Με κίνδυνο να με κράξει όλο το forum και το site, να πω το εξής:
Εγώ δεν κατεβάζω, ούτε ανταλλάσσω. Το να πληρώνεις τον δικαιούχο μίας ταινίας, ενός τραγουδιού και κάθε άλλου έργου της ανθρώπινης νόησης είναι ο μόνος τρόπος για να αμείβεται ο δημιουργός. Και το να αμείβεται ο δημιουργός σημαίνει ότι μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί. Τώρα θα μου πείτε είναι ακριβή η τιμή. Ενδεχομένως, έχετε δίκιο. Αλλά αν στον φυσικό κόσμο κάτι είναι ακριβό, έχουμε δικαίωμα να το κλέψουμε? Νομίζω όχι. Αυτά πιστεύω. Καλό Πάσχα.
Εν μέρη έχεις δίκιο. Αλλά και οι ιδιοι οι δημιουργοι το εχουν ξεφτιλισει. Απο μόνοι τους κανουν συμφωνιες με περιοδικα και εφημεριδες για αγορα cd. Ειναι δυνατον σε πρωτη κυκλοοφρια cd και να βγαίνει σε εφημεριδα/περιοδικο? Απ την αλλη εχουν και οι δισκογραφικες Online τα κομματια και τα κατεβαζεις.
Αν θελουν να τσιμπησουν χρηματα το κανουν απο συναυλιες και μπουζουκια. Δεν εχουν αναγκη. Ξερεις ποσα ζητανε, και ποσα περνουν μαυρα?
Παλιοτερα ειχα κλεισει κι αλλα , κατι greek fun , μετα το gamato ,κλτ
Εμαθε κανεις τι εγινε με αυτους ? καταδικαστηκαν ? αθωωθηκαν τι εγινε ?
Προσωπικα δεν ξερω. Αλλα ρε εσεις, καλα να παθουν (sorry κιόλας) για ολα αυτα που εχουν κλεισει, το ειχε ο κοσμος τουμπανο και εμεις κρυφό καμάρι. Δεν κραταγανε πισινη και να μην ανοιγονται τοσο..
Εγώ ήθελα να ξερα, αυτοί οι απατεώνες που 2-3 ώρες κάθε βράδυ βγαίνουν στον ΑΝΤ1 και κάνουν "διαγωνισμό" (βάζουν μια λέξη με ανακατεμένα γράμματα και τα κορόϊδα τηλεφωνάνε σε ένα 90τόσο για να βρουν τη λέξη), με τι άδεια δουλεύουν?
Λένε ότι για να πετύχεις γραμμή μπαίνεις σε κλήρωση αυτομάτου μηχανήματος.
"Κλήρωση" σημαίνει λαχνός.
Την αποκλειστικότητα των λαχείων δεν την έχει ο ΟΠΑΠ?
Μήπως πρέπει να κάνει κάποιος μια καταγγελία, να δούμε αν υπάρχει νομική τρύπα?
Συμφωνω. Εκει ομως παιζουν πολλα συμφεροντα, οπως ειπωθηκε. Ποιος θα τα βαλει μαζι τους; Θελεις δικηγοραδες και χρημα να ρεει..
ήταν καλή περίπτωση, κρίμα, κατεβάζαμε ταινίες, τραγούδια, προγράμματα...
τωρα;;
Ειναι και αλλα. Μην τους καρφώσουμε..
τυποι κι ο τσοχατζοπουλος διαχειριστης του greekddl ηταν και τον πιασανε;αμα ειναι να συγχωνευσουμε τα θρεντς
Ρε gl, λες?
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα αυτα συμβαινουν τωρα που κηρύχτηκαν εκλογές..