Με χαλαει που με πολυ δουλεια βγαζω πολυ λιγοτερα....Και εσένα τι σε χαλάει αυτό ρε?
ΕΣΥ, πλήρωσες τίποτα?
απ την αλλη φιλος απ το χωρο εμεινε ανεργος κι αυτο με χαλαει...ρε
Με χαλαει που με πολυ δουλεια βγαζω πολυ λιγοτερα....Και εσένα τι σε χαλάει αυτό ρε?
ΕΣΥ, πλήρωσες τίποτα?
Λογικο.και το team og greekz επισης δε παιζει απ οτι ξερω σημερα..μαλλον σταση αναμονης ειναι στα αλλα..καποιες μερες μαλλον οπως ειχε γινει κ με γαματο θα ναι κατεβασμενα..
Για ξένες σειρές μην τρελένεσαι check στο και υπότιτλους από το hχχp://Άσχετο με το θέμα αλλά το νέο επισόδειο του himym βγαίνει την δευτέρα..αντε γαμιδια
δεν το ξερα κ πηγα να να κατεβασω το καινουριο himym κ παπαριαααααααααααααα
μπααα για λογους ασφαλειας το κατεβασανε οι ιδιοι!
Έχουμε χούντα μάγκες καταλάβετε το.
Άλλοι τα τρώνε χοντρά όπως το γουρούνι στη φωτογραφεία και αυτοί που προσφέρουν δωρεάν ψυχαγωγία στο λαό πάνε φυλακή.Αίσχος γαμώ το το κωλοχανείο κράτος μου.
αν ειναι ετσι αδελφε να μαζεψουν και ολα τα γραφεια που διακινουν κοπελες και ολες τις ανξαρτητες που ειτε δουλευουν χωρις αδεια,ειτε φυσικα δεν τα δηλωνουν στην εφορια!
μεσα στην κλουβα ξερεις ποια θα παρεις παρεα μαζι σου ετσι..... ;)Χωρίς άδεια;;;;; Και άμα κολήσουμε τίποτα το σκέφτηκες;;;;; Μέσα λέμε...αυτός που τις διακινεί....πάω να ρίξω ένα πλύσιμο στη κλούβα μου,και να τους μαζέψω...εμπρός πείτε μου ονόματα και διευθύνσεις αυτών που διακινούν κοπέλες παράνομα....
μεσα στην κλουβα ξερεις ποια θα παρεις παρεα μαζι σου ετσι..... ;)
Συγχαρητήρια στους Έλληνες RAMBO που έκλεισαν τα site με τα torrents. Σώσανε την Ελλάδα, από σήμερα πάει το έλλειμμα με αυτήν την φοβερή κίνηση ματ που έκαναν και από αύριο η χώρα δεν χρεωστάει σε κανέναν. Πρέπει όλοι μαζί να τους ευγνωμονούμε για το κατόρθωμα τους. Καλά μας κοροϊδεύουν δεν έχουν με τι ασχοληθούν και κυνηγάνε ότι απευθύνετε στους απλούς και φτωχούς πολίτες? Μήπως πτώχευσαν οι δισκογραφικές εταιρίες? Δεν νομίζω, ακόμα ανοιχτές τις βλέπω. Μήπως πτώχευσαν οι κινηματογραφικές επιχειρήσεις? Μπα δεν νομίζω Μήπως πτώχευσε ο λαός? ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΚΟΜΑ. Άντε λοιπόν πιάστε αυτούς που ... πτώχευσαν την χώρα, αλλά "να" σας πάει εκεί. Το αφεντικό δεν το πειράζουμε ε? Δηλαδή από δω και πέρα θα γεμίσουν οι αίθουσες τον κινηματογράφων και τα δισκοπωλεία από σήμερα δεν θα προλαβαίνουν να πουλήσουν CD'S? Μπα ούτε αυτό θα γίνει. Ξέρετε τι θα γίνει, θα γεμίσουν πάλι οι δρόμοι από κακόμοιρους μαύρους που θα τα πουλάνε. Είστε με τα καλά σας αντί πλέον ο κοσμάκης να τα κατεβάζει δωρεάν θα τα αγοράζει από τους μαύρους. Μόλις δημιουργήσατε μια νέα παραοικονομία που τα τελευταία χρόνια είχε εξαληφθε