canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και αν νομιζεις οτι ειμαι πουτανοαγαπουλης τοτε εσυ εισαι ποιο πακιστανος απο οτι τον παριστανεις
και αν νομιζεις οτι ειμαι πουτανοαγαπουλης τοτε εσυ εισαι ποιο πακιστανος απο οτι τον παριστανεις
με ποια λογικη? μαλλον η ιδια φιλοσοφια το να του πουλει αγαπη καποια ιεροδουλη..
Λες αν ηταν τοσο ευκολο να τους πιασουν δεν θα το ειχαν κανει ηδη;Εσενα περιμεναν;ακομα δεν κατάλαβες τι θελω να κανω..
πληρωνω 10, παιρνω διευθηνση και στοιχεια εταιριας και οργανισμου που σταλθηκαν τα λεφτα απο την paysafe και τα αναφερω στην αστυνομία...
απλο..
Ἐπανεκκινεῖτε εἰς safe mode καὶ λήγει τὸ ζήτημα.
"εἰς safe mode" ααααααααααααααχαχαχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχ πόσο γεροντίστικοόπως πάντα εύστοχος ο φίλτατος μπακάλης!!
τυπε εισαι κομπιουτερας;Όποιος χρειάζεται βοήθεια με τον συγκεκριμένο ιο (αλλά και γενικότερα με προβληματα σε Η/Υ) είμαι στη διάθεσή του σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές. Ευχαριστώ πολύ.
SYSTEM RESTORE
ΣΕ WINDOWS XP
EΠΑΝΑΦΟΡΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ
ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΕΤΣΙ
τυπε εσενα πρεπει να βγηκε ο θεος νωντας στην οθονη με μηνυμα απτο υπερπεραν να μετανοησειςρε τι σκαρφιζονται οι ανθρωποι για να αρπάξουν χρήματα
στανταρ χάκερς..
ετσι ζουν αυτοι...
απλα θα ηθελα να σκασω μια φορα ενα 10ευρω εαν εχω λεφτα που περισευουν να δω στο μενου και στον λογαριασμο paysafe που θα πανε τα λεφτα, ονομασια εταιριας,προορισμος κλπ..
το εμφανιζει παντα..
Και μία μέρα πρίν να βάλεις ( απο την ημερομηνία που έγινε το μπλοκάρισμα )πάλι ξεμπλοκάρει.Είμαι και εγώ παθών και μαθώνSYSTEM RESTORE
ΣΕ WINDOWS XP
EΠΑΝΑΦΟΡΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ
ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΕΤΣΙ
τυπε εσενα πρεπει να βγηκε ο θεος νωντας στην οθονη με μηνυμα απτο υπερπεραν να μετανοησεις
Καλα ετοιμασου να τον ξανακολησεις...!Ειναι σαν ωρολογιακη βομβα σκαει ανα πασα στιγμη...!Ο καλυτερος τροπος ειναι η φορματ...η με καποιο προγραμμα να το λυσει..!SYSTEM RESTORE
ΣΕ WINDOWS XP
EΠΑΝΑΦΟΡΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ
ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΕΤΣΙ
Τα ubuntu και τα linux δεν τα πιανει τπτ χαχααχa...!ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ...ο ιος δεν παυει να υπαρχει...κ πρεπει να σβυστεικολλάει και στα ubuntu αυτή η μαλακία ?
SYSTEM RESTORE
ΣΕ WINDOWS XP
EΠΑΝΑΦΟΡΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ
ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΕΤΣΙ
Τα ubuntu και τα linux δεν τα πιανει τπτ χαχααχa...