Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (19 μέλη και 190 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Άμα πας σε έναν Γιατρό θα σου απαντήσει κατάλληλα
Αλλά αν θες την γνώμη ενός έμπειρου εδώ μέσα
Αν κανεις ακαποτο τσιμπουκι πήγαινε στο περίπτερο και πάρε μια φαντα κόκκινη
Για μια ποιο εμπεριστατωμενη απάντηση ο φίλος θα πρέπει να θέσει την ερώτηση του την Κυριακή επειδή μόνο τότε συνεδριάζει η επιστημονική επιτροπή του burdela.com.
Αλλα όντως για ακαποτο τσιμπούκι καλή είναι η Fanta κόκκινη ενω αν το βάλει ακαποτα στο μουνακι να πάρει την περισσότερο ενισχυμένη Fanta μπλε.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.536
Πόντοι
3.246
Για μια ποιο εμπεριστατωμενη απάντηση ο φίλος θα πρέπει να θέσει την ερώτηση του την Κυριακή επειδή μόνο τότε συνεδριάζει η επιστημονική επιτροπή του burdela.com.
Αλλα όντως για ακαποτο τσιμπούκι καλή είναι η Fanta κόκκινη ενω αν το βάλει ακαποτα στο μουνακι να πάρει την περισσότερο ενισχυμένη Fanta μπλε.
επίσης αν μπεις ακάποτα σε
κωλαράκι το κατάλληλο αντίδοτο είναι αυτό

Συνημμένα

• IMG_0575.jpeg
    IMG_0575.jpeg
    61 KB · Εμφανίσεις: 15

Thanos1990

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
159
Πόντοι
1
Να ρωτήσω μια ρανια είναι όντως τόσο κάλη όσο γράφουν εδώ αξίζει;;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.536
Πόντοι
3.246
Να ρωτήσω μια ρανια είναι όντως τόσο κάλη όσο γράφουν εδώ αξίζει;;
μην περιμένεις τίποτα ουάου καταστάσεις… μια συμπαθητική ξανθιά κοπελίτσα με ωραίο δέρμα, εμφάνιση λίγο παραπάνω από το μέσο όρο που απλά είναι ευγενική και υπομονετική… την έχω πάρει πάνω από 50 φορές μόνο και μόνο ανυπαρξίας αξιόλογων εναλλακτικών στην απογευματινή βάρδια το ίδιο πιστεύω και πολλοί συναγωνιστές

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.330
Πόντοι
486
Όσον αφορά την Βίκυ, από Φυλής 69, ισόγειο, έχω να πω ένα μεγάλο κρίμα! Και πέρυσι είχε παχύνει και είχε κάνει μπάκα, με αποτέλεσμα να την ακυρώσω, από στανταράκι. Την πήρα ξανά, μόνο όταν επανήλθε σε φυσιολογικό επίπεδο. Το θέμα, με αυτή, είναι ότι πέφτει σε εμφάνιση και κάνει περικοπές, στο πρόγραμμά της, αντί να το εμπλουτίσει, για να ισοφαρίσει το "balance". Το πάχος της, πιθανόν, πρέπει να προέρχεται από κατανάλωση αλκοόλ. Της δίνω, βέβαια, ένα δίκιο, καθώς είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και η μοίρα την έστειλε να δουλεύει σε φθηνά μπουρδέλα. Εκεί, για δέκα ευρώ (το ποσό που της αναλογεί), αναγκάζεται να ανεχθεί τους πάντες: Άσχημους, χοντρούς, ψυχοπαθείς, κομπλεξικούς, βρωμιάρηδες, γέρους, ανώμαλους, μουνόπανα, συμπλεγματικούς και άλλα εξωτικά "φρούτα". Όλοι αυτοί οι πλεμπαίοι δεν την μετράνε για άνθρωπο, ενώ αυτή είναι υποχρεωμένη να τους γλύφει τα αρχίδια, να την χύνουν μέσα στο στόμα, να την γαμάνε σαν κτήνη και να βογγάνε, σαν ζώα, καθώς τελειώνουν. Για αυτό είναι τόσο ψυχρή. Τι συναισθήματα να έχει, αυτή η γυναίκα, όταν περνάει τόσο άσχημα στην ζωή της.
Μέσα σε όλους αυτούς που περιγράφεις...είσαι και εσύ,και εγώ και όλοι μας μεγάλε...όσο για το κορίτσι...σωστά το είπες...η μοίρα την έριξε δυστυχώς για αυτήν και όλες τις άλλες...παρά ταύτα συναισθήματα έχει σίγουρα...μάλλον απέχθειας προς εμένα,εσένα και όλα τα υπόλοιπα φρούτα....(Για να λέμε τα σύκα, σύκα!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ έχω χάσει επεισόδια, είδα ότι η Μπαρμπορα επανήλθε από την αποστρατεία. Εμπρός λοιπόν καλά μου πόδια.:happy:
Ναι... επιβεβαίωσε @FAT BASTARD

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Εντωμεταξυ χθες απόγευμα που έκανα τσάρκα στη Φυλής ήταν δύο τσιγγανακια ασπριδερουτσικα στη γωνία Φώκαιας Φυλής στα σκαλάκια υπόγειο. Ένα τσουπωτο (μέτριο) κι ένα απίστευτο μικρούλι με κορμάκι όνειρο. Αλλά επειδή μυριστηκα τσιγγανορουμανοκατάσταση δε μπήκα εννοείται. Όχι ρε και τσιγγάνα... Αλλά ήταν μπιμπελακι τρελό.
Λογικά είδες τις δύο Ρουμάνες που δουλεύουν εκεί τη Τζούλια και Βανέσα.
Screenshot_20240925_190532_Chrome.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Νομίζω Ρουμάνα είναι,το Άννα Ταΐ το γράφω διότι όταν πρωτοεμφανιστηκε η τσατσά λόγω κάποιον χαρακτηριστικών του προσώπου της την παρουσίαζε σα Ταϊλάνδεζα,όπως πχ τις Αλβανιδες Χριστίνα και Μαρία της λέω Μαρία Τσεχα και Χριστίνα Τσεχα γιατί έτσι της παρουσιάζουν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
Πέρασμά απο Ιάσωνος 37 ισόγειο ψάχνοντας τη Βανέσσα. Η υπηρεσία μου είπε οτι ειναι γκαστρωμενη.

Κολωνου 45 πρώτη πορτα αριστερά Ντανιέλα σεξυ σκουρόχρωμο λατινικό πιπινι στα 10ε.

Μ.Α 21 οροφος Αγάπη απο Ιασωνος 20β.

Την γαμησα για αλλη μια φορά στα τέσσερα θωπευοντας τα τουρλωτα κωλομερια της.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
600
Πόντοι
81
Πέρασμά απο Ιάσωνος 37 ισόγειο ψάχνοντας τη Βανέσσα. Η υπηρεσία μου είπε οτι ειναι γκαστρωμενη.

Κολωνου 45 πρώτη πορτα αριστερά Ντανιέλα σεξυ σκουρόχρωμο λατινικό πιπινι στα 10ε.

Μ.Α 21 οροφος Αγάπη απο Ιασωνος 20β.

Την γαμησα για αλλη μια φορά στα τέσσερα θωπευοντας τα τουρλωτα κωλομερια της.
Κάτσε γιατί σε λίγο θα γαμήσεις και μας...

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Αυτή η παπαριά με τις Fanta για τα ακα πηδήματα, πρέπει να τελειώσει..
Παίρνουμε στο λαιμό μας πιτσιρικάδες...
Το δεχομαι το να με καυλαντισουν για να γελασουμε δεν εχω θεμα σε αυτο, θεμα εχω οταν ειναι κακοπροαιρετο και δεν λενε και αυτο που πρεπει μετα

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Το δεχομαι το να με καυλαντισουν για να γελασουμε δεν εχω θεμα σε αυτο, θεμα εχω οταν ειναι κακοπροαιρετο και δεν λενε και αυτο που πρεπει μετα
Κακοπροαιρετο δεν είναι από κανένα, αστευομαστε από ενα αστείο που ξεκίνησε με τις Fanta από παλια κ συνεχίζεται κ πρέπει να σταματήσει εννοείται κάποια στιγμή.
Στο θέμα μας κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλος κίνδυνος στο ελεύθερο στοματικό άλλο να πάει κάποιος με κάποια πρεζου, εκεί αλλαζουν τα δεδομένα εκεί.
Όλα τα ζευγάρια που βλέπουμε στο δρόμο κ καλά γνωριμία τα φτιάχνουμε κ όπου καταλήξει δεν το πιστεύω να βάζουν προφυλακτικό στο στοματικό, η θα πει κάποιος άλλο η εκδιδομενη.
Βεβαια ο καθένας έχει τη δική του γνώμη για αυτό κ είναι σεβαστή, σε γενικές γραμμές ειναι μια συζήτηση που δεν οδηγεί σε κάποιο stantar συμπέρασμα.

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.280
Πόντοι
361

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.280
Πόντοι
361
Κοιτα και Τετε καλυτεροι, δεν κανει για αντι ποτενσε
Πέρα από την πλάκα από ακα τσιμπούκι δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα (δεν έχω δώσει λίγα) από γλυφομούνι έχω πάθει, από σεξ έχω τσιμπήσει κάτι ψιλά (ποτέ ακα με εκδιδόμενη) από τσιμπούκι ποτέ.

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Πέρα από την πλάκα από ακα τσιμπούκι δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα (δεν έχω δώσει λίγα) από γλυφομούνι έχω πάθει, από σεξ έχω τσιμπήσει κάτι ψιλά (ποτέ ακα με εκδιδόμενη) από τσιμπούκι ποτέ.
Τετοια μου λετε και βλεπω να παιρνω διαρκειας στη λιοσιων

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.280
Πόντοι
361
Τετοια μου λετε και βλεπω να παιρνω διαρκειας στη λιοσιων
Πάντα βάζε κ την προσωπική σου κρίση κ διαίσθηση για το που θα τον δώσεις. Μην τον βάλεις σε κανένα υπόνομο μέσα κ πεις ααα οκ δεν κολλάει... Τσεκαρε, σκαναρε, και όπου νιώθεις καλά προχώρα

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Πάντα βάζε κ την προσωπική σου κρίση κ διαίσθηση για το που θα τον δώσεις. Μην τον βάλεις σε κανένα υπόνομο μέσα κ πεις ααα οκ δεν κολλάει... Τσεκαρε, σκαναρε, και όπου νιώθεις καλά προχώρ
Πάντα βάζε κ την προσωπική σου κρίση κ διαίσθηση για το που θα τον δώσεις. Μην τον βάλεις σε κανένα υπόνομο μέσα κ πεις ααα οκ δεν κολλάει... Τσεκαρε, σκαναρε, και όπου νιώθεις καλά προχώρα

Ισως υπαρχει μια λεπτη γραμμη σε αυτο, πχ απο λιοσιων θυμαμαι μια ιζαμπελα που της τον ειχα δωσει αυτη τα καταπινε απο ολους και δεν ειχα παθει κατι αλλα θα μπορουσε να παθω τι να πω, η πχ εχουμε την κιρα τωρα απο εμφανιση θα ελεγα φαινεται καθαρη αλλα κανει ακα αρα πως να κρινω, αλλα εκτιμω την προσπαθεια σου και προσπαθω να πιασω τι λες οποτε σε ευχαριστω και ευχομαι καλη πορεια στο γιουροπα για τα 100 χρονια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom