Νέα

Συνελαβαν τους διαχειριστες του greekddl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
πριν 2 μηνες οι διαχειριστες εκανα συμφωνια με megaupload πως εαν γινονται οι συνδρομες μεσω του ddl θα κρατανε αυτοι καποιο ποσοστο δε θυμαμαι ποσο.

πχ για το μηνα αν ηταν 14 ευρω αυτοι εβγαζαν 3 ευρω.στη 3μηνη και 6μηνη ανεβεναν τα ποσα.

μετα αφου εκλεισει ο megaupload εγινε μια συζητηση και καλα σε <συγκινηση> και ετσι και γνωμες εαν θελει ο κοσμος το ποσο αυτο πισω η να το κρατησουν για αναβαθμιση.

οι πλειοψηφια ελεγε να τα κρατησουν κτλ.μετα ειχε και to donate γενικα.

οπως σε φαση donate πανε ολα αυτα του ειδους τα σαιτ.

δε ξερω νομικα αλλα οι τυποι εβγαλαν πολλα λεφτα και απο donate και απο διαφημισεις.ειδικα απο εταιρειες στοιχηματων.ειδικα willhill που πεταγοταν σα τη πουτσα παντα.νομιζω σε καθε εγγραφη στο willhill το ενλογω σαιτ παιρνει καποιο ποσοστο κλπ κλπ.

στο περιπου καπως ετσι ηταν νομιζω
ετσι ηταν,ειχε καταντησει πολυ ενοχλητικο μ αυτες τις εταιριες στοιχηματος.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
απο τον ιανουριο κ μετα επρεπε να κανεις μια δωρεα γτ ειχανε περασει τα 400.000 μελη.
Δεν ισχύει. Ήταν δωρεάν για όλους.Αυτό που λες συζητήθηκε ως σκέψη αλλά δεν εφαρμόστηκε.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
χμμμ. Είναι Μέσο (αν και άυλο), είναι Μαζικό και είναι και ΕΠικοινωνιακό. Ενδιαφέορν ζήτημα πάντως, εσύ πώς θα το χαρακτήριζες εν συντομία;

Μεσο αμφιδρομης επικοινωνιας.

¨οσο για την ελευθερία, σου υπενθυμίζω πως με μιια απλή ρύθιση στο γονεϊκο φίλτρο οποιουδήποτε υπολογιστή, το bourdela.co δεν παίζει, φαντάσου και με φιλτράρισα άνωθεν. Άλλωστε υπάρχει το παράδειγμα της Κίνας (τουλάχιστον)

Και παλι ελευθερο ειναι εκει που λες. 

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Δεν ισχύει. Ήταν δωρεάν για όλους.Αυτό που λες συζητήθηκε ως σκέψη αλλά δεν εφαρμόστηκε.
αφου δε σε αφηνε  να κατεβασεις αν δεν εδινες συνδρομη.πλακα μου κανεις.ταχα για πεταμα κ τους τα εδωσα λες?

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6

Η επικοινωνία είναι εξ ορισμού αφίδρομη, και είναι και απολύτως μαζικό... θέλει κι άλλο ψάξιμο

Και παλι ελευθερο ειναι εκει που λες. 

στην Κίνα δεν είναι ελεύθερο, φιλτράρουν αποτελέσματα στο google και μπλοκάρουν ιστοτόπους. Έχει γίνει ολόκληρο θέα με την Google (κυρίως λόγω διαφημίσεων)

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
αφου δε σε αφηνε  να κατεβασεις αν δεν εδινες συνδρομη.πλακα μου κανεις.ταχα για πεταμα κ τους τα εδωσα λες?
Τι να σου πω. Ποτέ δεν πλήρωσα, ποτέ κανείς δε μου ζήτησε χρήματα. Ακόμη και τώρα που μιλάμε ο downloader κατεβάζει links που πρόλαβα να προσθέσω.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αφου δε σε αφηνε  να κατεβασεις αν δεν εδινες συνδρομη.πλακα μου κανεις.ταχα για πεταμα κ τους τα εδωσα λες?
ισως ο φιλος ειχε παθει αυτο με το megaupload που ουσιαστικα τα θεωρησαν συνδρομη.για αυτο μετα τον ιανουαριο μπορουσε και κατεβαζε.

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Παλιοτερα ειχα κλεισει κι αλλα , κατι greek fun , μετα το gamato ,κλτ
Εμαθε κανεις τι εγινε με αυτους ? καταδικαστηκαν ? αθωωθηκαν τι εγινε ? :think:

To gamato είχε κλείσει μια δόση, αλλά ξανάνοιξε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε φιλε μπας και σε βρηκαν μαλακα?
Εγω μεχρι και χθες κατεβαζα. Μηπως ειχες κανενα προνομιο?

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6

Αυτό. Το μέσο μαζικής επικοινωνίας είναι απο ελεγχόμενο περιβάλλον προς μαζα (Τα κανάλια έχουν άδειες. Kάποτε πειρατές δεν ήταν οι hackers, ήταν αυτοί που εξέπεμπαν χωρίς άδεια). Το νετ είναι απο μαζα προς μάζα. Καμμία σχέση.

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ μια χαρά κατέβαζα μέχρι πρότινος χωρίς συνδρομή ή δωρεές. Γενικά ήταν και γαμώ τα site, με πολλή οργάνωση και ποικιλία.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Τι να σου πω. Ποτέ δεν πλήρωσα, ποτέ κανείς δε μου ζήτησε χρήματα. Ακόμη και τώρα που μιλάμε ο downloader κατεβάζει links που πρόλαβα να προσθέσω.
ειχες συνδρομη σε καμια εταιρια η΄ free user?

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
oριο στο megaupload εννοω

Όριο στο megaupload δεν υπάρχει αν πάρεις συνδρομή στο megaupload. To greeddl και συνδρομή ή οτιδήποτε άλλο να έβαζε δεν θα το επηρέαζε αυτό, ουτε rapidshare oyte hotfile και παει λεγοντας

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Αλλά ετσι κι αλλιώς το megaupload το κλεισανε πριν 1-2 μήνες οποτε δεν είχε να κανει

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Όριο στο megaupload δεν υπάρχει αν πάρεις συνδρομή στο megaupload. To greeddl και συνδρομή ή οτιδήποτε άλλο να έβαζε δεν θα το επηρέαζε αυτό, ουτε rapidshare oyte hotfile και παει λεγοντας
Μα αυτο εννοω, σορρυ που δεν εγραψα αναλυτικα το συλλογισμο μου..
Σκεφτηκα μηπως μπερδευτηκε ο φιλος κ ηθελε να πει οτι πληρωσε για το megaupload..
Το greekddl δεν ειχε κανενα περιορισμο στο κατεβασμα.
Γι' αυτο και δεν καταλαβαινα για να πληρωσει καποιος, εκτος απο το να λυπηθει τους αντμινς που πληρωνουν το σερβερ..
Απο κει και περα ο καθενας κανει ο, τι θελει τα λεφτα του..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom