Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Μηνύματα
22.183
Κριτικές
13
Like
2.787
Πόντοι
2.811
Τέλος τρίτης βάρδιας, σήμερα ξημερώματα, Κολωνού 45, αριστερά, δεύτερη πόρτα στη μέση, μόλις πρόλαβα να δω τη λατίνα Ντανιέλα. Μάλλον πρόκειται για την ίδια που ανέφερε ο Σμύρνη εχθές το απόγευμα. Διέκρινα αξιόλογο κώλο. Μετρίου αναστήματος με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου και όμορφα μάτια. Μόνο που ήταν μουτρωμένη και αυτό με αποθάρρυνε να μπω αμέσως. Επέστρεψα τάχιστα, αλλά είχε ήδη τελειώσει η βάρδια.


Λίγο αργότερα πήρα το αίμα μου πίσω και με πολύ όρεξη τίμησα την Κάρμεν, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περδίκα, στον λαβύρινθο με εισόδους εξ αμφοτέρων των οδών.

Η Κάρμεν έχει ευγενική στάση και υπηρετεί με συνέπεια. Τσιμπούκι αξιοπρεπές, αλλά όχι βαθύ. Εκεί που δίνει ρέστα όμως είναι στην αντοχή της στο βάναυσο σεξ. Μορφάζει, μουγκρίζει, αλλά δέχεται το βαθύτερο δυνατό ξέσκισμα με τα χέρια μου μέγκενη στον κώλο ή στους ώμους της, να πιέζουν ή να την τραβάνε προς το κοντάρι δυνατά. Δεν φέρνει αντιρρήσεις και δεν διαμαρτύρεται. Από τους μορφασμούς της καταλαβαίνω ότι βιώνει το γαμήσι σαν σκληρό άθλημα στο οποίο επιδίδεται με ενδιαφέρον και ανομολόγητη αποδοχή του πόνου σε λογικό πλαίσιο. Η πλέον κατάλληλη για χοντρό πούτσο σε βάθος.

Θα ανεβάσω την εμπειρία μου σε κριτική, αν βρω χρόνο και επιλέξω τον σωστό οίκο για καταχώρηση. Περδίκα 3;
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.015
Πόντοι
46.232
Θα ανεβάσω την εμπειρία μου σε κριτική, αν βρω χρόνο και επιλέξω τον σωστό οίκο για καταχώρηση. Περδίκα 3;
 

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Μηνύματα
112
Κριτικές
11
Like
1.015
Πόντοι
371
Ποιο πιθανό να κερδίσεις το Τζόκερ παρά να πετύχεις την Ειρήνη να δουλεύει μια φορα την εχω παρει και δεν την ξανα πετυχα εκεί όσες φορές που πήγα
Θα γράψω τζόκερ τότε, σίγουρα την έχω πάρει 10 φορές, καμία δεν έλειπε από το πόστο της!!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom