aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.506
- Πόντοι
- 11.956
Ποιο πάνω λένε για +++ και φτάνει 170Όχι η τιμή της είναι ίδια τα τελευταία 4 χρόνια 120 συν 30
Ποιο πάνω λένε για +++ και φτάνει 170Όχι η τιμή της είναι ίδια τα τελευταία 4 χρόνια 120 συν 30
Όχι στο εμαιλ όχι στους εδώ πελάτες τις . Στείλε της εμαιλ άμα θεςΠοιο πάνω λένε για +++ και φτάνει 170
Δεν συμμετέχει εδώ κιόλας για αυτό δεν έχει και πολλές κριτικές αν και κοντά στις 100 που έχει δεν τις λες και λίγεςΚαλησπέρα συναγωνιστές δεν έχω συναντηθεί με την κοπέλα αλλά από τις κριτικές βλέπω πως είναι πολύ δυνατή κυρίως σε τρίο !!
Ελπίζω άμεσα να μπορέσω να την δω , πάντως για τα χρονια που δουλεύει δεν έχει πολλές κριτικές , μάλλον δουλεύει σε κλειστό κύκλο πελατών .
Κοψε ρε τις μαλακιες που λες το 20 την πηρα μια χαρα ηταν ο κωλος της ακου λεει ο παπαρας να βαλω χερι μεσα το 18 ηταν πηγαδι και μετα ξαφνικα εκλεισεΝαι και όταν μπήκε μέσα θυμάμαι ήμουν σε φάση... τώρα τι ειν τούτο... μετά όμως... ο κωλος πραγματικά μπορούσα να βαλω χέρι μέσα αν ήθελα. Απ’ τις πιο δουλεμένες τρύπες που έχω δει. Χαλαρά έχει κάνει διπλό / φίστινγκ και όχι μια-δυο φορές. Δεν της φαίνεται με τίποτε.
Κοψε ρε τις μαλακιες που λες το 20 την πηρα μια χαρα ηταν ο κωλος της ακου λεει ο παπαρας να βαλω χερι μεσα το 18 ηταν πηγαδι και μετα ξαφνικα εκλεισε
Τις γκομενες που εχω παρει εγω βρε γελοιο σκουπιδι δε θα τις παρεις σε ολη σου τη ζωη μονο για πλυστης του audi κανεις και πολυ σου ειναι ουτε καν για οδηγος και εχεις δικιο για το μεγεθος βγηκες τωρα να αποθεωσεις το γαριδακι σου για να πουλησεις και καλα μουρη.Τελος φαντασου ποσο βλακας εισαι και καρφωνεσε απο μονος σου η Ιολη δεν εβγαλε ποτε το anal απο το μενου της οποτε αν ηταν χωνι δε θα ηταν κλειστος οταν την πηρα εγω αλλα εισαι τοσο βλακας που λες οτι να ναι ουτε ψεματα δε ξερεις να λες ακομα κι εκει αχρηστος εισαιΕσυ ξοδεύεις τη σύνταξη της μαμάς σου και κυκλοφορείς με ένα παλιό δίτροχο στα δέλα. Τη Βραζιλιάνα που της έσκασες 150+ για μια ώρα αρπαχτή, τον επαιρνε ακάποτα από μένα στο δωμάτιο της στο ελεκτρα και με κερνουσε σούσι όταν γυρνούσε από το Σειχ σου που έκανε τη γυμναστική της. Όταν λέω ότι ο κωλος της αγαπητής Ιόλης ήταν χωνί, πάει να πει ότι ήταν γιατί και σα μέγεθος είμαστε μέρα με νύχτα εμείς οι δυο. Το αν έκλεισε αργότερα, το έβγαλε από το σέρβις, αν εσυ γαμάς με κλειστά φώτα κτλ, μου είναι αδιάφορο. Δεν είχες τι να πεις, θυμήθηκες μια από τις πέντε βίζιτες που πήρες στη ζωη σου, μπήκες να γαβγισεις.. σε ποιον; Σε μένα. Καλή τύχη.
Για άβαταρ έβαλες το κορμί σουΓαμησε το δεν αξιζει. Καρπαζοεισπρακτορας είσαι.
Δε χρειαζεται να μας λες τη εισαιΓαμησε το δεν αξιζει. Καρπαζοεισπρακτορας είσαι.
Τις γκομενες που εχω παρει εγω βρε γελοιο σκουπιδι δε θα τις παρεις σε ολη σου τη ζωη μονο για πλυστης του audi κανεις και πολυ σου ειναι ουτε καν για οδηγος και εχεις δικιο για το μεγεθος βγηκες τωρα να αποθεωσεις το γαριδακι σου για να πουλησεις και καλα μουρη.Τελος φαντασου ποσο βλακας εισαι και καρφωνεσε απο μονος σου η Ιολη δεν εβγαλε ποτε το anal απο το μενου της οποτε αν ηταν χωνι δε θα ηταν κλειστος οταν την πηρα εγω αλλα εισαι τοσο βλακας που λες οτι να ναι ουτε ψεματα δε ξερεις να λες ακομα κι εκει αχρηστος εισαι
Τρολακι θα στο πω ξανα τα μουνια που εχω παρει εγω δε θα τα δεις σε ολη σου τη ζωηΔε παίζει να το διαβάσω όλο αυτό. Άστο, είπαμε, καρπαζοεισπρακτορας με παπί και σύνταξη από μαμά που παίρνεις μια βίζιτα το χρόνο και γυρνάς στα δέλα... και δεν υπάρχει «τη είσαι», για όνομα του θεού λυπήσου μας... κουβέντα θα κάνω μαζί σου τώρα; Σύρε.
120 συν 30 ή πίσω πόρτα δήλωσε ή νεαρά πριν κάνα μήνα σε ερώτηση μουΠοιο πάνω λένε για +++ και φτάνει 170
τι ειναι τουτο το πραμα,ρε παλαιοι συμπαιχτες?απο που κατεβηκε και λεει την μια μαλακια μετα την αλλη,σε οποιο νημα μπαινει?παντως να σας πω και κατι?την ιολη δεν την ξερει καν.ποσο μαλλον να την εχει γαμισει.
εγω?που να ξερω?αυτον τον κωλο ομως τον εχω σκαψει ουκ ολιγες φορες.ε,κατι σκαμπαζει και ο γερο φρανκ.Είσαι σοβαρός; Τράβα σε ένα ΚΨΜ ρε φίλε... έκανα σχόλιο για ένα κωλο και βγήκατε σα κάτι έφηβοι να με φάτε. Δε ξέρω εγώ από κωλους και ξες εσυ;
εγω?που να ξερω?αυτον τον κωλο ομως τον εχω σκαψει ουκ ολιγες φορες.ε,κατι σκαμπαζει και ο γερο φρανκ.