Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Και ξέρεις εε?Δεν πιανόμαστε εύκολα.Δεν είμαστε χαιβανια σαν εσάς που δεν ξερετε να κρύβεστε καλά.Εμένα που με βλέπεις έχω ξεγλυστρήσει απο ντετέκτιβ που είχε βάλει ο σύζηγος μια φορά κι έναν καιρό.
Μάλλον δεν έλεγε τίποτα ο ντετεκτιβ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελικά τον έστειλες!!!!
το τώρα μας απασχολεί ????

Επισκέπτης
αν ανακαλυπτατε οτι η γυναικα σας ξενοπηδιεται, θα ηταν αιτια χωρισμου?   :rolleyes:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και ξέρεις εε?Δεν πιανόμαστε εύκολα.Δεν είμαστε χαιβανια σαν εσάς που δεν ξερετε να κρύβεστε καλά.Εμένα που με βλέπεις έχω ξεγλυστρήσει απο ντετέκτιβ που είχε βάλει ο σύζηγος μια φορά κι έναν καιρό.
Ειχες γερες περιπετειες δηλαδη
Μην το λες οτι δεν πιανεστε ευκολα μπορη εσυ να ξεγλιστρισες αλλα πολλες ειναι αυτες που πιανονται στα πρασα

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κωλο γερε εισαι μπροστα ρε φιλε.... αυτο με το αγιο ορος το εχω κανει... προ 2ετιας.. της ειχα πει παω αγιο ορος με φιλο για ΣΚ για να ηρεμησω.. ειμουν πιεσμενος απο τη δουλεια εκεινο τον καιρο τσινισε λιγο στην αρχη αλλα μετα το πηρε αποφαση... μονη εσφιγμενου ουτε κινητα ουτε ρευμα ουτε τιποτα εκει... ειχα κανονισει και κατι σουβενιρ απο φιλο που πηγαινοερχεται συχνα εκει και εγω ειμουν στο ΑΓΙΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ με κλειστο κινητο ηταν ενα ΣΚ σουπερ :zfuck: :knockinb: :fuck2:
:headbang2: :headbang2: :headbang2:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
αν ανακαλυπτατε οτι η γυναικα σας ξενοπηδιεται, θα ηταν αιτια χωρισμου?   :rolleyes:

Ασε τα Ελλεινηδίστικα......

Οποιος έχει τη φωλιά του χεσμένη, δεν πρέπει να έχει απαιτήσεις πίστης.

Επισκέπτης
Αντί να ρωτάς, καλύτερα, μετά από 15 ή 20 χρόνια σχέσης, θα πρέπει να αναρωτιέσαι!

η μεγαλυτερη σχεση μου κρατησε 2 χρονια.. οποτε μονο υποθετικα μπορω να μιλησω.. αλλα δεν πιστευω οτι ειναι μια φυσικη καταληξη-μιας κι ετσι το παρουσιαζετε..  :-

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
η μεγαλυτερη σχεση μου κρατησε 2 χρονια.. οποτε μονο υποθετικα μπορω να μιλησω.. αλλα δεν πιστευω οτι ειναι μια φυσικη καταληξη-μιας κι ετσι το παρουσιαζετε..  :-

Τότε, έχεις πολλά καρβέλια να φας ακόμη!

Κάτι που θα βοηθήσει τα υπόλοιπα μέλη σχετικά με τη θεματολογία του νήματος, έχεις να προσθέσεις?

Επισκέπτης
Χρυσό μου το κέρατο είναι δεδομενο σε έναν γάμο.Είτε στον πρώτο,είτε στον τρίτο είτε στον δέκατο χρόνο συμβίωσης..κάποια στιγμη θα έρθει απο τον άντρα ..απο την γυναικα..δεν εχει σημασία.Του ανοίγουμε τα πόδια και το καλωσορίζουμε.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Χρυσό μου το κέρατο είναι δεδομενο σε έναν γάμο.Είτε στον πρώτο,είτε στον τρίτο είτε στον δέκατο χρόνο συμβίωσης..κάποια στιγμη θα έρθει απο τον άντρα ..απο την γυναικα..δεν εχει σημασία.Του ανοίγουμε τα πόδια και το καλωσορίζουμε.

....πόσα ξέρεις..... (και πόσα έχεις κάνει!) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης

το οτι υπάρχουν πουτάνες...κ καριόληδες...που απιστούν δεν μπορείς να μας το παρουσιάζεις ως νορμάλ ή ως δεδομένο οτι θα συμβεί απο όλους...τράβα ρίξε λίγο νερό στο κεφάλι σου να συνέλθεις κ ξαναελα...

....πόσα ξέρεις..... (και πόσα έχεις κάνει!) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

...και τελικά κατέληξες να δείχνεις τον κώλο σου στο bourdela.tv....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το οτι υπάρχουν πουτάνες...κ καριόληδες...που απιστούν δεν μπορείς να μας το παρουσιάζεις ως νορμάλ ή ως δεδομένο οτι θα συμβεί απο όλους...τράβα ρίξε λίγο νερό στο κεφάλι σου να συνέλθεις κ ξαναελα...

...και τελικά κατέληξες να δείχνεις τον κώλο σου στο bourdela.tv....
γεια σου αρχοντα!!! :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom