Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Αν ο μαλάκας δεν είχε κάνει αυτή τη μαλακία θα είχε τελειώσει μια χαρά η βραδιά για όλους μας. Αλλά την έκανε. Και η βραδιά δεν τελείωσε όπως θα έπρεπε......για αυτούς....
Έχει και επιρροές από τον 33 το θέμα,γουστάρω τρελά!
Μήπως τελικά να έγραφες κανά βιβλίο ρε Παραλήμνιε αντί να 'σαι στη λάντζα ή στα αμπελοχώραφα;

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Fuzztones τυπε ειναι το σωστο.

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
περιμένουμε τη συνέχεια τι θα γίνει! Αντε

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
ελα ρε man... μας έχεις κάνει πρεζάκια στο περίμενε...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
παιδες λέτε να μη μπει άλλο σήμερα και παμε για αύριο;

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Έχω ρεπό. Frei το λέμε εδώ. Η μέρα ηλιόλουστη αλλά προς το απογευματάκι αρχίζει και συνεφιάζει. Έχω κανονίσει με ένα φιλαράκο το βράδυ να πάμε σε μια συναυλία. Πίνω την  μπυρίτσα μου στην Bullowstrasse και χαζευω τις πουτάνες και τα τραβέλια που κουνιόνται προκλητικά σε οδηγούς και περαστικούς.
Ο φίλος τελικά δεν ερχεται. Με περνει τηλέφωνο να μην τον περιμένω. Ο Κλάους μου προτείνει να πάμε για φαγητό σε Ρωσική ταβέρνα, αλλά είχα όρεξη για ένα καλό live. Ήθελα κιθάρες να στριγγλίζουν και τύμπανα να κοπανάνε το στομάχι μου.
Πήρα ένα λεωφορείο περπάτησα καμία 100 μέτρα και βρέθηκα να περιμένω στην ουρά έξω από το club.
Πλήρωσα 12 ευρώ και βρεθηκα σε μια αιθουσα με λίγο παραπάνω από 200 άτομα. Το live ξεκίνησε. Το group αρκετά καλό. Είχαν πάθος. Έπαιζαν punk rock με επιρροές από Stooges, Nirvana, Fazztones.
Μου την έσπαγε που για να καπνίσω έπρεπε να πηγαίνω σε διπλανή αίθουσα. Είχa κι ένα γάρο έτοιμο στριμενο και δεν ήξερα που να το ανάψω.
Τελικά το άναψα μεσα στην αίθουσα που γινόταν το live.
Έπινα την μπύρα μου και χτυπιόμουν στους ρυθμούς  τον αρκετά καλών μουσικών.
Το live έφτασε στο τέλος. Ήταν μια ωραία βραδιά. Θα έπινα ακόμα μια μπύρα και θα αναχωρούσα για σπίτι. Την άλλη μέρα δούλευα.
Χτυπούσε το κινητό κι έπρεπε να βγω προς τα έξω για να μπορέσω να μιλήσω και να ακούω τι έλεγε η Τατιάνα. Βγήκα στο διάδρομο εκεί που ήταν η είσοδος. Η μουσική ήταν πολύ δυνατή, δεν  άκουγα καλά τι μου έλεγε και φώναζα για να με ακούei.
Κάποιος με χτύπησε ελαφρά στην πλατη. Γύρισα και είδα πως ήταν ένας από τους 2 πορτιέρηδες που είχε το club. Του έκανα ένα νόημα να περιμένει γιατί μιλούσα στο τηλέφωνο.
Είπε κάτι στα γερμανικά που δεν κατάλαβα. Δεν του έδωσα σημασία και τότε ένα χέρι με έπιασε από το μπράτσο σαν να ήθελε να με οδηγήσει στην έξοδο. Ήταν ο δεύτερος πορτιέρης. Ένας πιτσιρικάς αδύνατος μορφονιός γύρω  στα 25. Ο άλλος που με είχε xτύπησει στην πλάτη ήταν ένα κήτος γύρω στα 120 κιλά ίσως και περισοτερο με ξυρισμένη κεφάλα. Τον έκοβα 35 με 40 χρόνων.
Τα πήρα στο κρανίο και τους ρώτησα τi ήθελαν και με τραβούσαν. Ο μικρός μου είπε στα αγγλικά ότι δεν μπορώ να μιλάω στο  tηλέφωνο εκεί.
Ρε άντε γαμήσου του είπα στα ελληνικά και συνέχισα να μιλάω στο τηλέφωνο. Συνενοήθηκα με την Τατιάνα για μετά κι έκλεισα το κινητό. Ο χοντρός είχε σταθεί μπροστά μου και κάτι έλεγε σε έντονο ύφος, που όμως δεν καταλαβένα. Γύρισα στον μικρό που μιλούσε αγγλικά και τον ρώτησα τi θέλουν.
Μου είπε να πάω μέσα η να φύγω από το club.
Τον ρώτησα γιατί δεν μπορούσα να μιλάω στο κινητό εκεί. Τi ήταν αυτός ο διάδρομος, εκκλησία, σχολείο, νοσοκομείο.
Μου απάντησε ότι σύντομα θα χρειαζόμουν εγώ νοσοκομείο αν συνέχιζα να τους προκαλώ.
Του έριξα ένα fuck off και πήγα προς την αίθουσα συναυλιών.
Άραξα στο bar να τελειώσω την μπύρα μου και ο μικρός με ακολούθησε. Με πλησίασε και μου ζήτησε να βγω έξω μαζί tου.
Αν ο μαλάκας δεν είχε κάνει αυτή τη μαλακία θα είχε τελειώσει μια χαρά η βραδιά για όλους μας. Αλλά την έκανε. Και η βραδιά δεν τελείωσε όπως θα έπρεπε......για αυτούς....
δηλαδη τυπε ? τους εδωσες ξυλο ?

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Και απόψε στις επάλξεις, σε επιφυλακή

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Βαραμε σκοπετο για τον Παραλιμνιο....  oi oi  :rockon:

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι μου λέει θα την αφήσει την ιστορία έτσι και σε δύο μήνες θα πιάσει νέα. :2funny:

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Θα το κάνει τριλογία...  :2funny:

Επισκέπτης
Ο πιτσιρικάς προχωρούσε μπροστά γεμάτος σιγουριά. Και γιατί να μην ήταν έτσι. Ήταν νέος, όμορφος, είχε η θεωρούσε ότι είχε καλή δουλειά, μπορεί και να το έκανε για το χόμπυ του η για να βγάζει γκόμενες, ήταν στο χώρο του, την πατρίδα του και είχε να αντιμετωπίσει αν μπορούμε να το πούμε έτη έναν ξένο που δεν μιλούσε καν τη .
Φτάσαμε στην πόρτα που περίμενε ο χοντρός. Επαν κάτι στα γερμανικά κι ο μικρός με ρώτησε στα αγγλικά  αν είμαι μεθυσμένος.
Τον ρώτησα αν είναι αδερφή. Γέλασε. Μετά μου είπε να φύγω. Και αλλά. Ότι δεν θέλουν προβλήματα και να του δίνω με λίγα λόγια γιατί θα είχα πρόβλημα.
Τον ρώτησα αν ήταν τόσο πρόβλημα που μιλούσα στο τηλέφωνο στην είσοδο του μαγαζιού, πάντα στα αγγλικά. Και πριν προλάβει να μου απαντήσει τον ρώτησα αν ο χοντρός ήταν κι αυτός αδερφή. Ο τύπος φαινόταν να τα χάνει. Άρχισαν να λένε κάτι μεταξύ τους στα γερμανικά. Ο χοντρός σηκώθηκε, έκανε μια κίνηση να με πιάσει από το χέρι, αλλά τον αποφυγα. Ο πιτσιρικάς μου είπε αν είμαι τρελός και με ευγένεια με παρακάλεσε να φύγω γιατί θα έχω πραγματικό πρόβλημα ενώ ο χοντρός έβγαλε μια ας πούμε κραυγή κάτι σαν ωωωω και είπε κάτι στη γλώσα τους.
Σα να βρεθείke  προ εκπλήξεως που δεν έκατσα σα μαλάκας να με αρπάξει από το χέρι.
Τουs είπα ότι δεν έχω πρόβλημα με τις αδερφές και πως ξέρω πως στο Βερολίνο είναι πολλοί σαν αυτούς. Ο μικρός τσαντίστηκε. Το κήτος όχι γιατί προφανώς τα αγγλικά του ήταν χειρότερα από τα δικά μου κι έπρεπε να του εξηγεί ο μικρός τι λέγαμε. Είχαν μaζευτεί κάμποσοι/ες δίπλα μας και παρακολουθούσαν. Ήθελαν show. Θα το είχαν.
Ο χοντρός σηκώθηκε και με έσπρωξε προς την έξοδο. Έκανa 2 βήματα παραπάνω για να μην πέσω.
Τους είπα ότι θα περάσω απέναντι και θα καπνίσω ένα τσιγάρο. Αν ήθελαν μπορούσαν να έρθουν να τους δώσω μια πίπα. Μάλλον δεν κατάλαβαν το αστείο μου και τους είπα για blowjob.
Ο χοντρός συνέχισε να με σπρώχνει. Πέρασα στο απέναντι πεζοδρόμιο, άναψα τσιγάρο και τους κοιτούσα. Ο χοντpος παρέμενε έξω από το μαγαζί στο πεζοδρόμιο. Ο πιτσιρiκας εξηγούσε σε κάποιους/ες τη είχε συμβεί. Με λιγα λόγια  έκανε το κομμάτι του.
Έκανα νόημα στο κήτος να έρθει προς τα μένα. Χασκογελαγε. O mικρός βγήκε κι αυτός έξω. Μου έκανε κωλοδάχτυλο. Έκανα νόημα και σε αυτoν νa έρθει.
Είχαν μαζευτεί κοντά τους πάνω από δέκα άτομα. Αλλά και από το πεζοδρόμιο που βρισκόμουν αρκετοί ήσαν αυτοί που είχαν πάρει χαμπάρι ότι κάτι παίζει απόψε εδώ.
Ο χοντρός αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει την κίνηση του. Έπρεπε να δώσει ένα τέλος, να επαναφέρει την τάξη. Αρκετά παίξαμε απόψε με τον μαλάκα ίσως να σκέφτηκε.
Ίσως να πίστευε ότι του δόθηκε μια ευκαιρια για να κάνει το κομμάτι του. Πέρασε το δρόμο κι έφτασε μπροστά μου. Άρχισε να μου φωνάζει δυνατά. Είχε κολησει τη μούρη tou στο πρόσωπο μου και φώναζε στα γερμανικά. Έδειχνε να μην τον ενδιαφέρει αν καταλαβενω τι μου έλεγε.
Ήταν τόσο σίγουρος για τον εαυτό του που στεκόταν μπροστά μου αφύλαχτος. Φώναζε, κουνούσε το δάχτυλο του στη μούρη μου και πότε πότε κοίταζε δεξιά κι αριστερά να δει το κοινό tou.
Για μια στιγμή φοβήθηκα μην κάνει καμία κίνηση και με αρπάξει. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν με έπιανε στα χέρια του δύσκολα θα τη γλυτωνα. Για καkη του τύχη δεν το έκανε.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ερχεται μπουκέτο απο όσο καταλαβαίνω

Ελα ρε παραλίμνιε ναουμ, σε περιμέναμε απο χτες να κανεις εμφάνιση!

Και δε μας απογοήτευσες

Για κουτουλιά στην μύτη και ΠΟΛΥ αίμα το βλέπω. Θα έλεγα και ταυτόχρονη κλωτσιά στ' αρχίδια που επιτρέπεται στο street fighting αλλά ο Παραλίμνιος δεν είναι τέτοιος τύπος.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Ο πιτσιρικάς προχωρούσε μπροστά γεμάτος σιγουριά. Και γιατί να μην ήταν έτσι. Ήταν νέος, όμορφος, είχε η θεωρούσε ότι είχε καλή δουλειά, μπορεί και να το έκανε για το χόμπυ του η για να βγάζει γκόμενες, ήταν στο χώρο του, την πατρίδα του και είχε να αντιμετωπίσει αν μπορούμε να το πούμε έτη έναν ξένο που δεν μιλούσε καν τη .
Φτάσαμε στην πόρτα που περίμενε ο χοντρός. Επαν κάτι στα γερμανικά κι ο μικρός με ρώτησε στα αγγλικά  αν είμαι μεθυσμένος.
Τον ρώτησα αν είναι αδερφή. Γέλασε. Μετά μου είπε να φύγω. Και αλλά. Ότι δεν θέλουν προβλήματα και να του δίνω με λίγα λόγια γιατί θα είχα πρόβλημα.
Τον ρώτησα αν ήταν τόσο πρόβλημα που μιλούσα στο τηλέφωνο στην είσοδο του μαγαζιού, πάντα στα αγγλικά. Και πριν προλάβει να μου απαντήσει τον ρώτησα αν ο χοντρός ήταν κι αυτός αδερφή. Ο τύπος φαινόταν να τα χάνει. Άρχισαν να λένε κάτι μεταξύ τους στα γερμανικά. Ο χοντρός σηκώθηκε, έκανε μια κίνηση να με πιάσει από το χέρι, αλλά τον αποφυγα. Ο πιτσιρικάς μου είπε αν είμαι τρελός και με ευγένεια με παρακάλεσε να φύγω γιατί θα έχω πραγματικό πρόβλημα ενώ ο χοντρός έβγαλε μια ας πούμε κραυγή κάτι σαν ωωωω και είπε κάτι στη γλώσα τους.
Σα να βρεθείke  προ εκπλήξεως που δεν έκατσα σα μαλάκας να με αρπάξει από το χέρι.
Τουs είπα ότι δεν έχω πρόβλημα με τις αδερφές και πως ξέρω πως στο Βερολίνο είναι πολλοί σαν αυτούς. Ο μικρός τσαντίστηκε. Το κήτος όχι γιατί προφανώς τα αγγλικά του ήταν χειρότερα από τα δικά μου κι έπρεπε να του εξηγεί ο μικρός τι λέγαμε. Είχαν μaζευτεί κάμποσοι/ες δίπλα μας και παρακολουθούσαν. Ήθελαν show. Θα το είχαν.
Ο χοντρός σηκώθηκε και με έσπρωξε προς την έξοδο. Έκανa 2 βήματα παραπάνω για να μην πέσω.
Τους είπα ότι θα περάσω απέναντι και θα καπνίσω ένα τσιγάρο. Αν ήθελαν μπορούσαν να έρθουν να τους δώσω μια πίπα. Μάλλον δεν κατάλαβαν το αστείο μου και τους είπα για blowjob.
Ο χοντρός συνέχισε να με σπρώχνει. Πέρασα στο απέναντι πεζοδρόμιο, άναψα τσιγάρο και τους κοιτούσα. Ο χοντpος παρέμενε έξω από το μαγαζί στο πεζοδρόμιο. Ο πιτσιρiκας εξηγούσε σε κάποιους/ες τη είχε συμβεί. Με λιγα λόγια  έκανε το κομμάτι του.
Έκανα νόημα στο κήτος να έρθει προς τα μένα. Χασκογελαγε. O mικρός βγήκε κι αυτός έξω. Μου έκανε κωλοδάχτυλο. Έκανα νόημα και σε αυτoν νa έρθει.
Είχαν μαζευτεί κοντά τους πάνω από δέκα άτομα. Αλλά και από το πεζοδρόμιο που βρισκόμουν αρκετοί ήσαν αυτοί που είχαν πάρει χαμπάρι ότι κάτι παίζει απόψε εδώ.
Ο χοντρός αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει την κίνηση του. Έπρεπε να δώσει ένα τέλος, να επαναφέρει την τάξη. Αρκετά παίξαμε απόψε με τον μαλάκα ίσως να σκέφτηκε.
Ίσως να πίστευε ότι του δόθηκε μια ευκαιρια για να κάνει το κομμάτι του. Πέρασε το δρόμο κι έφτασε μπροστά μου. Άρχισε να μου φωνάζει δυνατά. Είχε κολησει τη μούρη tou στο πρόσωπο μου και φώναζε στα γερμανικά. Έδειχνε να μην τον ενδιαφέρει αν καταλαβενω τι μου έλεγε.
Ήταν τόσο σίγουρος για τον εαυτό του που στεκόταν μπροστά μου αφύλαχτος. Φώναζε, κουνούσε το δάχτυλο του στη μούρη μου και πότε πότε κοίταζε δεξιά κι αριστερά να δει το κοινό tou.
Για μια στιγμή φοβήθηκα μην κάνει καμία κίνηση και με αρπάξει. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν με έπιανε στα χέρια του δύσκολα θα τη γλυτωνα. Για καkη του τύχη δεν το έκανε.
απιστευτος εισαι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
εγω προβλεπω μπουκετακι περιποιημενο ντιρεκτ με τη μυτη να σπαει και να πνιγεται στο αιμα το κητος  :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εγω προβλεπω μπουκετακι περιποιημενο ντιρεκτ με τη μυτη να σπαει και να πνιγεται στο αιμα το κητος  :rockon: :rockon:

Μπα, είναι πολύ κοντά για μπουνιές:

... Είχε κολησει τη μούρη tou στο πρόσωπο μου και φώναζε στα γερμανικά. Έδειχνε να μην τον ενδιαφέρει αν καταλαβενω τι μου έλεγε.
Ήταν τόσο σίγουρος για τον εαυτό του που στεκόταν μπροστά μου αφύλαχτος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom