Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 384 άτομα (33 μέλη και 351 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.565
Πόντοι
46.232
Διδύμου 22 γινότανε λαϊκό προσκύνημα για την Ειρήνη, και μια Μαριάννα......την έκανα λίγο πιο κάτω στο 27..... Βικτώρια.....Facefuck και γυάλισμα κλανόβαλβιδας στο 20ρικο..... μουνί δεν πήρα.....
Κρίμα που έχει γίνει σαν μπαλότσα.......όταν είχε πρώτο έρθει ήταν μια ψηλή και λεπτή κοπέλα...
Θα κατευω 3η βάρδια ξανά να ρίξω κάνα πουτσο.
Καλά λεπτή δεν ήταν ποτέ(εννοώ στη πορνοκαριερα της ,για πιτσιρικά δε ξέρω), το λιγότερο που ήταν είναι νταρντανε αντέ με ψιλοκανονικο σώμα, πάντως από υπηρεσίες όταν δε βαριέται είναι καλή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.565
Πόντοι
46.232
Διδύμου 22 επιβεβαιώνω κι εγώ σήμερα κατά τις 12-12:30 λαϊκό προσκύνημα, συνεχόμενα δωμάτια και για τα 2 κορίτσια. Θα περιγράψω την Ειρήνη με ακρίβεια μοντελοπνιχτη: ξανθό ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κοντουλα σε πορνοπαπουτσα κοθορνους, λευκό δέρμα, φατσούλα γλυκια σλαβική λίγο στρογγυλή, κορμί όμορφο νεανικό πιπινε, με ένα μόνο φάουλ για μένα που προτιμώ τα 0% λιπαρά της Μαριάννας το κολαρακι της που πάνω από το εφαρμοστό που φόραγε μου φάνηκε λίγο 'με πιασιματα' λίγο 'λατιν' προς 'χαμηλοκολικο' ελεεινιδας πιπινας, αλλά επαναλαμβάνω εγώ γουστάρω 0%, οι περισσότεροι θα τρελαθούν με την πιπινα.
Υ.Γ. εγώ πήρα Μαριάννα που είναι η αδυναμία μου.
Μαριάννα εγγύηση, ρώτησα για παρτούζα Ειρήνη Μαριάννα αλλά είπαν όχι, κρίμα, θα γινόταν της πουτάνας το κάγκελο στο δωμάτιο αν κρίνω από το πως περνάω με το στανταρακι μου τη Μαριάννα και πώς περάσα και με την Ειρήνη.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.362
Πόντοι
7.621
Πέρασμα προ ολίγου από Δ22 για Ειρήνη. Όλα τα δωμάτια γεμάτα και υποψήφια ερείπια στην αναμονή:uglykiss:Ημικρή υπό κατάρευση μου έκανε μια αγκαλιά και έφυγε.
Κάηκε και αυτή δεν τη βλέπω για πολύ να μείνει!!!!
Δυστυχώς κάποιοι πανίβλακες αρουραίοι για να το παίξουν εραστές, γράφουν λεπτομέρειες που δεν πρέπει να γράφονται και καίνε τα κορίτσια:vomit:
Πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι είναι Αλέν Ντελόν, μόλις τους δεις είναι για:shit:
Κρίμα το κοριτσάκι το λυπήθηκα :undecided:

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
866
Πόντοι
80
Θα συμφωνήσω οτι δεν έπρεπε να γραφτούν "πολλές λεπτομέρειες"
για το πως περνάνε μερικοί πορνοι με την μικρή στο Δ22, γιατί αφενός
δημιουργούν προσδοκίες σε άλλους που πιθανότατα θα απογοητευτούν
(από κάτι που δεν ανακοινώνεται και που μπορεί να το έχει για λίγους)
και αφετέρου με τον πανικό που ακολουθεί καίγεται το κορίτσι και δεν
μπορεί μετά να αποδόσει. Με σεβασμό σε όλους τους Πόρνους αυτά.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Καλησπέρα , άλλη είναι η Άννα του Ιωαννίνων 5 και άλλη του Ιωαννίνων 3;

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.565
Πόντοι
46.232

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.153
Πόντοι
41.129
Διδύμου 22 επιβεβαιώνω κι εγώ σήμερα κατά τις 12-12:30 λαϊκό προσκύνημα, συνεχόμενα δωμάτια και για τα 2 κορίτσια. Θα περιγράψω την Ειρήνη με ακρίβεια μοντελοπνιχτη: ξανθό ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κοντουλα σε πορνοπαπουτσα κοθορνους, λευκό δέρμα, φατσούλα γλυκια σλαβική λίγο στρογγυλή, κορμί όμορφο νεανικό πιπινε, με ένα μόνο φάουλ για μένα που προτιμώ τα 0% λιπαρά της Μαριάννας το κολαρακι της μπου πάνω από το εφαρμοστό που φόραγε μου φάνηκε λίγο 'με πιασιματα' λίγο 'λατιν' προς 'χαμηλοκολικο' ελεεινιδας πιπινας, αλλά επαναλαμβάνω εγώ γουστάρω 0%, οι περισσότεροι θα τρελαθούν με την πιπινα.
Υ.Γ. εγώ πήρα Μαριάννα που είναι η αδυναμία μου.

Εγω ειδα 2 τύπους με ανθοδέσμες και κουτιά με σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς. Αυτά είναι που κουράζουν τις κοπέλες... Ο κάθε καμμένος μπακούρης πάει μέσα στο δωμάτιο και αντί να γαμήσει και να φύγει ζαλίζει το μουνί της κοπέλας με έρωτες αγάπες για να την πιάσει γκόμενα να την παντρευτεί και να της κάνει παιδιά.
Στο μπουρδέλο πάμε για να γαμήσουμε και να φύγουμε μύστες όχι για να βρούμε γυναίκα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.040
Πόντοι
3.246
Έχεις κάνεις εικόνα από κεντρικά τώρα τι παιζει;; μη κατεβαίνω τσάμπα είμαι μακριά....

Προς ενημέρωση διδύμου 22 τώρα μονο μια ξανθιά με αρκετά κιλά στο πάνω για να μην έρχονται κάποιοι απο μακριά όπως εγω.και για να προλάβω οποιον παει να γράψει ετρεξες με την μια καο τέτοια το εχω ξανα πει με νοιάζει μονο η παρουσία να ωραία και οχι οι υπηρεσίες(άποψη μου:θεωρώ οτι οποίος ψαχνει υπηρεσίες σε οικους ανοχής ειναι αλλη συζήτηση βαθια) γιαυτό πηγα επειδή λέγατε πιτσιρικα.αλλα ατύχησα.παντως δεν ξέρω αν αυτη η ξανθιά με τα κιλάκια κανει θαυματα μεσα δεν μπορώ ομως να φανταστώ πόιος δίνει το 20ρικο του για να γαμησει καο μετα παραπονιέται που στην φυλής υπάρχουν κατι τρομερά μουνια λατινες με 20 ευρώ που σε κλαμπ η στο εξωτερικό δεν θα μας κοίταζαν καν όπως δεν μας κοιτάνε πολλές Ελληνίδες πιτσιρίκες και τις κραζατε .
για το ισόγειο λέγαμε

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.838
Πόντοι
2.846
Πέρασμα προ ολίγου από Δ22 για Ειρήνη. Όλα τα δωμάτια γεμάτα και υποψήφια ερείπια στην αναμονή:uglykiss:Ημικρή υπό κατάρευση μου έκανε μια αγκαλιά και έφυγε.
Κάηκε και αυτή δεν τη βλέπω για πολύ να μείνει!!!!
Δυστυχώς κάποιοι πανίβλακες αρουραίοι για να το παίξουν εραστές, γράφουν λεπτομέρειες που δεν πρέπει να γράφονται και καίνε τα κορίτσια:vomit:
Πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι είναι Αλέν Ντελόν, μόλις τους δεις είναι για:shit:
Κρίμα το κοριτσάκι το λυπήθηκα :undecided:
προσυπογράφω 100%. Και λίγα τους λες.

rays

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
424
Πόντοι
20
Εγω ειδα 2 τύπους με ανθοδέσμες και κουτιά με σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς. Αυτά είναι που κουράζουν τις κοπέλες... Ο κάθε καμμένος μπακούρης πάει μέσα στο δωμάτιο και αντί να γαμήσει και να φύγει ζαλίζει το μουνί της κοπέλας με έρωτες αγάπες για να την πιάσει γκόμενα να την παντρευτεί και να της κάνει παιδιά.
Στο μπουρδέλο πάμε για να γαμήσουμε και να φύγουμε μύστες όχι για να βρούμε γυναίκα.
Τι ναυάγια κυκλοφορούν στην κοινωνία ρε πουστη μου

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

Ξεχνάς να αναφέρεις και κάτι παληκάρια που πηγαίνουν στις πουτάνες και πίνουν κάτουρα για να ξεδιψάσουν!

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.835
Πόντοι
1.446
Έχω απορία μεγάλη πάντως, με τις κριτικές κάποιων, που ισχυρίζονται ότι κάθονται 15 - 20 λεπτά στο δωμάτιο με τις εκδιδόμενες... Και άντε να είναι οι αγαπημένοι των κοριτσιών, υπάρχει και η υπηρεσία όμως...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.756
Πόντοι
201
Σήμερα πέρασα κατά τις 10:00 από Φυλής και η κατάσταση ήταν απογοητευτική. Πλέον πάρα πολλά μπουρδέλα ανοίγουν μετά από κάποια ώρα, ενώ όσα ήταν ανοιχτά είχαν τις ίδιες και τις ίδιες μπουρούχες.

Στην Άγκυρας πήγα για Ντάρια όμως στη θέση της ήταν η παγωμένη Βικτώρια. Έβριζε στα ρωσικά όταν ρώτησα πού είναι η Ντάρια.
Στο απέναντι είχε μία άλλη γριά τη Μυρσίνη, την οποία είχα πάρει μερικές φορές στο Εμετουργείο. Τώρα πώς γίνεται το συγκεκριμένο άτομο να δουλεύει Φυλής και να ζητάει 20ρι... εξοργιστικό.

Στο Φωκαίας 27 ισόγειο είχε ένα νεαρό, μελαχρινό βλαχαδερό από την Ανατολική Ευρώπη.
Στο Φωκαίας 17 όροφο είχε μία άλλη γνωστή φακλάνα, την Κλεοπάτρα, την οποία από την πρώτη στιγμή που είδα (πριν χρόνια) δεν μου γέμισε το μάτι.
Στο Φωκαίας 13 ισόγειο είχε μία που έμοιαζε με τραβέλι και σαλονάριζε γυμνή, ήταν μελαχρινή με πλαστικά βυζιά. Στο υπόγειο κάποια είχε αλλά ήταν τόσο αδιάφορη που ούτε καν θυμάμαι.

Στα Φιλιππίδου είχαμε στο ισόγειο τη Βαλέρια (άλλη μία που έχω σιχαθεί να βλέπω) μαζί με μία τσουπωτή λατίνα που είναι εκεί τους τελευταίους μήνες. Στον όροφο ήταν ένα άλλο σκληρό μιλφ της περιοχής με ουζμπεκιστανικά χαρακτηριστικά και τατουάζ στο μπράτσο. Ξεχνάω πως τη λένε αλλά είναι καλή μέσα.

Στο Φυλής 109 ισόγειο πήγα να περάσω με ένα αλβανικό skinny milf (Άννα), όμως διάβασα την κριτική του @Pa Luki Luk και μου έσωσε το εικοσάρικο.
Σε αυτό που είναι λίγο πριν το 109 είχε τη γνωστή αδιάφορη λατίνα που σαλονάρει ξυπόλητη.
Στα κεντρικά της Φυλής άνοιγε εκείνη την ώρα το 69 (ούτε καν μπήκα για να δω τα ζυμαράκια) και το 65β που είχε την Κάτια (ωραίο γκομενάκι αλλά ξινό) και τη Χριστίνα ''θα περάσουμε τέλεια'' που παρότι πρόσχαρη βάζει πάρα πολλή κρέμα.

Εντελώς αποτυχημένη βόλτα, γύρισα σπίτι και την έπαιξα εν τέλει.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.362
Πόντοι
7.621
Έχω απορία μεγάλη πάντως, με τις κριτικές κάποιων, που ισχυρίζονται ότι κάθονται 15 - 20 λεπτά στο δωμάτιο με τις εκδιδόμενες... Και άντε να είναι οι αγαπημένοι των κοριτσιών, υπάρχει και η υπηρεσία όμως...
Καμμιά φορά συμβαίνει!!!
Όσοι όμως το λένε κατ' εξακολούθηση είναι φιδέμπορες:bottom:

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
33
Like
1.606
Πόντοι
1.071
Καμμιά φορά συμβαίνει!!!
Όσοι όμως το λένε κατ' εξακολούθηση είναι φιδέμπορες:bottom:
Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι γουρουνεμπορες από αυτούς που γράφουν στισ κριτικές ότι η πουτανα γουσταρε ή με έχυσε ή έβλεπα στα μάτια της βλέμμα ηδονής ότι της άρεσε να τον τρώει!βρε βρεεε βρεεε γομάλακες και ο Τομ χαρντη να ήσασταν οι κοπέλες είναι low sex life με αυτά που βιώνουν κάθε μέρα

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
327
Πόντοι
20
Δεν το πιστεύω αυτο που γίνετε αλήθεια στα μπουρδελα να πάνε με ανθοδεσμες να βρουνε γυναικες έλεος λες και δεν υπάρχουν γυναίκες εκει έξω!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι γουρουνεμπορες από αυτούς που γράφουν στισ κριτικές ότι η πουτανα γουσταρε ή με έχυσε ή έβλεπα στα μάτια της βλέμμα ηδονής ότι της άρεσε να τον τρώει!βρε βρεεε βρεεε γομάλακες και ο Τομ χαρντη να ήσασταν οι κοπέλες είναι low sex life με αυτά που βιώνουν κάθε μέρα

Όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο, κάποιες πουτάνες χύνουν με κάποιους πελάτες!

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
866
Πόντοι
80
Σήμερα πέρασα κατά τις 10:00 από Φυλής και η κατάσταση ήταν απογοητευτική. Πλέον πάρα πολλά μπουρδέλα ανοίγουν μετά από κάποια ώρα, ενώ όσα ήταν ανοιχτά είχαν τις ίδιες και τις ίδιες μπουρούχες.

Στην Άγκυρας πήγα για Ντάρια όμως στη θέση της ήταν η παγωμένη Βικτώρια. Έβριζε στα ρωσικά όταν ρώτησα πού είναι η Ντάρια.
Στο απέναντι είχε μία άλλη γριά τη Μυρσίνη, την οποία είχα πάρει μερικές φορές στο Εμετουργείο. Τώρα πώς γίνεται το συγκεκριμένο άτομο να δουλεύει Φυλής και να ζητάει 20ρι... εξοργιστικό.

Στο Φωκαίας 27 ισόγειο είχε ένα νεαρό, μελαχρινό βλαχαδερό από την Ανατολική Ευρώπη.
Στο Φωκαίας 17 όροφο είχε μία άλλη γνωστή φακλάνα, την Κλεοπάτρα, την οποία από την πρώτη στιγμή που είδα (πριν χρόνια) δεν μου γέμισε το μάτι.
Στο Φωκαίας 13 ισόγειο είχε μία που έμοιαζε με τραβέλι και σαλονάριζε γυμνή, ήταν μελαχρινή με πλαστικά βυζιά. Στο υπόγειο κάποια είχε αλλά ήταν τόσο αδιάφορη που ούτε καν θυμάμαι.

Στα Φιλιππίδου είχαμε στο ισόγειο τη Βαλέρια (άλλη μία που έχω σιχαθεί να βλέπω) μαζί με μία τσουπωτή λατίνα που είναι εκεί τους τελευταίους μήνες. Στον όροφο ήταν ένα άλλο σκληρό μιλφ της περιοχής με ουζμπεκιστανικά χαρακτηριστικά και τατουάζ στο μπράτσο. Ξεχνάω πως τη λένε αλλά είναι καλή μέσα.

Στο Φυλής 109 ισόγειο πήγα να περάσω με ένα αλβανικό skinny milf (Άννα), όμως διάβασα την κριτική του @Pa Luki Luk και μου έσωσε το εικοσάρικο.
Σε αυτό που είναι λίγο πριν το 109 είχε τη γνωστή αδιάφορη λατίνα που σαλονάρει ξυπόλητη.
Στα κεντρικά της Φυλής άνοιγε εκείνη την ώρα το 69 (ούτε καν μπήκα για να δω τα ζυμαράκια) και το 65β που είχε την Κάτια (ωραίο γκομενάκι αλλά ξινό) και τη Χριστίνα ''θα περάσουμε τέλεια'' που παρότι πρόσχαρη βάζει πάρα πολλή κρέμα.

Εντελώς αποτυχημένη βόλτα, γύρισα σπίτι και την έπαιξα εν τέλει.
Πόρνε μου, σήμερα όλοι μα όλοι είχαμε δώσει ραντεβού στο Διδύμου 22 ισόγειο ...με Τηλεπάθεια...
εσύ πως και δεν πέρασες από εκεί ...χεχεχε

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
866
Πόντοι
80
Ποια είναι αυτή ;;

Ξέρουμε αν τ βράδυ δουλεύει η Σαμπινα ?
Αυτή είναι η νέα πιπίνα του Διδύμου 22 ισόγειο, αποθανατισμένη με καταδρομική φωτό από όσο φαίνεται.
Υ.Γ. Και αυτή η νέα πιπίνα είναι ασύγκριτα καλύτερη από τη Σαμπίνα/Αλίνα και σε εμφάνιση και σε 'υπηρεσίες'...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom