Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σωστα..
αν ζεις & θελεις να συνεχισεις να ζεις μεσα σε μια αξιοπρεπη σχεση..

ναι αλλα για εξηγησε μου!
οταν αγαπιεστε, αληθινα και σεβεστε ο ενας τον αλλον κι ολα τα συναφη, αποφασιζετε να κανετε το σουινγκινγκ γτ προφανως θα θελετε κατι το παραπανω στην σεξουαλικη σας ζωη. ε οκ, το κανετε κι αυτο. μετα? θα συνεχισετε να θελετε κατι παραπανω? θα την βρισκετε ακομα μονο μεταξυ σας? ή θα ειναι η αρχη του τελους?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
μακάρι όμως όλοι οι καμμένοι,στο μυαλό,ν'αυτοκτονούσαν...

τότε θα προχωρούσαμε σαν είδος...

Και οι γέροντες..... για να γλυτώσουμε λεφτά από τις συντάξεις....!

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Δεν έχω σωσμό πάτερ.
Βρε μωράκι παραεισαι μωράκι για να κρίνεις τέτοιες καταστάσεις.Όταν θα είσαι παντρεμένος με 2-3 κουτσουβελα και έχουν περάσει και 10 χρόνια κοινής συμβιωσης έλα να τα ξαναπούθμε που θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοιχο απο την πληξη..Το διαζύγιο είναι η εύκολη λύση αλλά οχι οτι καλυτερο σε έναν γαμο που σέρνεται.Τελοσπάντων το πάμε αλλού τώρα...άστο
Όλοι κάποια στιγμή λέμε καμιά μαλακία να περνάει και να σπάσουμε την πλάκα μας. Αν όμως πραγματικά πιστεύεις αυτά που λες έχεις σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι δυο άνθρωποι μπορούν να είναι μαζί για πολλά χρόνια και να υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δυο μεριές, τώρα αν εσύ ή ο συντροφός σου είσαστε δυο επιφανιακοί ξενέρωτοι τύποι δεν σου φταίει κάνείς. Σου μιλάω εκ πείρας που είμαι με τη γυναίκα μου πάνω από δέκα χρόνια μαζί αλλά το ενδριαφέρον υπάρχει. Αν είσαι με κάποιον αγαπητή μόνο για τον πούτσο τότε αυτό έχει ημερομηνία λήξης, πρέπει να παίζει και κάτι παραπάνω που αν τα λεγομενά σου υσχύουν δεν το διαθέτεις.

Επισκέπτης
οταν αγαπιεστε, αληθινα και σεβεστε ο ενας τον αλλον κι ολα τα συναφη, αποφασιζετε να κανετε το σουινγκινγκ γτ προφανως θα θελετε κατι το παραπανω στην σεξουαλικη σας ζωη. ε οκ, το κανετε κι αυτο. μετα? θα συνεχισετε να θελετε κατι παραπανω? θα την βρισκετε ακομα μονο μεταξυ σας? ή θα ειναι η αρχη του τελους?
γιατι το σκεφτεσαι και συ ψωλοχυμα? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

εξαρτάται απο πολλά...αν αγαπάς τον σύντροφο...και σε φτιάχνει η ιδέα να τον δεις να γαμιέται με κάποιον άλλο...την ώρα που πράττεις κι εσύ το ίδιο...δοκιμάζεις κ το swinging...

για ποιό λόγο να μην την βρίσκεις με τον σύντροφο σου,μετά το swinging ? ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ...δεν είναι αρκετά,για μια ζωή,όσα μπορείς να κάνεις στην σεξουαλική σου ζωή....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

άμα το κάτι παραπάνω ρε συ γίνεται για να σώσει κάτι που έχει περάσει δεν γίνεται για τους σωστούς λόγους...

άμα το κάνεις γιατί δεν τη βρίσκεις πια με τον άλλο χέσ'το, δεν πρόκειται ποτέ να την ξαναβρείς μαζί του. άμα τη βρίσκεις με τον άλλο, ούτως ή άλλως το κάτι παραπάνω δε θα το σταματήσει αυτό.

όλα είναι θέμα μυαλού, ωριμότητας και σεβασμού για τον εαυτό σου και για τον άλλον, εγώ δεν ξέρω κατά πόσο θα το έκανα αλλά δεν πιστεύω ότι και όλοι σκέφτονται όπως εγώ  :dunno:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Το'να φέρνει τ'άλλο...... ;)

Επειδή, όμως, συχνά αυτά είναι δικαιολογίες του κώλου κι ο οικογενειάρχης είναι αρχιδάτος και με ορμές, γίνεται αυτή η παραλλαγή σε οικογενειόρχης, γιά αυτόν που έχει αρκετά αρχίδια για να εκπληρώνεί και τα συζυγικά του καθήκοντα και τα εξωσυζυγικά.
Δηλαδή γιά αυτόν που τιμά την οικογένειά του!!!!!!!

Επισκέπτης
εξαρτάται απο πολλά...αν αγαπάς τον σύντροφο...και σε φτιάχνει η ιδέα να τον δεις να γαμιέται με κάποιον άλλο...την ώρα που πράττεις κι εσύ το ίδιο...δοκιμάζεις κ το swinging...

για ποιό λόγο να μην την βρίσκεις με τον σύντροφο σου ? ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ...δεν είναι αρκετά,για μια ζωή,όσα μπορείς να κάνεις στην σεξουαλική σου ζωή....

απλα η αγαπη κι ο ερωτας (για μενα) εχουν κτητικο χαρακτηρα.. δεν πιστευω οτι θα την παλευα να τον δω να πηδαει αλλη και να το χαιρομαι..  :rolleyes:

καλα ναι, ταβανι δεν υπαρχει, αλλα....  :-
μην το κουραζεις..
θα χρειαστουμε 1-2 σερβερ για να παρεις χαμπαρι & αν..

οκ..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Επειδή, όμως, συχνά αυτά είναι δικαιολογίες του κώλου κι ο οικογενειάρχης είναι αρχιδάτος και με ορμές, γίνεται αυτή η παραλλαγή σε οικογενειόρχης, γιά αυτόν που έχει αρκετά αρχίδια για να εκπληρώνεί και τα συζυγικά του καθήκοντα και τα εξωσυζυγικά.
Δηλαδή γιά αυτόν που τιμά την οικογένειά του!!!!!!!

ναι, όντως, θέλει πολλά κιλά αρχίδια να κερατώνεις τον άλλο και μπροστά του να κάθεσαι σούζα  :jerking:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεν έχω σωσμό πάτερ.
Βρε μωράκι παραεισαι μωράκι για να κρίνεις τέτοιες καταστάσεις.Όταν θα είσαι παντρεμένος με 2-3 κουτσουβελα και έχουν περάσει και 10 χρόνια κοινής συμβιωσης έλα να τα ξαναπούθμε που θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοιχο απο την πληξη..Το διαζύγιο είναι η εύκολη λύση αλλά οχι οτι καλυτερο σε έναν γαμο που σέρνεται.Τελοσπάντων το πάμε αλλού τώρα...άστο
σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Πλε. Αλητάκι είσαι λίγο μπερδεμένη στο εξής σημείο.Αν θες να μην πλήξης, να μπορείς να ικανοποιείς τις κάθε είδους ορεξεις σου δεν κάνεις οικογένεια.  

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Και οι γέροντες..... για να γλυτώσουμε λεφτά από τις συντάξεις....!

δλδ μόνο να τους τα παίρνουμε όταν είναι νέοι ?

Δεν είναι δικές μου σκέψεις.... Το έχουν υπονοήσει σχεδόν ανοικτά οι κυβερνώντες, πριν μερικά χρόνια.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Πλε. Αλητάκι είσαι λίγο μπερδεμένη στο εξής σημείο.Αν θες να μην πλήξης, να μπορείς να ικανοποιείς τις κάθε είδους ορεξεις σου δεν κάνεις οικογένεια.  

ή προσπαθείς να τις ικανοποιείς με αυτό που επέλεξες (την οικογένεια) ή σέβεσαι τον εαυτό σου, βλέπεις οτι δε σε καλύπτει πια αυτό που διάλεξες και επιλέγεις κάτι άλλο.

όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και πίπες επειδή δεν έχεις τα αρχίδια να βγεις από τη δυστυχία σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οποιος/οποια ψαχνει να τα'χει ολα, παιρνει ταρχιδια μου. Δε χρειαζεται ανοιχτο μυαλο, μαλακας χαφτης συντροφος χρειαζεται.

Επισκέπτης
απλα η αγαπη κι ο ερωτας (για μενα) εχουν κτητικο χαρακτηρα.. δεν πιστευω οτι θα την παλευα να τον δω να πηδαει αλλη και να το χαιρομαι..  :rolleyes:

είναι αποδεκτό...δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι κ όλα τα ζευγάρια να συμμετάσχουν σε swinging-parties...

γι'αυτό σου είπε ο πατέρας μου,ο πλέζουρας, οτι δεν θα καταλάβεις...γιατί δεν έχεις την απαραίτητη φιλοσοφία ζωής...αφενώς απο κατασκευής...αφετέρου..απο τον τρόπο που μεγάλωσες κ καλλιέργησες τα διάφορα ένστικτά σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom