Νέα

Συνελαβαν τους διαχειριστες του greekddl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Η επικοινωνία είναι εξ ορισμού αφίδρομη, και είναι και απολύτως μαζικό... θέλει κι άλλο ψάξιμο

στην Κίνα δεν είναι ελεύθερο, φιλτράρουν αποτελέσματα στο google και μπλοκάρουν ιστοτόπους. Έχει γίνει ολόκληρο θέα με την Google (κυρίως λόγω διαφημίσεων)

Διαπροσωπικά (μεσω των ανθρωπων) σιγουρα ειναι αμφιδρομη. Εξ ορισμου.
Μεσω των μεσων "επικοινωνιας" πχ ραδιο, τηλεοραση δε νομιζω.. νομιζω θα συμφωνησεις σ αυτο.

Το ιντερνετ προϋπήρχε του google και θα υπαρχει και μετα απο αυτο.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Μα αυτο εννοω, σορρυ που δεν εγραψα αναλυτικα το συλλογισμο μου..
Σκεφτηκα μηπως μπερδευτηκε ο φιλος κ ηθελε να πει οτι πληρωσε για το megaupload..
Το greekddl δεν ειχε κανενα περιορισμο στο κατεβασμα.
Γι' αυτο και δεν καταλαβαινα για να πληρωσει καποιος, εκτος απο το να λυπηθει τους αντμινς που πληρωνουν το σερβερ..
Απο κει και περα ο καθενας κανει ο, τι θελει τα λεφτα του..
αλλο ο λογαριασμος στο megaupload,δεν αναφερομαι σ αυτο.

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Δυστυχώς παντως γενικα ετσι παει. Με το που θα γίνει κατι γνωστο το κυνηγάνε αμέσως. Εκτός αν προλάβουν να κλείσουν τις έγγραφες ή να βγάλουν ολα τα link και να το κρατήσουν σαν forum για λίγο καιρό.

Μερικα ίδιου τύπου site το είχαν κάνει στο παρελθο΄ν

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
εχει σχέση με τη συλληψη του Ακη??????????????

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Διαπροσωπικά (μεσω των ανθρωπων) σιγουρα ειναι αμφιδρομη. Εξ ορισμου.
Μεσω των μεσων "επικοινωνιας" πχ ραδιο, τηλεοραση δε νομιζω.. νομιζω θα συμφωνησεις σ αυτο.

Το ιντερνετ προϋπήρχε του google και θα υπαρχει και μετα απο αυτο.

Αυτό σου λέω τελικά, πως το ιντερνετ είναι αυθεντικ΄΄ο Μέσο Μαζική ΕΠικοινωνίας. Τα άλλα (όπως τα κάνανε) είναι ΜΜ Εξημέρωσης.
Το ιντερνετ φυσικά και θα υπάρχει (χμμμ, μην ξεχνλαμε πάντως πως μιλάμε για ενέργεια και οπτικές ίνες, ας μην τα έχουμε όλα δεδομένα), όμως όπως φαίνεται, είναι συγκεκριμένες εταιρείς που΄κάνουν τα μεγάλα "επικοινωνιακά" άλματα (Google, Microsoft, Facebook κλπ.). να μην ξεχνάμε πως οι εταιρείες είναι εταιρείες. ΕΠίσης, ο έλεγχος είναι δυνατός κεντρικά, επιμένω (Κίνα και όχι μόνον)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Εγω θα το λεγα διαδραστικο μεσο.. ο ορος μαζικη επικοινωνια ειναι αρνητικα φορτισμενος σε γενικες γραμμες..

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εγω θα το λεγα διαδραστικο μεσο.. ο ορος μαζικη επικοινωνια ειναι αρνητικα φορτισμενος σε γενικες γραμμες..

Εγώ θά τό έλεγα διαδίκτυο. Είναι τό όνομά του καί τά είπε όλα. Τώρα τελευταία κάτι λειψοί όροι πού κυκλοφορούν μόνο γιά προπαγάνδα είναι.

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Οταν δημιουργηθηκε το θεμα με την megaupload ειπαν πως οσοι ηθελαν μπορουσαν να ζητησουν κ να τους επιστραφουν τα λεφτα πισω Η να τα ΔΩΡΙΣΟΥΝ  στο greekddl ωστε να συνεχισει να δουλευει το συστημα γιατι το κοστος λειτουργιας κ συντηρησης ηταν μεγαλο.Οποτε ολοι,αν οχι οι περισσοτεροι τα δωρισαΜΕ κ συναχισαμε να κατεβαζουμε παλι χωρις να γραφτουμε σε καποιον αλλο host rapid,hotfile.οποτε ολοι στην MEGAUPLOAD καναμε την ΔΩΡΕΑ μας.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Εγώ θά τό έλεγα διαδίκτυο. Είναι τό όνομά του καί τά είπε όλα. Τώρα τελευταία κάτι λειψοί όροι πού κυκλοφορούν μόνο γιά προπαγάνδα είναι.

Χε χε, η λέξη "μαζικό" μας υποψιάζει όλους και δικαίως. Πιο μαζικό όμως όντως δεν γίνεται και καλό είναι να έχουμε πάντα επίγνωση του περί τίνος πρόκειται. Ουσιαστικά βέβαια μιλάμε για τον "κυβερνοχώρο", οπότε τσουπ, να κι η "κυβερνητική" που έχει άμεση σχέση με την δια-κυβέρνηση βεβαίως βεβαίως... Μερσί για την κουβέντα...

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
442
Πόντοι
166
Με κίνδυνο να με κράξει όλο το forum και το site, να πω το εξής:

Εγώ δεν κατεβάζω, ούτε ανταλλάσσω. Το να πληρώνεις τον δικαιούχο μίας ταινίας, ενός τραγουδιού και κάθε άλλου έργου της ανθρώπινης νόησης είναι ο μόνος τρόπος για να αμείβεται ο δημιουργός. Και το να αμείβεται ο δημιουργός σημαίνει ότι μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί. Τώρα θα μου πείτε είναι ακριβή η τιμή. Ενδεχομένως, έχετε δίκιο. Αλλά αν στον φυσικό κόσμο κάτι είναι ακριβό, έχουμε δικαίωμα να το κλέψουμε? Νομίζω όχι. Αυτά πιστεύω. Καλό Πάσχα.

Εν μέρη έχεις δίκιο. Αλλά και οι ιδιοι οι δημιουργοι το εχουν ξεφτιλισει. Απο μόνοι τους κανουν συμφωνιες με περιοδικα και εφημεριδες για αγορα cd. Ειναι δυνατον σε πρωτη κυκλοοφρια cd και να βγαίνει σε εφημεριδα/περιοδικο? Απ την αλλη εχουν και οι δισκογραφικες Online τα κομματια και τα κατεβαζεις.
Αν θελουν να τσιμπησουν χρηματα το κανουν απο συναυλιες και μπουζουκια. Δεν εχουν αναγκη. Ξερεις ποσα ζητανε, και ποσα περνουν μαυρα?

Παλιοτερα ειχα κλεισει κι αλλα , κατι greek fun , μετα το gamato ,κλτ
Εμαθε κανεις τι εγινε με αυτους ? καταδικαστηκαν ? αθωωθηκαν τι εγινε ? :think:

Προσωπικα δεν ξερω. Αλλα ρε εσεις, καλα να παθουν (sorry κιόλας) για ολα αυτα που εχουν κλεισει, το ειχε ο κοσμος τουμπανο και εμεις κρυφό καμάρι. Δεν κραταγανε πισινη και να μην ανοιγονται τοσο..

Εγώ ήθελα να ξερα, αυτοί οι απατεώνες που 2-3 ώρες κάθε βράδυ βγαίνουν στον ΑΝΤ1 και κάνουν "διαγωνισμό" (βάζουν μια λέξη με ανακατεμένα γράμματα και τα κορόϊδα τηλεφωνάνε σε ένα 90τόσο για να βρουν τη λέξη), με τι άδεια δουλεύουν?

Λένε ότι για να πετύχεις γραμμή μπαίνεις σε κλήρωση αυτομάτου μηχανήματος.
"Κλήρωση" σημαίνει λαχνός.
Την αποκλειστικότητα των λαχείων δεν την έχει ο ΟΠΑΠ?

Μήπως πρέπει να κάνει κάποιος μια καταγγελία, να δούμε αν υπάρχει νομική τρύπα?

Συμφωνω. Εκει ομως παιζουν πολλα συμφεροντα, οπως ειπωθηκε. Ποιος θα τα βαλει μαζι τους; Θελεις δικηγοραδες και χρημα να ρεει..

ήταν καλή περίπτωση, κρίμα, κατεβάζαμε ταινίες, τραγούδια, προγράμματα...
τωρα;;

Ειναι και αλλα. Μην τους καρφώσουμε..  :grin:

τυποι κι ο τσοχατζοπουλος διαχειριστης του  greekddl  ηταν και τον πιασανε;αμα ειναι να συγχωνευσουμε τα θρεντς :grin: :grin:

:2funny: :2funny: Ρε gl, λες?
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα αυτα συμβαινουν τωρα που κηρύχτηκαν εκλογές..  :headbang:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το ''χομπυ'' τελειωσε απο την στιγμη που ξεκινησαν οι τηλεοπτικες σειρες στα διαφορα καναλια.....

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ .... Απο περισσυ συγκεκριμενα...

Τελειωσε απο τοτε που ο σειρηνας αρχισε να γυριζει τσοντες

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ    ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ......

georgegavromania

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Like
4
Πόντοι
0
συγνωμη αλλα δεν καταλαβα,ρωτας η μας ενημερωνεις?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μάλλον ρωτάει ο φίλος. Λοιπόν υπάρχουν δύο το στο οποιο ομως απαιτείται προσκληση απο κάποιον που ειναι ήδη μέλος εκεί για να μπορέσεις να γραφτείς. Ενα αλλο είναι το undersec.info (χωρίς www)στο οποίο γραφεσαι δωρεάν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom