Ο πιτσιρικάς προχωρούσε μπροστά γεμάτος σιγουριά. Και γιατί να μην ήταν έτσι. Ήταν νέος, όμορφος, είχε η θεωρούσε ότι είχε καλή δουλειά, μπορεί και να το έκανε για το χόμπυ του η για να βγάζει γκόμενες, ήταν στο χώρο του, την πατρίδα του και είχε να αντιμετωπίσει αν μπορούμε να το πούμε έτη έναν ξένο που δεν μιλούσε καν τη .
Φτάσαμε στην πόρτα που περίμενε ο χοντρός. Επαν κάτι στα γερμανικά κι ο μικρός με ρώτησε στα αγγλικά αν είμαι μεθυσμένος.
Τον ρώτησα αν είναι αδερφή. Γέλασε. Μετά μου είπε να φύγω. Και αλλά. Ότι δεν θέλουν προβλήματα και να του δίνω με λίγα λόγια γιατί θα είχα πρόβλημα.
Τον ρώτησα αν ήταν τόσο πρόβλημα που μιλούσα στο τηλέφωνο στην είσοδο του μαγαζιού, πάντα στα αγγλικά. Και πριν προλάβει να μου απαντήσει τον ρώτησα αν ο χοντρός ήταν κι αυτός αδερφή. Ο τύπος φαινόταν να τα χάνει. Άρχισαν να λένε κάτι μεταξύ τους στα γερμανικά. Ο χοντρός σηκώθηκε, έκανε μια κίνηση να με πιάσει από το χέρι, αλλά τον αποφυγα. Ο πιτσιρικάς μου είπε αν είμαι τρελός και με ευγένεια με παρακάλεσε να φύγω γιατί θα έχω πραγματικό πρόβλημα ενώ ο χοντρός έβγαλε μια ας πούμε κραυγή κάτι σαν ωωωω και είπε κάτι στη γλώσα τους.
Σα να βρεθείke προ εκπλήξεως που δεν έκατσα σα μαλάκας να με αρπάξει από το χέρι.
Τουs είπα ότι δεν έχω πρόβλημα με τις αδερφές και πως ξέρω πως στο Βερολίνο είναι πολλοί σαν αυτούς. Ο μικρός τσαντίστηκε. Το κήτος όχι γιατί προφανώς τα αγγλικά του ήταν χειρότερα από τα δικά μου κι έπρεπε να του εξηγεί ο μικρός τι λέγαμε. Είχαν μaζευτεί κάμποσοι/ες δίπλα μας και παρακολουθούσαν. Ήθελαν show. Θα το είχαν.
Ο χοντρός σηκώθηκε και με έσπρωξε προς την έξοδο. Έκανa 2 βήματα παραπάνω για να μην πέσω.
Τους είπα ότι θα περάσω απέναντι και θα καπνίσω ένα τσιγάρο. Αν ήθελαν μπορούσαν να έρθουν να τους δώσω μια πίπα. Μάλλον δεν κατάλαβαν το αστείο μου και τους είπα για blowjob.
Ο χοντρός συνέχισε να με σπρώχνει. Πέρασα στο απέναντι πεζοδρόμιο, άναψα τσιγάρο και τους κοιτούσα. Ο χοντpος παρέμενε έξω από το μαγαζί στο πεζοδρόμιο. Ο πιτσιρiκας εξηγούσε σε κάποιους/ες τη είχε συμβεί. Με λιγα λόγια έκανε το κομμάτι του.
Έκανα νόημα στο κήτος να έρθει προς τα μένα. Χασκογελαγε. O mικρός βγήκε κι αυτός έξω. Μου έκανε κωλοδάχτυλο. Έκανα νόημα και σε αυτoν νa έρθει.
Είχαν μαζευτεί κοντά τους πάνω από δέκα άτομα. Αλλά και από το πεζοδρόμιο που βρισκόμουν αρκετοί ήσαν αυτοί που είχαν πάρει χαμπάρι ότι κάτι παίζει απόψε εδώ.
Ο χοντρός αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει την κίνηση του. Έπρεπε να δώσει ένα τέλος, να επαναφέρει την τάξη. Αρκετά παίξαμε απόψε με τον μαλάκα ίσως να σκέφτηκε.
Ίσως να πίστευε ότι του δόθηκε μια ευκαιρια για να κάνει το κομμάτι του. Πέρασε το δρόμο κι έφτασε μπροστά μου. Άρχισε να μου φωνάζει δυνατά. Είχε κολησει τη μούρη tou στο πρόσωπο μου και φώναζε στα γερμανικά. Έδειχνε να μην τον ενδιαφέρει αν καταλαβενω τι μου έλεγε.
Ήταν τόσο σίγουρος για τον εαυτό του που στεκόταν μπροστά μου αφύλαχτος. Φώναζε, κουνούσε το δάχτυλο του στη μούρη μου και πότε πότε κοίταζε δεξιά κι αριστερά να δει το κοινό tou.
Για μια στιγμή φοβήθηκα μην κάνει καμία κίνηση και με αρπάξει. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν με έπιανε στα χέρια του δύσκολα θα τη γλυτωνα. Για καkη του τύχη δεν το έκανε.