Νέα

Ιστορίες απο νοσοκομεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mourganarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.759
Πόντοι
2.306
Έχετε δε το βίντεο που δύο γιατροί σκίζουν μια νοσοκόμα και μπαίνει και άλλη μία νοσοκόμα και λέει:

-Εδώ κρύβεστε πουλάκια μου;

Και χώνεται και αυτή και ο ένας γιατρός λέει:

- Καυλιάρα μου θες και εσύ αντιβίωση;

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
460
Πόντοι
301
Γενικώς να έχετε στο νου σας ότι έχει σημασία η κλινική και το νοσοκομείο για το αν και τι σκηνικό θα παίξει.
Και εξηγούμαι : ένας ΩΡΛ, ένας οφθαλμίατρος ένας ουρολόγος που θα έχουν μια πιο χαλαρή κλινική και που δεν θα τους βγάλει κάποιο πρόβλημα ένας ασθενής ανά πάσα στιγμή μπορούν αν θέλουν να ρίξουν κανένα γαμησάκι, τώρα ο καημένος ο παθολόγος που ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να ξεκουραστεί μια ώρα μέσα στο 24ωρο τί να γαμήσει. Ούτε να το σκεφτεί δεν προλαβαίνει.
Όλα αυτά εννοείται ότι δεν ισχύουν για κανένα σε γενική εφημερία όπου κανένας δεν είναι χαλαρός.
Σε ένα επαρχιακό νοσοκομείο αλλάζει η φάση και πάντα εξαρτάται από το αν έχει προσωπικό και πόσο κόσμο δέχεται το νοσοκομείο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.853
Πόντοι
9.931
Γενικώς να έχετε στο νου σας ότι έχει σημασία η κλινική και το νοσοκομείο για το αν και τι σκηνικό θα παίξει.
Και εξηγούμαι : ένας ΩΡΛ, ένας οφθαλμίατρος ένας ουρολόγος που θα έχουν μια πιο χαλαρή κλινική και που δεν θα τους βγάλει κάποιο πρόβλημα ένας ασθενής ανά πάσα στιγμή μπορούν αν θέλουν να ρίξουν κανένα γαμησάκι, τώρα ο καημένος ο παθολόγος που ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να ξεκουραστεί μια ώρα μέσα στο 24ωρο τί να γαμήσει. Ούτε να το σκεφτεί δεν προλαβαίνει.
Όλα αυτά εννοείται ότι δεν ισχύουν για κανένα σε γενική εφημερία όπου κανένας δεν είναι χαλαρός.
Σε ένα επαρχιακό νοσοκομείο αλλάζει η φάση και πάντα εξαρτάται από το αν έχει προσωπικό και πόσο κόσμο δέχεται το νοσοκομείο.
Εντάξει ρε τυπε ακομα και σε ενα παθολόγο θα κάτσει κάποια στιγμή μια ήρεμη βάρδια και θα μπορέσει να γαμησει άλλωστε αυτα τα γαμησια ειναι συνήθως στα γρήγορα γιατι και η νοσηλεύτρια που θα γαμαει δεν θα είναι εύκολο να λείψει πανω απο κανα τέταρτο απο το ποστο της.

OP
OP
mourganarxis

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
319
Πόντοι
21
Εδώ και χρόνια κυκλοφορουν 2-3 βίντεο με έναν χοντρομπαλα γιατρό να πηδάει αβερτα νοσοκόμες στο χώρο που άραζε στις εφημερίες ....μάλιστα σε ένα τον παίρνουν τηλέφωνο από το χώρο του ιατρείου λέει " ναι ναι έρχομαι " το κλείνει και συνεχίζει να σκιζει τον κωλο μιας πατσαβουριτσας
Δώσε τα βίντεο στον λαό.

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
204
Πόντοι
20
Προσωπική εμπειρία όντας φοιτητής με φοιτήτρια νοσηλευτικής που έκανε πρακτική . Μου ανέφερε συνεχώς για σκηνικά που λάμβαναν χώρα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης . Μια φορά ετυχε να την επισκεφτώ και να με τσιμπουκωσει σε τουαλέτες που ήταν κλειδωμένες λόγω ανακαίνισης . Επίσης μετά από καιρό της είχε ξεφύγει πως ένας νοσοκόμος την είχε γαμησει όσο τα είχε μαζί μου . Φαντάζομαι πόσα ακόμα γαμησια κου είχε κρύψει. Τώρα είναι παντρεμένη ναι έτυχε να γνωρίσω τυχαία ένα παλληκάρι που την γαμαει του στέλνει μνμ πως ξύπνησε με γκαυλες και μετά τη δουλειά περνάει για ένα στα γρήγορα από το σπίτι του .

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.513
Πόντοι
7.095
Λογικά στα ψυχιατρεία θα πέφτουν ΤΡΕΛΑ γαμισια.

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
204
Πόντοι
20
Επίσης γνωστος μου μου εκμυστηρεύτηκε πως η χωρισμένη κουμπάρα του γιατρός άρχισε να γαμιεται με άλλους παντρεμένους γιατρούς . Μόλις ψιλιαστηκε πως πάει να μπει και η γυναίκα του στο κόλπο της παρτουζας έβαλε άτομο να παρακολουθήσει και να μάθει τα πάντα για τους γιατρούς , έβαλε κοριό στης γυναίκας του το κινητό και περιμένει στην παραμικρή απόπειρα Κεράτου να τους ξεμπροστιασει όλους δημόσιως . Να κοινοποιήσει τα πάντα και να τους κάνει όλους ρεζίλι .

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.439
Πόντοι
34.538
Επίσης γνωστος μου μου εκμυστηρεύτηκε πως η χωρισμένη κουμπάρα του γιατρός άρχισε να γαμιεται με άλλους παντρεμένους γιατρούς . Μόλις ψιλιαστηκε πως πάει να μπει και η γυναίκα του στο κόλπο της παρτουζας έβαλε άτομο να παρακολουθήσει και να μάθει τα πάντα για τους γιατρούς , έβαλε κοριό στης γυναίκας του το κινητό και περιμένει στην παραμικρή απόπειρα Κεράτου να τους ξεμπροστιασει όλους δημόσιως . Να κοινοποιήσει τα πάντα και να τους κάνει όλους ρεζίλι .
Ρεζιλι θα τους κανει η μηπως μαγκες?

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
204
Πόντοι
20
Ρεζιλι θα τους κανει η μηπως μαγκες?
Φίλε είναι παντρεμένοι με πλούσιες από ισχυρές οικογένειες . Θα πάθουν ζημιά . Μόνο το ρεζίλι στα παιδιά τους αρκεί . Ο τύπος θέλει εκδίκηση .

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
460
Πόντοι
301
Φίλε είναι παντρεμένοι με πλούσιες από ισχυρές οικογένειες . Θα πάθουν ζημιά . Μόνο το ρεζίλι στα παιδιά τους αρκεί . Ο τύπος θέλει εκδίκηση .
Συγγνώμη κιόλας, αλλά ο τύπος θέλει εκδίκηση για ένα κέρατο που πιστεύει ότι ΘΑ φάει; Και αφού τον νοιάζει τόσο το κέρατο λοιπόν γιατί δεν κάνει κάτι να το αποφύγει;

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
204
Πόντοι
20
Συγγνώμη κιόλας, αλλά ο τύπος θέλει εκδίκηση για ένα κέρατο που πιστεύει ότι ΘΑ φάει; Και αφού τον νοιάζει τόσο το κέρατο λοιπόν γιατί δεν κάνει κάτι να το αποφύγει;
Αν της μπει της γυναίκας στο μυαλό δύσκολο βγαίνει από ότι μου είπε και το πιστεύω . Προφανώς έχει δει σημάδια . Θα το αποφύγει σήμερα θα το φάει αύριο .

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
204
Πόντοι
20
Επίσης θα κάνει και σε όλους εμάς που θα έχουμε υλικό για να σχολιάζουμε το συμβάν κάνα μήνα .

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
460
Πόντοι
301
Αν της μπει της γυναίκας στο μυαλό δύσκολο βγαίνει από ότι μου είπε και το πιστεύω . Προφανώς έχει δει σημάδια . Θα το αποφύγει σήμερα θα το φάει αύριο .
Ορθότερη κίνηση πιστεύω θα ήταν να την πηδήξει μαζί με την κουμπάρα γιατρό και μετά να την στείλει.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.853
Πόντοι
9.931
Πως να το αποφύγει; Να πει στην γυναικα του να μην κανει παρεα με την κουμπαρα; Αν η αλλη ειναι πουτανα και ειναι αποφασισμένη να γαμηθει τοτε θα παρει καλύτερες προφυλάξεις και θα ξαναπροσπαθησει... οποτε σου λεει ασε να φαω το κερατο και μετα να την κανω ρομπα και να την στειλω.

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
204
Πόντοι
20
Ορθότερη κίνηση πιστεύω θα ήταν να την πηδήξει μαζί με την κουμπάρα γιατρό και μετά να την στείλει.
Τον παρακαλάω να μου κάνει εμένα κονέ με την κουμπάρα και δεν δέχεται ο μόλακας .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.853
Πόντοι
9.931
Τον παρακαλάω να μου κάνει εμένα κονέ με την κουμπάρα και δεν δέχεται ο μόλακας .
Κακος, το πολυ πολυ εκτος απο την κουμπαρα να του πηδήξεις και την γυναικα του:grin: Αυτη τι λεει, ειναι καλη;

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
204
Πόντοι
20
Πως να το αποφύγει; Να πει στην γυναικα του να μην κανει παρεα με την κουμπαρα; Αν η αλλη ειναι πουτανα και ειναι αποφασισμένη να γαμηθει τοτε θα παρει καλύτερες προφυλάξεις και θα ξαναπροσπαθησει... οποτε σου λεει ασε να φαω το κερατο και μετα να την κανω ρομπα και να την στειλω.
Τον συμβούλεψα να κάνει τον μαλακά και υπομονή ακριβώς για να ψιλιαστει τπτ. Να μην δίνει δικαιώματα σε αυτήν κλπ κλπ και φυσικά να μιλήσει και με δικηγόρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κακος, το πολυ πολυ εκτος απο την κουμπαρα να του πηδήξεις και την γυναικα του:grin: Αυτη τι λεει, ειναι καλη;
Για να με κάνει μια εμένα ρόμπα ;

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
460
Πόντοι
301

Stories