TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
120=2x60=2 ημέρες στην ουρα διήμερη δηλαδή χωρίς τα extra ....θα το σκεφτώ.
δεν έβαλες το ξενοδοχείο
120=2x60=2 ημέρες στην ουρα διήμερη δηλαδή χωρίς τα extra ....θα το σκεφτώ.
εε ναι λογικόσιγά μην ξανάρθει σε μια χώρα που θα έχει νόμισμα μια αδύναμη δραχμούλα..όποιος προλάβει τώρα...
πολλές καινούργιες ξεπετάχτηκαν ξαφνικά,είναι τυχαίο..?? και ζητάνε και 120...
αναμενομενο,μεσα σε ενα μηνα εχουν ξεπεταχτει 5-6πολλές καινούργιες ξεπετάχτηκαν ξαφνικά,είναι τυχαίο..?? και ζητάνε και 120...
3ημερες τουλάχιστον ολες τους μοιραίο?αναμενομενο,μεσα σε ενα μηνα εχουν ξεπεταχτει 5-6
αναμενομενο,μεσα σε ενα μηνα εχουν ξεπεταχτει 5-6
καλησπέρα από εμένα Irisκαλησπερα ειμαι η Ιρις 19χρονη φοιτητρια κι επειδη δεν ξερω καλα απο σαιτ μπορει καποιος να μου εξηγησει πως να ανοιξω ενα thread?? ευχαριστω πολυυ :-*
δεν νομιζω,απ το τηλ δεε=ν ακουγόταν να κανει πλακα...ο καθένας έχει το δικό του όριο στο πορτοφολι και το διαχειρειζεται όπως θέλει αυτόςμηπως καποιοι τρολαρουνε ρε τυποι? Σημερα που συζητάμε πως θα ριξουμε τιμες σκαει μυτη τυπισσα με 120?
Εμένα με ξέχασες ρε ΦΑΚΙΡΗ;Θα αναλάβω προεδρος...
Με μελη ΚΩΣΤΑΚΗ,ΜΠΙΛΛΥ13,ΑΖΑΖΕΛ και ΧΟΡΧΕ...
Θα τις δοκιμάζουμε και θα βγαζουμε τιμες και υπηρεσίες...
Θα αναλάβω προεδρος...
Με μελη ΚΩΣΤΑΚΗ,ΜΠΙΛΛΥ13,ΑΖΑΖΕΛ και ΧΟΡΧΕ...
Θα τις δοκιμάζουμε και θα βγαζουμε τιμες και υπηρεσίες...
τσαμπα πραμα δηλαδη1 ώρα 120€ (άκα, φιλιά κτλ.) + 20€ CIM/CIF + 50€ τα καταπίνει. . Πρωκτικό νομίζω δεν ανέφερε.
Μπιχλα λυπαμαι. ο κωλος μου δε δεχεται επισκεψεις. Δε ξερω για τον δικο σου και δε μ ενδιαφερειη κοπελα δεν ειναι σιγουρα 19 χρονων....
υ.γ έχεις όμως μια κωλαρα
εχειΜπιχλα λυπαμαι. ο κωλος μου δε δεχεται επισκεψεις. Δε ξερω για τον δικο σου και δε μ ενδιαφερει