Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Ναι, είναι πόρνη "εξ εφεδρείας".Εγώ έχω χάσει επεισόδια, είδα ότι η Μπαρμπορα επανήλθε από την αποστρατεία. Εμπρός λοιπόν καλά μου πόδια.
Ναι, είναι πόρνη "εξ εφεδρείας".Εγώ έχω χάσει επεισόδια, είδα ότι η Μπαρμπορα επανήλθε από την αποστρατεία. Εμπρός λοιπόν καλά μου πόδια.
Όσον αφορά την Βίκυ, από Φυλής 69, ισόγειο, έχω να πω ένα μεγάλο κρίμα! .....Της δίνω, βέβαια, ένα δίκιο, καθώς είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και η μοίρα την έστειλε να δουλεύει σε φθηνά μπουρδέλα. Εκεί, για δέκα ευρώ (το ποσό που της αναλογεί), αναγκάζεται να ανεχθεί τους πάντες: Άσχημους, χοντρούς, ψυχοπαθείς, κομπλεξικούς, βρωμιάρηδες, γέρους, ανώμαλους, μουνόπανα, συμπλεγματικούς και άλλα εξωτικά "φρούτα". Όλοι αυτοί οι πλεμπαίοι δεν την μετράνε για άνθρωπο, ενώ αυτή είναι υποχρεωμένη να τους γλύφει τα αρχίδια, να την χύνουν μέσα στο στόμα, να την γαμάνε σαν κτήνη και να βογγάνε, σαν ζώα, καθώς τελειώνουν.
στο 66δ η Τζαμαϊκανή ΈμμυΦ66Α Νίκη κ μια από Τζαμάικα μαυρουλα μικροκαμωμενη
Φ84Β Μια λατίνα στον αγώνα δεν την είδα
Φ27B ισόγειο Σάρρα λεπτή γυφτορουμανακι
Αυτό το Σοφακι αξίζει?στο 66δ η Τζαμαϊκανή Έμμυ
λογικά στο 86α όροφο όχι 84β
Σάρα στο 27α υπόγειο
Φ69Β 2 μολδαβες Έλενη ξανθιά με πιασιματακια κ μια μικροκαμωμενη μελαχρινή δεν θυμάμαι όνομα
λογικά το Σοφακι
Ρε μάγκες η φάντα τι φάση? Γιατι δε μας λέτε και στους υπόλοιπους?Άμα πας σε έναν Γιατρό θα σου απαντήσει κατάλληλα
Αλλά αν θες την γνώμη ενός έμπειρου εδώ μέσα
Αν κανεις ακαποτο τσιμπουκι πήγαινε στο περίπτερο και πάρε μια φαντα κόκκινη
Για την Τζαμαικανή έχουμε κριτική?Αυτό το Σοφακι αξίζει?
Αυτό το κόλπο είναι αρχαίο.Οι περισσότερες Ρωσίδες καυλώνουν όταν κάποιος δεν τους δίνει καμιά σημασία και τις μεταχειρίζετε σαν σκεύη ηδονής!
Εμένα η Βίκυ στις αρχές που δεν της έδινα καμιά σημασία και την έβλεπα μια φορά τον μήνα όποτε έμπαινα στο δωμάτιο με πλάκωνε στα γλωσσόφιλα λες και ήταν η γκόμενά μου. Μετά που την γαμούσα πριν χύσω μου έβγαζε το προφυλακτικό χωρίς να με ρωτήσει και μου ρουφούσε τα χύσια μεχρι τελευταίας σταγόνας ενώ κάποιες φορές στο Πιπίνου 118 και στο Βέργας 3 τα κατάπινε!
Όταν άρχισα να την βλέπω κάθε 10 μέρες όλα τα παραπάνω σταμάτησαν εκτός από την ξεσκούφωτη πίπα.
Αυτό το κόλπο είναι αρχαίο.
Μέχρι να νομίσεις ότι κάτι τρέχει.
Έχω ακούσει για άτομα που πάνε κάθε μέρα και μιλάνε μόνο.
Δικαίωμα τους βεβεα.
Έχω πάθει κι εγώ ανάλογα ρεζιλικια.
Και όποιος δεν έπαθε δεν έμαθε
Το μόνο συναίσθημα που έχει η πλειοψηφία των γυναικών σε αυτή τη δουλειά είναι η φιλοχρηματίαση .-Τι συναισθήματα να έχει, αυτή η γυναίκα, όταν περνάει τόσο άσχημα στην ζωή της.
Μερικές ενδεικτικές κριτικές για την Ειρήνη απ όταν δουλευε Μεταξουργειο, αν σου αρέσει πέρνα να την δοκιμάσεις, γενικά είναι τίμια με φανατικό κοινό όσο δουλευε Μεταξουργειο όπου την έκλειναν από μισάωρο ως ώρα, αρκετοί από τους πελάτες της κάνουν το ίδιο και στο Αλκιβιαδου.
και επειδή σε αυτό τον οίκο έχεις πάρει και την Ειρήνη/Εβελίνα κατά την άποψή μου η Ειρήνη από το Μεταξουργειο είναι καλύτερη.Όλες οι κριτικές για την Ειρήνη - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Όλες οι κριτικές για την Ειρήνη - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείοwww.bourdela.com
Ναι σωστά έχει επανέλθειΜέσα σε όλους αυτούς που περιγράφεις...είσαι και εσύ,και εγώ και όλοι μας μεγάλε...όσο για το κορίτσι...σωστά το είπες...η μοίρα την έριξε δυστυχώς για αυτήν και όλες τις άλλες...παρά ταύτα συναισθήματα έχει σίγουρα...μάλλον απέχθειας προς εμένα,εσένα και όλα τα υπόλοιπα φρούτα....(Για να λέμε τα σύκα, σύκα!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι... επιβεβαίωσε @FAT BASTARD
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου παω σε μια τακτικά και μου τα λεει όλα δεν θέλω να αναφέρω όνομα για πολλούς λόγους η οποία τον συντηρεί κιόλας και να πεις ότι ειναι κανα χάλι μαύρο που δεν βρίσκει γκομενο να πω οκ. ισα ισα ειναι ωραία και το ποιο αστείο της ολης υπόθεσης ειναι οτι ο τυπάς θέλει και μωρό μαζι της ενω δεν δουλεύει!Το μόνο συναίσθημα που έχει η πλειοψηφία των γυναικών σε αυτή τη δουλειά είναι η φιλοχρηματίαση .-
Βεντάλια τα είχε κάνει τα 50ευρα μέσα στο κουζινάκι το γνωστό κοντοπουτανο ζυμαρακι της Λιοσίων την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα..
Άλλες είναι έξυπνες και χτίζουν κεφάλαιο-περιουσία και άλλες τα δίνουν στο (αίσθημα) συνήθως αλλοδαπής προέλευσης Αλβανό, Ιρανό, Σύριο κλπ με το κατάλληλο ρομάντζο -παπαντζα που τους πουλάει...
Σωστα, αλλωστε ειναι θεμα μαρκετινγκ..Νομίζω Ρουμάνα είναι,το Άννα Ταΐ το γράφω διότι όταν πρωτοεμφανιστηκε η τσατσά λόγω κάποιον χαρακτηριστικών του προσώπου της την παρουσίαζε σα Ταϊλάνδεζα,όπως πχ τις Αλβανιδες Χριστίνα και Μαρία της λέω Μαρία Τσεχα και Χριστίνα Τσεχα γιατί έτσι της παρουσιάζουν.
Κι εγώ σαν ασιάτισσα την φαντασιώνομαι όταν τη γαμάω αλλά η ξινίλα της παραπέμπει σε ελλεηνίδα οπότε η φαντασίωση πάει περίπατο.Σωστα, αλλωστε ειναι θεμα μαρκετινγκ..
Θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα τα χαρακτηριστικα της παραπεμπουν σε μεγαλο βαθμο σε ασιατισα, οποτε την φαντασιωση σου την κανεις ανετα..
Εγω την εχω γαμησει αρκετες φορες σαν <<ασιατισα>> αλλωστε εχει και στενο μουνακι..
Για μενα παραμενει μια ωραια <<ασιατισα>>
Ειδες Ιάσωνος 1β η 1γ ποιες δούλευαν?Τώρα στην Ιάσωνος 2 πυροσβεστικά
Καλημέρες μύστηΠρωϊνή επίσκεψη στο Μετάξι η αλλιώς "Πύλη σπέρματος " όπως το λέω σε κάποιους γνωστούς.
Λίγα ανοιχτά.
Ι.28 κουρτίνα ήταν η υπεργεμάτη Άννα.
Ανακοινώθηκε ακα και τονίστηκε το ΕΚΤΟΣ πρωκτικού .
Ένα ξεφορτωμα ήθελα εξ άλλου πριν την δουλειά.
Μερικές παρατρίψεις στα μεγάλα κρεμαστά βυζιά πεταχτά φιλάκια και πίπα μέχρι να επέλθει η ανακούφιση.
Για 10€ πρωί πρωί δεν είναι άσχημα.
Ευγενική και χαμογελαστή.
Καλή συνέχεια στους συναγωνιστές !
Καλό θα ήταν να έριχναν και ένα πλύσιμο από τα κάτουρα.Τώρα στην Ιάσωνος 2 πυροσβεστικά