You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ναι, σίγουρα είναι ένα επάγγελμα που θέλει μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση...
Αλλά τότε πως δικαιολογείται η λαϊκή παροιμία: "Σταματάει η πουτάνα το γαμήσι;" (το γαμήσι έχει την έννοια του πληρωμένου sex) που σίγουρα δεν βγήκε τυχαία... Πολλές είναι αυτές που συνεχίζουν για αρκετά χρόνια από μεγάλη ανάγκη...
Όλες οι πουτάνες λένε ότι ασκούν το επάγγελμα από μεγάλη ανάγκη (π.χ "αμάρτησα για το παιδί μου").
Υπάρχει και η λαική παροιμία: "Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια"!
H θρυλική Γαβριέλλα έλεγε ότι μια γυναίκα δεν γίνεται πουτάνα αλλά γεννιέται πουτάνα!
Η λαγνεία είναι ένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.217
- Πόντοι
- 32.478
Τυπε συμφωνώ μαζί σου. Τι να την κάνω όμως την όμορφη αν είναι ξινή ή έχει τουπέ ή προσπαθεί να μην γαμηθει κάνοντας διάφορα. Δεν θα ευχαριστηθώ γαμήσι κι ας είναι όμορφη. Τώρα ο καθένας με τα γούστα του.Δεν πληρώνω για να γαμήσω μια νορμάλ πουτάνα που δεν είναι συγχρόνως και ωραία!
Τις άσχημες γυναίκες τις γαμάω τσάμπα και όποτε θέλω!
Πριν λίγο ας πούμε πήγαμε Φωκαίας 17Α με την Χριστίνα. Ωραίο μωρό με πιασίματα, πουτανια στο σαλόνι και ευχάριστο τυπακι. Μέσα δεν με ενθουσίασε. Αποτέλεσμα ότι δεν θα ξαναπήγαινα κι ας είναι απολύτως του γούστου μου εμφανισιακά.
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 632
- Πόντοι
- 81
Έλα μου ντε που καμιά φορά σπάει ο διάβολος το ποδαρι του και ερωτευεσαι εννοείται χωρις να το θέλεις σου βγαίνει αυθόρμητα οπως θα ερωτευοσουν και την κομμώτρια οπως λες είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!Πρέπει να αντιλαμβάνεστε την επίσκεψη στο μπουρδέλο σαν επίσκεψη σε κομοτηριο.
Είναι επαγκελματικα σιναλαγη.
Δεν σας περιποιητε η κομοτρια επειδή σας αγαπά
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 632
- Πόντοι
- 81
Ωραία αυτά που γράφεις μυστη μου και πολυ σωστά τοποθετημένα!Όλες οι πουτάνες λένε ότι ασκούν το επάγγελμα από μεγάλη ανάγκη (π.χ "αμάρτησα για το παιδί μου").
Υπάρχει και η λαική παροιμία: "Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια"!
H θρυλική Γαβριέλλα έλεγε ότι μια γυναίκα δεν γίνεται πουτάνα αλλά γεννιέται πουτάνα!
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
Είσαι ο τύπος που πρίν κσνά 6άρι μήνες σε είχε διώξει η Βίκυ από το σαλονι λεγωντάς σου ότι τα είπατε μα μην ξαναπάς και εσύ επιμένεις,Για τη Βικυ που λετε αδερφια την ειχα και εγω στανταρακι οσο δουλευε στο Βεργας στον οροφο, ειχα κολησει μαζι της γιατι ηταν τρελο μουνι και πηγαινα καθε εβδομαδα σχεδον, μου ειχε πει μαλιστα οτι εχει και παιδι, μετα εφυγε για Ιταλια και τον ειχα πιει κανονικα, πηγαινα συνεχεια και ρωταγα την τσατσα ποτε θα γυρισει, οταν τελικα γυρισε και ειχε δουλεψει αρχικα στην Κολωνου και τωρα στο 69 δεν πηγα να τη δω ουτε προκειτε να παω, κακο πραγμα η πουτανοκαψουρα ουτε στον χειροτερο εχθρο σου
Και μετά παρακάλαγες την τσα2 να την κάνει να σε δεχτεί;
Daku2025
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 879
- Πόντοι
- 81
Μπρο εγραψα οτι εχω να παω στην Βικυ απο τοτε που δουλευε στη Βεργας αλλα αμα θελεις να πιστευεις οτι ειμαι εγω ε τοτε ναι ειμαιΕίσαι ο τύπος που πρίν κσνά 6άρι μήνες σε είχε διώξει η Βίκυ από το σαλονι λεγωντάς σου ότι τα είπατε μα μην ξαναπάς και εσύ επιμένεις,
Και μετά παρακάλαγες την τσα2 να την κάνει να σε δεχτεί;
Daku2025
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 879
- Πόντοι
- 81
Γιαυτο παντα σε αντρα κομμωτη γιατι αμα ειναι και νοστιμουλα στανταρ θα θελεις να την γαμησεις σε καποα φαση, παλια λενε οτι οι κομμωτριες στην Αθηνα ηταν και παραληλλα πουτανες και αφου σου εκοβαν τα μαλλια μετα υπηρχε δωματιακι στα ενδοτεραΈλα μου ντε που καμιά φορά σπάει ο διάβολος το ποδαρι του και ερωτευεσαι εννοείται χωρις να το θέλεις σου βγαίνει αυθόρμητα οπως θα ερωτευοσουν και την κομμώτρια οπως λες είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.372
- Πόντοι
- 1.056
Ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να ερωτευτεις μια πουτανα;
ΥΓ: Φιλε εσυ που το διαβαζεις και εχεις ερωτευτει πουτανα πιστεψε με μονο καλο θα σου κανει..
ΥΓ: Φιλε εσυ που το διαβαζεις και εχεις ερωτευτει πουτανα πιστεψε με μονο καλο θα σου κανει..
Το υστερόγραφο αξίζει από το ποστ, δεν υπάρχει σωτηρία.Ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να ερωτευτεις μια πουτανα;
Daku2025
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 879
- Πόντοι
- 81
Μπρο ενας φιλος μου σοφος ελεγε οτι αμα εισαι αντρας η μαλακας θα εισαι η πούστηςΠοσο μαλακας μπορει να εισαι για να ερωτευτεις μια πουτανα;
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.372
- Πόντοι
- 1.056
Σιγουρα ο φιλος σου ητανε ενα απο τα δυο..Μπρο ενας φιλος μου σοφος ελεγε οτι αμα εισαι αντρας η μαλακας θα εισαι η πούστης
Daku2025
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 879
- Πόντοι
- 81
Ενοειτε και εσυ το ιδιοΣιγουρα ο φιλος σου ητανε ενα απο τα δυο..
Daku2025
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 879
- Πόντοι
- 81
Ο μαλακας που εχει επιγνωση οτι ειναι μαλακας ειναι σαφως ανωτερος με τον μαλακα που εχει αγνοια της μαλακιας που τον δερνειΣιγουρα ο φιλος σου ητανε ενα απο τα δυο..
doctor milfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Πέρασε κάποιος να δει αν είναι ανοιχτά το φωκαιας 13 υπόγειο και Διδυμου 27;
black panther
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 311
Αλό Αλό εδω Γαβριέλλα ... απαπαπα τι μου θύμισες τώρα !!!Όλες οι πουτάνες λένε ότι ασκούν το επάγγελμα από μεγάλη ανάγκη (π.χ "αμάρτησα για το παιδί μου").

Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.217
- Πόντοι
- 32.478
Ωραίο σενάριο για τσόνταΓιαυτο παντα σε αντρα κομμωτη γιατι αμα ειναι και νοστιμουλα στανταρ θα θελεις να την γαμησεις σε καποα φαση, παλια λενε οτι οι κομμωτριες στην Αθηνα ηταν και παραληλλα πουτανες και αφου σου εκοβαν τα μαλλια μετα υπηρχε δωματιακι στα ενδοτερα
Είναι και τα 2 που λες ανοιχτα. Πέρασα απο Δ22 για Ειρήνη αλλα δεν τη βρήκαΠέρασε κάποιος να δει αν είναι ανοιχτά το φωκαιας 13 υπόγειο και Διδυμου 27;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 48K
- Απαντήσεις