Το υστερόγραφο αξίζει από το ποστ, δεν υπάρχει σωτηρία.Ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να ερωτευτεις μια πουτανα;
ΥΓ: Φιλε εσυ που το διαβαζεις και εχεις ερωτευτει πουτανα πιστεψε με μονο καλο θα σου κανει..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ares2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Μπρο ενας φιλος μου σοφος ελεγε οτι αμα εισαι αντρας η μαλακας θα εισαι η πούστηςΠοσο μαλακας μπορει να εισαι για να ερωτευτεις μια πουτανα;
ΥΓ: Φιλε εσυ που το διαβαζεις και εχεις ερωτευτει πουτανα πιστεψε με μονο καλο θα σου κανει..
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.914
- Πόντοι
- 1.056
Σιγουρα ο φιλος σου ητανε ενα απο τα δυο..Μπρο ενας φιλος μου σοφος ελεγε οτι αμα εισαι αντρας η μαλακας θα εισαι η πούστης
Ares2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Ενοειτε και εσυ το ιδιοΣιγουρα ο φιλος σου ητανε ενα απο τα δυο..
Ares2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Ο μαλακας που εχει επιγνωση οτι ειναι μαλακας ειναι σαφως ανωτερος με τον μαλακα που εχει αγνοια της μαλακιας που τον δερνειΣιγουρα ο φιλος σου ητανε ενα απο τα δυο..
doctor milfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Πέρασε κάποιος να δει αν είναι ανοιχτά το φωκαιας 13 υπόγειο και Διδυμου 27;
black panther
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.002
- Πόντοι
- 311
Αλό Αλό εδω Γαβριέλλα ... απαπαπα τι μου θύμισες τώρα !!!Όλες οι πουτάνες λένε ότι ασκούν το επάγγελμα από μεγάλη ανάγκη (π.χ "αμάρτησα για το παιδί μου").
Υπάρχει και η λαική παροιμία: "Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια"!
H θρυλική Γαβριέλλα έλεγε ότι μια γυναίκα δεν γίνεται πουτάνα αλλά γεννιέται πουτάνα!
Η λαγνεία είναι ένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 168
- Like
- 21.152
- Πόντοι
- 32.478
Ωραίο σενάριο για τσόνταΓιαυτο παντα σε αντρα κομμωτη γιατι αμα ειναι και νοστιμουλα στανταρ θα θελεις να την γαμησεις σε καποα φαση, παλια λενε οτι οι κομμωτριες στην Αθηνα ηταν και παραληλλα πουτανες και αφου σου εκοβαν τα μαλλια μετα υπηρχε δωματιακι στα ενδοτερα
Είναι και τα 2 που λες ανοιχτα. Πέρασα απο Δ22 για Ειρήνη αλλα δεν τη βρήκαΠέρασε κάποιος να δει αν είναι ανοιχτά το φωκαιας 13 υπόγειο και Διδυμου 27;
Όποιος μύστης περάσει από Διδυμου 27 για Τάνια και βρίσκεται στο πόστο της να ενημερώσει. Ευχαριστώ
doctor milfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Μήπως είδες ποιες ήταν φωκ 13 υπόγειο και Διδυμου 27?Είναι και τα 2 που λες ανοιχτα. Πέρασα απο Δ22 για Ειρήνη αλλα δεν τη βρήκα
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.624
- Πόντοι
- 2.036
Ανοιχτόχρωμη με πολλά ταττού, ωραίο νορμάλ σώμα ?Ιάσονος 44 Μπιάνκα, αφρατουλα με μαλλί σαν της Κλεοπάτρας. Μου άρεσε και πέρασα. Πίπα με το ζόρι ι30 δευτερα, συνέχισε της λέω. Κάνει άλλο τόσο, της λέω κι άλλο γιατί μου είχε σηκωθεί 50%. Είπε κάτι στην γλώσσα της, και έφυγε τσαντισμένη. Το χέρι της τσατσάς ξεπροβαλε στην πόρτα με το δεκαευρο. Ντύθηκα και έφυγα. Κάτι έχουν πάντως τα κορίτσια. Δεν είναι νορμάλ.
Ναι, μετά από το κούρεμα θα σου πει "Πάμε να σου λούσω και το κάτω κεφάλι"Ωραίο σενάριο για τσόντα
Φ17 υπόγειο Μιχαέλα, λατίνα ψηλή βυζαρου.Μήπως είδες ποιες ήταν φωκ 13 υπόγειο και Διδυμου 27?
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.370
- Πόντοι
- 5.435
Ειρήνη από Διδύμου 22.
Πριν λίγο, ήμουν ο τελευταίος που πέρασε. Κουράστηκε το κορίτσι και θα έφευγε. Συνήθως πιάνει βάρδια από τις 10 το πρωί.
Ευχαριστώ τον τύπο που έφυγε πριν από εμένα και πήρα την θέση του.
Τι μπορεί να έκανε ένα τέτοιο πλάσμα να έρθει να δουλέψει σε αυτό το χώρο. Δεν ξέρω τι κουβαλάει η κάθε μία στο κεφάλι της, ή τέλος πάντων τι ανάγκη έχει, αλλά αυτό το μωρό με αυτά που κάνει και κυρίως το τρόπο που τα κάνει είναι vfm για εμάς. Ομορφιά που συνδυάζει υπηρεσίες σε απλό πρόγραμμα με 69. Τουλάχιστον σε μένα. Κορμαρα, με εκπληκτικό στητό στήθος και ωραίο κωλο. Επιδερμίδα βελούδο. Φτου σου κοπελάρα μου. Είσαι περίπτωση.
Πριν λίγο, ήμουν ο τελευταίος που πέρασε. Κουράστηκε το κορίτσι και θα έφευγε. Συνήθως πιάνει βάρδια από τις 10 το πρωί.
Τι μπορεί να έκανε ένα τέτοιο πλάσμα να έρθει να δουλέψει σε αυτό το χώρο. Δεν ξέρω τι κουβαλάει η κάθε μία στο κεφάλι της, ή τέλος πάντων τι ανάγκη έχει, αλλά αυτό το μωρό με αυτά που κάνει και κυρίως το τρόπο που τα κάνει είναι vfm για εμάς. Ομορφιά που συνδυάζει υπηρεσίες σε απλό πρόγραμμα με 69. Τουλάχιστον σε μένα. Κορμαρα, με εκπληκτικό στητό στήθος και ωραίο κωλο. Επιδερμίδα βελούδο. Φτου σου κοπελάρα μου. Είσαι περίπτωση.
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 211
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα στην ομάδα, έχει περάσει κάποιος με την Νικόλ την μελαχρινή από φυλής 65 να μου πει την γνώμη του
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 168
- Like
- 21.152
- Πόντοι
- 32.478
Δεν είχε καθολου τατού . Με πιασίματα ήτανΑνοιχτόχρωμη με πολλά ταττού, ωραίο νορμάλ σώμα;
Σήμερα πρέπει να πηγε μετα τις 11:00. Έχω περάσει 3 φορές απο τότε που εμφανίστηκε και ακόμα να την πετύχωΕιρήνη από Διδύμου 22.
johnvironas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 703
- Πόντοι
- 80
Και εγώ πέρασα πριν από λίγο αλλά ήταν μόνο ΜαριάνναΣήμερα πρέπει να πηγε μετα τις 11:00. Έχω περάσει 3 φορές απο τότε που εμφανίστηκε και ακόμα να την πετύχω
Τελικά κατέθεσα επιτυχημένα στην στελιτσα στο επάνω!
Συνημμένα
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 353
- Πόντοι
- 20
Ποιο πιθανό να κερδίσεις το Τζόκερ παρά να πετύχεις την Ειρήνη να δουλεύει μια φορα την εχω παρει και δεν την ξανα πετυχα εκεί όσες φορές που πήγαΣήμερα πρέπει να πηγε μετα τις 11:00. Έχω περάσει 3 φορές απο τότε που εμφανίστηκε και ακόμα να την πετύχω
Σαββατα εργάζεται, γνωρίζει κανεις;Ποιο πιθανό να κερδίσεις το Τζόκερ παρά να πετύχεις την Ειρήνη να δουλεύει μια φορα την εχω παρει και δεν την ξανα πετυχα εκεί όσες φορές που πήγα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις