Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

John agri

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2024
Like
155
Πόντοι
0
1000001957.jpg
:rose: Καλημέρα από την ηλιόλουστη σήμερα Θεσσαλονίκη.
Καλή Κυριακή να έχουμε :kiss-mark:
Καλημέρα όμορφη

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.191
Πόντοι
736
1000001957.jpg
:rose: Καλημέρα από την ηλιόλουστη σήμερα Θεσσαλονίκη.
Καλή Κυριακή να έχουμε :kiss-mark:
Πωπωπω για μας τους μασχαλακιδες να μην μπορούμε να ηρεμήσουμε μας έβαλες στο καπάκι και άλλη να αρχίσουμε να γλιφουμε την οθόνη και να τον τρίβουμε στο κινητό μωρό μου.

Γυναικάρα είσαι.

Και η ρογα σου καβλιαρα μου. Γυαλί κόβει , βλέπω.

Traindriver!

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
85
Πόντοι
0

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.354
Πόντοι
11.146
....καρντασια, κανονιστε να το τελεψετε το κοριτσ'!!!! :confused::confused::confused:
Χαλαρα να το πατε για να εχει διαθεση να κατηφορησει και προς τα κατω καμμια φορα.......

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.333
Πόντοι
3.786
....υπαρχουν και τα ξενοδοχεια μαγκα μου αμα δεν κρατιεσαι :wink::wink::wink:
Δεν είναι σε διακριτικά σημεία όμως,σε αντίθεση με Prive και Bill στην Αθήνα.Το Ρεξ ας πούμε που πήγα εγώ,τώρα με την αφετηρία του μετρό κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό έχει περισσότερο κόσμο & όλο και κάποιον γνωστό θα πετύχεις.Επίσης ούτε το Andromeda ενδείκνυται,καθότι κεντρικότατο και στο οποίο πηγαίνουν και κανονικά ζευγάρια to spice up their sex lives όπως θα έλεγε και η δίγλωσση Άννα,σε θεματικά δωμάτια.

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.226
Πόντοι
371
Ας γράψω και εγώ 2 λόγια για την Ίριδα.
Συνεννόηση πολύ εύκολη. Ήρθε στην ώρα της στον χώρο μου. Κοντή μελαχρινή με αδύνατο σώμα και γλυκό πρόσωπο. Πολύ πρόσχαρη, σπάει αμέσως τον πάγο. Αρνήθηκε στην αρχή καφέ ή τσάι που πρόσφερα, μετά από λίγη συζήτηση περάσαμε στο κρεβάτι. Μη έχοντας μεγάλη εμπειρία εγώ, σε θέματα μασάζ απλά αφέθηκα. Είναι καλή στο μασάζ και στο body to body το οποίο 1η φορά δοκίμασα. Η σειρά ήταν μπάνιο πίπα, μασάζ, μπάνιο, πίπα μπάνιο. Και στην πίπα ήταν καλή. Στη 2η πίπα να αναφέρω ότι μου έκανε και edging στο οποίο δεν καταλάβαινα αν τον είχε στα δάχτυλά της ή το στόμα της.

Σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμπειρία. Τη συστήνω.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Ας γράψω και εγώ 2 λόγια για την Ίριδα.
Συνεννόηση πολύ εύκολη. Ήρθε στην ώρα της στον χώρο μου. Κοντή μελαχρινή με αδύνατο σώμα και γλυκό πρόσωπο. Πολύ πρόσχαρη, σπάει αμέσως τον πάγο. Αρνήθηκε στην αρχή καφέ ή τσάι που πρόσφερα, μετά από λίγη συζήτηση περάσαμε στο κρεβάτι. Μη έχοντας μεγάλη εμπειρία εγώ, σε θέματα μασάζ απλά αφέθηκα. Είναι καλή στο μασάζ και στο body to body το οποίο 1η φορά δοκίμασα. Η σειρά ήταν μπάνιο πίπα, μασάζ, μπάνιο, πίπα μπάνιο. Και στην πίπα ήταν καλή. Στη 2η πίπα να αναφέρω ότι μου έκανε και edging στο οποίο δεν καταλάβαινα αν τον είχε στα δάχτυλά της ή το στόμα της.

Σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμπειρία. Τη συστήνω.
Μασάζ σώμα με σώμα;
Γυμνά;
Μπορούσες να "γλύφεις" κ ολας αν έχεις το νινί στο πρόσωπο;

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.226
Πόντοι
371
Μασάζ σώμα με σώμα;
Γυμνά;
Μπορούσες να "γλύφεις" κ ολας αν έχεις το νινί στο πρόσωπο;
Σωστά. Έπρεπε να τα αναφέρω αυτά. Το σώμα με σώμα εννοείται πως ήταν γυμνό και με λάδι. Και επειδή το είχα στο πρόσωπο, ναι έγλειψα.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.354
Πόντοι
11.146
Δεν είναι σε διακριτικά σημεία όμως,σε αντίθεση με Prive και Bill στην Αθήνα.Το Ρεξ ας πούμε που πήγα εγώ,τώρα με την αφετηρία του μετρό κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό έχει περισσότερο κόσμο & όλο και κάποιον γνωστό θα πετύχεις.Επίσης ούτε το Andromeda ενδείκνυται,καθότι κεντρικότατο και στο οποίο πηγαίνουν και κανονικά ζευγάρια to spice up their sex lives όπως θα έλεγε και η δίγλωσση Άννα,σε θεματικά δωμάτια.
....AirBnB?!?! :think:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.333
Πόντοι
3.786
Και πάλι πρέπει να δίνεις εξηγήσεις αν σε πετύχει γνωστός.Δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία στα βιζιτάκια της πόλης έχουν χώρο,σε αντίθεση με την Αθήνα.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.354
Πόντοι
11.146
Και πάλι πρέπει να δίνεις εξηγήσεις αν σε πετύχει γνωστός.Δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία στα βιζιτάκια της πόλης έχουν χώρο,σε αντίθεση με την Αθήνα.
...βασικα οπως το κοβω, πιο safe ειναι να σε πετυχει γνωστος στην εισοδο πολυκατοικιας ενος ραντομ AirBnB παρα στην εισοδο πολυκατοικιας οπου κανει incall κοπελα και σιγουρα θα εχουν κυκλοφορησει τα αναλογα "κουτσομπουλια" της γειτονιας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom