιτικη ασταθεια κοκκινοι-κιτρινοι , και γενικα οτι μπορει να αποτρεψει μια γυναικα απο ενα ταξιδι

Μήπως τα φιλαράκια θέλουν να εκμεταλλευτούν την απουσία σου για ιδίον όφελος;Να είσαι υποψιασμένος...
;)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Εχω διαβασει ολα τα ποστ σου απο το αλλο θρεντ της Ταυλανδης και εχω καταλαβει οτι εχουμε και τα ιδια γουστα.Αν εχω καταλαβει καλα δεν σου αρεσουν και πολυ τα μινιον πιπινοειδη σε πολυ μικρες ηλικιες αλλα τα λιγο πιο μεγαλα και με καποια πιασιματα.Κανω λαθος?

Οχι καθολου. Με εχεις πιασει. Πρεπει να ειμαστε του ιδιου φηραματος.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Μήπως τα φιλαράκια θέλουν να εκμεταλλευτούν την απουσία σου για ιδίον όφελος;Να είσαι υποψιασμένος... ;)

Αν η γυναίκα θέλει να γαμηθεί, ακόμη και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα γαμηθεί με το φελλό!

Αν ο καθένας από εμάς έχει λερωμένη τη φωλιά του, πρέπει να είναι έτοιμος και για το χειρότερο. Για να μην έχει μετά ενοχές, τύψεις ή δράματα.

Επισκέπτης
Αν η γυναίκα θέλει να γαμηθεί, ακόμη και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα γαμηθεί με το φελλό!

Αν ο καθένας από εμάς έχει λερωμένη τη φωλιά του, πρέπει να είναι έτοιμος και για το χειρότερο. Για να μην έχει μετά ενοχές, τύψεις ή δράματα.
Πωωωω τι μου θύμισες τώρα...Ο σύζηγος μου το έλεγε αυτό..

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Παντως για οσους δεν φοβουνται Θεους και δαιμονες για εμας τους παντρεμενους υπαρχει και αλλος τροπος για να ξεφευγουμε, ειδικα σε κοντινες αποστασεις (Βουλγαριες κλπ) που βεβαια χρειαζεται και αυτος καποια προεργασια. Πηγαινεις πρωτη φορα Αγιο Ορος μαθαινεις τα κολπα βγαζεις φωτογραφιες αγοραζεις κομποσχοινια εικονιτσες κλπ σουβενιρ για να εχεις καβατζα και απο κει και περα με την συμβολη ενος καλου φιλου που θα σε ειδοποιοησει αμεσως για οποιαδηποτε στραβη, πας οπου θες.(Με αυτα που σκεφτομαι και αυτα που κανω ξερω οτι υπαρχει ενα καζανι στην κολαση που γραφει το ονομα μου.) Ακομα και Ταιλανδη πας αρκει να εχεις εισιτηριο ανοιχτης επιστροφης.
κωλο γερε εισαι μπροστα ρε φιλε.... αυτο με το αγιο ορος το εχω κανει... προ 2ετιας.. της ειχα πει παω αγιο ορος με φιλο για ΣΚ για να ηρεμησω.. ειμουν πιεσμενος απο τη δουλεια εκεινο τον καιρο τσινισε λιγο στην αρχη αλλα μετα το πηρε αποφαση... μονη εσφιγμενου ουτε κινητα ουτε ρευμα ουτε τιποτα εκει... ειχα κανονισει και κατι σουβενιρ απο φιλο που πηγαινοερχεται συχνα εκει και εγω ειμουν στο ΑΓΙΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ με κλειστο κινητο ηταν ενα ΣΚ σουπερ :zfuck: :knockinb: :fuck2:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Αυτή μπορεί να μη θέλει να γαμηθεί,αλλά να θέλουν οι "φίλοι" να την γαμήσουν.Αφού της πουν για τα νυχτοπερπατήματα του αντρούλη της,θα της πετάξουν και την πρόταση...Ως εκδίκηση...Και καλά!

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν προσεξατε σε προηγουμενο ποστ εγραψα "για οποιον δεν φοβαται θεους και δαιμονες" που σημαινει οτι εγω τους φοβαμαι.Ξερω οτι για οτι εχω κανει θα ερθει μια μερα που θα πληρωσω με το αναλογο τιμημα. Τι να κανω ομως που οταν τις αποφασεις τις παιρνει ο διαολακος που εχω μεσα στο σωβρακο μου δεν μπορω να αντισταθω?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Αυτή μπορεί να μη θέλει να γαμηθεί,αλλά να θέλουν οι "φίλοι" να την γαμήσουν.Αφού της πουν για τα νυχτοπερπατήματα του αντρούλη της,θα της πετάξουν και την πρόταση...Ως εκδίκηση...Και καλά!

Παίζει να συμβεί κι αυτό....!

Ομως είμαστε σε επαφή με την παραγματικότητα? Μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να πηδάμε τις γυναίκες των άλλων, χωρίς κάποιες παράλευρες απώλειες?

Αν μπούμε στο τρυπάκι του ξενοπηδήματος, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα!

Επισκέπτης
Να μην το βαλη στο νου της,ετσι και το βαλη θα βρη τον τροπο
Και ξέρεις εε?Δεν πιανόμαστε εύκολα.Δεν είμαστε χαιβανια σαν εσάς που δεν ξερετε να κρύβεστε καλά.Εμένα που με βλέπεις έχω ξεγλυστρήσει απο ντετέκτιβ που είχε βάλει ο σύζηγος μια φορά κι έναν καιρό.

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
[/quote Οποια παντρεμενη γυναικα δεν πηδιεται απο συμφερον κατα 90% πηδιεται απο εκδικηση. Και η δικια μου γυναικα ειναι πολυ εκδικητικια. Ασε που πρωτα θα μου τον κοψει.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Και ξέρεις εε?Δεν πιανόμαστε εύκολα.Δεν είμαστε χαιβανια σαν εσάς που δεν ξερετε να κρύβεστε καλά.Εμένα που με βλέπεις έχω ξεγλυστρήσει απο ντετέκτιβ που είχε βάλει ο σύζηγος μια φορά κι έναν καιρό.

Επί μοιχείας....??? :think: Τόσο μεγάλη είσαι πουλί μ'? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom