n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.792
- Πόντοι
- 46.232
Για κοίταξε πιο προσεκτικά. ...@n.smirni76 ενημέρωση χωρίς τη λέξη "αμφότερες" δεν είναι ενημέρωση! Μήπως είσαι άρρωστος; Δέκατα;;!!
Για κοίταξε πιο προσεκτικά. ...@n.smirni76 ενημέρωση χωρίς τη λέξη "αμφότερες" δεν είναι ενημέρωση! Μήπως είσαι άρρωστος; Δέκατα;;!!
Για τη Βικυ που λετε αδερφια την ειχα και εγω στανταρακι οσο δουλευε στο Βεργας στον οροφο, ειχα κολησει μαζι της γιατι ηταν τρελο μουνι και πηγαινα καθε εβδομαδα σχεδον, μου ειχε πει μαλιστα οτι εχει και παιδι, μετα εφυγε για Ιταλια και τον ειχα πιει κανονικα, πηγαινα συνεχεια και ρωταγα την τσατσα ποτε θα γυρισει, οταν τελικα γυρισε και ειχε δουλεψει αρχικα στην Κολωνου και τωρα στο 69 δεν πηγα να τη δω ουτε προκειτε να παω, κακο πραγμα η πουτανοκαψουρα ουτε στον χειροτερο εχθρο σου
Ιάσονος 44 Μπιάνκα, αφρατουλα με μαλλί σαν της Κλεοπάτρας. Μου άρεσε και πέρασα. Πίπα με το ζόρι ι30 δευτερα, συνέχισε της λέω. Κάνει άλλο τόσο, της λέω κι άλλο γιατί μου είχε σηκωθεί 50%. Είπε κάτι στην γλώσσα της, και έφυγε τσαντισμένη. Το χέρι της τσατσάς ξεπροβαλε στην πόρτα με το δεκαευρο. Ντύθηκα και έφυγα. Κάτι έχουν πάντως τα κορίτσια. Δεν είναι νορμάλ.
Όποιος δεν την έχει πατήσει σε μπουρδέλο κοινός πουτανοκαψουρα δεν μπορεί να καταλάβει.Για τη Βικυ που λετε αδερφια την ειχα και εγω στανταρακι οσο δουλευε στο Βεργας στον οροφο, ειχα κολησει μαζι της γιατι ηταν τρελο μουνι και πηγαινα καθε εβδομαδα σχεδον, μου ειχε πει μαλιστα οτι εχει και παιδι, μετα εφυγε για Ιταλια και τον ειχα πιει κανονικα, πηγαινα συνεχεια και ρωταγα την τσατσα ποτε θα γυρισει, οταν τελικα γυρισε και ειχε δουλεψει αρχικα στην Κολωνου και τωρα στο 69 δεν πηγα να τη δω ουτε προκειτε να παω, κακο πραγμα η πουτανοκαψουρα ουτε στον χειροτερο εχθρο σου
Έχει αρκετές νορμάλ. Μην είσαι απόλυτοςΑν ήταν πραγματικά ωραίες και νορμάλ δεν θα τις εύρισκες να εργάζονται στο Μεταξουργείο όπου πάει ο κάθε άπλυτος Ασιάτης και γαμάει με 10 ευρώ!
Δεν πληρώνω για να γαμήσω μια νορμάλ πουτάνα που δεν είναι συγχρόνως και ωραία!Έχει αρκετές νορμάλ. Μην είσαι απόλυτος
Ναι, σίγουρα είναι ένα επάγγελμα που θέλει μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση...Κάποια τσατσά μου είχε πει κάποτε ότι όλες οι πουτάνες έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την εφηβική τους ηλικία.
Καμιά φυσιολογική γυναίκα δεν μπορεί να εργαστεί σαν πουτάνα και όσες το κάνουν από μεγάλη ανάγκη εγκαταλείπουν το επάγγελμα σε λιγότερο από ένα χρόνο (λόγια τσατσάς).
Ναι, σίγουρα είναι ένα επάγγελμα που θέλει μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση...
Αλλά τότε πως δικαιολογείται η λαϊκή παροιμία: "Σταματάει η πουτάνα το γαμήσι;" (το γαμήσι έχει την έννοια του πληρωμένου sex) που σίγουρα δεν βγήκε τυχαία... Πολλές είναι αυτές που συνεχίζουν για αρκετά χρόνια από μεγάλη ανάγκη...
Τυπε συμφωνώ μαζί σου. Τι να την κάνω όμως την όμορφη αν είναι ξινή ή έχει τουπέ ή προσπαθεί να μην γαμηθει κάνοντας διάφορα. Δεν θα ευχαριστηθώ γαμήσι κι ας είναι όμορφη. Τώρα ο καθένας με τα γούστα του.Δεν πληρώνω για να γαμήσω μια νορμάλ πουτάνα που δεν είναι συγχρόνως και ωραία!
Τις άσχημες γυναίκες τις γαμάω τσάμπα και όποτε θέλω!
Έλα μου ντε που καμιά φορά σπάει ο διάβολος το ποδαρι του και ερωτευεσαι εννοείται χωρις να το θέλεις σου βγαίνει αυθόρμητα οπως θα ερωτευοσουν και την κομμώτρια οπως λες είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!Πρέπει να αντιλαμβάνεστε την επίσκεψη στο μπουρδέλο σαν επίσκεψη σε κομοτηριο.
Είναι επαγκελματικα σιναλαγη.
Δεν σας περιποιητε η κομοτρια επειδή σας αγαπά
Ωραία αυτά που γράφεις μυστη μου και πολυ σωστά τοποθετημένα!Όλες οι πουτάνες λένε ότι ασκούν το επάγγελμα από μεγάλη ανάγκη (π.χ "αμάρτησα για το παιδί μου").
Υπάρχει και η λαική παροιμία: "Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια"!
H θρυλική Γαβριέλλα έλεγε ότι μια γυναίκα δεν γίνεται πουτάνα αλλά γεννιέται πουτάνα!
Η λαγνεία είναι ένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα!
Είσαι ο τύπος που πρίν κσνά 6άρι μήνες σε είχε διώξει η Βίκυ από το σαλονι λεγωντάς σου ότι τα είπατε μα μην ξαναπάς και εσύ επιμένεις,Για τη Βικυ που λετε αδερφια την ειχα και εγω στανταρακι οσο δουλευε στο Βεργας στον οροφο, ειχα κολησει μαζι της γιατι ηταν τρελο μουνι και πηγαινα καθε εβδομαδα σχεδον, μου ειχε πει μαλιστα οτι εχει και παιδι, μετα εφυγε για Ιταλια και τον ειχα πιει κανονικα, πηγαινα συνεχεια και ρωταγα την τσατσα ποτε θα γυρισει, οταν τελικα γυρισε και ειχε δουλεψει αρχικα στην Κολωνου και τωρα στο 69 δεν πηγα να τη δω ουτε προκειτε να παω, κακο πραγμα η πουτανοκαψουρα ουτε στον χειροτερο εχθρο σου
Μπρο εγραψα οτι εχω να παω στην Βικυ απο τοτε που δουλευε στη Βεργας αλλα αμα θελεις να πιστευεις οτι ειμαι εγω ε τοτε ναι ειμαιΕίσαι ο τύπος που πρίν κσνά 6άρι μήνες σε είχε διώξει η Βίκυ από το σαλονι λεγωντάς σου ότι τα είπατε μα μην ξαναπάς και εσύ επιμένεις,
Και μετά παρακάλαγες την τσα2 να την κάνει να σε δεχτεί;
Γιαυτο παντα σε αντρα κομμωτη γιατι αμα ειναι και νοστιμουλα στανταρ θα θελεις να την γαμησεις σε καποα φαση, παλια λενε οτι οι κομμωτριες στην Αθηνα ηταν και παραληλλα πουτανες και αφου σου εκοβαν τα μαλλια μετα υπηρχε δωματιακι στα ενδοτεραΈλα μου ντε που καμιά φορά σπάει ο διάβολος το ποδαρι του και ερωτευεσαι εννοείται χωρις να το θέλεις σου βγαίνει αυθόρμητα οπως θα ερωτευοσουν και την κομμώτρια οπως λες είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!