Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μόλις ξυπνησα ήπιame  πολύ τσίπουρο με κάτι Σέρβους χθες και το κεφάλι μου πάει να εκραγεί. Αύριο ξεκινάει πάlι δουλειά στην οικοδομή, αλλά θα τα λέμε.....

Ελα κανε φραπε και περιμενουμε!! Δοσε!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μόλις ξυπνησα ήπιame  πολύ τσίπουρο με κάτι Σέρβους χθες και το κεφάλι μου πάει να εκραγεί. Αύριο ξεκινάει πάlι δουλειά στην οικοδομή, αλλά θα τα λέμε.....

φιλε καλυτερα οικοδομη απο βρωμοταβερνες

το καλυτερο ειναι να χωθεις σε καμια φαμπρικα εργατης

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
παρακολουθω το ποστ του φιλου με ενδιαφερον.μολις τελειωση θα σα διηγηθω τα δικΑ ΜΟΥ καζαντια στη σκανδιναυια..μια ιστορια που κατεληξε σε κατηγορια ανθρωποκτονιας...

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
παρακολουθω το ποστ του φιλου με ενδιαφερον.μολις τελειωση θα σα διηγηθω τα δικΑ ΜΟΥ καζαντια στη σκανδιναυια..μια ιστορια που κατεληξε σε κατηγορια ανθρωποκτονιας...
ανοιξε θρεντακι τυπε μη περιμενεις να τελειωσει ο αλλος

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
Μόλις ξυπνησα ήπιame  πολύ τσίπουρο με κάτι Σέρβους χθες και το κεφάλι μου πάει να εκραγεί. Αύριο ξεκινάει πάlι δουλειά στην οικοδομή, αλλά θα τα λέμε.....

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο τσίπουρο με Σέρβους ή παλίνκα με Ρουμάνους?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ανοιξε θρεντακι τυπε μη περιμενεις να τελειωσει ο αλλος
πιστεψε με οτι θα χαλασω το θρεντ του παιδιου αν ποσταρω.ι δικη μου ιστορια εχει τρελλοκομεια,νοσοκομεια,απωλεια ορασης για 1 χρονο,αστυνομιες κ αλλες απιστευτες καταστασεις

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
πιστεψε με οτι θα χαλασω το θρεντ του παιδιου αν ποσταρω.ι δικη μου ιστορια εχει τρελλοκομεια,νοσοκομεια,απωλεια ορασης για 1 χρονο,αστυνομιες κ αλλες απιστευτες καταστασεις
δωσε, δεν χαλας τιποτα...ειναι οπως τα σιριαλ...θα παρακολουθουμε 2 συγχρονως...σιγα τα ωα

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Δεν είναι σωστό να τα γράψεις εδώ. Μπορείς να ανοίξεις καινούργιο θρεντ, όμως.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κατι μου θυμιζει ολο αυτό. :huh:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
ανοιξε καινουριο εδω δεν ποσταρετε αλλη ιστορια τελος

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
δε σκοπευα να ανοιξω εδω αδερφε..

Επισκέπτης
Τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Έχω ρεπό. Frei το λέμε εδώ. Η μέρα ηλιόλουστη αλλά προς το απογευματάκι αρχίζει και συνεφιάζει. Έχω κανονίσει με ένα φιλαράκο το βράδυ να πάμε σε μια συναυλία. Πίνω την  μπυρίτσα μου στην Bullowstrasse και χαζευω τις πουτάνες και τα τραβέλια που κουνιόνται προκλητικά σε οδηγούς και περαστικούς.
Ο φίλος τελικά δεν ερχεται. Με περνει τηλέφωνο να μην τον περιμένω. Ο Κλάους μου προτείνει να πάμε για φαγητό σε Ρωσική ταβέρνα, αλλά είχα όρεξη για ένα καλό live. Ήθελα κιθάρες να στριγγλίζουν και τύμπανα να κοπανάνε το στομάχι μου.
Πήρα ένα λεωφορείο περπάτησα καμία 100 μέτρα και βρέθηκα να περιμένω στην ουρά έξω από το club.
Πλήρωσα 12 ευρώ και βρεθηκα σε μια αιθουσα με λίγο παραπάνω από 200 άτομα. Το live ξεκίνησε. Το group αρκετά καλό. Είχαν πάθος. Έπαιζαν punk rock με επιρροές από Stooges, Nirvana, Fazztones.
Μου την έσπαγε που για να καπνίσω έπρεπε να πηγαίνω σε διπλανή αίθουσα. Είχa κι ένα γάρο έτοιμο στριμενο και δεν ήξερα που να το ανάψω.
Τελικά το άναψα μεσα στην αίθουσα που γινόταν το live.
Έπινα την μπύρα μου και χτυπιόμουν στους ρυθμούς  τον αρκετά καλών μουσικών.
Το live έφτασε στο τέλος. Ήταν μια ωραία βραδιά. Θα έπινα ακόμα μια μπύρα και θα αναχωρούσα για σπίτι. Την άλλη μέρα δούλευα.
Χτυπούσε το κινητό κι έπρεπε να βγω προς τα έξω για να μπορέσω να μιλήσω και να ακούω τι έλεγε η Τατιάνα. Βγήκα στο διάδρομο εκεί που ήταν η είσοδος. Η μουσική ήταν πολύ δυνατή, δεν  άκουγα καλά τι μου έλεγε και φώναζα για να με ακούei.
Κάποιος με χτύπησε ελαφρά στην πλατη. Γύρισα και είδα πως ήταν ένας από τους 2 πορτιέρηδες που είχε το club. Του έκανα ένα νόημα να περιμένει γιατί μιλούσα στο τηλέφωνο.
Είπε κάτι στα γερμανικά που δεν κατάλαβα. Δεν του έδωσα σημασία και τότε ένα χέρι με έπιασε από το μπράτσο σαν να ήθελε να με οδηγήσει στην έξοδο. Ήταν ο δεύτερος πορτιέρης. Ένας πιτσιρικάς αδύνατος μορφονιός γύρω  στα 25. Ο άλλος που με είχε xτύπησει στην πλάτη ήταν ένα κήτος γύρω στα 120 κιλά ίσως και περισοτερο με ξυρισμένη κεφάλα. Τον έκοβα 35 με 40 χρόνων.
Τα πήρα στο κρανίο και τους ρώτησα τi ήθελαν και με τραβούσαν. Ο μικρός μου είπε στα αγγλικά ότι δεν μπορώ να μιλάω στο  tηλέφωνο εκεί.
Ρε άντε γαμήσου του είπα στα ελληνικά και συνέχισα να μιλάω στο τηλέφωνο. Συνενοήθηκα με την Τατιάνα για μετά κι έκλεισα το κινητό. Ο χοντρός είχε σταθεί μπροστά μου και κάτι έλεγε σε έντονο ύφος, που όμως δεν καταλαβένα. Γύρισα στον μικρό που μιλούσε αγγλικά και τον ρώτησα τi θέλουν.
Μου είπε να πάω μέσα η να φύγω από το club.
Τον ρώτησα γιατί δεν μπορούσα να μιλάω στο κινητό εκεί. Τi ήταν αυτός ο διάδρομος, εκκλησία, σχολείο, νοσοκομείο.
Μου απάντησε ότι σύντομα θα χρειαζόμουν εγώ νοσοκομείο αν συνέχιζα να τους προκαλώ.
Του έριξα ένα fuck off και πήγα προς την αίθουσα συναυλιών.
Άραξα στο bar να τελειώσω την μπύρα μου και ο μικρός με ακολούθησε. Με πλησίασε και μου ζήτησε να βγω έξω μαζί tου.
Αν ο μαλάκας δεν είχε κάνει αυτή τη μαλακία θα είχε τελειώσει μια χαρά η βραδιά για όλους μας. Αλλά την έκανε. Και η βραδιά δεν τελείωσε όπως θα έπρεπε......για αυτούς....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Έχω ρεπό. Frei το λέμε εδώ. Η μέρα ηλιόλουστη αλλά προς το απογευματάκι αρχίζει και συνεφιάζει. Έχω κανονίσει με ένα φιλαράκο το βράδυ να πάμε σε μια συναυλία. Πίνω την  μπυρίτσα μου στην Bullowstrasse και χαζευω τις πουτάνες και τα τραβέλια που κουνιόνται προκλητικά σε οδηγούς και περαστικούς.
Ο φίλος τελικά δεν ερχεται. Με περνει τηλέφωνο να μην τον περιμένω. Ο Κλάους μου προτείνει να πάμε για φαγητό σε Ρωσική ταβέρνα, αλλά είχα όρεξη για ένα καλό live. Ήθελα κιθάρες να στριγγλίζουν και τύμπανα να κοπανάνε το στομάχι μου.
Πήρα ένα λεωφορείο περπάτησα καμία 100 μέτρα και βρέθηκα να περιμένω στην ουρά έξω από το club.
Πλήρωσα 12 ευρώ και βρεθηκα σε μια αιθουσα με λίγο παραπάνω από 200 άτομα. Το live ξεκίνησε. Το group αρκετά καλό. Είχαν πάθος. Έπαιζαν punk rock με επιρροές από Stooges, Nirvana, Fazztones.
Μου την έσπαγε που για να καπνίσω έπρεπε να πηγαίνω σε διπλανή αίθουσα. Είχa κι ένα γάρο έτοιμο στριμενο και δεν ήξερα που να το ανάψω.
Τελικά το άναψα μεσα στην αίθουσα που γινόταν το live.
Έπινα την μπύρα μου και χτυπιόμουν στους ρυθμούς  τον αρκετά καλών μουσικών.
Το live έφτασε στο τέλος. Ήταν μια ωραία βραδιά. Θα έπινα ακόμα μια μπύρα και θα αναχωρούσα για σπίτι. Την άλλη μέρα δούλευα.
Χτυπούσε το κινητό κι έπρεπε να βγω προς τα έξω για να μπορέσω να μιλήσω και να ακούω τι έλεγε η Τατιάνα. Βγήκα στο διάδρομο εκεί που ήταν η είσοδος. Η μουσική ήταν πολύ δυνατή, δεν  άκουγα καλά τι μου έλεγε και φώναζα για να με ακούei.
Κάποιος με χτύπησε ελαφρά στην πλατη. Γύρισα και είδα πως ήταν ένας από τους 2 πορτιέρηδες που είχε το club. Του έκανα ένα νόημα να περιμένει γιατί μιλούσα στο τηλέφωνο.
Είπε κάτι στα γερμανικά που δεν κατάλαβα. Δεν του έδωσα σημασία και τότε ένα χέρι με έπιασε από το μπράτσο σαν να ήθελε να με οδηγήσει στην έξοδο. Ήταν ο δεύτερος πορτιέρης. Ένας πιτσιρικάς αδύνατος μορφονιός γύρω  στα 25. Ο άλλος που με είχε xτύπησει στην πλάτη ήταν ένα κήτος γύρω στα 120 κιλά ίσως και περισοτερο με ξυρισμένη κεφάλα. Τον έκοβα 35 με 40 χρόνων.
Τα πήρα στο κρανίο και τους ρώτησα τi ήθελαν και με τραβούσαν. Ο μικρός μου είπε στα αγγλικά ότι δεν μπορώ να μιλάω στο  tηλέφωνο εκεί.
Ρε άντε γαμήσου του είπα στα ελληνικά και συνέχισα να μιλάω στο τηλέφωνο. Συνενοήθηκα με την Τατιάνα για μετά κι έκλεισα το κινητό. Ο χοντρός είχε σταθεί μπροστά μου και κάτι έλεγε σε έντονο ύφος, που όμως δεν καταλαβένα. Γύρισα στον μικρό που μιλούσε αγγλικά και τον ρώτησα τi θέλουν.
Μου είπε να πάω μέσα η να φύγω από το club.
Τον ρώτησα γιατί δεν μπορούσα να μιλάω στο κινητό εκεί. Τi ήταν αυτός ο διάδρομος, εκκλησία, σχολείο, νοσοκομείο.
Μου απάντησε ότι σύντομα θα χρειαζόμουν εγώ νοσοκομείο αν συνέχιζα να τους προκαλώ.
Του έριξα ένα fuck off και πήγα προς την αίθουσα συναυλιών.
Άραξα στο bar να τελειώσω την μπύρα μου και ο μικρός με ακολούθησε. Με πλησίασε και μου ζήτησε να βγω έξω μαζί tου.
Αν ο μαλάκας δεν είχε κάνει αυτή τη μαλακία θα είχε τελειώσει μια χαρά η βραδιά για όλους μας. Αλλά την έκανε. [video]Και η βραδιά δεν τελείωσε όπως θα έπρεπε......για αυτούς....[/video]

καλα σε λεω γιουρι μποικα  :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Έχω φτιάξει μισό λίτρο φραπέ ! Άναψα τσιγάρο και περιμένω....  :coffee: :coffee: :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom