φώτο της έχει και μάλιστα και με πρόσωπο, όχι σαν τις άλλες,τα υπόλοιπα δεν λέει
ωραιο παιδι δειχνει αλλα λαθος εποχη, εκτος αν κανει επισκεψεις με 20ευρω
φώτο της έχει και μάλιστα και με πρόσωπο, όχι σαν τις άλλες,τα υπόλοιπα δεν λέει
ωραιο παιδι δειχνει αλλα λαθος εποχη, εκτος αν κανει επισκεψεις με 20ευρω
Στην φώτο παντός που έχει κανονική φαίνεται και καυλιάρα.το τρώει πάντως το φαί της...
Ρε παιδες συγνωμη αλλα θελω να ρωτησω κατι ασχετο αλλα δεν ξερω που να αναφερω αυτο το θεμα. Εχω ακουσει τελευταια οτι ψαχνουν πελατες φοιτητριες στη Θηβων. Εχετε ακουσει κατι;
Θα είναι από τα κοντινά ΤΕΙ του Αιγάλεω τύπε.
Αλλά πως είμαστε βέβαιοι πως είναι φοιτήτριες; Δείχνουν το πάσο τους;
[/quote
Δεν ειμαστε βεβαιοι οτι ειναι φοιτητριες απλα ηθελα να μαθω αν ισχυει οτι γενικα ψαχνονται εκει.
Θα είναι από τα κοντινά ΤΕΙ του Αιγάλεω τύπε.
Αλλά πως είμαστε βέβαιοι πως είναι φοιτήτριες; Δείχνουν το πάσο τους;
[/quote
Δεν ειμαστε βεβαιοι οτι ειναι φοιτητριες απλα ηθελα να μαθω αν ισχυει οτι γενικα ψαχνονται εκει.
Βρε αγόρι εννοώ σου φαίνεται πολύ πιθανό φοιτήτριες να ψωνίζονται στον δρόμο με κίνδυνο να τις αναγνωρίσει ο οποιοσδήποτε γνωστός τους; Δεν ανοίγουν εδώ ένα θρεντ να ξεσκιστούν στην δουλειά; ;)
Τίποτα τζάνκια θα είναι ή γυφτοαλβανά...
ωραία κωλάρα...εκτός τόπου κ χρόνου τα +50 ''να τα καταπιεί''///καλησπερα ειμαι η Ιρις 19χρονη φοιτητρια κι επειδη δεν ξερω καλα απο σαιτ μπορει καποιος να μου εξηγησει πως να ανοιξω ενα thread?? ευχαριστω πολυυ :-*
Ωραιο ζουμερο ποπουδακι ;)
το τρώει πάντως το φαί της...
καλησπερα ειμαι η Ιρις 19χρονη φοιτητρια κι επειδη δεν ξερω καλα απο σαιτ μπορει καποιος να μου εξηγησει πως να ανοιξω ενα thread?? ευχαριστω πολυυ :-*
ωραία κωλάρα...εκτός τόπου κ χρόνου τα +50 ''να τα καταπιεί''///
Ας τελειώνει όμως η ιστορία για ''φοιτήτριες'' κ ''ανεξάρτητες'' οταν όλα σχεδόν τα κορίτσια έχουν έναν φίλο ή φίλη να γράφει στα φόρουμ κ ενίοτε να παίρνει και τα ανάλογα tips
Δεν προτίθεμαι να δοκιμάσω, με 120 ψωνιζω από έμπιστα γραφείια αν θέλω...
Και αυτη(Αλικη) το παιζει βαρύ πεπόνι ...εγω θα ψωνισω απο την επομενη εβδομάδα ,οταν θ'αρχίσουν να εχουν αξία οι εβραίοι :s&Ποια 120? Με 80 (πια) παίρνεις Αλίκη!
Τους δινουμε υπεραξία ,μην ανησυχείς θα παρουν τελικα οτι αξίζουνΡε σεις ειστε χαζοι?Καθεστε και τσακωνεστε και μιλατε για 7 σελιδες και η πουτανα δεν εχει γραψει μια απαντηση...
Ειστε καλα?Τοσο σας δουλευει?
Τι τις κανετε ηρωες?
Τι θα παρουν ρε συ?Παλι λεφτα θα πατε να της δωσετε...Τους δινουμε υπεραξία ,μην ανησυχείς θα παρουν τελικα οτι αξίζουν