Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Παίζει να συμβεί κι αυτό....!

Ομως είμαστε σε επαφή με την παραγματικότητα? Μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να πηδάμε τις γυναίκες των άλλων, χωρίς κάποιες παράλευρες απώλειες?

Αν μπούμε στο τρυπάκι του ξενοπηδήματος, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα!

Το χιούμορ είναι το ίσχυρότερο τονωτικό του μυαλού
και το λαμπρότερο λουλούδι του ανθρώπινου πολιτισμού.
Ιδιαίτερα όταν ύπονομεύει συνειδητά τον ίδιο τον διακινητή του..άγαπημένε φίλε !!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Χρυσό μου το κέρατο είναι δεδομενο σε έναν γάμο.Είτε στον πρώτο,είτε στον τρίτο είτε στον δέκατο χρόνο συμβίωσης..κάποια στιγμη θα έρθει απο τον άντρα ..απο την γυναικα..δεν εχει σημασία.Του ανοίγουμε τα πόδια και το καλωσορίζουμε.
καμμένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....

τζτζτζτζτζτζτζτ..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
...και τελικά κατέληξες να δείχνεις τον κώλο σου στο bourdela.tv....

Not bad, not bad!

Οποιος έχει κρατήσει για πάντα μακριά από το φθοροποιό χρόνο αυτή τη στιγμή, ας με ενημερώσει με pm.

Επισκέπτης
το οτι υπάρχουν πουτάνες...κ καριόληδες...που απιστούν δεν μπορείς να μας το παρουσιάζεις ως νορμάλ ή ως δεδομένο οτι θα συμβεί απο όλους...

ευκολακι αν εισαι κουκουρουκου & δεν εχεις ιχνος αυτοσεβασμου..
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
το οτι υπάρχουν πουτάνες...κ καριόληδες...που απιστούν δεν μπορείς να μας το παρουσιάζεις ως νορμάλ ή ως δεδομένο οτι θα συμβεί απο όλους...τράβα ρίξε λίγο νερό στο κεφάλι σου να συνέλθεις κ ξαναελα...

...και τελικά κατέληξες να δείχνεις τον κώλο σου στο bourdela.tv....
Έλα τώρα μουρό μου ...μια σταλιά σκατό θα με κρίνεις κιόλας.. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έλα τώρα μουρό μου ...μια σταλιά σκατό θα με κρίνεις κιόλας.. :2funny: :2funny: :2funny:
δεν σε κρινουμε..
αλλα το να προτρεπεις(γιατι αυτο κανεις) καποιους πιτσιρικαδες να χασουν καθε εννοια αυτοσεβασμου,ειναι μαλακια..
σου τελειωσε???
προχωρα παρακατω..
η μονη αποδεκτη κατασταση ξενοπηδηματος ειναι το swinging,μονο που δεν ειναι για ολους,δεν ειναι ευκολακι αν πραγματικα αγαπας-σεβεσαι τον-την συντροφο σου..

Επισκέπτης
Το'να φέρνει τ'άλλο...... ;)

δε νομίζω...αλλά μπορείς να ονειρεύεσαι...τα όνειρα είναι τσάμπα...

για να έχει κάποιος άποψη κ ακολούθως κριτική ικανότητα,πρέπει να βρίσκεται σε συγκεκριμένες ηλικίες ?

καλά σου είπα να κάνεις κανένα μπανάκι να συνέλθεις...

Επισκέπτης
η μονη αποδεκτη κατασταση ξενοπηδηματος ειναι το swinging,μονο που δεν ειναι για ολους,δεν ειναι ευκολακι αν πραγματικα αγαπας-σεβεσαι τον-την συντροφο σου..

πρέπει να έχει περάσει πολλά η σχέση,να έχει δοκιμαστεί πραγματικά...κ τελικά να υπάρχει το απαραίτητο υπόβαθρο ελευθερίας στο μυαλό...ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ...

τίποτα απ'αυτά δεν ισχύει για την κυρία..με την ανορθόγραφη υπογραφή....

Επισκέπτης
γι αυτο εισαι καμμενη και απότιστη..
Δεν έχω σωσμό πάτερ.
[/quote]
δεν σε κρινουμε..
αλλα το να προτρεπεις(γιατι αυτο κανεις) καποιους πιτσιρικαδες να χασουν καθε εννοια αυτοσεβασμου,ειναι μαλακια..
σου τελειωσε???
προχωρα παρακατω..
Βρε μωράκι παραεισαι μωράκι για να κρίνεις τέτοιες καταστάσεις.Όταν θα είσαι παντρεμένος με 2-3 κουτσουβελα και έχουν περάσει και 10 χρόνια κοινής συμβιωσης έλα να τα ξαναπούθμε που θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοιχο απο την πληξη..Το διαζύγιο είναι η εύκολη λύση αλλά οχι οτι καλυτερο σε έναν γαμο που σέρνεται.Τελοσπάντων το πάμε αλλού τώρα...άστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom