You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιστορίες απο νοσοκομεία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mourganarxis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 460
- Πόντοι
- 301
Γενικώς να έχετε στο νου σας ότι έχει σημασία η κλινική και το νοσοκομείο για το αν και τι σκηνικό θα παίξει.
Και εξηγούμαι : ένας ΩΡΛ, ένας οφθαλμίατρος ένας ουρολόγος που θα έχουν μια πιο χαλαρή κλινική και που δεν θα τους βγάλει κάποιο πρόβλημα ένας ασθενής ανά πάσα στιγμή μπορούν αν θέλουν να ρίξουν κανένα γαμησάκι, τώρα ο καημένος ο παθολόγος που ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να ξεκουραστεί μια ώρα μέσα στο 24ωρο τί να γαμήσει. Ούτε να το σκεφτεί δεν προλαβαίνει.
Όλα αυτά εννοείται ότι δεν ισχύουν για κανένα σε γενική εφημερία όπου κανένας δεν είναι χαλαρός.
Σε ένα επαρχιακό νοσοκομείο αλλάζει η φάση και πάντα εξαρτάται από το αν έχει προσωπικό και πόσο κόσμο δέχεται το νοσοκομείο.
Και εξηγούμαι : ένας ΩΡΛ, ένας οφθαλμίατρος ένας ουρολόγος που θα έχουν μια πιο χαλαρή κλινική και που δεν θα τους βγάλει κάποιο πρόβλημα ένας ασθενής ανά πάσα στιγμή μπορούν αν θέλουν να ρίξουν κανένα γαμησάκι, τώρα ο καημένος ο παθολόγος που ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να ξεκουραστεί μια ώρα μέσα στο 24ωρο τί να γαμήσει. Ούτε να το σκεφτεί δεν προλαβαίνει.
Όλα αυτά εννοείται ότι δεν ισχύουν για κανένα σε γενική εφημερία όπου κανένας δεν είναι χαλαρός.
Σε ένα επαρχιακό νοσοκομείο αλλάζει η φάση και πάντα εξαρτάται από το αν έχει προσωπικό και πόσο κόσμο δέχεται το νοσοκομείο.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.853
- Πόντοι
- 9.931
Εντάξει ρε τυπε ακομα και σε ενα παθολόγο θα κάτσει κάποια στιγμή μια ήρεμη βάρδια και θα μπορέσει να γαμησει άλλωστε αυτα τα γαμησια ειναι συνήθως στα γρήγορα γιατι και η νοσηλεύτρια που θα γαμαει δεν θα είναι εύκολο να λείψει πανω απο κανα τέταρτο απο το ποστο της.Γενικώς να έχετε στο νου σας ότι έχει σημασία η κλινική και το νοσοκομείο για το αν και τι σκηνικό θα παίξει.
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
Δώσε τα βίντεο στον λαό.Εδώ και χρόνια κυκλοφορουν 2-3 βίντεο με έναν χοντρομπαλα γιατρό να πηδάει αβερτα νοσοκόμες στο χώρο που άραζε στις εφημερίες ....μάλιστα σε ένα τον παίρνουν τηλέφωνο από το χώρο του ιατρείου λέει " ναι ναι έρχομαι " το κλείνει και συνεχίζει να σκιζει τον κωλο μιας πατσαβουριτσας
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 204
- Πόντοι
- 20
Προσωπική εμπειρία όντας φοιτητής με φοιτήτρια νοσηλευτικής που έκανε πρακτική . Μου ανέφερε συνεχώς για σκηνικά που λάμβαναν χώρα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης . Μια φορά ετυχε να την επισκεφτώ και να με τσιμπουκωσει σε τουαλέτες που ήταν κλειδωμένες λόγω ανακαίνισης . Επίσης μετά από καιρό της είχε ξεφύγει πως ένας νοσοκόμος την είχε γαμησει όσο τα είχε μαζί μου . Φαντάζομαι πόσα ακόμα γαμησια κου είχε κρύψει. Τώρα είναι παντρεμένη ναι έτυχε να γνωρίσω τυχαία ένα παλληκάρι που την γαμαει του στέλνει μνμ πως ξύπνησε με γκαυλες και μετά τη δουλειά περνάει για ένα στα γρήγορα από το σπίτι του .
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 204
- Πόντοι
- 20
Επίσης γνωστος μου μου εκμυστηρεύτηκε πως η χωρισμένη κουμπάρα του γιατρός άρχισε να γαμιεται με άλλους παντρεμένους γιατρούς . Μόλις ψιλιαστηκε πως πάει να μπει και η γυναίκα του στο κόλπο της παρτουζας έβαλε άτομο να παρακολουθήσει και να μάθει τα πάντα για τους γιατρούς , έβαλε κοριό στης γυναίκας του το κινητό και περιμένει στην παραμικρή απόπειρα Κεράτου να τους ξεμπροστιασει όλους δημόσιως . Να κοινοποιήσει τα πάντα και να τους κάνει όλους ρεζίλι .
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.973
- Πόντοι
- 3.506
Τα ψυχοφάρμακα τις περισσότερες φορές είναι αντικούκουΛογικά στα ψυχιατρεία θα πέφτουν ΤΡΕΛΑ γαμισια.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 30.439
- Πόντοι
- 34.538
Ρεζιλι θα τους κανει η μηπως μαγκες?Επίσης γνωστος μου μου εκμυστηρεύτηκε πως η χωρισμένη κουμπάρα του γιατρός άρχισε να γαμιεται με άλλους παντρεμένους γιατρούς . Μόλις ψιλιαστηκε πως πάει να μπει και η γυναίκα του στο κόλπο της παρτουζας έβαλε άτομο να παρακολουθήσει και να μάθει τα πάντα για τους γιατρούς , έβαλε κοριό στης γυναίκας του το κινητό και περιμένει στην παραμικρή απόπειρα Κεράτου να τους ξεμπροστιασει όλους δημόσιως . Να κοινοποιήσει τα πάντα και να τους κάνει όλους ρεζίλι .
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 204
- Πόντοι
- 20
Φίλε είναι παντρεμένοι με πλούσιες από ισχυρές οικογένειες . Θα πάθουν ζημιά . Μόνο το ρεζίλι στα παιδιά τους αρκεί . Ο τύπος θέλει εκδίκηση .Ρεζιλι θα τους κανει η μηπως μαγκες?
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 460
- Πόντοι
- 301
Συγγνώμη κιόλας, αλλά ο τύπος θέλει εκδίκηση για ένα κέρατο που πιστεύει ότι ΘΑ φάει; Και αφού τον νοιάζει τόσο το κέρατο λοιπόν γιατί δεν κάνει κάτι να το αποφύγει;Φίλε είναι παντρεμένοι με πλούσιες από ισχυρές οικογένειες . Θα πάθουν ζημιά . Μόνο το ρεζίλι στα παιδιά τους αρκεί . Ο τύπος θέλει εκδίκηση .
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 204
- Πόντοι
- 20
Αν της μπει της γυναίκας στο μυαλό δύσκολο βγαίνει από ότι μου είπε και το πιστεύω . Προφανώς έχει δει σημάδια . Θα το αποφύγει σήμερα θα το φάει αύριο .Συγγνώμη κιόλας, αλλά ο τύπος θέλει εκδίκηση για ένα κέρατο που πιστεύει ότι ΘΑ φάει; Και αφού τον νοιάζει τόσο το κέρατο λοιπόν γιατί δεν κάνει κάτι να το αποφύγει;
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 204
- Πόντοι
- 20
Επίσης θα κάνει και σε όλους εμάς που θα έχουμε υλικό για να σχολιάζουμε το συμβάν κάνα μήνα .
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 460
- Πόντοι
- 301
Ορθότερη κίνηση πιστεύω θα ήταν να την πηδήξει μαζί με την κουμπάρα γιατρό και μετά να την στείλει.Αν της μπει της γυναίκας στο μυαλό δύσκολο βγαίνει από ότι μου είπε και το πιστεύω . Προφανώς έχει δει σημάδια . Θα το αποφύγει σήμερα θα το φάει αύριο .
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.853
- Πόντοι
- 9.931
Πως να το αποφύγει; Να πει στην γυναικα του να μην κανει παρεα με την κουμπαρα; Αν η αλλη ειναι πουτανα και ειναι αποφασισμένη να γαμηθει τοτε θα παρει καλύτερες προφυλάξεις και θα ξαναπροσπαθησει... οποτε σου λεει ασε να φαω το κερατο και μετα να την κανω ρομπα και να την στειλω.Συγγνώμη κιόλας, αλλά ο τύπος θέλει εκδίκηση για ένα κέρατο που πιστεύει ότι ΘΑ φάει; Και αφού τον νοιάζει τόσο το κέρατο λοιπόν γιατί δεν κάνει κάτι να το αποφύγει;
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 204
- Πόντοι
- 20
Τον παρακαλάω να μου κάνει εμένα κονέ με την κουμπάρα και δεν δέχεται ο μόλακας .Ορθότερη κίνηση πιστεύω θα ήταν να την πηδήξει μαζί με την κουμπάρα γιατρό και μετά να την στείλει.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.853
- Πόντοι
- 9.931
Κακος, το πολυ πολυ εκτος απο την κουμπαρα να του πηδήξεις και την γυναικα τουΤον παρακαλάω να μου κάνει εμένα κονέ με την κουμπάρα και δεν δέχεται ο μόλακας .
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 204
- Πόντοι
- 20
Τον συμβούλεψα να κάνει τον μαλακά και υπομονή ακριβώς για να ψιλιαστει τπτ. Να μην δίνει δικαιώματα σε αυτήν κλπ κλπ και φυσικά να μιλήσει και με δικηγόροΠως να το αποφύγει; Να πει στην γυναικα του να μην κανει παρεα με την κουμπαρα; Αν η αλλη ειναι πουτανα και ειναι αποφασισμένη να γαμηθει τοτε θα παρει καλύτερες προφυλάξεις και θα ξαναπροσπαθησει... οποτε σου λεει ασε να φαω το κερατο και μετα να την κανω ρομπα και να την στειλω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να με κάνει μια εμένα ρόμπα ;Κακος, το πολυ πολυ εκτος απο την κουμπαρα να του πηδήξεις και την γυναικα τουΑυτη τι λεει, ειναι καλη;
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 460
- Πόντοι
- 301
Δεν ξηγιεται εντάξει, γι'αυτό να γαμησεις και τη γυναίκα τουΤον παρακαλάω να μου κάνει εμένα κονέ με την κουμπάρα και δεν δέχεται ο μόλακας .
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 204
- Πόντοι
- 20
Γυναίκα φίλου πότε όσο πουτανα κι αν είναι .Δεν ξηγιεται εντάξει, γι'αυτό να γαμησεις και τη γυναίκα του
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 841
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις