Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (16 μέλη και 202 επισκέπτες)

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
752
Πόντοι
81
Ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να ερωτευτεις μια πουτανα;

ΥΓ: Φιλε εσυ που το διαβαζεις και εχεις ερωτευτει πουτανα πιστεψε με μονο καλο θα σου κανει..
Το υστερόγραφο αξίζει από το ποστ, δεν υπάρχει σωτηρία.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
538
Πόντοι
81
Ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να ερωτευτεις μια πουτανα;

ΥΓ: Φιλε εσυ που το διαβαζεις και εχεις ερωτευτει πουτανα πιστεψε με μονο καλο θα σου κανει..
Μπρο ενας φιλος μου σοφος ελεγε οτι αμα εισαι αντρας η μαλακας θα εισαι η πούστης

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
538
Πόντοι
81
Σιγουρα ο φιλος σου ητανε ενα απο τα δυο..
Ο μαλακας που εχει επιγνωση οτι ειναι μαλακας ειναι σαφως ανωτερος με τον μαλακα που εχει αγνοια της μαλακιας που τον δερνει

black panther

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
19
Like
1.002
Πόντοι
311
Όλες οι πουτάνες λένε ότι ασκούν το επάγγελμα από μεγάλη ανάγκη (π.χ "αμάρτησα για το παιδί μου").

Υπάρχει και η λαική παροιμία: "Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια"!

H θρυλική Γαβριέλλα έλεγε ότι μια γυναίκα δεν γίνεται πουτάνα αλλά γεννιέται πουτάνα!

Η λαγνεία είναι ένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα!
Αλό Αλό εδω Γαβριέλλα ... απαπαπα τι μου θύμισες τώρα !!! :woldman:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
168
Like
21.152
Πόντοι
32.478
Γιαυτο παντα σε αντρα κομμωτη γιατι αμα ειναι και νοστιμουλα στανταρ θα θελεις να την γαμησεις σε καποα φαση, παλια λενε οτι οι κομμωτριες στην Αθηνα ηταν και παραληλλα πουτανες και αφου σου εκοβαν τα μαλλια μετα υπηρχε δωματιακι στα ενδοτερα
Ωραίο σενάριο για τσόντα

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.065
Πόντοι
361

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Όποιος μύστης περάσει από Διδυμου 27 για Τάνια και βρίσκεται στο πόστο της να ενημερώσει. Ευχαριστώ

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.624
Πόντοι
2.036
Ιάσονος 44 Μπιάνκα, αφρατουλα με μαλλί σαν της Κλεοπάτρας. Μου άρεσε και πέρασα. Πίπα με το ζόρι ι30 δευτερα, συνέχισε της λέω. Κάνει άλλο τόσο, της λέω κι άλλο γιατί μου είχε σηκωθεί 50%. Είπε κάτι στην γλώσσα της, και έφυγε τσαντισμένη. Το χέρι της τσατσάς ξεπροβαλε στην πόρτα με το δεκαευρο. Ντύθηκα και έφυγα. Κάτι έχουν πάντως τα κορίτσια. Δεν είναι νορμάλ.
Ανοιχτόχρωμη με πολλά ταττού, ωραίο νορμάλ σώμα ?
Ωραίο σενάριο για τσόντα
Ναι, μετά από το κούρεμα θα σου πει "Πάμε να σου λούσω και το κάτω κεφάλι"

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.370
Πόντοι
5.435
Ειρήνη από Διδύμου 22.
Πριν λίγο, ήμουν ο τελευταίος που πέρασε. Κουράστηκε το κορίτσι και θα έφευγε. Συνήθως πιάνει βάρδια από τις 10 το πρωί.
Ευχαριστώ τον τύπο που έφυγε πριν από εμένα και πήρα την θέση του.
Τι μπορεί να έκανε ένα τέτοιο πλάσμα να έρθει να δουλέψει σε αυτό το χώρο. Δεν ξέρω τι κουβαλάει η κάθε μία στο κεφάλι της, ή τέλος πάντων τι ανάγκη έχει, αλλά αυτό το μωρό με αυτά που κάνει και κυρίως το τρόπο που τα κάνει είναι vfm για εμάς. Ομορφιά που συνδυάζει υπηρεσίες σε απλό πρόγραμμα με 69. Τουλάχιστον σε μένα. Κορμαρα, με εκπληκτικό στητό στήθος και ωραίο κωλο. Επιδερμίδα βελούδο. Φτου σου κοπελάρα μου. Είσαι περίπτωση.

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
211
Πόντοι
20
Καλησπέρα στην ομάδα, έχει περάσει κάποιος με την Νικόλ την μελαχρινή από φυλής 65 να μου πει την γνώμη του

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.065
Πόντοι
361
Ειρήνη από Διδύμου 22.
Πριν λίγο, ήμουν ο τελευταίος που πέρασε. Κουράστηκε το κορίτσι και θα έφευγε. Συνήθως πιάνει βάρδια από τις 10 το πρωί.
Ευχαριστώ τον τύπο που έφυγε πριν από εμένα και πήρα την θέση του.
Τι μπορεί να έκανε ένα τέτοιο πλάσμα να έρθει να δουλέψει σε αυτό το χώρο. Δεν ξέρω τι κουβαλάει η κάθε μία στο κεφάλι της, ή τέλος πάντων τι ανάγκη έχει, αλλά αυτό το μωρό με αυτά που κάνει και κυρίως το τρόπο που τα κάνει είναι vfm για εμάς. Ομορφιά που συνδυάζει υπηρεσίες σε απλό πρόγραμμα με 69. Τουλάχιστον σε μένα. Κορμαρα, με εκπληκτικό στητό στήθος και ωραίο κωλο. Επιδερμίδα βελούδο. Φτου σου κοπελάρα μου. Είσαι περίπτωση.
Σήμερα πρέπει να πηγε μετα τις 11:00. Έχω περάσει 3 φορές απο τότε που εμφανίστηκε και ακόμα να την πετύχω

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
703
Πόντοι
80
Σήμερα πρέπει να πηγε μετα τις 11:00. Έχω περάσει 3 φορές απο τότε που εμφανίστηκε και ακόμα να την πετύχω
Και εγώ πέρασα πριν από λίγο αλλά ήταν μόνο Μαριάννα
Τελικά κατέθεσα επιτυχημένα στην στελιτσα στο επάνω!

Συνημμένα

• IMG_20240927_155102.jpg
    IMG_20240927_155102.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 39

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
353
Πόντοι
20
Ποιο πιθανό να κερδίσεις το Τζόκερ παρά να πετύχεις την Ειρήνη να δουλεύει μια φορα την εχω παρει και δεν την ξανα πετυχα εκεί όσες φορές που πήγα

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.065
Πόντοι
361
Ποιο πιθανό να κερδίσεις το Τζόκερ παρά να πετύχεις την Ειρήνη να δουλεύει μια φορα την εχω παρει και δεν την ξανα πετυχα εκεί όσες φορές που πήγα
Σαββατα εργάζεται, γνωρίζει κανεις;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom