John agri
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2024
- Like
- 155
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα όμορφηΚαλημέρα από την ηλιόλουστη σήμερα Θεσσαλονίκη.
Καλή Κυριακή να έχουμε
Καλημέρα όμορφηΚαλημέρα από την ηλιόλουστη σήμερα Θεσσαλονίκη.
Καλή Κυριακή να έχουμε
Πωπωπω για μας τους μασχαλακιδες να μην μπορούμε να ηρεμήσουμε μας έβαλες στο καπάκι και άλλη να αρχίσουμε να γλιφουμε την οθόνη και να τον τρίβουμε στο κινητό μωρό μου.Καλημέρα από την ηλιόλουστη σήμερα Θεσσαλονίκη.
Καλή Κυριακή να έχουμε
Καλημέρα από την ηλιόλουστη σήμερα Θεσσαλονίκη.
Καλή Κυριακή να έχουμε τρέλανε
Τρελανε μας μεσημεριατικα καυλα μουΚαλημέρα από την ηλιόλουστη σήμερα Θεσσαλονίκη.
Καλή Κυριακή να έχουμε
Καλή Κυριακή να έχουμε
Καλή Κυριακή να έχουμε
Άντε βρες χώρο να κλείσω την άλλη μέρα καβλιαρα μου
Καλό βράδυ
Καυλα....είσαι πολύ Καυλα....καλό βράδυ ζουζου
Καλό βράδυ
Για γλύψιμο είσαι μωρό μου από πάνω μέχρι κατω
Καλό βράδυ
....υπαρχουν και τα ξενοδοχεια μαγκα μου αμα δεν κρατιεσαιΆντε βρες χώρο να κλείσω την άλλη μέρα καβλιαρα μου
Δεν υπάρχουν λέξεις. Γυναίκα ονειρο
Καλό βράδυ
Δεν είναι σε διακριτικά σημεία όμως,σε αντίθεση με Prive και Bill στην Αθήνα.Το Ρεξ ας πούμε που πήγα εγώ,τώρα με την αφετηρία του μετρό κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό έχει περισσότερο κόσμο & όλο και κάποιον γνωστό θα πετύχεις.Επίσης ούτε το Andromeda ενδείκνυται,καθότι κεντρικότατο και στο οποίο πηγαίνουν και κανονικά ζευγάρια to spice up their sex lives όπως θα έλεγε και η δίγλωσση Άννα,σε θεματικά δωμάτια.....υπαρχουν και τα ξενοδοχεια μαγκα μου αμα δεν κρατιεσαι
Μασάζ σώμα με σώμα;Ας γράψω και εγώ 2 λόγια για την Ίριδα.
Συνεννόηση πολύ εύκολη. Ήρθε στην ώρα της στον χώρο μου. Κοντή μελαχρινή με αδύνατο σώμα και γλυκό πρόσωπο. Πολύ πρόσχαρη, σπάει αμέσως τον πάγο. Αρνήθηκε στην αρχή καφέ ή τσάι που πρόσφερα, μετά από λίγη συζήτηση περάσαμε στο κρεβάτι. Μη έχοντας μεγάλη εμπειρία εγώ, σε θέματα μασάζ απλά αφέθηκα. Είναι καλή στο μασάζ και στο body to body το οποίο 1η φορά δοκίμασα. Η σειρά ήταν μπάνιο πίπα, μασάζ, μπάνιο, πίπα μπάνιο. Και στην πίπα ήταν καλή. Στη 2η πίπα να αναφέρω ότι μου έκανε και edging στο οποίο δεν καταλάβαινα αν τον είχε στα δάχτυλά της ή το στόμα της.
Σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμπειρία. Τη συστήνω.
Σωστά. Έπρεπε να τα αναφέρω αυτά. Το σώμα με σώμα εννοείται πως ήταν γυμνό και με λάδι. Και επειδή το είχα στο πρόσωπο, ναι έγλειψα.Μασάζ σώμα με σώμα;
Γυμνά;
Μπορούσες να "γλύφεις" κ ολας αν έχεις το νινί στο πρόσωπο;
καλο βραδυ sexy bebe
Καλό βράδυ
....AirBnB?!?!Δεν είναι σε διακριτικά σημεία όμως,σε αντίθεση με Prive και Bill στην Αθήνα.Το Ρεξ ας πούμε που πήγα εγώ,τώρα με την αφετηρία του μετρό κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό έχει περισσότερο κόσμο & όλο και κάποιον γνωστό θα πετύχεις.Επίσης ούτε το Andromeda ενδείκνυται,καθότι κεντρικότατο και στο οποίο πηγαίνουν και κανονικά ζευγάρια to spice up their sex lives όπως θα έλεγε και η δίγλωσση Άννα,σε θεματικά δωμάτια.
Και πάλι πρέπει να δίνεις εξηγήσεις αν σε πετύχει γνωστός.Δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία στα βιζιτάκια της πόλης έχουν χώρο,σε αντίθεση με την Αθήνα.....AirBnB?!?!
...βασικα οπως το κοβω, πιο safe ειναι να σε πετυχει γνωστος στην εισοδο πολυκατοικιας ενος ραντομ AirBnB παρα στην εισοδο πολυκατοικιας οπου κανει incall κοπελα και σιγουρα θα εχουν κυκλοφορησει τα αναλογα "κουτσομπουλια" της γειτονιας!!!Και πάλι πρέπει να δίνεις εξηγήσεις αν σε πετύχει γνωστός.Δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία στα βιζιτάκια της πόλης έχουν χώρο,σε αντίθεση με την Αθήνα.