Νέα

Josephine (πρώην Καρολίνα) από Αλυσίδα Βουλιαγμένης-Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
αν περασεις ρωτα αν κανει ακαποτο....thnx

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
ισως ειμαι εκτος θεματος αλλα κοιταζα λιγο αυτο το θρεντ και επεσε στην αντιληψη μου μια φωτογραφια της μαντονας που εχει ποσταρει ενας συναδελφος.την κοπελα δεν την εχω δει live παρα μονο σε φωτογραφιες αλλου σαιτ.τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια????καλοπροερετα ρωταω συναγωνιστες που την εχουν γνωρισει,μηπως μας βγει βικυυ no2??

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ισως ειμαι εκτος θεματος αλλα κοιταζα λιγο αυτο το θρεντ και επεσε στην αντιληψη μου μια φωτογραφια της μαντονας που εχει ποσταρει ενας συναδελφος.την κοπελα δεν την εχω δει live παρα μονο σε φωτογραφιες αλλου σαιτ.τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια????καλοπροερετα ρωταω συναγωνιστες που την εχουν γνωρισει,μηπως μας βγει βικυυ no2??
Είσαι για αυτό θα σου δώσω απάντηση στο αντίστοιχο θρεντ

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
πρωκτικο κανει, το ακαποτο εχει κοψει νομιζω εγω

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
αν περασεις ρωτα αν κανει ακαποτο....thnx

με τις ώρες τις είναι τελικά αυτή η γυναίκα.
την πρώτη φορά μου λέει όχι,την δεύτερη ναί.. την τρίτη ναί.. σήμερα το βράδυ που δούλεβει και θα πάω..ποιός ξέρει...

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εγώ φίλε πήρα το κανονικό πρόγραμμα με προφύλαξη.απλά λέω ότι γνωρίζω ότι κάνει ακάποτο και δίνει και κωλο
παλια τα εκανε ολα , τωρα τελευταια νομιζω πως εχει κοψει το ελευθερο γιατι δεν το αναφερει η τσατσα στο προγραμμα, εσυ το ακουσες να το λεει η τσατσα ( ασχετο αντιπαθεστατη αυτη που ειναι τωρα εκει αυτη με τα γυαλακια)

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1

sorry για το offtopic που συνεχίζω σε πιο site μπορούμε να δούμε την Μαντόνα?
αν δεν επιτρέπεται να γραφτεί έστω με p.m. μου το στέλνετε?
thanks!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
εσένα και τον ματζέστικ γιατί νομίζω πως είστε κολλητοί φίλοι??  :think:

Εγω ειμαι Σαλονικα απο που να τον ξερω τον Ματζεστικ..; Απλα ταιριαζουν τα γουστα μας μαλλον..! Βασικα, κανεναν δεν ξερω απο δω προσωπικα..
Οσο για ακαπωτο, εμενα μου πε δεν κανει.. Πρωκτικο ναι..
Τη Μαντονα θα τη δειτε (χωρις προσωπο) σ' ενα σαιτ που χει να κανει με ιεροδουλες..!
(εμενα παντως μου θυμιζει την Μενεγακη στο προσωπο στα καλυτερα της..!)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Κυριακή βράδυ με έναν φίλο παρτουζώσαμε την Ουγγαρέζα πορνοστάρ Καρολάιν στο στούντιο Ισμήνης 2.Το πακετάκι μας στοίχησε 200 ευρώ και αν γαμούσαμε  και τη σούφρα της τότε το πακέτο θα ανέβαινε στα 300 ευρώ. Προτιμήσαμε το φθηνό πακέτο και περάσαμε πολύ καλά γιατί η Καρολάιν είναι γεννημένη για να τρώει πούτσες!!! :pipa1: :fuck1: :rockon:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
886
Πόντοι
6.755
Στα φεγγαρια της ειναι ΑΥΤΗ μπορει να παρεις απλο προγραμα και να ΠΕΡΑΣΕΙΣ SUPER και μπορει να την χρυσοπληρωσεις και να ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΚΑΤΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom