Σήμερα πέρασα κατά τις 10:00 από Φυλής και η κατάσταση ήταν απογοητευτική. Πλέον πάρα πολλά μπουρδέλα ανοίγουν μετά από κάποια ώρα, ενώ όσα ήταν ανοιχτά είχαν τις ίδιες και τις ίδιες μπουρούχες.
Στην Άγκυρας πήγα για Ντάρια όμως στη θέση της ήταν η παγωμένη Βικτώρια. Έβριζε στα ρωσικά όταν ρώτησα πού είναι η Ντάρια.
Στο απέναντι είχε μία άλλη γριά τη Μυρσίνη, την οποία είχα πάρει μερικές φορές στο Εμετουργείο. Τώρα πώς γίνεται το συγκεκριμένο άτομο να δουλεύει Φυλής και να ζητάει 20ρι... εξοργιστικό.
Στο Φωκαίας 27 ισόγειο είχε ένα νεαρό, μελαχρινό βλαχαδερό από την Ανατολική Ευρώπη.
Στο Φωκαίας 17 όροφο είχε μία άλλη γνωστή φακλάνα, την Κλεοπάτρα, την οποία από την πρώτη στιγμή που είδα (πριν χρόνια) δεν μου γέμισε το μάτι.
Στο Φωκαίας 13 ισόγειο είχε μία που έμοιαζε με τραβέλι και σαλονάριζε γυμνή, ήταν μελαχρινή με πλαστικά βυζιά. Στο υπόγειο κάποια είχε αλλά ήταν τόσο αδιάφορη που ούτε καν θυμάμαι.
Στα Φιλιππίδου είχαμε στο ισόγειο τη Βαλέρια (άλλη μία που έχω σιχαθεί να βλέπω) μαζί με μία τσουπωτή λατίνα που είναι εκεί τους τελευταίους μήνες. Στον όροφο ήταν ένα άλλο σκληρό μιλφ της περιοχής με ουζμπεκιστανικά χαρακτηριστικά και τατουάζ στο μπράτσο. Ξεχνάω πως τη λένε αλλά είναι καλή μέσα.
Στο Φυλής 109 ισόγειο πήγα να περάσω με ένα αλβανικό skinny milf (Άννα), όμως διάβασα την κριτική του
@Pa Luki Luk και μου έσωσε το εικοσάρικο.
Σε αυτό που είναι λίγο πριν το 109 είχε τη γνωστή αδιάφορη λατίνα που σαλονάρει ξυπόλητη.
Στα κεντρικά της Φυλής άνοιγε εκείνη την ώρα το 69 (ούτε καν μπήκα για να δω τα ζυμαράκια) και το 65β που είχε την Κάτια (ωραίο γκομενάκι αλλά ξινό) και τη Χριστίνα ''θα περάσουμε τέλεια'' που παρότι πρόσχαρη βάζει πάρα πολλή κρέμα.
Εντελώς αποτυχημένη βόλτα, γύρισα σπίτι και την έπαιξα εν τέλει.