Όχι ηΕιδες Ιάσωνος 1β η 1γ ποιες δούλευαν?
Όχι η φωτιά ήταν πιο κάτω στο 24, δε πήγα μέχρι τα πρώτα νούμεραΕιδες Ιάσωνος 1β η 1γ ποιες δούλευαν?
Όχι ηΕιδες Ιάσωνος 1β η 1γ ποιες δούλευαν?
Όχι η φωτιά ήταν πιο κάτω στο 24, δε πήγα μέχρι τα πρώτα νούμεραΕιδες Ιάσωνος 1β η 1γ ποιες δούλευαν?
Και όχι μόνο σε αυτό το επάγγελμα.....σε όλα τα επαγγέλματα βασιλεύει το χρήμα,ο οποιοσδήποτε στην εργασία του θέλει ακόμα περισσότερα,κτλ,κτλ.Το μόνο συναίσθημα που έχει η πλειοψηφία των γυναικών σε αυτή τη δουλειά είναι η φιλοχρηματίαση .-
Βεντάλια τα είχε κάνει τα 50ευρα μέσα στο κουζινάκι το γνωστό κοντοπουτανο ζυμαρακι της Λιοσίων την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα..
Άλλες είναι έξυπνες και χτίζουν κεφάλαιο-περιουσία και άλλες τα δίνουν στο (αίσθημα) συνήθως αλλοδαπής προέλευσης Αλβανό, Ιρανό, Σύριο κλπ με το κατάλληλο ρομάντζο -παπαντζα που τους πουλάει...
Όλα τα λεφτά η Ειρήνη,ότι καλύτερο παίζει για εμένα αυτή την στιγμή.Την διακατέχει μια ευγένια,και βγάζει πολλή καύλα,είναι και ποιότητα η εξωτερική της εμφάνιση!!!!!Και δεν περιορίζεται μόνο σε απλό πρόγραμμα...... ΚαλημέρεςΔιπλή κατάθεση σήμερα 1η στην ειρήνη από διδύμου, μας πήρε όλους που περιμέναμε δεν ακύρωσε κανέναν, δεκτική στο γαμησει και φαίνεται να το γουστάρει, ειδικά το γλυψιμο που αναφέρθηκε δείνει ρέστα και μουνοζουμο σφηνάκι για μας τους διψασμένους, φιλιά δεν έδωσε ούτε 69 έκανε αλλά τον έφαγε καλά. 2η στο μετάξι από τον οίκο στην Κολωνού 30Α εάν δεν κάνω λάθος στο prison μπουρδελακι θα σας γελάσω για το όνομα της κορασιδας, Ρουμάνα την έκανα με μαύρα μαλλιά και ρογα να κρέμας πουκάμισο, καλή πίπα μετά από πάνω μου να της γλείψω καλά καλά τις ρογες και τέλος στα 4 που κοπανηθηκε δυνατά όπου τελείωσα και με άφησε να στραγγιξω ικανοποιητικά. Θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική
Καλημέρα σου μύστη. Επιβάλεται επανάληψη όσο διαρκέσει η παραμονή της πάντωςΌλα τα λεφτά η Ειρήνη,ότι καλύτερο παίζει για εμένα αυτή την στιγμή.Την διακατέχει μια ευγένια,και βγάζει πολλή καύλα,είναι και ποιότητα η εξωτερική της εμφάνιση!!!!!Και δεν περιορίζεται μόνο σε απλό πρόγραμμα...... Καλημέρες
Καλημέρα φίλτατε συναναγνώστη.Καλημέρα σου μύστη. Επιβάλεται επανάληψη όσο διαρκέσει η παραμονή της πάντως
Είναι λίγο άπειρη/μαζεμένη στο σεξ ακόμα και στα 4 λίγο το χάνει αλλά κάνει καλή πίπα, έχει φοβερό κορμί πέτρα όλα και είναι ευγενική.Ρε μάγκες η φάντα τι φάση? Γιατι δε μας λέτε και στους υπόλοιπους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για την Τζαμαικανή έχουμε κριτική?
Καλά τώρα ... έχει ήδη γίνει σαν την Ιρίνα, Μίρα κλπ. μέχρι έξω θα φτάνει η ουρά.Καλημέρα σου μύστη. Επιβάλεται επανάληψη όσο διαρκέσει η παραμονή της πάντως
Καλημέρα σου μύστη. Επιβάλεται επανάληψη όσο διαρκέσει η παραμονή της πάντως
Καλημέρα μυστη η Ειρήνη σήμερα ήταν στο πόστο της?Όλα τα λεφτά η Ειρήνη,ότι καλύτερο παίζει για εμένα αυτή την στιγμή.Την διακατέχει μια ευγένια,και βγάζει πολλή καύλα,είναι και ποιότητα η εξωτερική της εμφάνιση!!!!!Και δεν περιορίζεται μόνο σε απλό πρόγραμμα...... Καλημέρες
Παίδες κάνεις εμπειρία.. για αυτές τις 2 που ρώτησα?!?Παίδες καλημέρα... είδα 2 πολύ καλά πετιτ κορίτσια στα Μαραθωνος 59 (την Ειρήνη) και 59Α (την Άννα ακόμα πιο πετιτ...) ... έχουμε καμία εμπειρία ή θα φολιαστω?!?!?
Η μια έχει ανεβεί σημερινή κριτική μπες και δες την αλλά αν θες την γνώμη μου είναι πολύ υποκειμενικό αυτό που ζητάςΠαίδες κάνεις εμπειρία.. για αυτές τις 2 που ρώτησα?!?
Ευχαριστώ!! Τώρα είδα την κριτική!! Προφανώς οι γνώμες πάντα είναι υποκειμενικες αλλά και κάποιες συμπεριφορες είναι αντικειμενικες... δηλαδή αν κάποιος μοιραστεί την εμπειρία του με κάποια... και πει πχ πως μπήκε μέσα η κοπέλα με την μούρη στο πάτωμα και έβαλε κατευθείαν καποτα σε πεσμένο μόριο...ε τι υποκειμενικό υπάρχει σε αυτό το σενάριο??Η μια έχει ανεβεί σημερινή κριτική μπες και δες την αλλά αν θες την γνώμη μου είναι πολύ υποκειμενικό αυτό που ζητάς
Ωραία φωτογραφία προφίλ τύπε...ο Νώντας είναι?Καταθεση στο μικρο πιπινακι Ιωαννα στο Μαραθωνος 59α.
Σιωπηλο αδυνατο Μολδαβακι με μουνακι που εσταζε ζουμακια με γευση μελι-καραμελα, λεπτομερειες στην κριτικη.
Η μαυρομαλλα πετιτ λες? Άννα άκουσα χθες εγώ το πρωί... θα μου πεις στην παρουσίαση της τσατσας... τι από εδώ "η Άννα " ... ή "η Ιωάννα" μπορείς να μπερδεύειςΚαταθεση στο μικρο πιπινακι Ιωαννα στο Μαραθωνος 59α.
Σιωπηλο αδυνατο Μολδαβακι με μουνακι που εσταζε ζουμακια με γευση μελι-καραμελα, λεπτομερειες στην κριτικη.
Ιωάννα εκτός αν είναι σημερινή άφιξη δεν έχει, παίζει όμως η Γιάννα ένα κοντό λεπτό κάστανο Μολδαβακι με μικρό βυζί, τατουάζ στο πήχη του δεξιού χεριου και ένα μικρότερο στο αριστερό και Ντιαννα(Άννα)που δεν είναι πετιτ αλλά λεπτή με μαύρο μαλλί.Η μαυρομαλλα πετιτ λες? Άννα άκουσα χθες εγώ το πρωί... θα μου πεις στην παρουσίαση της τσατσας... τι από εδώ "η Άννα " ... ή "η Ιωάννα" μπορείς να μπερδεύεις
Ιωάννα εκτός αν είναι σημερινή άφιξη δεν έχει, παίζει όμως η Γιάννα ένα κοντό λεπτό κάστανο Μολδαβακι με μικρό βυζί, τατουάζ στο πήχη του δεξιού χεριου και ένα μικρότερο στο αριστερό και Ντιαννα(Άννα)που δεν είναι πετιτ αλλά λεπτή με μαύρο μαλλί.
Πήγαινε κατα τις οχτω παρά τέταρτο το πρωί να πιάσεις σειρα για Ειρήνη γιατι μετά θα πλακώσουν οι αγαπουληδες.Καλησπέρα σε όλους αύριο το πρωί θα πάω οπωσδήποτε για κατάθεση διδύμου 22 είτε για Μαριάννα είτε για Ειρήνη είτε για Στέλλα!
Ξέρει κανείς όμως τι ώρα ανοίγει το πρωί??
Τι ώρα ξεκινάει;Πήγαινε κατα τις οχτω παρά τέταρτο το πρωί να πιάσεις σειρα για Ειρήνη γιατι μετά θα πλακώσουν οι αγαπουληδες.