Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Paralimnios for president  :rockon:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε παραλίμνιε δεν θα πρωτοτυπήσω...πραγματικά η γραφή σου είναι τοσο περιγραφική που με έχεις κάνει να φανταστώ πρόσωπα,καταστάσεις ,εσένα πως είσαι...να ξέρεις οτι αυτο που κάνεις είναι για σένα ,λυτρωτικό...σε αδειάζει και σε ξαναγεμίζει ενέργεια και δύναμη ,να προχωράς.Δεν ξέρω ποιός είσαι,αν είσαι οντως το ατομο της ιστορίας(συμφωνώ με alex71 aka χασοδίκης  :grin: ) αλλά ξερω οτι η γραφή σου είναι προσιτή και γεμάτη.Σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι ένα κομμάτι σου,στην πιο τρελη αλλοπρόσαλη κοινότητα του net!Ανυπομονούμε man!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
παραλιμνιος που ισε ρε  μαν ταλαιπωρια βγαζεις εκει ρε φιλε γυρνα πισω να πινεις τα μαυρα σου τα καλα να τρως ψαρακι φρεσκο να γαμας και τη καφετζου :grin:

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Παντως κι εμενα με προκαλεί το δίλημμα εαν ο παραλίμνιο είναι πράγματι ένα αγνό ταλέντο με δυνατή περιγραφή, ή κάποιος μορφωμένος ο οποίος προσπαθεί να μας μπερδέψει με επιτηδεύμενα ορθογραφικά λάθη  ο οποίος ζει μια φανταστική ιστορία αλλά με πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεια (Γερμανια). Νομίζω οτι έχει κάτι από κόμικς, θα μπορούσε να είναι η ιστορία ένα Κλασσικό Εικονογραφημένο.

Οπως και να χει  γουστάρω οπότε  Παραλίμνιε δώσε  τροφή στο λαό.  

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=J4iV8K01h74[/video] [/video] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
καρφωτος για τον τιτλο φετος ο αλεκουκος...γκανιαν ;)

δωσε και σωσε παρα  :rockon:

Επισκέπτης
πηγε να προκοψει στη Γερμανια και ολα τα λεφτα στις πουτανες τα τρωει στα τσιγαρα και στα ξυδια

αυτα και εδω τα ειχες  εκτος αν σαρεσει να σε γαμανε οι ελληνες εστιατορες που την ειδαν αφεντικα εκει οι μουλοι γαμω το μουνι που τους πεταγε

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Ωραίος είσαι. Από τους μοναδικους ελληνες beat συγγραφεις της γενιάς μας. Άμα ειχες γραφομηχανή θα έπαιζες ντραμς

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
καρφωτος για τον τιτλο φετος ο αλεκουκος...γκανιαν ;)

δωσε και σωσε παρα  :rockon:

Εγώ ποντάρω δυο χρόνια τώρα πάνω του... αλλά μπαίνουν τα χρυσαυγουλάκια με τους πολλαπλούς λογαριασμούς και τον σώζουν.

Επισκέπτης
Τον πούστη τον χασοδίκη έσπειρε το ζιζάνιο της αμφιβολίας και πλέον θεωρούμαι αναξιόπιστος. Δεν πειράζει. Εγώ σας έχω νέα. Μόλις επέστρεψα από το club όπου ο ογκώδης και δυσκίνητος πορτιερης είχε την ατυχία να με βρει στο δρόμο του. Ο μορφονιός συνάδελφος του με αναγνώρισε, τελικά κάτι έχω και δεν περνάω απαρατήρητος. Τώρα καλό είναι αυτό, κακό, time will tell.....
Τα είπαμε και με το αφεντικό του μαγαζιού απόψε......
Προβλέπεται λαμπρό το μέλλον στο Berlin.....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.934
Πόντοι
1.406
Τον πούστη τον χασοδίκη έσπειρε το ζιζάνιο της αμφιβολίας και πλέον θεωρούμαι αναξιόπιστος. Δεν πειράζει. Εγώ σας έχω νέα. Μόλις επέστρεψα από το club όπου ο ογκώδης και δυσκίνητος πορτιερης είχε την ατυχία να με βρει στο δρόμο του. Ο μορφονιός συνάδελφος του με αναγνώρισε, τελικά κάτι έχω και δεν περνάω απαρατήρητος. Τώρα καλό είναι αυτό, κακό, time will tell.....
Τα είπαμε και με το αφεντικό του μαγαζιού απόψε......
Προβλέπεται λαμπρό το μέλλον στο Berlin.....
Ρε τυπε του εκανες χοντρη ζημια του μορφονιου,του εσπασες τον τσαμπουκα και του διελυσες την ψευδαισθηση εξουσιας και δυναμης που νομιζε οτι ειχε...δεν ξεχνιουνται ευκολα αυτα  :rolleyes:
Το αφεντικο απο ποιο μαγαζι λες?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
O paralimnios σίγουρα θα γίνει πορτιέρης στα νυχτομάγαζα του Βερολίνου... Το διαισθάνομαι! :rockon:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Plot twist: Απολύεται το ορκ γιατί τις έφαγε και τη θέση του παίρνει ο Paralimnios. Το ορκ επιστρέφει την επόμενη στο μαγαζί για να κάνει μανούρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom