Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αν καταλαβα καλα στη Γερμανια σε φιλοξενησε πρωην γκομενα σου η οποια συζουσε με το γκομενο της ο οποιος μαλιστα ηξερε οτι τα ειχες παλια με τη δικια του ?

Η συνέχεια και το τέλος της πρώτης βραδιάς στο Berlin είχε ελληνική ταβέρνα. Γυρίσαμε σπίτι αλλάξαμε πήραμε λεωφορείο και φτάσαμε. Ευτυχώς ήταν σχετικά κοντά στο σπίτι που θα εμένα. Περιμέναμε τον γκόμενο της φίλης μου, τον αδερφό ths και την κοπέλα του.
Ο γκόμενος της,  ήταν κάπως επιφυλακτικός μαζί μου. Η, ας την πούμε Τατιάνα μου είχε πει ότι στην αρχή δεν ήθελε να με φιλοξενήσουν. Με φοβόταν, φοβόταν ότι η Τατιάνα η οποία πάντα του μιλούσε για μένα με τα καλύτερα λόγια, δεν με είχε ξεπεράσει κι ότι μπορεί να αναζωπυρωνόταν το πάθος που είχε κάποτε για μένα. Λογικές εύρισκα τις ανησυχίες του. Όχι ότι είχα σκοπό να γίνει κάτι μεταξύ εμού και της Τατιάνας. Σε κάποια περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο σε ανθρώπους που με φιλοξενούσαν και με βοηθούσαν.
Μαζεύτηκε η παρέα. Φάγαμε ήπιαμε κρασί και ούζα, γνώρισα και τους πρώτους Έλληνες στο Berlin, έδωσα και το τηλέφωνο μου .......μήπως χρειαστούν κανα άτομο για δουλειά..... και σπίτι. Η πρώτη νύχτα στο Berlin είχε φτάσει στο τέλος.
Όταν φτάσαμε σπίτι τα παιδιά έπεσαν σχεδόν αμέσως για ύπνο. Εγώ άραξα στο μπαλκόνι να καπνίσω ένα τσιγάρο πριν την πέσω. Σκέφτηκα, μαι χαρά είσαι μάγκα μου. Θα βρεις και μια δουλειά, θα έχεις το σπίτι σου με τον καιρό. Πασάς θα είσαι.........
Καμία φορά όταν όλα μας πάνε καλά η νομίζουμε ότι μας πάνε, μοιάζουμε με παγώνια κορδωμένα. 
Νιώθουμε τόση σιγουριά που αν κάποιος mας πει ότι, πρόσεχε ρε δεν είναι έτσι, φουσκουμε τα  στήθη σηκώνουμε το κεφάλι sαν τα παγώνια και τον προσπερνάμε. Και καλά κάνουμε πιστευω γιατί όσες συμβουλές και μας δώσουν, όσα διδάσκει η ζωή κανένα σχολείο και καμία συμβουλή δεν μας τα μαθαίνει.

Ε ναι ρε man το λέει ξεκάθαρα !

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Και η ζωή συνεχίζεται. Μόνο που κάποιες μέρες είναι πολύ δύσκολες, σα να έχει κάποιος  πονόδοντο ας πούμε. Όπως oi μέρες στην ταβέρνα. Κάθε μέρα έλεγα ότι είναι και η τελευταία. Δεν άντεχα άλλο την πίεση. Ο γαμιόλας ο Χασάν μου ήταν πλέον ανυπόφορος. Ήταν ζήτημα ημερών να τον αρπάξω από το λαιμό και να τον κάνω ασήκωτο. Πλέον δεν έτρεχε τόσο εμένα όσο τον Βαγγέλη, το καινούριο παιδί που είχαμε στη δουλειά. Κι αυτός όμως ήταν ένας λόγος να μην τον γουστάρω.
Αλλά το βράδυ που έβαζα το 60ρι στην τσέπη, μαλακωνε η ψυχή μου. Ηρεμούσα. Όχι για πολύ όμως.
Ζωή δεν είχα. Σχόλαγα από τη δουλειά, επερνα τα λεωφορεία, έφτανα σπίτι ανάλογα αν σταματούσα για καμία μπύρα στη διαδρομή από της 2 κaι ως τις 3.30. Την επόμενη μέρα αν ξυπνούσα νωρίς ίσως να μαγείρευα κάτι να φάνε και τα παιδιά που με φιλοξενούσαν, μέχρι να πιο έναν καφέ περνούσε η ώρα κι έπρεπε να φύγω για τη δουλειa.
Ούτε πολλές παρέες είχα.
Με το Βαγγέλη από τη δουλειά έκανα πλέον πιο πολύ παρέα. Σχολάγαμε, πηγεναμε σπίτι του, όπου έμενε με την κοπελιά του, αράζαμε πίναμε κανα μπάφο και μετά επερνα ta λεωφορεία και σπίτι.

Στο Βερολίνο παίζουν 3 είδη φούντας. Το γνωστό και στην Ελλάδα skank, το haze και το amnezia. To skank απ ότι έχω καταλάβει δεν το έχουν σε πολύ εκτίμηση. Οι περοσότεροι πίνουν haze και οι πιο μερακλήδες amnezia.
Αυτό (amnezia) το ήπια ένα βράδυ σπίτι του Βαγγέλη. Φιλοξενούσε ένα ζευγάρι από τα μέρη του, που το πρώτο πράγμα που έκαναν όταν έφτασαν στο Βερολίνο ήταν να πάνε να γίνουνε με stuff.
Ένα ζευγάρι φρικιά τρελαμένα που είχαν έρθει στο Βερολίνο χωρίς να ξέρουν το λόγο. Ο τύπος μιλούσε συνεχώς για ταξίδια, για συναυλίες ηλεκτρονικής μουσικής και περίμενε η πίστευε ότι κάποια μέρα θα έβγαζε λεφτά κάνοντας δουλειά τα χόμπυ του. Μιλούσε και κουνούσε τα χέρια του sυνεχώς. Σε κάποια φάση τον ρώτησα αν παίρνει τρυπάκια.
Με ρώτησε αν έχω καμία άκρη  για να ψωνίσει.
Η γκόμενα του ήταν μια ελαφρώς τροφανti κοπέλα που δήλωνε vegetarian.
Μου θυμηζαν τις παρέες που είχα πριν 20 και πλέον χρόνια. Ένας θεός ξέρει (αν υπάρχει) πόσο τα βαριεμε αυτά τα άτομα πλέον. Όχι ότι είναι κακά, απλά εγώ δεν τα αντέχω. Οι περισσότεροι/ες από αυτούς/ες αν δεν, που δεν θα τους κάτσει η φάση που ψάχνουν θα γίνουν οι μεγαλύτεροι κλαψομούνηδες.
Τη φούντα εδώ τη σπρώχνουν αράπηδες σε ένα πάρκο που αυτή τη στιγμή δεν θυμαμε. Κατεβενεις από το τρένο και σε περιμένουν ekso και γύρω από το σταθμό. Ρωτάς τι έχουν, σε ρωτούν τι ψάχνεις και γίνεται to νταραβέρι. Η τιμή 30 ευρώ το g.
Για κάποιον που στο χωριό του την είχε τζάμπα, η τιμή αυτή είναι κοροϊδία. Για αυτό και πήγα μόνο δύο φορές στους τρεις μήνες που είμαι εδώ, ως αυτό το μέρος. Αν είναι να κάνω τους αράπηδες μάγκες καλύτερα ξενέρωτος.
Πρώτη και τελευταία φορά ως τώρα amnezia. Είχαμε πιει 3 γαρα και αποφάσισα να φύγω. Είχα και δρόμο μέχρι το σπίτι. Σε κάποια φάση ενώ ήμουν στο πρώτο λεωφορείο, μου έφυγε το κεφάλι από τη μαστούρα.
Χωρίς να το καταλάβω κατέβηκα σε λάθος στάση και πήρα και λάθος το επόμενο λεωφορείο. Εκείνο το βράδυ έκανα βόλτες στο Βερολίνο για κανα 3 ώρες μέχρι να καταφέρω να βρεθώ πάλι σε γνώριμους δρόμους και να πάρω το σωστό λεωφορείο για το σπίτι.....
ενταξει τωρα γαμησες απλα ρισπεκτ αγορινα μ

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αμνεζια τυπε μονο το Amnesia Haze ξερω. Που Haze ειναι και αυτο. Γενικα τα Haze εχουν μια πιπερατη-λεμονατη μυρωδια (οταν μυριζεις την φουντα). Σατιβα κυριως κατα 70%, τα haze ειναι πολυ καλα. Σε φτιαχνουν χωρις να σε νταλκαδιαζουν. Μπορεις να κινηθεις ανετα στον κοσμο, σε συζητησεις, σε δυνατη μουσικη κλπ. Τα σκανκ που λες, γιατι ολα σκανκ ειναι τωρα πια, ειναι οι γνωστες ποικιλιες που ξερουμε, δυνατες, νταλκαδιαρες και οτι πρεπει για να τελειωσεις τη μερα σου. Κυριως στο ιντικα στοιχειο φερνουν και εχουν σα βαση το αφγκανι. Αλλα amnesia που λες πουλανε κατι αλλο και το λενε ετσι. Τι μυρωδια εχει? εινια συμπαγες ή αραιο σα τα haze? Θανατος τα 30 ευρω που ζητανε με την Ολλανδια διπλα τους.  Σιγουρα θα υπαρχουν ακρες πιο φτηνες και οι μαυροι θα ειναι η τελευταια λυση του ασχετου ή του απελπισμενου-κρεμασμενου απο την ακρη που τον πουλησε.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αμνεζια τυπε μονο το Amnesia Haze ξερω. Που Haze ειναι και αυτο. Γενικα τα Haze εχουν μια πιπερατη-λεμονατη μυρωδια (οταν μυριζεις την φουντα). Σατιβα κυριως κατα 70%, τα haze ειναι πολυ καλα. Σε φτιαχνουν χωρις να σε νταλκαδιαζουν. Μπορεις να κινηθεις ανετα στον κοσμο, σε συζητησεις, σε δυνατη μουσικη κλπ. Τα σκανκ που λες, γιατι ολα σκανκ ειναι τωρα πια, ειναι οι γνωστες ποικιλιες που ξερουμε, δυνατες, νταλκαδιαρες και οτι πρεπει για να τελειωσεις τη μερα σου. Κυριως στο ιντικα στοιχειο φερνουν και εχουν σα βαση το αφγκανι. Αλλα amnesia που λες πουλανε κατι αλλο και το λενε ετσι. Τι μυρωδια εχει? εινια συμπαγες ή αραιο σα τα haze? Θανατος τα 30 ευρω που ζητανε με την Ολλανδια διπλα τους.  Σιγουρα θα υπαρχουν ακρες πιο φτηνες και οι μαυροι θα ειναι η τελευταια λυση του ασχετου ή του απελπισμενου-κρεμασμενου απο την ακρη που τον πουλησε.

σαλβια ντιβοντορουμ εχεις κανει φιλε..;;

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
φουντα μονο λεμε.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
και δε θελω.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Στα γεραματα δε κανω πειραματα. την εχω και με εχει μαθει 35 χρονια τωρα πια.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Όταν τελείωσα και άρχισα να ντυνομε τη βλέπω να σηκώνει το πόδι της και να κατουράει σαν σκυλί στο νηπτήρα εκεί που λίγο πριν έπλενα τον πούτσο μου..........

Έκανα νόημα στο κήτος να έρθει προς τα μένα. Χασκογελαγε. O mικρός βγήκε κι αυτός έξω. Μου έκανε κωλοδάχτυλο. Έκανα νόημα και σε αυτoν νa έρθει.
Ο χοντρός αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει την κίνηση του. Έπρεπε να δώσει ένα τέλος, να επαναφέρει την τάξη.

Τοn έφτασα κι άρχισα να τον κοπανάω σε όλο το σώμα. Απ' ότι θυμάμαι το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ποτέ θα πέσει ο πούστης. Δεν φοβόμουν αν θα μου την έπεφτε κάποιος από αυτούς που είχαν μαζευτεί κοντά και εσκούζαν. Φοβόμουν μόνο μην αντέxει το ξύλο. Αλλά έπεσε. Έσκασε στο πεζοδρόμιο σαν σακί.

Ο gύρος που δεν καταναλώθηκε που νομίζεται ότι πάει ? Στο ψηγειο και την επόμενη, ίσως kai τις επόμενες μέρες είναι πάλι στην θέση του για κατανάλωση.
Κι αν κατά τη μεταφορά πέσει στο πάτωμα πάνω σε νερά η αν κατά λάθος ξεχαστεί (μου έτυχε εμένα) έξω από το ψυγείο ? Τον μυρίζει ο μάγειρας και θα πει ΟΚ είναι...τραβά στηston.

Ο Χασάν ήρθε  δίπλα μου και μου είπε στο αυτί.
-Σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα και το χρωστάς σε μένα. Ο φιλαράκος σου είναι όμως άτυχος. Γιατί αν νομίζετε ότι εδω μέσα είμαστε βλάκες κάνεις μεγάλο λάθος.
Και αμέσως πήγε στην τραπεζαρία και φώναξε το αφεντικό.......

κορυφαια η φαση που η πουτανα σηκωνει το ποδι για να ουρησει σαν σκυλι......

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Πως ειναι δυνατον να γινει ποτε αυτο ?
Μπορεί να είναι φιλελεύθερο ζευγάρι ! Ρώτα τον paralimnio.. Εδώ ρε φίλε υπάρχουν ζευγάρια που ο άντρας γουστάρει να του γαμάνε τη γυναίκα μπροστά του και αυτός να βαράει μαλακία εδώ κολλάς ;;;

Επισκέπτης
Έχουν περάσει 18 ώρες και 26 λεπτά απ την τελευταία ανταπόκριση μαν...

Μην παίζεις με την αγωνία και τα σύνδρομα στέρησης των αναγνωστών σου  :rockon: :rockon: :rockon:

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Ρε Παραλιμνιε αντε και μας εσκασες, δωσε ιστορία στο λαό  :rockon:

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Τι γίνεται... Που είσαι? Ακόμα?

Επισκέπτης
Εδώ είμαι αδέρφια, αλλά αύριο έχει ξύπνημα στις 6 και οικοδομή ως της 4.30. Έχουμε και championsleague, οπότε τα λέμε από Πέμπτη βράδυ.

Ετοιμάζω και ταξίδι Μόναχο και ο χρόνος περιορίζεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom