You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ευχαριστώ παίκτη!!ισνηνης 2, καθετος της βουλιαγμενης κοντα στο μετρο της δαφνης
ισως ειμαι εκτος θεματος αλλα κοιταζα λιγο αυτο το θρεντ και επεσε στην αντιληψη μου μια φωτογραφια της μαντονας που εχει ποσταρει ενας συναδελφος.την κοπελα δεν την εχω δει live παρα μονο σε φωτογραφιες αλλου σαιτ.τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια????καλοπροερετα ρωταω συναγωνιστες που την εχουν γνωρισει,μηπως μας βγει βικυυ no2??
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Είσαι για αυτό θα σου δώσω απάντηση στο αντίστοιχο θρεντισως ειμαι εκτος θεματος αλλα κοιταζα λιγο αυτο το θρεντ και επεσε στην αντιληψη μου μια φωτογραφια της μαντονας που εχει ποσταρει ενας συναδελφος.την κοπελα δεν την εχω δει live παρα μονο σε φωτογραφιες αλλου σαιτ.τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια????καλοπροερετα ρωταω συναγωνιστες που την εχουν γνωρισει,μηπως μας βγει βικυυ no2??
Επισκέπτης
αν περασεις ρωτα αν κανει ακαποτο....thnx
φυσικά και κάνει ακάποτο για +40 νομίζω
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
νομίζω πως το είχε κόψει αυτό κ το πρωκτικό , πότε πήγες τελευταία φορά?φυσικά και κάνει ακάποτο για +40 νομίζω
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ποτε εχεισ τελευται ενημερωση?πρωκτικο κανει, το ακαποτο εχει κοψει νομιζω εγω
Επισκέπτης
νομίζω πως το είχε κόψει αυτό κ το πρωκτικό , πότε πήγες τελευταία φορά?
πριν 10 μέρες
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
κ εκανε με 90 ευρο ελευθερο?πριν 10 μέρες
ή εχει πεσει κριση ή το κανει οποτε γουσταρει
Επισκέπτης
κ εκανε με 90 ευρο ελευθερο?
Γιατί, λίγα είναι 90€;
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οχι , το ερωτημα μου ξεφυγε καταφατικη προταση ηθελα να γραψω απλα να επιβεβαιωσω την τιμηΓιατί, λίγα είναι 90€;
Επισκέπτης
κ εκανε με 90 ευρο ελευθερο?
εγώ φίλε πήρα το κανονικό πρόγραμμα με προφύλαξη.απλά λέω ότι γνωρίζω ότι κάνει ακάποτο και δίνει και κωλο
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 503
- Πόντοι
- 26
αν περασεις ρωτα αν κανει ακαποτο....thnx
με τις ώρες τις είναι τελικά αυτή η γυναίκα.
την πρώτη φορά μου λέει όχι,την δεύτερη ναί.. την τρίτη ναί.. σήμερα το βράδυ που δούλεβει και θα πάω..ποιός ξέρει...
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παλια τα εκανε ολα , τωρα τελευταια νομιζω πως εχει κοψει το ελευθερο γιατι δεν το αναφερει η τσατσα στο προγραμμα, εσυ το ακουσες να το λεει η τσατσα ( ασχετο αντιπαθεστατη αυτη που ειναι τωρα εκει αυτη με τα γυαλακια)εγώ φίλε πήρα το κανονικό πρόγραμμα με προφύλαξη.απλά λέω ότι γνωρίζω ότι κάνει ακάποτο και δίνει και κωλο
Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ισως ειμαι εκτος θεματος αλλα κοιταζα λιγο αυτο το θρεντ και επεσε στην αντιληψη μου μια φωτογραφια της μαντονας που εχει ποσταρει ενας συναδελφος.την κοπελα δεν την εχω δει live παρα μονο σε φωτογραφιες αλλου σαιτ.τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια????καλοπροερετα ρωταω συναγωνιστες που την εχουν γνωρισει,μηπως μας βγει βικυυ no2??
sorry για το offtopic που συνεχίζω σε πιο site μπορούμε να δούμε την Μαντόνα?
αν δεν επιτρέπεται να γραφτεί έστω με p.m. μου το στέλνετε?
thanks!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
εσένα και τον ματζέστικ γιατί νομίζω πως είστε κολλητοί φίλοι??
Εγω ειμαι Σαλονικα απο που να τον ξερω τον Ματζεστικ..; Απλα ταιριαζουν τα γουστα μας μαλλον..! Βασικα, κανεναν δεν ξερω απο δω προσωπικα..
Οσο για ακαπωτο, εμενα μου πε δεν κανει.. Πρωκτικο ναι..
Τη Μαντονα θα τη δειτε (χωρις προσωπο) σ' ενα σαιτ που χει να κανει με ιεροδουλες..!
(εμενα παντως μου θυμιζει την Μενεγακη στο προσωπο στα καλυτερα της..!)
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Κυριακή βράδυ με έναν φίλο παρτουζώσαμε την Ουγγαρέζα πορνοστάρ Καρολάιν στο στούντιο Ισμήνης 2.Το πακετάκι μας στοίχησε 200 ευρώ και αν γαμούσαμε και τη σούφρα της τότε το πακέτο θα ανέβαινε στα 300 ευρώ. Προτιμήσαμε το φθηνό πακέτο και περάσαμε πολύ καλά γιατί η Καρολάιν είναι γεννημένη για να τρώει πούτσες!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις