Νέα

Συνελήφθησαν οι διαχειριστές γνωστού site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
πουστικη κιθαρα να σου πω κατι????

Επισκέπτης
Άντε να συλλάβουν με το καλό και ΟΛΟΥΣ όσους έχουν κατεβάσει πειρατικά προγράμματα,τραγούδια,ταινίες,κτλ στον υπολογιστή τους..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Θα μείνουμε εμείς οι λίγοι και καλοί μετά..... :sunglasses:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
flipoff2.gif

WilliamWalas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Να τα κατεβάζει δωρεάν ε;;; Μάθαμε στο τζαμπέ λοιπόν....καλά τα λέω...

Όποιος θέλει CD,θα πάει στοδισκοπωλείο,θα βάλει το χεράκι του στην τσέπη,και θα σκάσει τα λεφτά.....και θα πάρει το CD....αλλιώς δεν έχει τίποτα....

Εσυ ρε μεγαλε πολυ νομοταγησ μας βγηκες , τον Χαικαλη τον ρωτησες αν σου επιτρεπει να χρησημοποιεισ την φωτο του απο δω και απο κει? Οι τανεσςπου που πας σου δειχνουν τα χαρτια σου? στο δρομο πας με 50 εντως πολης , εκτως και αν οριζεται αλλο οριο απο οδοκη σημανση? Δεν καπνιζεις σε καφετεριες-μπαρ? Πηρες σημα για τελη κυκλοφοριας την πρωτοχρονια? εχεις κτεο ΚΑΙ καρτα καυσαεριων ? σου κοβουν παντα αποδειξη η γλυτωνουμε και κανα ΦΠΑ ? στο PC  σου εχεις ΜΟΝΟ αυθεντικα προγραμματα ? Δεν παρκαρεις πανω σε πεζοδρομια και σε γωνιες ? δεν πινεισ πανω απο το επιτρεπτο οριο για να οδηγεις ? Πρεπει ναι σαι ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ :rockon: ελα κρινε και αλλο τους υπολοιπους πισω απο εναν υπολογιστη .  

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
παντως φαινεται να ζοριζουν τα πραγματα ακομα και για τους χρηστες...αν το site που κατεβασαν ειναι πραγματι του ιδιου που χει και τα αλλα 2 tog kai gtnet μιλαμε για χιλιαααδεςςς μη πω μυρρια λαου..βλεπω πολλες 24 αρες να μειωνονται αν γινει κατι τετοιο..

Επισκέπτης
Εσυ ρε μεγαλε πολυ νομοταγησ μας βγηκες , τον Χαικαλη τον ρωτησες αν σου επιτρεπει να χρησημοποιεισ την φωτο του απο δω και απο κει? Οι τανεσςπου που πας σου δειχνουν τα χαρτια σου? στο δρομο πας με 50 εντως πολης , εκτως και αν οριζεται αλλο οριο απο οδοκη σημανση? Δεν καπνιζεις σε καφετεριες-μπαρ? Πηρες σημα για τελη κυκλοφοριας την πρωτοχρονια? εχεις κτεο ΚΑΙ καρτα καυσαεριων ? σου κοβουν παντα αποδειξη η γλυτωνουμε και κανα ΦΠΑ ? στο PC  σου εχεις ΜΟΝΟ αυθεντικα προγραμματα ? Δεν παρκαρεις πανω σε πεζοδρομια και σε γωνιες ? δεν πινεισ πανω απο το επιτρεπτο οριο για να οδηγεις ? Πρεπει ναι σαι ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ :rockon: ελα κρινε και αλλο τους υπολοιπους πισω απο εναν υπολογιστη .  

1) Ο Χαϊκάλης είναι δημόσιο πρόσωπο.....εσύ π.χ. αν θες να ποστάρεις τη φώτο του Πάγκαλου,όπως ο άλλος πριν από λίγο,θα έπαιρνες την άδεια του;;; Από τη στιγμή που ο άλλος είναι δημόσιο πρόσωπο,έχεις κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιείς φώτο του...

2) Σε όσες ιερόδουλες έχω πάει ποτέ δε μου έχουν δείξει χαρτιά τους...αλλά αν αντιληφθώ ότι κάποια από αυτές είναι παράνομες...νομίζω έχω χρέος να κάνω καταγγελία.... :sunglasses:

3) Δεν καπνίζω γενικώς

4) Έχω κόψει την οδήγηση εδώ και χρόνια...για να χρησιμοποιώ περισσότερο τα πόδια μου

5) Μπορώ να πίνω όσο γουστάρω,εφ'όσον δεν οδηγώ

6) Και ναι όλα τα προγράμματά μου είναι αυθεντικότατα....

Επισκέπτης
παντως φαινεται να ζοριζουν τα πραγματα ακομα και για τους χρηστες...αν το site που κατεβασαν ειναι πραγματι του ιδιου που χει και τα αλλα 2 tog kai gtnet μιλαμε για χιλιαααδεςςς μη πω μυρρια λαου..βλεπω πολλες 24 αρες να μειωνονται αν γινει κατι τετοιο..

Τι να σας κάνω;;; Εσείς γίνατε μέλη στο κωλοσάιτ τους...λουστείτε τα......εγώ δεν είμαι καν μέλος,οπότε δε φέρω καμία ευθύνη..... :sunglasses:

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
παιδες καλημερα!!!!!  tsibato.info νεο,σαν το GAMATO κατεβαζεις με torrent.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ενα κλεινει δεκα ανοιγουν...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
κιθαρα κατηγγειλε και το youtube γιατι και απο εκει κατεβαζεις και  μετα τα κανεις mp3 και τα χεις ολα παλι τα λαλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και αν σε ρωτησουν δωσε και ττο σαιτ που τα κανει mp3 ,οκ ? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κιθαρα κατηγγειλε και το youtube γιατι και απο εκει κατεβαζεις και  μετα τα κανεις mp3 και τα χεις ολα παλι τα λαλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και αν σε ρωτησουν δωσε και ττο σαιτ που τα κανει mp3 ,οκ ? :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορώ να καταγγείλω αυτόν που λάνσαρε το Youtube Downloader...όχι το Youtube,αυτό καθ'αυτό

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: και το youtubεtomp3 μη ξεχασεις  :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η μαλακια ομως...   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
η μαλακία, που την έχεις κάνει εργόχειρο, πάει με τα πάντα.

δεν θα κάτσω να σου εξηγήσω πράγματα τα οποία δεν με ενδιαφέρει πόσο καταλαβαίνεις,
αλλά δεν είμαι κατά της πειρατείας, είμαι υπέρ τη πειρατείας, ακριβώς όπως την ορίζεται μέσα από αγώνες που κάνουν οι μάγκες του εξωτερικού και όχι οι τυχοδιώκτες μαζί με τις παρατρεχάμενες υποστηρίκτριες λουλουδούδες σαν και του λόγου σου.
εμείς εδώ στην ελλάδα έχουμε σκατά στο κεφάλι μας και πάτε και πληρώνετε συνδρομές και μαλακίες για πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να τα παίρνετε δωρεάν.

βογκάτε σαν τη χήρα στο κρεβάτι για τους 300 μιας και έγινε πλέον μόδα, αλλά το λαμόγιο που βγάζει λεφτά εις βάρος σας και εις το όνομα της "πειρατείας" (μη χέσω) δίνετε άφεση αμαρτιών.

δεν κλείσανε πειρατικά site, κλείσανε επιχειρήσεις.
το γεγονός ότι χρησιμοποιεί p2p πρωτό-κωλο δεν σημαίνει ότι είναι πειρατικό
κλάψτε ζώα γιατί έκλεισε η επιχείρηση του άλλου

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Γιατί κλάνjει το γατί.....

Γιατί αγαπητέ,έχει καταντήσει αηδία αυτό με τα πειρατικά σάιτ....καιρός να καθαρίζουμε
εισαι απλα κ επιεικως αστειος.τοσος κοσμος εχει σωθει με αυτα τα sait,εχει γλιτωσει τοσα λεφτα κ ειδικα σε αυτους του δυσκολους καιρους κ συ μου πουλας θεωριες κ φυκια. κ πνευμα.ο καθενας εχει την αποψη του,ομως μην πουλας πνευμα.

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
1) Ο Χαϊκάλης είναι δημόσιο πρόσωπο.....εσύ π.χ. αν θες να ποστάρεις τη φώτο του Πάγκαλου,όπως ο άλλος πριν από λίγο,θα έπαιρνες την άδεια του;;; Από τη στιγμή που ο άλλος είναι δημόσιο πρόσωπο,έχεις κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιείς φώτο του...

2) Σε όσες ιερόδουλες έχω πάει ποτέ δε μου έχουν δείξει χαρτιά τους...αλλά αν αντιληφθώ ότι κάποια από αυτές είναι παράνομες...νομίζω έχω χρέος να κάνω καταγγελία.... :sunglasses:

3) Δεν καπνίζω γενικώς

4) Έχω κόψει την οδήγηση εδώ και χρόνια...για να χρησιμοποιώ περισσότερο τα πόδια μου

5) Μπορώ να πίνω όσο γουστάρω,εφ'όσον δεν οδηγώ

6) Και ναι όλα τα προγράμματά μου είναι αυθεντικότατα....

Σε έχει φάει η αγαμία!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom