Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Επισκέπτης
H Τατιάνα μου εγραφε ότι οπωσδηποτε την επομενη μερα το πρωι επρεπε να επικοινωνήσουμε με τον ιδιοκτητη του σπιτιού στο Nikolassee. Περιμενε μια απαντηση γιατι το ζητουσαν κι αλλοι. Ειχα στη διαθεση μου 2 με 3 μερες, μετά επρεπε να φύγω από το σπιτι. Την πηρα τηλέφωνο και της ζητησα μια μερα ακομα μεχρι να απαντησω. Περιμενα να δω τι θα μου ελεγε το βραδυ η Αφροδίτη.
Η Αφροδίτη ηρθε στη δουλειά κανονικα. Τα ακουσε από τον μαγειρα και τα αφεντικά. Η Σάντρα η πιτσιρικα γκόμενα του αφεντικου κοιτουσε χωρις να μιλαει. Μονο στο σχόλασμα ειπε στην Αφροδίτη :  I hope to see you again.

Κατσαμε σ΄ένα bar στη διαδρομή να μιλησουμε.
-Τι συμβαίνει τελικα με σενα ? Ψαχνουμε σπιτια εδώ και μηνες και οι δυο και τώρα που βρηκα κατι εσυ εξαφανίζεσαι. Τι εχεις παθει ? Στη δουλεια γιατί δεν έρχεσαι ? Κινδυνεύω να βρεθω στο δρόμο από μερα σε μερα και αντι να απαντησω σε μια αγγελια για σπιτι, περιμενω τις αποφασεις σου.
-Ακου, δεν γινεται να μείνουμε μαζι. Θα σου πω και θα καταλαβεις. Θελω να ξερεις ότι σε αγάπησα, οσο μπορουσα να σε αγαπησω.  Αλλα ρε Θάνο, εσυ εχεις αλλα σχεδια κι εγώ αλλα. Οι δρομοι μας μπορεί καπου να συναντηθηκαν, αλλα οδηγουν αλλου.
-Δε σε καταλαβενω. Πως ξερεις που βγαζει ο δικός μου δρόμος ?
-Θελω να πω ότι εσυ ηρθες στο Βερολίνο να μαζεψεις καποια λεφτα να ξεφυγεις λιγο από το μικροκοσμο του χωρίου σου και θα γυρισεις πισω. Ετσι εχω καταλαβει δλδ από αυτά που μου εχεις πει. Εγω όμως δεν εχω κατι να με περιμενει εκεί πισω. Εσυ εχεις τη μάνα σου, τους φίλους σου, το σπιτι σου, τα χωραφια. Εγω αποφασισα ότι εδώ ειναι η ζωη μου.
-Και που είναι το προβλημα, σε χαλαει να μοιραστουμε ότι εχω ?
-Ρε Θάνο σοβαρεψου άλλο σου λεω. Με κοβεις εμενα για αγρότισσα ή για νοικοκυρα ? Εγω δε μπορω να κοψω μια ντοματα να φτιαξω σαλατα…
-Εμενα μου αρέσεις ετσι όπως εισαι. Θα μαγειρευω εγω.
-Ναι αλλα εμενα δε μου αρέσει να μεινω σε χωριο. Ξερεις πόσους φιλους εχω που μόλις ξεσπασε η κριση στην Ελλάδα εφυγαν για τα χωρια τους ? Θα μπορουσα να ειχα παει κι εγω καπου με καποιον αλλα δεν μου άρεσε αυτή η προοπτικη. Δεν είναι του στυλ μου.
-Ωραια θα μεινουμε στην πόλη. Αμα υπαρχει αγαπη και συνεννόηση όλα τα προβληματα εχουν λυσεις. Με αγαπας και τωρα ?
-Τι σημασια εχει ? Η κατασταση είναι πιο περιπλοκη απ΄ότι νομιζεις. Ξερω οτι σε στεναχωρω αλλα η ιστορια αυτη ηταν λαθος απο την αρχη. Δεν επρεπε να τα παρεις κι εσυ τοσο σοβαρα....... Ξερεις από τη δουλεια θα σταματησω.
-Nαι? και τι θα κανεις, βρήκες κατι άλλο ?
-Εχω κατι υποψην μου. Βασικα θελω να κανω μερικα μεροκάματα ακομα στο μαγαζί μεχρι να ξεκινησω κατι άλλο.

To κερασακι της τουρτας μου το φυλουσε για αργοτερα. Καθόμουν αμιλιτος κι επινα την μπυρα μου. Για μερικα λεπτά δεν μιλουσαμε.  Αρχισε να μιλαει αυτή. Μου ειπε για καποιον φιλο της από την Αργεντινή που επεστρεφε στο Βερολίνο. Μου πήρε λιγο χρονο μεχρι να  καταλάβω ότι μου μιλούσε για έναν πρωην γκομενο της που τελικα δεν ηταν μόνο πρωην.

-Με αυτόν ήσουν τις μερες που δεν ερχοσουν για δουλεια ?
-Ναι, ψαχναμε για σπιτι.

Εγω ο μαλακας κυνδυνευα να βρεθώ στο δρομο, περιμενοντας ποτε και αν θα αποφασιζε να μεινουμε μαζι κι αυτή εψαχνε σπιτι με τον άλλο γκομενο. Θυμωσα. Μου ερχόταν να την αρπαξω από τα μαλλιά και να κοπανίσω το κεφαλι της στη μπαρα. Μιλήσαμε λιγο ακομα, δλδ αυτή μιλουσε και προσπαθουσε να μου εξηγήσει την κατασταση. Εγώ απλα την ακουγα.
Τη διεκοψα λεγοντας :
-Δεν χρειάζεται να πεις κατι αλλο Αφροδίτη. Πιες την μπυρα σου και δινε του.
-Εισαι πολύ εγωιστης ρε Θάνο, το περιμενα ότι δεν θα με καταλάβαινες.

Κοιτουσα το ποτήρι της μπυρας χωρίς να λεω κουβέντα. Σηκωθηκε μετα από κανα δυο λεπτα κι εκανε να βγάλει λεφτα να πληρωσει.

-Φυγε θα πληρώσω εγω.
-Όχι θελω να σε κεράσω.
-Με κερασες ηδη.
-Μη κρατας κακια, προσπάθησε να καταλαβενεις και τους αλλους.

Πηρε την τσάντα της εσκυψε προς το μερους μου και με φιλησε. Ηταν δακρυσμενη.  Ήπια 2 μπυρες ακομα και εφυγα για το σπίτι. Όταν εφτασα ημουν κομμάτια. Δεν ειχα ορεξη ουτε μπάνιο να κάνω. Βρηκα ένα μπουκάλι κρασι  εκατσα στο κρεβατι κι  επινα. Ευτυχως κατάφερα να κοιμηθω.

Επισκέπτης
Με ξυπνησε το τηλεφωνιμα της Τατιανας.

-Τι κανεις ?
-Τίποτα μολις ξυπνησα.
-Τι θα κανουμε με το σπιτι ?
-Δεν μπορω να δωσω αυτά τα λεφτά.
-Η φιλη σου, δεν θα μεινετε μαζί ?
-Όχι.
-Και τωρα ? Τι θα κανεις, αυριο ή μεθαύριο ερχονται να βαψουν το σπιτι, που θα μεινεις ?
-Δεν ξερω ισως γυρισω πισω, μπορεις να με παρεις σε κανα μισαωρο ?
-Θα ειμαι σπίτι σε καμια ωρα ισως λιγο παραπανω.

Πηγα στο μπανιο να ριξω νερο στο προσωπο μου. Κοιταξα στον καθρέφτη και ειδα ένα αδυναμο και αβουλο ανθρωπακι. Η εικονα του μαγκα, του νταη ειχε χαθει. Εβλεπα μονο ένα ευαίσθητο και αδύναμο ανθρωπακο που δεν μπορουσε να βαλει σε ταξη ουτε τα συναισθήματα του ουτε να φροντισει τις δουλειες και τις υποχρεωσεις του.
Εφταξα ένα φραπε και βγήκα στο μπαλκονι. Τιποτα δεν ηταν δικο μου από οσα ειχα φανταστει. Δε γαμιεται, θα γυρισω στο χωριο σκέφτηκα. Ουτε στη δουλεια θα παω σημερα. Πως θα την συναντησω, τι θα της πω μετα τα χτεσινα ? Αρχισα να μαζευω τα πραγματα μου. Ειχα λεφτά. Θα εβγαζα το εισητηριο της επιστροφης για Ελλάδα, θα επιανα δωματιο σ΄ένα ξενοδοχειο για μερικες μέρες. Θα έπαιρνα μερικα δωρα για τον Κλάους και την Τατιάνα, θα τους εβγαζα κι ένα βραδυ εξω, θα εβλεπα μερικες μερες το Βερολίνο σαν τουριστας και μετα πίσω. Ουδεν κακον αμιγές καλου. Η Τατιάνα όμως ειχε αλλα σχέδια………

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Με ξυπνησε το τηλεφωνιμα της Τατιανας.

-Τι κανεις ?
-Τίποτα μολις ξυπνησα.
-Τι θα κανουμε με το σπιτι ?
-Δεν μπορω να δωσω αυτά τα λεφτά.
-Η φιλη σου, δεν θα μεινετε μαζί ?
-Όχι.
-Και τωρα ? Τι θα κανεις, αυριο ή μεθαύριο ερχονται να βαψουν το σπιτι, που θα μεινεις ?
-Δεν ξερω ισως γυρισω πισω, μπορεις να με παρεις σε κανα μισαωρο ?
-Θα ειμαι σπίτι σε καμια ωρα ισως λιγο παραπανω.

Πηγα στο μπανιο να ριξω νερο στο προσωπο μου. Κοιταξα στον καθρέφτη και ειδα ένα αδυναμο και αβουλο ανθρωπακι. Η εικονα του μαγκα, του νταη ειχε χαθει. Εβλεπα μονο ένα ευαίσθητο και αδύναμο ανθρωπακο που δεν μπορουσε να βαλει σε ταξη ουτε τα συναισθήματα του ουτε να φροντισει τις δουλειες και τις υποχρεωσεις του.
Εφταξα ένα φραπε και βγήκα στο μπαλκονι. Τιποτα δεν ηταν δικο μου από οσα ειχα φανταστει. Δε γαμιεται, θα γυρισω στο χωριο σκέφτηκα. Ουτε στη δουλεια θα παω σημερα. Πως θα την συναντησω, τι θα της πω μετα τα χτεσινα ? Αρχισα να μαζευω τα πραγματα μου. Ειχα λεφτά. Θα εβγαζα το εισητηριο της επιστροφης για Ελλάδα, θα επιανα δωματιο σ΄ένα ξενοδοχειο για μερικες μέρες. Θα έπαιρνα μερικα δωρα για τον Κλάους και την Τατιάνα, θα τους εβγαζα κι ένα βραδυ εξω, θα εβλεπα μερικες μερες το Βερολίνο σαν τουριστας και μετα πίσω. Ουδεν κακον αμιγές καλου. Η Τατιάνα όμως ειχε αλλα σχέδια………

ρε παραλιμνιε , μας γαμας.δωσε μια συνεχεια , μας εχεις σαν τον εμπορα που δινει την πρεζα λιγο-λιγο.γραψε πραμα να 'χουμε να λεμε

Επισκέπτης

ενα τραγουδακι που γουσταρω πολυ αυτη την εποχη και τα λεμε αργοτερα ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ρε παραλιμνιε , μας γαμας.δωσε μια συνεχεια , μας εχεις σαν τον εμπορα που δινει την πρεζα λιγο-λιγο.γραψε πραμα να 'χουμε να λεμε
σαν το games of thrones εχει καταντησει ναουμ...περιμενουμε σαν τα τηλετζανκια καθε δευτερα

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
:rockon:
σαν το games of thrones εχει καταντησει ναουμ...περιμενουμε σαν τα τηλετζανκια καθε δευτερα

να μαζευτουμε να κανουμε κριτικη του καθε "επεισοδιου" , οπως κανουν σε καποια σαϊτ για το game of thrones  :rockon: :rockon: :rockon:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
H Τατιάνα μου εγραφε ότι οπωσδηποτε την επομενη μερα το πρωι επρεπε να επικοινωνήσουμε με τον ιδιοκτητη του σπιτιού στο Nikolassee. Περιμενε μια απαντηση γιατι το ζητουσαν κι αλλοι. Ειχα στη διαθεση μου 2 με 3 μερες, μετά επρεπε να φύγω από το σπιτι. Την πηρα τηλέφωνο και της ζητησα μια μερα ακομα μεχρι να απαντησω. Περιμενα να δω τι θα μου ελεγε το βραδυ η Αφροδίτη.
Η Αφροδίτη ηρθε στη δουλειά κανονικα. Τα ακουσε από τον μαγειρα και τα αφεντικά. Η Σάντρα η πιτσιρικα γκόμενα του αφεντικου κοιτουσε χωρις να μιλαει. Μονο στο σχόλασμα ειπε στην Αφροδίτη :  I hope to see you again.

Κατσαμε σ΄ένα bar στη διαδρομή να μιλησουμε.
-Τι συμβαίνει τελικα με σενα ? Ψαχνουμε σπιτια εδώ και μηνες και οι δυο και τώρα που βρηκα κατι εσυ εξαφανίζεσαι. Τι εχεις παθει ? Στη δουλεια γιατί δεν έρχεσαι ? Κινδυνεύω να βρεθω στο δρόμο από μερα σε μερα και αντι να απαντησω σε μια αγγελια για σπιτι, περιμενω τις αποφασεις σου.
-Ακου, δεν γινεται να μείνουμε μαζι. Θα σου πω και θα καταλαβεις. Θελω να ξερεις ότι σε αγάπησα, οσο μπορουσα να σε αγαπησω.   Αλλα ρε Θάνο, εσυ εχεις αλλα σχεδια κι εγώ αλλα. Οι δρομοι μας μπορεί καπου να συναντηθηκαν, αλλα οδηγουν αλλου.
-Δε σε καταλαβενω. Πως ξερεις που βγαζει ο δικός μου δρόμος ?
-Θελω να πω ότι εσυ ηρθες στο Βερολίνο να μαζεψεις καποια λεφτα να ξεφυγεις λιγο από το μικροκοσμο του χωρίου σου και θα γυρισεις πισω. Ετσι εχω καταλαβει δλδ από αυτά που μου εχεις πει. Εγω όμως δεν εχω κατι να με περιμενει εκεί πισω. Εσυ εχεις τη μάνα σου, τους φίλους σου, το σπιτι σου, τα χωραφια. Εγω αποφασισα ότι εδώ ειναι η ζωη μου.
-Και που είναι το προβλημα, σε χαλαει να μοιραστουμε ότι εχω ?
-Ρε Θάνο σοβαρεψου άλλο σου λεω. Με κοβεις εμενα για αγρότισσα ή για νοικοκυρα ? Εγω δε μπορω να κοψω μια ντοματα να φτιαξω σαλατα…
-Εμενα μου αρέσεις ετσι όπως εισαι. Θα μαγειρευω εγω.
-Ναι αλλα εμενα δε μου αρέσει να μεινω σε χωριο. Ξερεις πόσους φιλους εχω που μόλις ξεσπασε η κριση στην Ελλάδα εφυγαν για τα χωρια τους ? Θα μπορουσα να ειχα παει κι εγω καπου με καποιον αλλα δεν μου άρεσε αυτή η προοπτικη. Δεν είναι του στυλ μου.
-Ωραια θα μεινουμε στην πόλη. Αμα υπαρχει αγαπη και συνεννόηση όλα τα προβληματα εχουν λυσεις. Με αγαπας και τωρα ?
-Τι σημασια εχει ? Η κατασταση είναι πιο περιπλοκη απ΄ότι νομιζεις. Ξερω οτι σε στεναχωρω αλλα η ιστορια αυτη ηταν λαθος απο την αρχη. Δεν επρεπε να τα παρεις κι εσυ τοσο σοβαρα....... Ξερεις από τη δουλεια θα σταματησω.
-Nαι? και τι θα κανεις, βρήκες κατι άλλο ?
-Εχω κατι υποψην μου. Βασικα θελω να κανω μερικα μεροκάματα ακομα στο μαγαζί μεχρι να ξεκινησω κατι άλλο.

To κερασακι της τουρτας μου το φυλουσε για αργοτερα. Καθόμουν αμιλιτος κι επινα την μπυρα μου. Για μερικα λεπτά δεν μιλουσαμε.  Αρχισε να μιλαει αυτή. Μου ειπε για καποιον φιλο της από την Αργεντινή που επεστρεφε στο Βερολίνο. Μου πήρε λιγο χρονο μεχρι να  καταλάβω ότι μου μιλούσε για έναν πρωην γκομενο της που τελικα δεν ηταν μόνο πρωην.

-Με αυτόν ήσουν τις μερες που δεν ερχοσουν για δουλεια ?
-Ναι, ψαχναμε για σπιτι.

Εγω ο μαλακας κυνδυνευα να βρεθώ στο δρομο, περιμενοντας ποτε και αν θα αποφασιζε να μεινουμε μαζι κι αυτή εψαχνε σπιτι με τον άλλο γκομενο. Θυμωσα. Μου ερχόταν να την αρπαξω από τα μαλλιά και να κοπανίσω το κεφαλι της στη μπαρα. Μιλήσαμε λιγο ακομα, δλδ αυτή μιλουσε και προσπαθουσε να μου εξηγήσει την κατασταση. Εγώ απλα την ακουγα.
Τη διεκοψα λεγοντας :
-Δεν χρειάζεται να πεις κατι αλλο Αφροδίτη. Πιες την μπυρα σου και δινε του.
-Εισαι πολύ εγωιστης ρε Θάνο, το περιμενα ότι δεν θα με καταλάβαινες.

Κοιτουσα το ποτήρι της μπυρας χωρίς να λεω κουβέντα. Σηκωθηκε μετα από κανα δυο λεπτα κι εκανε να βγάλει λεφτα να πληρωσει.

-Φυγε θα πληρώσω εγω.
-Όχι θελω να σε κεράσω.
-Με κερασες ηδη.
-Μη κρατας κακια, προσπάθησε να καταλαβενεις και τους αλλους.

Πηρε την τσάντα της εσκυψε προς το μερους μου και με φιλησε. Ηταν δακρυσμενη.  Ήπια 2 μπυρες ακομα και εφυγα για το σπίτι. Όταν εφτασα ημουν κομμάτια. Δεν ειχα ορεξη ουτε μπάνιο να κάνω. Βρηκα ένα μπουκάλι κρασι  εκατσα στο κρεβατι κι  επινα. Ευτυχως κατάφερα να κοιμηθω.

γειτονα σε πουταναρα μεγαλη επεσες. την γραφεις στα αρχιδια σου και προχωρας μπροστα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. απορω παντως μετα απο ολα αυτα που σου ειπε,  την εβγαλες με ενα μπουκαλι κρασι μονο. λογικα θα επρεπε να πιεις ενα φορτηγο μπαφο μετα απο ολα αυτα που εγιναν. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
α ρε παραλιμνιε που καταντησες απο κτηματιας με σπιτι να παρακαλας ενα βρωμομουνο στη γερμανια σε λυπαμαι φιλε

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
Παραλίμνιε άλλη μια καργιόλα στην ζωή σου! Δεν νομίζω έτσι όπως σε έχω κόψει από αυτά που γράφεις να είναι η πρώτη που συναντάς!

Προχώρα παρακάτω για ένα πουτανάκι δεν γυρνάς πίσω!

Επισκέπτης
το ασχημο γοα μενα ειναι οτι πιρφορισε μεχρι και θα της μαγειρευε η απολυτη ξεφτιλα του αντρα

Επισκέπτης
να ειμαι εγω κτηματιας με σπιτι και να παω στη γερμανια να παρακαλαω καργιολες βρωμιαρες καθαριστριες να ερθουν μαζι μου ελεος ρε σε βλεπουν ατομα που δεν εχουν ουτε για το νοικι στην ελλαδα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Οι δρομοι μας μπορεί καπου να συναντηθηκαν, αλλα οδηγουν αλλου.

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ :S

hqdefault.jpg

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ρε παραλημνιε αφου δε φαινεσαι χαφτομουνης...δε το χες ψυλλιαστει ότι επαιζε άλλος γκομενος όταν αρχισε να σου κανει νερα?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Stories

Νέο!