Συγγραφέας εγώ, επειδή γράφω για να περνάω την ώρα μου ? Χαχχαχαχαχα, ωρε χασοδίκη απ' όσο ξέρω οι συγγραφείς έχουν τελειώσει πανεπιστήμια η σχολές, εγώ το λύκειο τελείωσα κι αυτό με το ζόρι.
Την τελευταία σου πρόταση να σου πω τη μαύρη αλήθεια δεν την κατάλαβα. Τι εννοάς ? Βοηθάμε να σε κατανοήσω.
Κοιτα τυπε αν και ο Αλεξ σιγουρα ενθουσιαστηκε λιγο παραπανω,η αληθεια ειναι οτι δεν εισαι κακος,μαλλον προς το καλο γερνεις
Οσο για τους συγγραφεις λαθος κανεις δεν εχουν τελειωσει ολοι πανεπιστημιο,και οσοι το εχουν κανει λιγο τους βοηθησε στο συγγραφικο τους εργο.
Το βασικα στη συγγραφη ειναι,καταρχας σιγουρα η σωστη χρηση της γλωσσας και του συντακτικου,την οποια την εχεις,αν γινεται και πλουσιο λεξιλογιο το οποιο οκ ειναι plus δεν ειναι και τοσο απαραιτητο,μετα ειναι να εχεις εμπειριες απο τη ζωη ωστε να εχεις υλικο για να γραφεις και απο αυτες εχεις.Και τελος και πιο σημαντικο απ'ολα ειναι(οπως και σε ολα τα πραγματα σε αυτη τη ζωη ) η ε ξ α σ κ η σ η, οποιος θελει να γινει συγγραφεας κακα τα ψεμματα πρεπει να λιωσει στο γραψιμο και οσο γραφει θα βελτιωνεται
Κοιτα αν και γραφεις ωραια σιγουρα δεν εισαι ετοιμος να γραψεις ενα ολοκληρο βιβλιο το οποιο θα στεκεται σαν λογοτεχνικο εργο,τουλαχιστον οχι ακομα.Αλλα...μιας που ζεις ηδη μια καπως περιεργη φαση της ζωης σου,μακρυα απο φιλους παρεες συγγενικα προσωπα και τις καθημερινες σου συνηθειες που ειχες εδω τοσα χρονια.Και με πολυ χρονο στη διαθεση σου ,τουλαχιστον οσο δεν εχεις δουλεια,ευχομαι να βρεις γρηγορα και να μειωθει ο ελευθερος σου χρονος. Σε οσο χρονο εχεις λοιπον γιατι δεν παιρνεις χαρτι και μολυβι η σε ενα αρχειο word οπως σε βολευει και ξεκινα να γραφεις.Αν δεις οτι δεν τραβαει γαμησε το,αν δεις οτι γουσταρεις ομως,οτι σε γεμιζει,οτι σου δινει πραγματα, δωσε την ψυχη σου τυπε.
Και γραψε οτι θες ,τις καθημερινες σου εμπειριες και τον αγωνα που κανεις,οπως κανεις τοσες μερες εδω,αναμνησεις που εχεις απο την ελλαδα,διαπιστωσεις και αποψεις για τη ζωη στη γερμανια,ιστοριες για γκομενες οτι σου ερχεται.Και δεν ξερεις που θα σε οδηγησει αυτο,μπορει ακομα και να γινει αυτο που λεει ο Αλεξ να καταφερεις να εκδοσεις καποτε κατι,και μετα και αλλο,και να γινεις συγγραφεας με τα ολα σου,οταν ανοιγεις μια πορτα δεν ξερεις ποτε που θα σε βγαλει αλλωστε.
Αλλα ακομα και αν δεν πραγματοποιηθουν τετοια ωραια ονειρα,και μονο που θα εχεις βρει στη ζωη ενα μονοπατι με καρδια,αυτο απο μονο του θα ειναι λυτρωτικο