Μάκης Τσατσαρίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 713
- Πόντοι
- 86
Δεν το ανέφερα εγώ ο ίδιος ο Χάρντυ το είχε αναφέρει που είχε ιδίαν άποψη, την οποίαν εγώ δεν θα μπορούσα να έχω ως μη ειδικός.
Εγώ αν θέλεις μπορώ να σου πω πάνω στον τομέα μου ότι η πλειονότητα των φαρμάκων που χορηγούνται και των επεμβάσεων που γίνονται (στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο!) είναι άνευ αντικειμένου, πλην της κονόμας βεβαίως...
Σωστός. Πάνσωστος. Οικογενειακος φίλος καρδιολόγος,ειχε καταγγείλει παλιά τά χιλιαδες μπαι-πας που γινονται με μονο λογο να βουτηξουν οι συνάδελφοι του χρημα ,και απειλουσαν τη ζωή του. Οι φαρμακευτικες -όπως ΔΕΝ είναι γνωστό, είναι μαγαζι του Σιωνισμού (Ροκφέλλερ),γι αυτό και ποτε δε μιλαει ο τυπος κλπ για την εγκληματικη δραση τους. Ακομα κι εδώ και σε αλλα σάιτ ,πριν χρονια μολις εβλεπα ένα θρεντ που καποιοι ελεγαν για την απατη του ιου του Ειτ¨",και άλλες απατες ιατρικες , αμεσως τους την πεφτανε στημενοι να τους βγαλουνε τρελλους. Κι ο καρκινος είναι τεραστια μπίζνα. Ειχα διαβασει ένα βιβλιο παλια,"Εναλλακτικες θεραπείες του καρκινου",δε θυμαμαι συγγραφεα,ειχε πολλά στοιχεια. Φιλος μου μικροβιολόγος μου εχει πει ότι στην πραγματικοτητα πολλοι "ιοι" δενεχει αποδειχτεί με σιγουρια ότι υπάρχουν ,και ότι οι εταιριες βαζουνε δικους τους "επιστήμονες" που με σχετική χειραγωγηση και απάτες στα στατιστικα στοιχεία, "ανακαλυπτουν" καινούργιους "ιους" ,και μετα οι εταιριες σερβιρουν τη "θεραπεια" . Μου ειχε πει ακομα ότι η "ηπατιτιδα C" ,είναι αμφιβολο αν είναι υπαρκτη. Αυτά. [ Κατά τα λοιπα, εχω ξαναγραψει ότι θα ητο ευχης εργον να καταργηθουν τα κωλοχανεια-σχολεια,με τεραστιο κερδος για κοινωνια,παιδια,οικονομια κλπ. ]