streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
OI ωριμες γιαπωνεζες ειναι ολα τα λεφτα
Ρε τύπε, πολύ στρίγκλισμα. Ειδικά στις τσόντες, νομίζεις ότι τις μαχαιρώνουν αντί να τις γαμάνε.
OI ωριμες γιαπωνεζες ειναι ολα τα λεφτα
Ρε τύπε, πολύ στρίγκλισμα. Ειδικά στις τσόντες, νομίζεις ότι τις μαχαιρώνουν αντί να τις γαμάνε.
Και γιατι να πας σε γιαπωνεζικα σαιτ ?
Εδω εχεις ολοκληρο Γλου να σου δωσει οτι θες .....
το επαθα κι εγω πριν καμια 20 μερες περιπου...μου το μπλοκαρανε λεει γιατι ειδα παιδικη πορνογραφια και κτηνοβασια Ουκρανικη απατη...Τον κόλλησα πριν καμια εβδομάδα και απ'ότι φαίνεται η μόνη λύση είναι format. Ίσως γίνει δουλειά και αν μπεις σε safe mode και κάνεις restore τα windows σε παλιότερη ημερομηνία, αλλά χλωμό το βλέπω. Προσωπικά έκανα format και ησύχασα.
Και γιατι να πας σε γιαπωνεζικα σαιτ ?
Εδω εχεις ολοκληρο Γλου να σου δωσει οτι θες .....
Γαμάτο avatar σου πάει!!!Xαχα όντως! Σου έρχεται να τις κοπανήσεις μετά από 1' χαχα
Xαχα όντως! Σου έρχεται να τις κοπανήσεις μετά από 1' χαχα
Άσε δε που στο τέλος (κριμπάι) οι μισές έχουν βάλει και τα κλάμματα.
Γαμάτο avatar σου πάει!!!
Δεν έχω αντέξει να δω ολόκληρο βίντεο ως το τέλος! Είμαι σε φάση σκάσε μωρή και γαμήσου πια χαχα
Πολύ αντιφεμινιστικό ακούγεται αυτό όμως...
Πολύ αντιφεμινιστικό ακούγεται αυτό όμως...
Kαλά σκάω.
Ναι, βλακεία το σχόλιο. Ήδη πήρε σειρά ο μπολδετρόλλ.
Φαντάσου τι έχει να γίνει αν πλακώσει και κανένας Άλεξ...
Ναι, βλακεία το σχόλιο. Ήδη πήρε σειρά ο μπολδετρόλλ.
Φαντάσου τι έχει να γίνει αν πλακώσει και κανένας Άλεξ...
Μαλακία μου γιατί το σκέφτηκα μόλις έκανα το format. Εγώ πάντως το κόλλησα ανοίγοντας εικόνες (και μάλιστα ούτε καν τσοντοεικόνες) από το google.το επαθα κι εγω πριν καμια 20 μερες περιπου...μου το μπλοκαρανε λεει γιατι ειδα παιδικη πορνογραφια και κτηνοβασια Ουκρανικη απατη...
Mου εμφανιστηκε μολις μπηκα σε σαϊτ με βιντεο με μιλφαρες
Η λυση ειναι ακριβως οπως την λες...Safe mode κατα την εκκινηση και επαναφορα σε προηγουμενη μερα και μετα ανοιγουν κανονικα τα windows