Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Και επειδή η φαντασία μου καλπάζει... το ορκ, ανεργο πλεον αναζητεί δουλειά και καταλήγει λατζέρης... στο εστιατόριο του Έλληνα.
.... το σκοτωσες ρε τυπε ...θα επαθε κυρωση του υπατος μαλλον :S
θα επαθε κυρωση του υπατος μαλλον :S
Φίλοι έπιασα δουλειά σε εστιατόριο. Ιταλικό. Βοηθός μάγειρα. Και μερικά πρωινά κάνω και κάποια μεροκάματα οικοδομή με τον Πολωνό + σχολείο και διάβασμα για τη γλώσσα, δεν έχω χρόνο ούτε για μια μπύρα. Αλλά ούτε και όρεξη. Παλευω να οργανώσω το χρόνο μου, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο. Μεγάλες οι αποστάσεις και τρώω ώρες στα ΜΜΜ.
γειτονα δεν σε αναγνωρίζω. απο τα χωραφια και τις μπυρες στο καφενειο στο χωριο, μου βγηκες συγγραφεας στην πουτανα γερμανια.ρε γειτονα μηπως σου εμεινε κανενα κουσουρι απο το βιντεο κλαμπ που δουλευες, και μας δινεις κανενα σεναριο τωρα;Φίλοι έπιασα δουλειά σε εστιατόριο. Ιταλικό. Βοηθός μάγειρα. Και μερικά πρωινά κάνω και κάποια μεροκάματα οικοδομή με τον Πολωνό + σχολείο και διάβασμα για τη γλώσσα, δεν έχω χρόνο ούτε για μια μπύρα. Αλλά ούτε και όρεξη. Παλευω να οργανώσω το χρόνο μου, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο. Μεγάλες οι αποστάσεις και τρώω ώρες στα ΜΜΜ.
Ξερεις αν βγαλεις το πρωτο που πηγε Γερμανια,τα υπολοιπα(μπυρες πουτανες,πεσιματα σε γκομενες,συναυλιες) Τα κανουμε και οι υπολοιποι δεν ειναι και τιποτα το τοσο φοβερο πια....Πήγε Γερμανία ,πίνει τις μπύρες του,γαμάει πουτάνες,την πέφτει σε γκόμενες,πάει σε συναυλίες.
Την χαίρεται την ζωή του .
Είναι ελεύθερος άνθρωπος.
Τα γραπτά του σας κάνουν εντύπωση γιατί εξιστορεί πράγματα που δεν έχετε κάνει ή ζήσει.
Υπάρχει και αυτός ο τρόπος ζωής,που όλοι λίγο πολύ έχουν ζηλέψει.
Ξερεις αν βγαλεις το πρωτο που πηγε Γερμανια,τα υπολοιπα(μπυρες πουτανες,πεσιματα σε γκομενες,συναυλιες) Τα κανουμε και οι υπολοιποι δεν ειναι και τιποτα το τοσο φοβερο πια....
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.Ξερεις αν βγαλεις το πρωτο που πηγε Γερμανια,τα υπολοιπα(μπυρες πουτανες,πεσιματα σε γκομενες,συναυλιες) Τα κανουμε και οι υπολοιποι δεν ειναι και τιποτα το τοσο φοβερο πια....
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Η βάση των μελών του site είναι συντηρητικοί άνθρωποι.
Ουδεμία σχέση με τύπους σαν τον Παραλίμνιο.
καλα δεν εμας εχεις δει,για αυτο τα λες αυτα...Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Κοιτα να δεις όμως που μόλις άρχισε η αμφισβήτηση εγινε αόρατος.Περιεργο δεν ειναι;Μπορει βεβαια να είναι απλά τυχαιο και εγω να λεω ,παλι,μαλακιες!!!!Πήγε Γερμανία ,πίνει τις μπύρες του,γαμάει πουτάνες,την πέφτει σε γκόμενες,πάει σε συναυλίες.
Την χαίρεται την ζωή του .
Είναι ελεύθερος άνθρωπος.
Τα γραπτά του σας κάνουν εντύπωση γιατί εξιστορεί πράγματα που δεν έχετε κάνει ή ζήσει.
Υπάρχει και αυτός ο τρόπος ζωής,που όλοι λίγο πολύ έχουν ζηλέψει.
Δεν ξερω ποια ειναι η βαση του σαϊτ και τι ανθρωποι ειναι,το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που περιεγραψες πιο πανω δεν συνιστουν ενα φοβερα συναρπαστικο τροπο ζωης.Μπυρες ,καμια μπουρδελοτσαρκα,καμια γκομενα και κανα κλαμπ συναυλια κτλ ,ειναι πραγματα απλα καθημερινα,που τα κανουν και οι πιο συντηρητικοι αντρες,οκ πλην ακραιων εξαιρεσαιων.Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Άνθρωποι σαν τον Παραλίμνιο είναι μειοψηφία στην κοινωνία.Δεν ξερω ποια ειναι η βαση του σαϊτ και τι ανθρωποι ειναι,το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που περιεγραψες πιο πανω δεν συνιστουν ενα φοβερα συναρπαστικο τροπο ζωης.Μπυρες ,καμια μπουρδελοτσαρκα,καμια γκομενα και κανα κλαμπ συναυλια κτλ ,ειναι πραγματα απλα καθημερινα,που τα κανουν και οι πιο συντηρητικοι αντρες,οκ πλην ακραιων εξαιρεσαιων.
Και ο παραλιμνιος μια χαρα τυπος ειναι και ωραια τα γραφει και πανω απ'ολα ωραια τα κανει.Αλλα ουτε πηγε εθελοντης να πολεμησει στο Κομπανυ,ουτε να ανεβει το Εβερεστ.Οτι κανουμε ολοι κανει,απλα υπο πιο δυσκολες συνθηκες τη δεδομενη στιγμη και σε αγνωστο περιβαλλον μιας και αποφασισε να μεταναστευσει,και ισως με ενα ιδιαιτερο και με την καλη εννοια μαγκιορικο στυλ.Αλλα ας μην πεφτουμε σε υπερβολες