Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (3 μέλη και 109 επισκέπτες)

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Ναι, σίγουρα είναι ένα επάγγελμα που θέλει μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση...
Αλλά τότε πως δικαιολογείται η λαϊκή παροιμία: "Σταματάει η πουτάνα το γαμήσι;" (το γαμήσι έχει την έννοια του πληρωμένου sex) που σίγουρα δεν βγήκε τυχαία... Πολλές είναι αυτές που συνεχίζουν για αρκετά χρόνια από μεγάλη ανάγκη...

Όλες οι πουτάνες λένε ότι ασκούν το επάγγελμα από μεγάλη ανάγκη (π.χ "αμάρτησα για το παιδί μου").

Υπάρχει και η λαική παροιμία: "Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια"!

H θρυλική Γαβριέλλα έλεγε ότι μια γυναίκα δεν γίνεται πουτάνα αλλά γεννιέται πουτάνα!

Η λαγνεία είναι ένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Δεν πληρώνω για να γαμήσω μια νορμάλ πουτάνα που δεν είναι συγχρόνως και ωραία!

Τις άσχημες γυναίκες τις γαμάω τσάμπα και όποτε θέλω!
Τυπε συμφωνώ μαζί σου. Τι να την κάνω όμως την όμορφη αν είναι ξινή ή έχει τουπέ ή προσπαθεί να μην γαμηθει κάνοντας διάφορα. Δεν θα ευχαριστηθώ γαμήσι κι ας είναι όμορφη. Τώρα ο καθένας με τα γούστα του.
Πριν λίγο ας πούμε πήγαμε Φωκαίας 17Α με την Χριστίνα. Ωραίο μωρό με πιασίματα, πουτανια στο σαλόνι και ευχάριστο τυπακι. Μέσα δεν με ενθουσίασε. Αποτέλεσμα ότι δεν θα ξαναπήγαινα κι ας είναι απολύτως του γούστου μου εμφανισιακά.

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
Πρέπει να αντιλαμβάνεστε την επίσκεψη στο μπουρδέλο σαν επίσκεψη σε κομοτηριο.
Είναι επαγκελματικα σιναλαγη.
Δεν σας περιποιητε η κομοτρια επειδή σας αγαπά
Έλα μου ντε που καμιά φορά σπάει ο διάβολος το ποδαρι του και ερωτευεσαι εννοείται χωρις να το θέλεις σου βγαίνει αυθόρμητα οπως θα ερωτευοσουν και την κομμώτρια οπως λες είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
Όλες οι πουτάνες λένε ότι ασκούν το επάγγελμα από μεγάλη ανάγκη (π.χ "αμάρτησα για το παιδί μου").

Υπάρχει και η λαική παροιμία: "Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια"!

H θρυλική Γαβριέλλα έλεγε ότι μια γυναίκα δεν γίνεται πουτάνα αλλά γεννιέται πουτάνα!

Ωραία αυτά που γράφεις μυστη μου και πολυ σωστά τοποθετημένα!

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
332
Πόντοι
20
Για τη Βικυ που λετε αδερφια την ειχα και εγω στανταρακι οσο δουλευε στο Βεργας στον οροφο, ειχα κολησει μαζι της γιατι ηταν τρελο μουνι και πηγαινα καθε εβδομαδα σχεδον, μου ειχε πει μαλιστα οτι εχει και παιδι, μετα εφυγε για Ιταλια και τον ειχα πιει κανονικα, πηγαινα συνεχεια και ρωταγα την τσατσα ποτε θα γυρισει, οταν τελικα γυρισε και ειχε δουλεψει αρχικα στην Κολωνου και τωρα στο 69 δεν πηγα να τη δω ουτε προκειτε να παω, κακο πραγμα η πουτανοκαψουρα ουτε στον χειροτερο εχθρο σου
Είσαι ο τύπος που πρίν κσνά 6άρι μήνες σε είχε διώξει η Βίκυ από το σαλονι λεγωντάς σου ότι τα είπατε μα μην ξαναπάς και εσύ επιμένεις,
Και μετά παρακάλαγες την τσα2 να την κάνει να σε δεχτεί;

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Είσαι ο τύπος που πρίν κσνά 6άρι μήνες σε είχε διώξει η Βίκυ από το σαλονι λεγωντάς σου ότι τα είπατε μα μην ξαναπάς και εσύ επιμένεις,
Και μετά παρακάλαγες την τσα2 να την κάνει να σε δεχτεί;
Μπρο εγραψα οτι εχω να παω στην Βικυ απο τοτε που δουλευε στη Βεργας αλλα αμα θελεις να πιστευεις οτι ειμαι εγω ε τοτε ναι ειμαι

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Έλα μου ντε που καμιά φορά σπάει ο διάβολος το ποδαρι του και ερωτευεσαι εννοείται χωρις να το θέλεις σου βγαίνει αυθόρμητα οπως θα ερωτευοσουν και την κομμώτρια οπως λες είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!
Γιαυτο παντα σε αντρα κομμωτη γιατι αμα ειναι και νοστιμουλα στανταρ θα θελεις να την γαμησεις σε καποα φαση, παλια λενε οτι οι κομμωτριες στην Αθηνα ηταν και παραληλλα πουτανες και αφου σου εκοβαν τα μαλλια μετα υπηρχε δωματιακι στα ενδοτερα

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
612
Πόντοι
81
Ένας συμπαθής υπερήλικας με κόκκινα αθλητικά είναι μέλος;

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να ερωτευτεις μια πουτανα;

ΥΓ: Φιλε εσυ που το διαβαζεις και εχεις ερωτευτει πουτανα πιστεψε με μονο καλο θα σου κανει..

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
612
Πόντοι
81

ΥΓ: Φιλε εσυ που το διαβαζεις και εχεις ερωτευτει πουτανα πιστεψε με μονο καλο θα σου κανει..
Το υστερόγραφο αξίζει από το ποστ, δεν υπάρχει σωτηρία.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81

Μπρο ενας φιλος μου σοφος ελεγε οτι αμα εισαι αντρας η μαλακας θα εισαι η πούστης

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Σιγουρα ο φιλος σου ητανε ενα απο τα δυο..
Ο μαλακας που εχει επιγνωση οτι ειναι μαλακας ειναι σαφως ανωτερος με τον μαλακα που εχει αγνοια της μαλακιας που τον δερνει

black panther

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
19
Like
1.002
Πόντοι
311

Αλό Αλό εδω Γαβριέλλα ... απαπαπα τι μου θύμισες τώρα !!! :woldman:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Γιαυτο παντα σε αντρα κομμωτη γιατι αμα ειναι και νοστιμουλα στανταρ θα θελεις να την γαμησεις σε καποα φαση, παλια λενε οτι οι κομμωτριες στην Αθηνα ηταν και παραληλλα πουτανες και αφου σου εκοβαν τα μαλλια μετα υπηρχε δωματιακι στα ενδοτερα
Ωραίο σενάριο για τσόντα

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
6
Like
923
Πόντοι
361

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Όποιος μύστης περάσει από Διδυμου 27 για Τάνια και βρίσκεται στο πόστο της να ενημερώσει. Ευχαριστώ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom