You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιός απάτη από Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα norton13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ούτε format, ούτε system restore. Υπάρχει πολύ πιο απλή λύση. Όποιος έχει πρόβλημα ας μου στείλει pm για οδηγίες.
Έχει ο θεματοθέτης, γι'αυτό άνοιξε θέμα.
Έκαμα τα .....
Τον άρπαξα...
Το eset που έχω ούτε καν το έπιασε .
Κάνει μόνος του restart και πετάει το μήνυμα με την μαλακία για την Δίωξη.
Ως καλός πολίτης έστειλά μέσω της πιστωτικής μου 50000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ντόλαρς.
Δεν επιτρέπει ούτε καν στην διαχείριση προγραμμάτων μετά το ctrl-alt-del να εμφανιστεί.
Το eset που έχω ούτε καν το έπιασε.
Με τα πολλά restart-safemode-ccleaner και έσβησα απο το start up κάνα δυο ύποπτες εγγραφές.
Το machine ξεκινάει τώρα αλλά κάποιους τύπους αρχείων δεν τους αναγνωρίζει.
Για παράδειγμα αρχεία του excel τα εμφανίζει ως εξής "locked-Βιβλίο1.xls.pibx".
Και ναι είναι και άλλα πολλά αρχεία επηρεασμένα.
Ρε μήπως έπρεπε να στείλω στη Δίωξη πιο πολλά ντόλαρς??
Βοηθάτε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τον άρπαξα...
Το eset που έχω ούτε καν το έπιασε .
Κάνει μόνος του restart και πετάει το μήνυμα με την μαλακία για την Δίωξη.
Ως καλός πολίτης έστειλά μέσω της πιστωτικής μου 50000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ντόλαρς.
Δεν επιτρέπει ούτε καν στην διαχείριση προγραμμάτων μετά το ctrl-alt-del να εμφανιστεί.
Το eset που έχω ούτε καν το έπιασε.
Με τα πολλά restart-safemode-ccleaner και έσβησα απο το start up κάνα δυο ύποπτες εγγραφές.
Το machine ξεκινάει τώρα αλλά κάποιους τύπους αρχείων δεν τους αναγνωρίζει.
Για παράδειγμα αρχεία του excel τα εμφανίζει ως εξής "locked-Βιβλίο1.xls.pibx".
Και ναι είναι και άλλα πολλά αρχεία επηρεασμένα.
Ρε μήπως έπρεπε να στείλω στη Δίωξη πιο πολλά ντόλαρς??
Βοηθάτε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
το επαθα κι εγω πριν καμια 20 μερες περιπου...μου το μπλοκαρανε λεει γιατι ειδα παιδικη πορνογραφια και κτηνοβασια Ουκρανικη απατη...
Mου εμφανιστηκε μολις μπηκα σε σαϊτ με βιντεο με μιλφαρες
Η λυση ειναι ακριβως οπως την λες...Safe mode κατα την εκκινηση και επαναφορα σε προηγουμενη μερα και μετα ανοιγουν κανονικα τα windows
εμένα λέει διαπιστώσανε και παιδική πορνογραφία και σχεδιασμό τρομοκρατικής ενέργειας. Θέλουνε λέει 300 γιούρια για να το ξεμπλοκάρουν
απορώ ποιος μαλάκας πληρώνει ένα μαιλ που ουσιαστικά λεει διαπιστώσαμε ότι είσαι παιδόφιλος /τρομοκράτης κτλπ οπότε πλήρωσε τώρα για να συνεχίσεις τη παιδοφιλία/πορνογραφία κτλπ......
τι μαλάκα είσαι που έλεγε και ο Μαρκαριάν
Επισκέπτης
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Kάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου και καθώς φορτώνει πάτα f8 μερικές φορές.εκεί μπαίνεις στο μενού των windows και πατα εναρξη σε safe mode.μετά πήγαινε στο control panel, στο system and security και πήγαινε στο action center.Εκεί πατα restore από προηγούμενο σημείο. Τα windows 7 έχεις?
to action center στα ελληνικα??Kάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου και καθώς φορτώνει πάτα f8 μερικές φορές.εκεί μπαίνεις στο μενού των windows και πατα εναρξη σε safe mode.μετά πήγαινε στο control panel και πήγαινε στο action center.Εκεί πατα restore από προηγούμενο σημείο. Τα windows 7 έχεις?
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Eίναι το γκρουπάκι με τα θέματα που έχει σαν σήμα το σημαιάκι.Οταν μπεις στο σύστημα και ασφάλεια, είναι το πρώτο! Κέντρο ενεργειών, κάπως έτσι θα το λέει.Μερικοί λένε ότι ο ιός μπορεί μετά ακόμα να υπάρχει. Αν επανεκκινηθεί το pc σου και όλα καλά, πλάκωσέ το μετά στα antivirus να βρεις trojans και τέτοια και να τα διαγράψεις. Καλό ξεμπέρδεμα...
φιλε εισαι πολυ κατατοπιστικος απλα ουτε το safe mode δεν βρισκω στην αρχη παταω f8 αλλα βγαζει κατι αλλα....στο control panel παταω συστημα και μετα επαναφορα και επαναφορα συστηματος??αν ναι δεν κανει κατιEίναι το γκρουπάκι με τα θέματα που έχει σαν σήμα το σημαιάκι.Οταν μπεις στο σύστημα και ασφάλεια, είναι το πρώτο! Κέντρο ενεργειών, κάπως έτσι θα το λέει.Μερικοί λένε ότι ο ιός μπορεί μετά ακόμα να υπάρχει. Αν επανεκκινηθεί το pc σου και όλα καλά, πλάκωσέ το μετά στα antivirus να βρεις trojans και τέτοια και να τα διαγράψεις. Καλό ξεμπέρδεμα...
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Οταν πατάς f8 (στα περισσότερα pc αυτό είναι τουλάχιστον-εκτός αν είναι f10, φ11, f12, : όταν φορτώνει σου λέει ποιο f κάνει τη δουλειά). Αν πατήσεις επαναφορά συστήματος δεν σου βγάζει μία προηγούμενη ημερομηνία να την πατήσεις για να πάει το pc σου και να γίνει όπως ήταν την τάδε ημερομηνία? Εγώ μόλις το πάτησα και μετά λέει "open system restore" To antivirus σ'αφήνει να το τρέξεις τώρα?
οχι δεν βγαζει κατιΟταν πατάς f8 (στα περισσότερα pc αυτό είναι τουλάχιστον-εκτός αν είναι f10, φ11, f12, : όταν φορτώνει σου λέει ποιο f κάνει τη δουλειά). Αν πατήσεις επαναφορά συστήματος δεν σου βγάζει μία προηγούμενη ημερομηνία να την πατήσεις για να πάει το pc σου και να γίνει όπως ήταν την τάδε ημερομηνία? Εγώ μόλις το πάτησα και μετά λέει "open system restore" To antivirus σ'αφήνει να το τρέξεις τώρα?
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
όταν κάνεις επανεκκίνηση κάποια στιγμή στο φόρτωμα σου εμφανίζει για λίγο ποιο f μπαίνει στο σύστημα.boot options αν δεν κάνω λάθος θα λέει.Εκεί δεν βλέπεις πουθενά safe mode? Αλλιώς κλείσε το pc σου πατώντας πατημένο το κουμπί του power (χωρίς να πας εκεί που λέει τερματισμός υπολογιστη δηλαδή) και όταν το ξανανοίξεις θα σου βγάλει επιλογή, όπου εκεί θα μπορείς να επιλέξεις ασφαλή εκκίνηση
Τι έγινε τελικά...? Κλάταρε το μηχάνημα? Αργεί γιατί κάνει επανεκκίνηση σε παλιότερη ασφαλή ημερομηνία? Κοιμήθηκες?...!
Τι έγινε τελικά...? Κλάταρε το μηχάνημα? Αργεί γιατί κάνει επανεκκίνηση σε παλιότερη ασφαλή ημερομηνία? Κοιμήθηκες?...!
to safe mode το βρηκα για την επανεκινηση σου ειπα οτι δεν μου βγαζει ημερομηνια να το παω πισω μηπως ξερεισ κατι??..Ευχαριστω που ασχολεισαι τετοια ωρα..Θα προσπαθησω αυριο παλι..όταν κάνεις επανεκκίνηση κάποια στιγμή στο φόρτωμα σου εμφανίζει για λίγο ποιο f μπαίνει στο σύστημα.boot options αν δεν κάνω λάθος θα λέει.Εκεί δεν βλέπεις πουθενά safe mode? Αλλιώς κλείσε το pc σου πατώντας πατημένο το κουμπί του power (χωρίς να πας εκεί που λέει τερματισμός υπολογιστη δηλαδή) και όταν το ξανανοίξεις θα σου βγάλει επιλογή, όπου εκεί θα μπορείς να επιλέξεις ασφαλή εκκίνηση
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
εχεις τα 7?
ναι αλλα οχι αυθεντικα βασικα μονο σε safe mode ginaetai h epanekkinhsh??εχεις τα 7?
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Σε safe mode θέλουμε να μπούμε για να έχουμε πρόσβαση ασφαλή να μπούμε στον πινακα ελέγχου.Αν μπορείς να μπεις και τώρα στον πίνακα ελέγχου κάνετο!
Οκ,όταν ξαναπροσπαθήσεις, θα πας
πίνακα ελέγχου, σύστημα και ασφάλεια, και στο "ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ" λέει κάπου "επανεκκίνηση από ένα παλιότερο ασφαλές σημείο".Κάπως έτσι θα το λέει.Κλικάρεις και μετά σου εμφανίζεται ένα μπλε κουτάκι που λέει "open system restore". To πατάς και σου γράφει μια προτεινόμενη ημερομηνία που το pc θα πάει.Πχ. 5 μέρες πίσω.Πάτα οκ και περίμενε..
Φίλε μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί δεν ξέρω 100% αν επειδή είναι σπασμένα τα windows θα πάνε όλα όπως πρέπει!
Οκ,όταν ξαναπροσπαθήσεις, θα πας
πίνακα ελέγχου, σύστημα και ασφάλεια, και στο "ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ" λέει κάπου "επανεκκίνηση από ένα παλιότερο ασφαλές σημείο".Κάπως έτσι θα το λέει.Κλικάρεις και μετά σου εμφανίζεται ένα μπλε κουτάκι που λέει "open system restore". To πατάς και σου γράφει μια προτεινόμενη ημερομηνία που το pc θα πάει.Πχ. 5 μέρες πίσω.Πάτα οκ και περίμενε..
Φίλε μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί δεν ξέρω 100% αν επειδή είναι σπασμένα τα windows θα πάνε όλα όπως πρέπει!
Παισια sos κολλησα και εγω αυτο τον ιο ,μπορω να γλιτωσω το φορματ,για να κανω restore επρεπε να ειχα ορισει πιο πριν ενα τετοιο σημειο και να παει ο υπολογιστης να ξεκινησει απο εκει,αλλα δεν το ειχα κανει,μπορει απο safe mode να κατεβαζω απο το ιντερνετ antivirus και να το πλακωσω;γιατι ειμαι σε safe mode with network connection
παιδια επειδή είμαι όπως πάρα πολλοί άσχετοι από υπολογιστές εξηγήστε μου κάτι
το NORTON πουχω πληρώσει γιατί δέν πιάνει τους ιους που αναφερετε??
γιατι το ιδιο το νορτον δέν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα???
το NORTON πουχω πληρώσει γιατί δέν πιάνει τους ιους που αναφερετε??
γιατι το ιδιο το νορτον δέν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα???
Βρες άλλο pc νσ κστεβάσεις ότι κατεβάσεις και μετά τρέξτο στο μολυσμένο.Παισια sos κολλησα και εγω αυτο τον ιο ,μπορω να γλιτωσω το φορματ,για να κανω restore επρεπε να ειχα ορισει πιο πριν ενα τετοιο σημειο και να παει ο υπολογιστης να ξεκινησει απο εκει,αλλα δεν το ειχα κανει,μπορει απο safe mode να κατεβαζω απο το ιντερνετ antivirus και να το πλακωσω;γιατι ειμαι σε safe mode with network connection
Αν σου έχει χτυπήσει στο registry μόνο την εκκίνηση φτιάχνει εύκολα.
Αν όμως βλέπεις να σου βγάζει περίεργα ονόματα (που να περιέχουν πλέον μέσα και την λέξη locked) σε αρχεία μουσικής/excel/φωτογραφίες κλπ κλπ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο εκτός απο restore/format.
Παθών, μαθών, μόνο με format απαλλάχτηκα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις