Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

και εδω κοιτα τυπε μηπως βγαλεις ακρη.

There are two parks that you can go to in Berlin namely VolksparkHasenheide and Goerlitzer Park where you can find a lot of dealers. Some of our sources say that both parks are safe and you can see that no dealer monopolizes the brands of ganja. You can get good quality weed without any hassle.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
in berlin the best place to buy good hash is at Kottbusser U-bahn station. just look around and ask... I got a nice bar of hash for 10 euros and was trying to smoke all of it for 6 days!

and also:"A good example is a bar near Warschauer Strae on the east side of Berlin. Simply exit the station, go right on Warschauer Strae, right again on Revaler Strae, then walk in the second entrance along the wall on the right hand side. Directly after entering, to your left is a bar slash lounge. If you see black people and possibly a ping-pong table then you're in the right place! Just remember to ask for something to drink first, you don't want to look suspicious!

Επισκέπτης
Όταν ήρθε η ώρα να σχολάσω, φώναξα τη Δανάη και τη ρώτησα αν θέλει να της βάλω κάτι να πιει.
-Όχι μωρέ........ αν είναι θα βάλω μόνη μου μη σε κρατάω εδώ. Εγώ άλλωστε θα περιμένω τον Γιάννη.
-Ξέρεις αν θα αργήσει ?
-Δε νομίζω, γιατί ρωτάς τον θέλεις  κάτι ? Αν είναι για λεφτά θα σε πληρώσω εγώ αλλιώς αν δεν τα χρειάζεσαι άμεσα τα περνεις μαζί με τα αυριανά.
-Καλά θα πιω ένα ποτό και βλέπουμε.

Έβαλα μια βότκα κι άραξα σε ένα τραπέζι. Τα παιδιά από την κουζίνα ένας- ένας καληνυχτούσαν κι έφευγαν. Οι σερβιτόροι μάζευαν τα τελευταία τραπέζια κι ετοιμάζονταν για σκούπισμα.

-Ξέρεις Δανάη, σκέφτομαι να σταματήσω. Είναι το τελευταίο βράδυ στη δουλειά.
-Τιιι ??? Πως σου ήρθε αυτό τώρα ? Γιατί βρε......, τι έγινε ?
-Τίποτα, απλά δεν μπορώ τη φάση ταβέρνες. Δε μου ταιριάζει αυτή η δουλειά. Θέλω κάτι άλλο να κάνω.
-.........δεν ξέρεις τη γλώσσα, είσαι λίγο καιρό εδώ, τi άλλο πιστευεις ότι θα βρεις ? Και ότι και να βρεις μη νομίζεις ότι θα είσαι καλύτερα από εδώ. Αν θες τη γνώμη μου γιατί να ξέρεις σε συμπαθώ και θέλω το καλύτερογια σένα, μη φευγεις.

Η Δανάη είχε απόλυτο δίκιο σε αυτά που έλεγε, αλλά εγώ πιάστηκα από το ....σε συμπαθώ....
Έβαλα άλλη μια βότκα και της είπα :

-Δανάη δεν γνωριζόμαστε σχεδόν καθόλου, αλλά σε συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που σε είδα (ψέματα). Θα ήθελα λοιπόν ασχέτως τι θα κάνω με τη δουλειά, να γνωριζόμασταν κάπως καλύτερα.
-Μείνε στη δουλειά...... και έχουμε όλο το χρόνο να γνωριστούμε.

Κούκλα μου σκέφτηκα, νομίζεις ότι δεν έχω καταλάβει ότι γαμιέσαι με τον κοντό. Τι θα αλλάξει αν μείνω εδώ ?
-Κοίτα έχω πάρει την απόφαση μου και δεν την αλλάζω για κανέναν. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι to τηλέφωνο μου το έχεις, οπότε an θέλεις μπορείς να με πάρεις να πιούμε ένα καφέ η να βγούμε οπότε έχεις ρεπό για ένα ποτό.

Με κοίταξε με ένα βλέμμα σα να της είχα σκοτώσει τη μάνα. Ο τόνος της φωνής της έγινε κοφτός, απότομος.
-Και δε μου λες ρε φίλε, γιατί το λες τελευταία στιγμή ότι θα φύγεις ? Που θα βρούμε άτομο εμείς αύριο να σε αντικαταστήσει ? Τι θα πω εγώ στον Γιάννη.

Σκέφτηκα να της πω να φωνάξει για αντικαταστη μου κάποιον από τους Άραβες που την πηδάνε και ανεβάζει φωτογραφίες στο f/b  μαζί τους όλο περηφάνεια. Η ας δουλέψει κι αυτή λιγάκι. Όχι βρήκαμε ότι το μουνί σέρνει καράβι και το δίνουμε με αντάλλαγμα ένα χωρίς κόπο μεροκάματο.
Αλλά και τi θα έβγαινε ?

Ρούφηξα τη βότκα, σηκώθηκα και της ζήτησα το μεροκάματο. Με πλήρωσε και τότε πρόσεξα πόσο ξινή ήταν η φάτσα της. Αλλιώς την έβλεπα πριν αλλιώς τώρα.
Είχε αρχίσει να βρέχει. Έβαλα την κουκούλα από το φούτερ στο κεφάλι κι έτρεξα στη στάση του λεωφορείου.
Η ώρα ήταν 00.47. Καθημερινή και παρόλη τη βροχή κυκλοφορούσε κόσμος στους δρόμους. Δεν είχα όρεξη να πάω σπίτι από τώρα.....

Επισκέπτης
...το λεωφορείο και τα βήματα μου με οδήγησαν την αμαρτωλή Bullowstraße. Απέφευγα με ελιγμούς τα πρεζόνια και κάτι αργόσχολους μπεκρήδες, πήρα μια μπύρα από ένα μαγαζί κι έψαχνα αυτή που θα άδειαζε τ αρχίδια μου. Μια φτηνή πουτάνα.
Βρήκα μια Τουρκάλα άνω τον 45 χοντρή και άσχημη.
20 ευρώ τσιμπούκι + αλλά 5 η καμπίνα στο sex shop.
Μπήκαμε στην καμπίνα, έβαλα το χαρτονόμισμα στη σχισμή, κατέβασα παντελόνι και σώβρακο και απολάμβανα το τσιμπούκι της  μπαζoλας Τουρκάλας. Μου την έσπαγε ο ήχος της τσοντας που ήταν δυνατά, αλλά τα κατάφερα να χυσω ρουφώντας την μπύρα μου και χουφτώνοντας τα τεράστια βυζιά τηs.
Την επόμενη μέρα ήμουν άνεργος πάλι. Λεφτά δεν είχα καβατζώσει και πολλά Είχα δώσει και στον Τεο το κατοστάρικο, αλλά πίστευα ότι θα έβρισκα σύντομα κάποια δουλειά, σπίτι είχα, οπότε δεν υπήρξε λόγος να ανησυχώ. Είχα να ξεκουραστώ, να παλέψω με τους μύκητες στο δεξί πόδι και όταν ήμουν έτοιμος θα ξανά άρχιζα την αναζήτηση εργασίας.
Πέρασαν μερικές μέρες και είχα αρχίσει να βαριέμαι χωρίς δουλειά. Τα πρωινά έκανα βόλτες στην πόλη, λίγο γυμναστική, μαγείρευα, έπινα  καφέ και το βράδυ μπύρες σπίτι η στη γειτονιά.
Μια μέρα μου την έδωσε. Παρέες δεν είχα, κάτι μπεκρeς Πολωνούς που τα πίναμε τα βραδιά είχα αρχίσει να τους βαριεμai.
Αποφάσισα να πάω Caligula . Κοίταξα και είδα ότι είχα μείνει με περίπου 270 ευρώ.
Δε γαμιέτε είπα, σύντομα θα δουλευω και θα αρχίσω πάλι να μαζευω λεφτά.
Έκανα μπάνιο και ξεκίνησα. Στη διαδρομή έφαγα μια πίτσα είπια και μια μπύρα και κατά τις 9 και κάτι έσκαγα το 100ρι και περνούσα την είσοδο.
Το μαγαζί δεν είχε κόσμο. 5 πελάτες είμασταν. Άραξα στο bar και πήρα  μια βότκα με πάγο.
Μετά από 10 λεπτά βρισκόμουν στο δωμάτιο με την Τάνια μια ψηλή Ρουμάνα μουνάρα. Αν και διεκπεραιωτική η τυπισα, έχυσα στα 2-3 λεπτά. Συνεχείσα να πίνω όλο το βράδυ και κάθε μια ώρα  έπαιρνα και άλλη κοπέλα στο δωμάτιο. Πήγα με 5 η 6 κοπέλες. Με άλλη μια έχυσα με της άλλες απλά έπεφτε χαμούρεμα μου έκαναν μασάζ και έφευγαν. Έκατσα ως της 3.20 που άναψαν όλα τα φώτα σημάδι ότι έκλειναν.
Στο τέλος ήμουν τόσο λιώμα που φοβόμουν ότι δεν θα κατάφερνα να πάω σπίτι. Τα κατάφερα όμως.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
Paralimnios  δώσε ροή...  :coffee:
να δεις που λιγο πριν τελειωσει η ιστορια θα μας βαλει ο παραλιμνιος να πληρωσουμε με πεισειφ για να δουμε τι παιχτηκε
URL]]

Επισκέπτης
Σήμερα δεν έχει ιστοριες.
Μπανάκι, μάσα, μπύρες στο σακίδιo, 2 μονοφυλακια έτοιμα στριμενα από το σπίτι και πάμε live.

Συνημμένα

• OMIXLH live.jpg
    OMIXLH live.jpg
    152,8 KB · Εμφανίσεις: 52

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
Μπανάκι, μάσα, μπύρες στο σακίδιo, 2 μονοφυλακια έτοιμα στριμενα από το σπίτι και πάμε live.

http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/musique/portentriomphe.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/musique/rock-pop/metal.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/musique/rock-pop/groupe.gif[/img[/URL]]

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

είπαμε το σήμερα ήταν 14/10....αύριο ξημερώνει 17....ρε παραλήμνιε!!!!!σε παρακαλώ..

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Αντε ρε Παραλίμνιε μας έσκασες, ασχολήσου λίγο και με το νήμα. :rockon:

Επισκέπτης
θα πλακωθηκε με κανα πορτιερη παλι ο γιγαντας και θα τον κλεισανε μεσα :rockon:

Επισκέπτης
Το live καλό. Δεν υπήρξε λόγος να πλακωθω ούτε με πορτιέρη (δεν είχε είσοδο) ούτε με κανέναν. Δούλευα και ταυτόχρονα πάω σχολείο γερμανικά κι επειδή είχα μείνει πίσω έπρεπε να στρωθώ στο διάβασμα. Τώρα στα γεράματα μάθε γερo γράμματα. Θα τα πούμε σύντομα...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Το live καλό. Δεν υπήρξε λόγος να πλακωθω ούτε με πορτιέρη (δεν είχε είσοδο) ούτε με κανέναν. Δούλευα και ταυτόχρονα πάω σχολείο γερμανικά κι επειδή είχα μείνει πίσω έπρεπε να στρωθώ στο διάβασμα. Τώρα στα γεράματα μάθε γερo γράμματα. Θα τα πούμε σύντομα...
Gut, bis dann. :grin:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Κανα καλό μουνάκι στο σχολείο παίζει?Δουλειά στις οικοδομές?

Επισκέπτης
Άνεργος πλέον. Στην αρχή δεν με πείραζε. Έλεγα κάτι θα βρω. Στη Γερμανία είμαι όχι στην ψωροκωστένα. Εδώ έχει δουλειές. Άλλωστε για αυτό δεν ήρθα ? Περνούσαν οι μέρες και μαζί έφυγαν οι μοικητές από το δεξί πόδι, αλλά και τα λεφτά από την τσέπη μου. Είχε μπει το δεύτερο μισό του Σεπτέμβρη όταν συνειδητοποίησα ότι xeμένω από λεφτά. Άρχισε να με πιάνει πανικός. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σε ελληνική ταβέρνα δεν ήθελα να ξαναπάω, αλλά τι επιλογές είχα ? Επερνα τον Μάρεκ τηλέφωνο μπας κι έχει καμία δουλειά αλλά τίποτα. Αναγκαστικά έπρεπε να στραφώ πάλι στα ελληνικά εστιατόρια. Η μόνη λύση όταν δεν ξέρεις τη γλώσσα.
Άρχισα τα τηλέφωνα.
'Γεια σας βρίσκομε στο Βερολίνο και ψάχνω δουλειά, μήπως χρειάζεσται κάποιον άτομο για την κουζίνα, λάτζα η bar ?
Ναι έχω δουλέpsει στο....... και στο......αλλά και στην Ελλάδα δούλευα σε εστιατόρια και bar.
ΟΚ, έγινε, ευχαριστώ. Η το τηλέφωνο μου είναι....... και λεγομαι.....'
Οι μισοί έλεγαν είμαστε κλεισμένοι δεν χρειαζόμαστε και οι άλλοι μισοί άσε το όνομα σου και το τηλέφωνο κι αν χρειαστούμε θα σε καλέσουμε. Κανείς δεν με έχει καλέσει ως σήμερα. Καμία φορά κάποιος μπορεί να έλεγε κάτι σαν 'καλή τύχη η καλό κουράγιο'.
Καθώς περνούσαν οι μέρες και δουλειά δεν έβρισκα αποφάσισα να αλλάξω ταχτική. Τέρμα τα τηλέφωνα, θα πηγαίνω εκεί θα βρίσκω το αφεντικό και θα ζητάω δουλειά.
Έκανα μια λίστα με διευθύνσεις ελληνικών εστιατορίων στο Βερολίνο κι άρχισα τις εξορμήσεις. Σηκωνόμουν το πρωί μαγειρευρευα , έπινα καφέ, διάβαζα για να μάθω τη γλώσσα και μετά έπαιρνα λεωφορεία, τρένα η με τα πόδια έφτανα στο στόχο. Μόνο που δεν πετύχαινα το στόχο μου. Και με αυτο τον τρόπο είχα τa ίδια αποτελέσματα.

Άρχιζα πραγματικά να φοβάμαι και να αναρωτιέμαι τι κάνω εδώ. Τι σκατά είναι αυτά, αλλιώς τα υπολόγιζα. Πλέον καθόμουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι χαζευοντας στον υπολογιστή. Λεφτά δεν είχα ούτε για τσιγάρα. Έτρωγα ότι μαγειρευαμε, έπινα τις μπύρες τον παιδιών και κάπνιζα τα τσιγάρα της Τατιάνας.
Άρχιζα να σκέφτομε το ενδεχόμενο της επιστροφής Μάλλον το είχα σκεφτεί κι άλλες φορές, αλλά τώρα οι σκέψεις ήταν πιο έντονες. Που  και που τα παιδιά μου έδιναν κανα 20 ευρώ για τσιγάρα και μου έλεγαν να κάνω υπομονή και πως όλα θα φτιάξουν.
Αμ δεν το βλέπω, έλεγα από μέσα μου..............

Επισκέπτης
Τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Τα παιδιά μου ανακοινώνουν ότι θα λείψουν για 9 μέρες. Θα πήγαιναν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Κλάους για να δουν τη γιαγιά του που ήταν αρωστη και μπορεί να μας άφηνε χρόνους. Πριν φύγουν  αγόρασαν από το S.M κάποια λίγα πράγματα.
Μου άφησαν και 100 ευρώ για να τη  βγάλω. Το πρώτο που έκανα όταν έφυγαν ήταν να αγοράσω τσιγάρα για 9 μέρες. Πήρα 10 πακέτα Camel. Πάνε τα 50 ευρώ. Είχα αλλά 50 για να τη βγάλω 9 μέρες.
Για καλή μου τύχη την τρίτη  ημέρα (Κυριακή) ο Μάρεκ πήρε τηλέφωνο να πάμε για δουλειά. Θα κάναμε μια μετακόμηση με το φορτηγάκι του. Κανα 4 με 5 ώρες δουλειά και θα μου έδινε 40 ευρώ. Μέσα του είπα.
Ο τύπος που του κάναμε τη μετακόμιση ήταν μια αδερφή που θα έμενε μια βδομάδα σε ένα σπίτι που του είχαν παραχωρήσει κάποιοι και τis επόμενες μέρες θα μετακόμιζε στο δικό του. Άρα θα είχα 2 μεροκάματα αυτή τη βδομάδα.
Πίστευα πως θα την έβγαζα σχετικά άνετα. Μετά τη μετακόμιση πήγαμε με τον Μάρεκ για μπύρες. Στη μαλακία μου εκείνο το βράδυ χάλασα μαζί με κάτι που πήρα να φάω 18 ευρώ.
Πέρασαν 3 μέρες που την έβγαλα σπίτι. Έβγαινα το μεσημέρι έκανα καμιά βόλτα στη γειτονιά, έπαιρνα μπύρες από το S.M. και άραγμα σπίτι. Ευτυχώς είχα πάρει λίγη φούντα πριν φύγουν τα παιδιά κι είχα κανα τσιγάρο να πίνω.
Την Πέμπτη πήρα τηλέφωνο το Μάρεκ να τον ρωτήσω για ποτέ ήταν η μετακόμιση. Δεν απαντούσε. Τον πήρα κάμποσες φορές. Το βράδυ έκανα μια βόλτα μήπως τον βρω στη γειτονιά. Τον πέτυχα να πίνει μπύρες σε ένα ντόνεράδικο. Το ρώτησα και μου είπε ότι η μετακόμιση θα γiνόταν σε καμία 10ρία μέρες.
Την πουτσησα σκέφτηκα. Πως θα την έβγαζα ως την Κυριακή το βράδυ που θα γυρνούσαν τα παιδιά ?
Με λύπη και τρόμο έβλεπα ότι δε με φτάνουν τα λεφτά ως την Κυριακή το βράδυ. Του ζήτησα να με δανείσει 20 ευρώ, αλλά μου είπε ότι δεν είχε. Τον πίστεψα γιατί δεν έλεγε ποτέ ψέματα και ήταν τύπος που δεν μπορούσε να κρατήσει λεφτά. Ότι έβγαζε αν και όταν δούλευε, τα χαλούσε στο αλκοόλ.
Σα να μην μου έφτανε αυτό την επόμενη μέρα το πρωί με πήραν τηλέφωνο τα παιδιά και μου είπαν ότι δεν θα ερχόντουσαν την Κυριακή, αλλά την Τρίτη το βράδυ. Αυτό ήταν η χαριστική βολή. Ήταν Παρασκευή πρωί και είχα κανα 50 ευρώ να τη βγάλω ως την Τρίτη βράδυ. Τα 15 θα πήγαιναν για τσιγάρα πως τη βγάζουμε με 35 ευρώ 5 μέρες, όταν σπίτι δεν υπάρχει μπύρα ούτε για δείγμα και τα τροφημα στο ψηγειο τελειώνουν ?. Κάτι έπρεπε να σκεφτώ.......

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εισαι και σπαταλος ρε φιλε!!!!Τα θελει και ο κωλος σου πάντως για να λεμε και την αληθεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom