Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.474
Πόντοι
11.146
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πισω απο την ιριδα βισκεται το σκουλικη η ΤΕΑ Τι σαπιλα.....
νταβατζης?

νταβατζης?
θεραπευτρια που να παιρνει τσιμπουκια πρωτη φορα βλεπω
....αδελφε, τι ζορια τραβας και επιτιθεσαι με τετοια εμμονη κ μενος στην κοπελα?!?! Σου εχει κανει κατι προσωπικα, εχεις δοκιμασει τις υπηρεσιες της κ δν εμεινες ευχαριστημενος, μοιρασου την εμπειρια σου με την υπολοιπη κοινοτητα χωρις να προσβαλεις με εικασιες κ πετωντας λασπη στο ανεμιστηρα.
Αλλωστε παραπισω ξεκαθαρισε οτι δεν εχει καμμια σχεση με την ΤΕΑ πλεον ή με οποιο αλλο γραφειο ειχε συνεργαστει στο παρελθον κ η κοπελα κανει μονη της ως ανεξαρτητη μια νεα αρχη στην Θεσσαλονικη.

Τελευταία τροποποίηση:

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
151
Πόντοι
1
Καλημέρα
Δεν υπάρχει καμια συνεργασία.
Εργαζομαι μονη μου ως ανεξάρτητη.

Ευχαριστώ πολύ
Βλέπω τις απαντήσεις σου τόσο καιρό που απαντάς με ευγένεια, δεν έχω έρθει αλλά πρέπει να είσαι καταπληκτικος άνθρωπος και πιστεύω αξίζει επίσκεψης..Σου έχω στείλει και πρωσοπικο μήνυμα

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα, τα γράφω όλα αναλυτικά στο προφίλ μου στη καρτέλα "Σχετικά". Για το Sensual erotic πρόγραμμα που με ρωτάς, ναι ότι είναι στο βασικό, προσφέρονται όλα μαζί και αλλάζει το κόστος ανάλογα τον χρόνο της συνεδρίας και εάν επιλέξεις και κάποια από τα έξτρα.
Για την δεύτερη ερώτηση σου, το μασάζ με το λάδι γίνεται στο κρεβάτι, προσεχτικά και με αρκετή φροντίδα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Επίσης στρώνουμε από κάτω και μία μεγάλη πετσέτα μπάνιου για να είμαστε σίγουροι!
Ευχαριστώ :rose:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου . Καλή συνέχεια . Σίγουρα θα επιδιώξω συνάντηση εντός 2024.

gofretas

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
205
Πόντοι
20
Ότι και να λέει ο κάθε βαλτος λασπολογος, θα πέφτει στο κενό, αφήστε την κοπέλα να δουλέψει, δεν έχει πειράξει κάποιον . Είναι πολύ ευγενική και δε νομίζω να σας έχει βλάψει καπου

Akis01

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
6
Πόντοι
0
Επεσε δουλεια και το κοριτσι μας δεν προλαβαινει..το νου σας συναγωνιστες, κλειστε εγκαιρως ραντεβου

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
1.575
Πόντοι
201
Αγόρια και κορίτσια καλησπέρα.
BLACK FRIDAY Προσφορά!
Σε όλα τα προγράμματα του Sensual Erotic δώρο μια εκτόνωση από τις παρακάτω έξτρα υπηρεσίες (blowjob, footjob ή Τελείωμα με αισθησιακή τριβή).

Η προσφορά ισχύει για την Πέμπτη 28/11, Παρασκευή 29/11 και Σάββατο 30/11.
Ευχαριστώ :rose:

irida11α.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom