You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνελήφθησαν οι διαχειριστές γνωστού site
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 135
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μην ασχολείσαι με την Μαρία a.k.a. poustiki kitharaεισαι απλα κ επιεικως αστειος.τοσος κοσμος εχει σωθει με αυτα τα sait,εχει γλιτωσει τοσα λεφτα κ ειδικα σε αυτους του δυσκολους καιρους κ συ μου πουλας θεωριες κ φυκια. κ πνευμα.ο καθενας εχει την αποψη του,ομως μην πουλας πνευμα.
μέχρι να αλλάξει το όνομά του σε κάτι πιο αντρικό θα μας τα ζαλίζει με τις υστερίες της
ΛΟΛΟΜΠΡΙΤΖΙΤΑ ο εν λογω????????μην ασχολείσαι με την Μαρία a.k.a. poustiki kithara
μέχρι να αλλάξει το όνομά του σε κάτι πιο αντρικό θα μας τα ζαλίζει με τις υστερίες της
Επισκέπτης
εισαι απλα κ επιεικως αστειος.τοσος κοσμος εχει σωθει με αυτα τα sait,εχει γλιτωσει τοσα λεφτα κ ειδικα σε αυτους του δυσκολους καιρους κ συ μου πουλας θεωριες κ φυκια. κ πνευμα.ο καθενας εχει την αποψη του,ομως μην πουλας πνευμα.
Αμάν πια με αυτήν την καραμέλα δύσκολοι καιροί και δύσκολοι καιροί......λες και είμαστε στην Κατοχή,....
Όποιο δεν έχει λεφτά δεν έχει ούτε CD,ούτε ταινίες......ΤΕΛΟΣ
Σε έχει φάει η αγαμία!!!!!
Μην ανησυχείς σου γμάω τα αρχεία που κατέβασες παράνομα
Επισκέπτης
μην ασχολείσαι με την Μαρία a.k.a. poustiki kithara
Ματθίλδη θέλω να το κάνω ρε βλήτο
δε ξερω απ οτι λενε παντως χρηστες του site δεν ειχε πορνο ερασιτεχνικο..ουτε νομιζω τα αλλα 2 ειχαν..δεν ξερω αν το χετε αναφερει, βαριεμαι να το κοιταξω. στο γκρικζ λενε οτι ανεβαζαν κ τσοντες αματσουρ, εγινε καταγγελια κ γι αυτο το κλεισαν.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
εμείς εδώ στην ελλάδα έχουμε σκατά στο κεφάλι μας και πάτε και πληρώνετε συνδρομές και μαλακίες για πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να τα παίρνετε δωρεάν.
Δεν έχει συνδρομή κανένας τράκερ, τουλάχιστον στο gt που ήμουν γραμμένος. Εκτός κι άμα ήθελες να γίνεις VIP, με αποτέλεσμα να έχεις καλύτερες ταχύτητες και άλλες έξτρα παροχές.
Το θέμα με τα invites είναι άλλο, το οποίο κατ εμέ είναι απόλυτα λογικό.
ουστ σιχαμενη καρλοταΜατθίλδη θέλω να το κάνω ρε βλήτο
πιο θεμα με invites ? ειχε to gt πορνο ερασιτεχνικο ?το tog δεν ειχε απ οτι ξερωΔεν έχει συνδρομή κανένας τράκερ, τουλάχιστον στο gt που ήμουν γραμμένος. Εκτός κι άμα ήθελες να γίνεις VIP, με αποτέλεσμα να έχεις καλύτερες ταχύτητες και άλλες έξτρα παροχές.
Το θέμα με τα invites είναι άλλο, το οποίο κατ εμέ είναι απόλυτα λογικό.
up-load-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μην ανησυχείς σου γμάω τα αρχεία που κατέβασες παράνομα
Oχι ρε παλιό λουγκρα.Και μολης ανέβασα την καινούργια τσόντα της τζουλιας με τους μαύρους για να την δεις....
Τέτοιες ψωλές αφρικάνικες θέλεις για να χαλαρώσεις!!!!!!!
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δε ξερω απ οτι λενε παντως χρηστες του site δεν ειχε πορνο ερασιτεχνικο..ουτε νομιζω τα αλλα 2 ειχαν..
ειλικρινα δεν ξερω-απλα ειπα κατι που διαβασα χτες. μονο σειρες κατεβαζα ετσι κ αλλιως με ραπιντ.
Επισκέπτης
Oχι ρε παλιό λουγκρα.Και μολης ανέβασα την καινούργια τσόντα της τζουλιας με τους μαύρους για να την δεις....
Χέστηκα για τη τσόντα......τόσο επίπεδο έχεις...
up-load-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χέστηκα για τη τσόντα......τόσο επίπεδο έχεις...
Καλά άντε πάνε να κατεβάσεις καμιά ψωλή τώρα γιατί έχουμε και δουλειές.
WilliamWalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δε μας λες και εμας που το ανεβασες να "δουμε"?
ghost rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Παλιά ρε πριν γίνει μόδα το downloading,τις ταινίες από το Video Club,δε τις πέρνατε;;;;
Τα CD και τους δίσκους από δισκοπωλείο δε τα πέρνατε;;;;; Δε νομίζω να τα βουτάγατε....ε κάπως έτσι είναι και το κατέβασμα....
Οπότε γιατί γκρινιάζετε;
Εποχες κασσετας αγοραζε ενας και την αλλη μερα ττην ειχε αντιγραψει όλο το σχολειο,με τις βιντεοασσετες το ίδιο,με τα cd's και τα dvd το ιδιο,για τις εποχες ...μετα σχολειου
Και ετσι θα γινεται στον αιωνα τον απαντα,τι μας λες τωρα?
Επισκέπτης
Εποχες κασσετας αγοραζε ενας και την αλλη μερα ττην ειχε αντιγραψει όλο το σχολειο,με τις βιντεοασσετες το ίδιο,με τα cd's και τα dvd το ιδιο,για τις εποχες ...μετα σχολειου
Και ετσι θα γινεται στον αιωνα τον απαντα,τι μας λες τωρα?
Αμ έλα όμως που εγώ δε το έκανα
κανενας μπουλης φλωρακος θα σουνα,με κονομημενο πατερα που στα αγοραζε ολα για να μην κλαις.κ καθε πρωι εβρισκες ενα ταλαρο κατω απο το μαξιλαρι σου για να αγορασεις τυροπιτα κ coco milk.χεσε μας μωρη πετουγια με τις θεωριες σου!!Αμ έλα όμως που εγώ δε το έκανα
yiorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εαν ερθουν εδω επισκεψη και πιασουν ολες τις μη νομιμες τι εχεις να πεις ?καλά τους έκαναν.
δεν μπορεί ο κάθε τυχαίος στο όνομα της πειρατείας να βγάζει λεφτά.