Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Και επειδή η φαντασία μου καλπάζει... το ορκ, ανεργο πλεον αναζητεί δουλειά και καταλήγει λατζέρης... στο εστιατόριο του Έλληνα.

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Παραλιμνιε  θα γραψεις ή θα μας γραψεις? 

Αντε μας εσκασες με τη σιωπη σου. Λυσε το θέμα 

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
κανένα νέο για τη συνέχιση της ιστορίας?

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
θα επαθε κυρωση του υπατος μαλλον :S

Επισκέπτης
Φίλοι έπιασα δουλειά σε εστιατόριο. Ιταλικό. Βοηθός μάγειρα. Και μερικά πρωινά κάνω και κάποια μεροκάματα οικοδομή με τον Πολωνό + σχολείο και διάβασμα για τη γλώσσα, δεν έχω χρόνο ούτε για μια μπύρα. Αλλά ούτε και όρεξη. Παλευω να οργανώσω το χρόνο μου, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο. Μεγάλες οι αποστάσεις και τρώω ώρες στα ΜΜΜ.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Φίλοι έπιασα δουλειά σε εστιατόριο. Ιταλικό. Βοηθός μάγειρα. Και μερικά πρωινά κάνω και κάποια μεροκάματα οικοδομή με τον Πολωνό + σχολείο και διάβασμα για τη γλώσσα, δεν έχω χρόνο ούτε για μια μπύρα. Αλλά ούτε και όρεξη. Παλευω να οργανώσω το χρόνο μου, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο. Μεγάλες οι αποστάσεις και τρώω ώρες στα ΜΜΜ.

Μαν στα αρχιδια σου ολα.Κατσε εκει να βγαινει το χρημα και ασε τσιγαρα μπυρες και ναρκωτικα για τους χωριατες της Ελλαδας.

AddictedToHighHeels

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Διαβαζω χρονια το μπουρδελα, κυριως για τις ατακες σας. Δεν εγραψα ποτε γιατι δεν γαμαω τουρια, βιζιτες και σε μπουρδελα.

Παραλημνιε μου εκαψες το κεφαλι, τυχαια επεσα στο θεμα και διαβασα ολες τις σελιδες στο καπακι. Σχεδον μισο πακετο τσιγαρα. Οπως ειπε και αλλος φιλος παραπανω, προσπερνουσα ποστς με τη ροδελα για να πεσω στο επομενο της συνεχειας σου. Οντως ειναι λιγο περιεργο το ατομο που περιγραφεις πως εισαι, να γραφεις τοσο καλα. Ισως ειναι το κρυφο σου ταλεντο.
Ειναι το πρωτο μου ποστ μετα απο τοσα χρονια. Αν η ιστορια ειναι οντως πραγματικη, να εισαι καλα, με το κεφαλι ψηλα, να συνεχισεις τη πορεια που διαλεξες. Καλη συνεχεια.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
γειτονα δεν σε αναγνωρίζω. απο τα χωραφια και τις μπυρες στο καφενειο στο χωριο, μου βγηκες συγγραφεας στην πουτανα γερμανια.ρε γειτονα μηπως σου εμεινε κανενα κουσουρι απο το βιντεο κλαμπ που δουλευες, και μας δινεις κανενα σεναριο τωρα;

τυποι σε γενικες γραμμες ο παραλημνιος γραφει αρκετα καλα,μπορειτε να δειτε και παλαιοτερα ποστ που εχει γραψει.
π.χ. α)γαμησι με την καφενετζου στο κλεισιμο του καφενειου β) καψουραγκομενα απο το βορεια προαστια ερωτευευτε τον παραλημνιο γ) διακοπες με βουλγαρα κ.α.

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Παραλιμνιε δωσε στορυ

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πήγε Γερμανία ,πίνει τις μπύρες του,γαμάει πουτάνες,την πέφτει σε γκόμενες,πάει σε συναυλίες.
Την χαίρεται την ζωή του .
Είναι ελεύθερος άνθρωπος.

Τα γραπτά του σας κάνουν εντύπωση γιατί εξιστορεί πράγματα που δεν έχετε κάνει ή ζήσει.
Υπάρχει και αυτός ο τρόπος ζωής,που όλοι λίγο πολύ έχουν ζηλέψει.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Πήγε Γερμανία ,πίνει τις μπύρες του,γαμάει πουτάνες,την πέφτει σε γκόμενες,πάει σε συναυλίες.

Τα γραπτά του σας κάνουν εντύπωση γιατί εξιστορεί πράγματα που δεν έχετε κάνει ή ζήσει.
Ξερεις αν βγαλεις το πρωτο που πηγε Γερμανια,τα υπολοιπα(μπυρες πουτανες,πεσιματα σε γκομενες,συναυλιες) Τα κανουμε και οι υπολοιποι δεν ειναι και τιποτα το τοσο φοβερο πια....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ξερεις αν βγαλεις το πρωτο που πηγε Γερμανια,τα υπολοιπα(μπυρες πουτανες,πεσιματα σε γκομενες,συναυλιες) Τα κανουμε και οι υπολοιποι δεν ειναι και τιποτα το τοσο φοβερο πια....

λεφτα να χεις κ υγεια...ολα τα κανεις

:grin: :grin:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Η βάση των μελών του site είναι συντηρητικοί άνθρωποι.
Ουδεμία σχέση με τύπους σαν τον Παραλίμνιο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιδεμποροι του κερατα ειναι που το παιζουν ολοι εφοπλισταδες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλα δεν εμας εχεις δει,για αυτο τα λες αυτα... :grin: :grin:
μη βαζεις το χερι σου στην φωτια./// :grin: :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Κοιτα να δεις όμως που μόλις άρχισε η αμφισβήτηση εγινε αόρατος.Περιεργο δεν ειναι;Μπορει βεβαια να είναι απλά τυχαιο και εγω να λεω ,παλι,μαλακιες!!!! :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Δεν ξερω ποια ειναι η βαση του σαϊτ και τι ανθρωποι ειναι,το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που περιεγραψες πιο πανω δεν συνιστουν ενα φοβερα συναρπαστικο τροπο ζωης.Μπυρες ,καμια μπουρδελοτσαρκα,καμια γκομενα και κανα κλαμπ συναυλια κτλ ,ειναι πραγματα απλα καθημερινα,που τα κανουν και οι πιο συντηρητικοι αντρες,οκ πλην ακραιων εξαιρεσαιων.
Και ο παραλιμνιος μια χαρα τυπος ειναι και ωραια τα γραφει και  πανω απ'ολα ωραια τα κανει.Αλλα ουτε πηγε εθελοντης να πολεμησει στο Κομπανυ,ουτε να ανεβει το Εβερεστ.Οτι κανουμε ολοι κανει,απλα υπο πιο δυσκολες συνθηκες τη δεδομενη στιγμη και σε αγνωστο περιβαλλον μιας και αποφασισε να μεταναστευσει,και ισως με ενα ιδιαιτερο  και με την καλη εννοια μαγκιορικο στυλ.Αλλα ας μην πεφτουμε σε υπερβολες

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξερω ποια ειναι η βαση του σαϊτ και τι ανθρωποι ειναι,το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που περιεγραψες πιο πανω δεν συνιστουν ενα φοβερα συναρπαστικο τροπο ζωης.Μπυρες ,καμια μπουρδελοτσαρκα,καμια γκομενα και κανα κλαμπ συναυλια κτλ ,ειναι πραγματα απλα καθημερινα,που τα κανουν και οι πιο συντηρητικοι αντρες,οκ πλην ακραιων εξαιρεσαιων.
Και ο παραλιμνιος μια χαρα τυπος ειναι και ωραια τα γραφει και  πανω απ'ολα ωραια τα κανει.Αλλα ουτε πηγε εθελοντης να πολεμησει στο Κομπανυ,ουτε να ανεβει το Εβερεστ.Οτι κανουμε ολοι κανει,απλα υπο πιο δυσκολες συνθηκες τη δεδομενη στιγμη και σε αγνωστο περιβαλλον μιας και αποφασισε να μεταναστευσει,και ισως με ενα ιδιαιτερο  και με την καλη εννοια μαγκιορικο στυλ.Αλλα ας μην πεφτουμε σε υπερβολες

Άνθρωποι σαν τον Παραλίμνιο είναι μειοψηφία στην κοινωνία.

Μην ξεχνάς ότι είναι 40+ .

Όταν λοιπόν ο άλλος έχει οικογένεια,παιδιά,έχει την δουλειά του,
δεν μπορεί να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής του Παραλίμνιου.

Και είναι και το λογικό αυτό.

Εγώ ας πούμε δεν γούσταρα να κόψω αυτά που κάνω,
συναυλίες,ξύδια,μουσική,να μην δίνω λογαριασμό πουθενά και να έχω την δυνατότητα να πηγαίνω λάσπη στην δουλειά την επόμενη μέρα,να μην φοράω σακάκι,να καβαλάω ότι θέλω κτλ κτλ.
Τι έκανα λοιπόν ?Δεν παντρεύτηκα και δεν έκανα οικογένεια.

Εγώ όμως δεν είμαι το τυπικό δείγμα του σαραντάρη.Και δεν το λέω ούτε για καλό,ούτε για κακό.Έχει τα συν του,έχει τα πλην του.

Δεν γίνεται ρε φίλε ο άλλος να έχει γυναίκα και παιδιά στο σπίτι να περιμένουν,την επόμενη μέρα να έχει να πάει στο γραφείο και το προηγούμενο βράδυ να πίνει μπάφους και να παίζει μάπες με την μπραβαρία.
Έχει πολλά να χάσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom