You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.934
- Πόντοι
- 1.406
Για το καλο του ελπιζω να μην υπαρχει αυτη η επιλογη τυπεστην Ελλαδα εχεις τιποτα περιουσιες κτλπ να γυρισεις να αραξεις?
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Για το καλο του ελπιζω να μην υπαρχει αυτη η επιλογη τυπε
μια χηνα να παιρνει το μηνα απο τις περιουσιες θα ζει αρχοντας πιστευω Ελλαδα.
nutcase13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε παραλίμνιε δεν θα πρωτοτυπήσω...πραγματικά η γραφή σου είναι τοσο περιγραφική που με έχεις κάνει να φανταστώ πρόσωπα,καταστάσεις ,εσένα πως είσαι...να ξέρεις οτι αυτο που κάνεις είναι για σένα ,λυτρωτικό...σε αδειάζει και σε ξαναγεμίζει ενέργεια και δύναμη ,να προχωράς.Δεν ξέρω ποιός είσαι,αν είσαι οντως το ατομο της ιστορίας(συμφωνώ με alex71 aka χασοδίκης ) αλλά ξερω οτι η γραφή σου είναι προσιτή και γεμάτη.Σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι ένα κομμάτι σου,στην πιο τρελη αλλοπρόσαλη κοινότητα του net!Ανυπομονούμε man!!!
Επισκέπτης
παραλιμνιος που ισε ρε μαν ταλαιπωρια βγαζεις εκει ρε φιλε γυρνα πισω να πινεις τα μαυρα σου τα καλα να τρως ψαρακι φρεσκο να γαμας και τη καφετζου
Παντως κι εμενα με προκαλεί το δίλημμα εαν ο παραλίμνιο είναι πράγματι ένα αγνό ταλέντο με δυνατή περιγραφή, ή κάποιος μορφωμένος ο οποίος προσπαθεί να μας μπερδέψει με επιτηδεύμενα ορθογραφικά λάθη ο οποίος ζει μια φανταστική ιστορία αλλά με πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεια (Γερμανια). Νομίζω οτι έχει κάτι από κόμικς, θα μπορούσε να είναι η ιστορία ένα Κλασσικό Εικονογραφημένο.
Οπως και να χει γουστάρω οπότε Παραλίμνιε δώσε τροφή στο λαό.
Οπως και να χει γουστάρω οπότε Παραλίμνιε δώσε τροφή στο λαό.
Επισκέπτης
Εχουμε κι άλλα παιδια εδώ μέσα που δεν τα πολυκαταφερναν με τα γραμματα, και φαινεται στον τροπο γραφης τους.
Κύριὲ μου, εἶσθε ἐλεεινὴ μορφή.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
το μυαλο σου κ μια λιρα.Σιγα μην εγραφε ετσι ο Μπουκοφσκι. Κατι μαλακιες εγραφε.
Επισκέπτης
πηγε να προκοψει στη Γερμανια και ολα τα λεφτα στις πουτανες τα τρωει στα τσιγαρα και στα ξυδια
αυτα και εδω τα ειχες εκτος αν σαρεσει να σε γαμανε οι ελληνες εστιατορες που την ειδαν αφεντικα εκει οι μουλοι γαμω το μουνι που τους πεταγε
αυτα και εδω τα ειχες εκτος αν σαρεσει να σε γαμανε οι ελληνες εστιατορες που την ειδαν αφεντικα εκει οι μουλοι γαμω το μουνι που τους πεταγε
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
καρφωτος για τον τιτλο φετος ο αλεκουκος...γκανιαν ;)
δωσε και σωσε παρα
Εγώ ποντάρω δυο χρόνια τώρα πάνω του... αλλά μπαίνουν τα χρυσαυγουλάκια με τους πολλαπλούς λογαριασμούς και τον σώζουν.
Λες να μην εχει φυγει καν απο το χωριό του;Α μπραβο...
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Επισκέπτης
Τον πούστη τον χασοδίκη έσπειρε το ζιζάνιο της αμφιβολίας και πλέον θεωρούμαι αναξιόπιστος. Δεν πειράζει. Εγώ σας έχω νέα. Μόλις επέστρεψα από το club όπου ο ογκώδης και δυσκίνητος πορτιερης είχε την ατυχία να με βρει στο δρόμο του. Ο μορφονιός συνάδελφος του με αναγνώρισε, τελικά κάτι έχω και δεν περνάω απαρατήρητος. Τώρα καλό είναι αυτό, κακό, time will tell.....
Τα είπαμε και με το αφεντικό του μαγαζιού απόψε......
Προβλέπεται λαμπρό το μέλλον στο Berlin.....
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.934
- Πόντοι
- 1.406
Ρε τυπε του εκανες χοντρη ζημια του μορφονιου,του εσπασες τον τσαμπουκα και του διελυσες την ψευδαισθηση εξουσιας και δυναμης που νομιζε οτι ειχε...δεν ξεχνιουνται ευκολα αυταΤον πούστη τον χασοδίκη έσπειρε το ζιζάνιο της αμφιβολίας και πλέον θεωρούμαι αναξιόπιστος. Δεν πειράζει. Εγώ σας έχω νέα. Μόλις επέστρεψα από το club όπου ο ογκώδης και δυσκίνητος πορτιερης είχε την ατυχία να με βρει στο δρόμο του. Ο μορφονιός συνάδελφος του με αναγνώρισε, τελικά κάτι έχω και δεν περνάω απαρατήρητος. Τώρα καλό είναι αυτό, κακό, time will tell.....
Το αφεντικο απο ποιο μαγαζι λες?
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Plot twist: Απολύεται το ορκ γιατί τις έφαγε και τη θέση του παίρνει ο Paralimnios. Το ορκ επιστρέφει την επόμενη στο μαγαζί για να κάνει μανούρα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις