Νέα

Josephine (πρώην Καρολίνα) από Αλυσίδα Βουλιαγμένης-Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
αμα ειναι να σκασεις 50αρικο στην καρολαιν κρατα το για εξτρα με μαντονα ή καποια άλλη...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ρε στρόντζο ξεκόλλα επιτέλους..! Στο πα τόσες φορές..! Εγώ τη γουστάρω πολύ..! Μην προσπαθείς να μ' αλλάξεις άποψη..!
Το λέει κ το τραγούδι..! Αφού δε σ' αρέσει μην ασχολείσαι..!

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Ρε στρόντζο ξεκόλλα επιτέλους..! Στο πα τόσες φορές..! Εγώ τη γουστάρω πολύ..! Μην προσπαθείς να μ' αλλάξεις άποψη..!
Το λέει κ το τραγούδι..! Αφού δε σ' αρέσει μην ασχολείσαι..!

σου τη σπάω και μαρεσει... :2funny: αλλα μαλλον δε καταλαβες κάτι...είπα ''αν ειναι να σκασεις 50αρικο''...εκει ειναι το κλειδι. τωρα αν περνας καλα μαζι της και με το 50αρικο πάω πάσο! και ΔΕΝ προσπαθω να σου αλλαξω άποψη...απλά σου ειπα τη δική μου άποψη και απλά σου πρότεινα να το ''κρατησεις'' για αλλου πτο 50αρι, πραγματικα ρε μαν αν περνας καλα μαζι της με 50αρικο χαλαλι αλλά εχει σχεση το 50αρικο για καρολαιν με το 50αρικό για μαντόνα? δε νομίζω  ;)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
σου τη σπάω και μαρεσει... :2funny: αλλα μαλλον δε καταλαβες κάτι...είπα ''αν ειναι να σκασεις 50αρικο''...εκει ειναι το κλειδι. τωρα αν περνας καλα μαζι της και με το 50αρικο πάω πάσο! και ΔΕΝ προσπαθω να σου αλλαξω άποψη...απλά σου ειπα τη δική μου άποψη και απλά σου πρότεινα να το ''κρατησεις'' για αλλου πτο 50αρι, πραγματικα ρε μαν αν περνας καλα μαζι της με 50αρικο χαλαλι αλλά εχει σχεση το 50αρικο για καρολαιν με το 50αρικό για μαντόνα? δε νομίζω  ;)

Ρε στροντζο εννοείται ότι αν είχα ένα μόνο πενηντάρικο θα πήγαινα με Μαντόνα, δεν υπάρχει θέμα..! Ούτως ή άλλως με την Κάρολαϊν έχω πάει 3 φορές, κι έχω χορτάσει κάπως, ενώ με τη Μαντόνα μόνο μια..! Αλλά εγώ είπα για την εμπειρία να τις παρεις κ τις δυο, γιατί είναι κ πολύ μουνάρες κι οι δυο..!
Όσο για τη διάθεση στο σεξ, δεν τίθεται θέμα νομίζω..! Αλλά κι η Κάρολαϊν αν πας στις πρώτες σελίδες αυτού του θρεντ θα δεις, ότι κι αυτή στην αρχή λέγαν ότι ήταν φωτιά..!
Πάντως για μένα κ τώρα παραμένει πολλή καλή, απ' τις καλύτερες που 'χω πάει..!
Απλά δε σου πουλάει παραμύθι, πόσο πολύ σε γουστάρει, πόσο καλός γκόμενος είσαι, πόσο μεγάλη την έχεις, κ πόσο γουστάρει να τη γαμάς, όπως κάνει η Μαντόνα πχ..
Γιατί κακά τα ψέμματα, απ' ότι κατάλαβα μάλλον σε όλους τα ίδια λέει..! Κ καλά κάνει η γκόμενα για να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση..! Αλλά μεταξύ μας ξέρουμε, ότι κατα ένα μεγάλο μέρος είναι παραμύθι..!
Αν κάποιος ψάχνει γι' αυτό, να βρει μια γκόμενα που θα του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση κ θα του λέει βρωμόλογα, δε θα το βρει στην Κάρολαϊν.. Αυτό είναι σίγουρο, αλλά κατά τη γνώμη μου στο γαμήσι είναι πολλή καλή..!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εμφανησιακα δεν εχουν καμια σχεση!η Καρολαιν ειναι υπερμουναρα!η μαντονα αμα την παρετε πισωκολλητο θα δειτε πολλα.......κ δεν βγαζει ποτε το κυλωτακι της αρα κατι βρωμαει...!απο σωματα δεν εχουν καμια σχεση η καρολαιν ειναι λαμπαδα ενω η μαντονα ειναι σε χειροτερη μυρα.Για κωλο δεν υπαρχει συγκριση ουτε μια στο εκατομμυριο.Της καρολαιν ειναι για υπερτατες μαλακιες ο κωλος της πραγματικα ειναι για σεμιναριο μην σας πω οτι παιζει να εχει κανει κ πλαστικη ειναι θεικος.Η μονη διαφορα ειναι οτι απο υπηρεσιες ειναι καλυτερη η μαντονα.Απλα εμενα μου αρεσουν τα υπερμουνα κομοδινα.Και με ξενερωνει και η ομιλια της μαντονας πουτσαρα μου γαμια μου κτλπ πολυ ψευτικη......κλασσικη ελληνιδα!!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Λοιπόν η Κάρολαϊν έχει μια αγγελική ομορφιά, είναι κούκλα πραγματικά..! Άλλωστε είναι κ μικρή 21-22..! Έχει πολύ ωραίο σωματάκι γυμνασμένο κ πεντακάθαρο..! Έχει μάλιστα αδυνατίσει κιόλας, από πέρσι έχασε 10 κιλά μου 'πε..! Όντως το κωλαράκι της είναι θεϊκό κ μοσχοβολιστό..! Αφού στο 69 δεν μπορούσα να συγκρατηθώ κι έγλυφα κ τις δυο τρυπούλες της..! Αλλά είναι αρκετά μικροκαμωμένη κιόλας κ τώρα που αδυνάτισε κιόλας φαίνεται πιο πολύ..! Στο ύψος δεν είναι πάνω από 1,65..!
Κι έχει πολύ ωραίο βυζάκι, αλλά δε συγκρίνεται με τις βυζάρες της Μαντόνας..!
Εγώ τις είδα κ τρελλάθηκα..! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα..! Κι είναι γυναίκαρα με τα όλα της..! Μπορεί να μην είναι τέλεια στο σώμα, αλλά εγώ είχα κολλήσει στις βυζάρες κ να σου πω την αλήθεια δεν πολυπρόσεξα το υπόλοιπο σώμα..! Κι ειλικρινά δε με πολυνοιάζει κιόλας..! Αδύνατες υπάρχουν αρκετές, αλλά τέτοιες βυζάρες δε βρίσκεις αλλού..!
Γενικά η Καρολαϊν είναι κουκλίτσα, ενώ η Μαντόνα γυναικάρα..! Κι οι δυο για δέκα, αλλά διαφορετικές..! Γι' αυτό είπα ότι θέλω να πάρω κ τις δυο.. Η μια συμπληρώνει την άλλη..!
Κ να σου πω, κ μένα δε μ' αρέσει να λέει η γκόμενα υπερβολικές μαλακίες, αλλά η Μαντόνα τα λέει πολύ φυσικά, σα να τα νιώθει κι εγώ εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι τα εννοούσε, αλλά με τις κριτικές που διαβάζω καταλαβαίνω ότι λέει τα ίδια σ' όλους.. Τι να πω, ή είναι πολλή καλή ηθοποιός ή είναι νυμφομανής κ μας γουστάρει τρελλά όλους..!

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
Λοιπόν η Κάρολαϊν έχει μια αγγελική ομορφιά, είναι κούκλα πραγματικά..! Άλλωστε είναι κ μικρή 21-22..! Έχει πολύ ωραίο σωματάκι γυμνασμένο κ πεντακάθαρο..! Έχει μάλιστα αδυνατίσει κιόλας, από πέρσι έχασε 10 κιλά μου 'πε..! Όντως το κωλαράκι της είναι θεϊκό κ μοσχοβολιστό..! Αφού στο 69 δεν μπορούσα να συγκρατηθώ κι έγλυφα κ τις δυο τρυπούλες της..! Αλλά είναι αρκετά μικροκαμωμένη κιόλας κ τώρα που αδυνάτισε κιόλας φαίνεται πιο πολύ..! Στο ύψος δεν είναι πάνω από 1,65..!
Κι έχει πολύ ωραίο βυζάκι, αλλά δε συγκρίνεται με τις βυζάρες της Μαντόνας..!
Εγώ τις είδα κ τρελλάθηκα..! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα..! Κι είναι γυναίκαρα με τα όλα της..! Μπορεί να μην είναι τέλεια στο σώμα, αλλά εγώ είχα κολλήσει στις βυζάρες κ να σου πω την αλήθεια δεν πολυπρόσεξα το υπόλοιπο σώμα..! Κι ειλικρινά δε με πολυνοιάζει κιόλας..! Αδύνατες υπάρχουν αρκετές, αλλά τέτοιες βυζάρες δε βρίσκεις αλλού..!
Γενικά η Καρολαϊν είναι κουκλίτσα, ενώ η Μαντόνα γυναικάρα..! Κι οι δυο για δέκα, αλλά διαφορετικές..! Γι' αυτό είπα ότι θέλω να πάρω κ τις δυο.. Η μια συμπληρώνει την άλλη..!
Κ να σου πω, κ μένα δε μ' αρέσει να λέει η γκόμενα υπερβολικές μαλακίες, αλλά η Μαντόνα τα λέει πολύ φυσικά, σα να τα νιώθει κι εγώ εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι τα εννοούσε, αλλά με τις κριτικές που διαβάζω καταλαβαίνω ότι λέει τα ίδια σ' όλους.. Τι να πω, ή είναι πολλή καλή ηθοποιός ή είναι νυμφομανής κ μας γουστάρει τρελλά όλους..!
δεν σταματησε να δουλευει αυτη?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Αυτό το λινκ πρέπει να 'ναι παλιό υποθέτω..! Αν δεν κάνω λάθος λέει ότι είναι 18 χρονών, κι είναι πριν κάνει επέμβαση στο στήθος, αλλά κ στα χείλη..!
Μου 'χε πει ότι ξεκίνησε στα 17 στην Ελβετία να εκδίδεται, οπότε μάλλον είναι από κει..!
Απορώ τόσα χρόνια μετά, υπάρχει ακόμα η διαφήμιση..;

Κ για τον φίλο που ρώτησε, στο Γρις Λέιντις λέει ότι δουλεύει σήμερα κι αύριο στο Ισμήνης 2..! Αυτό που δεν ξέρω είναι για πόσο..! Αν κάποιος ξέρει αν ήρθε για να μείνει ή αν θα ξαναφύγει σε λίγο καιρό, ας μας ενημερώσει, γιατί εγώ είμαι Σαλονίκη..!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε φιλε μηπως ειναι καιρος να βρεις πραγματικη γκομενα?  :uglystupid:  :boobies:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ποια ειναι η πραγματικη γκομενα ρε φιλε?Μαγκες πως παει το μουνι το γαματε?ρε πουστη μου μου πεφτει μακρια το κεντρο απο κηφισια και ειμαι καψουρης με την παρτυ της.Εχω καιρο να την γαμησω και δεν πουλιεται και τιποτα γαμω την πουτανα μου να παρουμε καννενα φραγκο.τι θα κανω...??

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ποια ειναι η πραγματικη γκομενα ρε φιλε?Μαγκες πως παει το μουνι το γαματε?ρε πουστη μου μου πεφτει μακρια το κεντρο απο κηφισια και ειμαι καψουρης με την παρτυ της.Εχω καιρο να την γαμησω και δεν πουλιεται και τιποτα γαμω την πουτανα μου να παρουμε καννενα φραγκο.τι θα κανω...??

Παρε το μετρο και βγες στο Δαφνι αν θελεις να την δεις!! :grin: Αλλα βρε φιλε, μονο με κλειστα τα φωτα, γιατι αυτο το τατοο στην πλατη..........πολυ αγριο λεμε!!

Εμενα με χαλανε πολυ τα τατοο, ιδιως τα μεγαλα σε ολο το σωμα, γιατι δειχνουν οτι το μωρο δεν σεβεται τον εαυτο της!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Παρε το μετρο και βγες στο Δαφνι αν θελεις να την δεις!! :grin: Αλλα βρε φιλε, μονο με κλειστα τα φωτα, γιατι αυτο το τατοο στην πλατη..........πολυ αγριο λεμε!!

Εμενα με χαλανε πολυ τα τατοο, ιδιως τα μεγαλα σε ολο το σωμα, γιατι δειχνουν οτι το μωρο δεν σεβεται τον εαυτο της!!

ναι ρε γμτ.... μικρά αλλά διακριτικά.... αν δεν υπάρχουν καθόλου είναι ακόμη καλύτερα...  ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
α οχι εμενα με καρακαυλωνει τρελενομαι επισης παρα πολυ με σκουλαρικια στις ρωγες!!!!η Υπερτατη καυλα.....!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
ναι ρε γμτ.... μικρά αλλά διακριτικά.... αν δεν υπάρχουν καθόλου είναι ακόμη καλύτερα...  ;)

"είναι μουτζούρες στις κορμάρες τους" όπως έγραψε και κάποιος συνάδελφος σε μια κριτική.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
"είναι μουτζούρες στις κορμάρες τους" όπως έγραψε και κάποιος συνάδελφος σε μια κριτική.

Συμφωνω μαζι σας, το τατου στην πλατη της ειναι μεγαλο κ κακογουστο.. Μια μεγαλη νεκροκεφαλη κι η Τζεσικα Ραμπιτ δεν ειναι..; Δεν ξερω, δεν το 'χω προσεξει κι ιδιαιτερα γιατι δε μ' αρεσε.. Κ τοσες φορες δεν την πηρα ποτε στα 4 , οποτε δεν το βλεπω πολυ να με χαλασει.. Προσεχω αλλα πραγματα..!
Εχει παει κανεις προσφατα να μας πει ποσο καιρο ακομα θα μεινει..;

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Συμφωνω μαζι σας, το τατου στην πλατη της ειναι μεγαλο κ κακογουστο.. Μια μεγαλη νεκροκεφαλη κι η Τζεσικα Ραμπιτ δεν ειναι..; Δεν ξερω, δεν το 'χω προσεξει κι ιδιαιτερα γιατι δε μ' αρεσε.. Κ τοσες φορες δεν την πηρα ποτε στα 4 , οποτε δεν το βλεπω πολυ να με χαλασει.. Προσεχω αλλα πραγματα..!
Εχει παει κανεις προσφατα να μας πει ποσο καιρο ακομα θα μεινει..;

εσένα και τον ματζέστικ γιατί νομίζω πως είστε κολλητοί φίλοι??  :think:

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445