Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (32 μέλη και 310 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Φυλής 69 όροφο η Μαρία η "Τσέχα", η Μίρα σε ωράριο δημοσίου υπαλλήλου Δευτέρα με Παρασκευή 9-4...
Φωκαίας 27 σκαλάκια η μελαχρινή βυζαρού Ελένη.
Διδύμου 22 πάνω η ξανθιά λευκόδερμη τσουπωτή Μαρίνα ,κάτω... λαϊκό προσκύνημα για Ειρήνη,σαλονάρισε.με ύφος κόπωσης και απόγνωσης, μάλλον μέσα μεταμορφώνεται κατά τις περιγραφές! Δουλεύει επίσης η Μαριάννα,κι αυτή με συνεχόμενα δωμάτια.
Διδύμου 8 το γνωστό δίδυμο Βικτώρια και Ελένη , άδειασα στο πάντα φιλόξενο στόμα της Ελένης.

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
171
Πόντοι
0
Ρε τύπε αν σου αρέσει περνα και πες μας τη δική σου εμπειρία, τι επιμένεις αφού δε σου απαντάνε, εναλλακτικά διάβασε κριτικές γι αυτήν από τα καταστήματα που έχει δουλέψει, ψαξου λίγο έχει δουλέψει σε αρκετά σπιτάκια

Ρε τύπε αν σου αρέσει περνα και πες μας τη δική σου εμπειρία, τι επιμένεις αφού δε σου απαντάνε, εναλλακτικά διάβασε κριτικές γι αυτήν από τα καταστήματα που έχει δουλέψει, ψαξου λίγο έχει δουλέψει σε αρκετά σπιτάκια

Άστο φίλε, δε σπάει κανένας ευρώ! Όλοι περιμένουν τους μαλάκες! (Εμάς).
Εδώ δεν κάνουν τον κοπο να γυρίσουν 10-15 σελίδες πίσω μήπως και βρούνε κάτι που τους ενδιαφέρει. Δε γαμιεται σου λέει...θα απαντήσουν οι θαμώνες του σάϊ! Ποιος ψάχνει τώρα....
Το θέμα αυτό είναι μην κάψουμε και άλλο 20αρικο...από περιέργεια ρώτησα γιατί εγώ πήγαινα άλλου στοχευμένα...θα τιμηθεί όμως και η Νικολ λόγο κολάρας περισσότερο...παντός κάτι αρνητικό μου έβγαλε σαν φόλα αλλά θα δείξει

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Βεργας κατι θα βρεις :tits:..Τινα-Τζουλια-Βικτωρια

Η βυζοΚορινα εχει παει στο Φυλ65 ή ειναι αλλη?
:helpplea:
Τίνα δαγκωτό αν σου αρέσουν οι χοντρές.
Περασα απο Βεργας για να δω την κορινα αλλα δεν με ενθουσιασε..

Τελικα γαμησα την Τινα απεναντι το ζυμαρακι.. Ευχαριστη γυναικα με πιασιματα και βυζαρες! Επισης κανει τρομερο τσιμπουκι και οχι αεροπιπα.. Νομιζω θα την ενταξω στα στανταρακια μου..
2 Φορές την έχω πάρει και θα μπει στο rotation, δεν το περίμενα , βγάζει μία άνεση και χαλαρότητα που τις μισές φορές αυτό θέλω.
Ρε μάγκες 2η φορά χτες μετά το 2007 που γαμησα σε μπουρδελο και μόλις πήγαμε να αλλάξουμε στάση ο πουτσος βγήκε χωρίς προφυλακτικό από μέσα προφανώς από τα πολλά μουνοζουμα αυτά για την μαρίνα από Φωκαίας 17,σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?μετά φόρεσα άλλο και συνεχίσαμε,μήπως να πάω να κοιταχτώ για αφροδίσια μετά από αυτό?
Να κάνεις βέβαια αλλά όχι άμεσα σε 1+ μήνα, γενικά αν ασχοληθείς με το σπορ δεν κάνει κακό να δίνεις κάνα ψιλό κάθε 6μηνο να κάνεις τα βασικά και αν θες δερματολόγο το ραντεβού στο Συγγρος είναι πανεύκολο.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Νέα Λατίνια μοντελε κορμιά στο Ι20Γ , εμφάνιση για 20αρι και τα γαμανε πακια , πήρα την μία Μάντυ , μπορώ να πω για λατινα του 10 πολύ καλή, η άλλη ποιο όμορφη για εμένα Barbara , είχε 3 αναμονή και έναν μέσα.
Καλημέρα αλάνια.

Έχουμε και λέμε, πέρασα με μπαρμπορα πως λέγεται , εμφανισιακά δεν ενθουσιάστηκα προτιμώ την Μάντυ, αλλά την έπαιρνε Πακιστανός όποτε πήρα την μπαρμπαρα. Δεν ήθελε να τον φάει όλο ούτε ήθελε άγρια, έκανε καμπούρα. Πιπα με δόντι ( κάποτα) γενικά δεν.. από εμφάνιση για 10€ μια χαρά είναι, αλλά γούστα είναι αυτά. Έτσι όπως το διάβασα νόμιζα θα δω μουναρα. Ισως φταίει που είμαι νεαρός και μου φάνηκε αδιαφορη η κοπέλα. Η Μάντυ πιο όμορφη και φαίνεται καλύτερη μέσα.
Ελπίζω να βοήθησα.

Αρκετά Πακιστανια έμπαιναν. Μπάνιο δεν κάνουν οι κοπέλες , τρως τα χυσια από τον προηγούμενο. Επισης σεντόνι δεν αλλάζει η πουτανα. Αυτά.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Καλημέρα αλάνια.

Έχουμε και λέμε, πέρασα με μπαρμπορα πως λέγεται , εμφανισιακά δεν ενθουσιάστηκα προτιμώ την Μάντυ, αλλά την έπαιρνε Πακιστανός όποτε πήρα την μπαρμπαρα. Δεν ήθελε να τον φάει όλο ούτε ήθελε άγρια, έκανε καμπούρα. Πιπα με δόντι ( κάποτα) γενικά δεν.. από εμφάνιση για 10€ μια χαρά είναι, αλλά γούστα είναι αυτά. Έτσι όπως το διάβασα νόμιζα θα δω μουναρα. Ισως φταίει που είμαι νεαρός και μου φάνηκε αδιαφορη η κοπέλα. Η Μάντυ πιο όμορφη και φαίνεται καλύτερη μέσα.
Ελπίζω να βοήθησα.

Αρκετά Πακιστανια έμπαιναν. Μπάνιο δεν κάνουν οι κοπέλες , τρως τα χυσια από τον προηγούμενο. Επισης σεντόνι δεν αλλάζει η πουτανα. Αυτά.
Προβληματικό φουλ, αξύριστο μουνι τέρμα και βάζει χέρι μπροστά να μην το βλέπεις. Δεν ξέρω αν έχει κονδυλώματα η κάτι άλλο.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Ξέρει κανείς αν είναι η Ντιάνα Ρουμάνα από φυλής είναι στο πόστο της?

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.716
Πόντοι
201
Διδύμου 22 γινότανε λαϊκό προσκύνημα για την Ειρήνη, και μια Μαριάννα......την έκανα λίγο πιο κάτω στο 27..... Βικτώρια.....Facefuck και γυάλισμα κλανόβαλβιδας στο 20ρικο..... μουνί δεν πήρα.....
Κρίμα που έχει γίνει σαν μπαλότσα.......όταν είχε πρώτο έρθει ήταν μια ψηλή και λεπτή κοπέλα...
Θα κατευω 3η βάρδια ξανά να ρίξω κάνα πουτσο.

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Παλιές καλές δοξασμένες εποχες του ανατολικού μου τέλος... μάλλον πρέπει να αλλάξει ονομασία κι η Φυλής και να γίνει Φολης...πιο πολύ της πάει πλέον... Λάτρεις των σοβιετικων φρεγατών ασκειστε βέτο στις Λατίνες να ξέβρωμισεί ο τοπος

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Διδύμου 22 επιβεβαιώνω κι εγώ σήμερα κατά τις 12-12:30 λαϊκό προσκύνημα, συνεχόμενα δωμάτια και για τα 2 κορίτσια. Θα περιγράψω την Ειρήνη με ακρίβεια μοντελοπνιχτη: ξανθό ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κοντουλα σε πορνοπαπουτσα κοθορνους, λευκό δέρμα, φατσούλα γλυκια σλαβική λίγο στρογγυλή, κορμί όμορφο νεανικό πιπινε, με ένα μόνο φάουλ για μένα που προτιμώ τα 0% λιπαρά της Μαριάννας το κολαρακι της που πάνω από το εφαρμοστό που φόραγε μου φάνηκε λίγο 'με πιασιματα' λίγο 'λατιν' προς 'χαμηλοκολικο' ελεεινιδας πιπινας, αλλά επαναλαμβάνω εγώ γουστάρω 0%, οι περισσότεροι θα τρελαθούν με την πιπινα.
Υ.Γ. εγώ πήρα Μαριάννα που είναι η αδυναμία μου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Διδύμου 22 γινότανε λαϊκό προσκύνημα για την Ειρήνη, και μια Μαριάννα......την έκανα λίγο πιο κάτω στο 27..... Βικτώρια.....Facefuck και γυάλισμα κλανόβαλβιδας στο 20ρικο..... μουνί δεν πήρα.....
Κρίμα που έχει γίνει σαν μπαλότσα.......όταν είχε πρώτο έρθει ήταν μια ψηλή και λεπτή κοπέλα...
Θα κατευω 3η βάρδια ξανά να ρίξω κάνα πουτσο.
Καλά λεπτή δεν ήταν ποτέ(εννοώ στη πορνοκαριερα της ,για πιτσιρικά δε ξέρω), το λιγότερο που ήταν είναι νταρντανε αντέ με ψιλοκανονικο σώμα, πάντως από υπηρεσίες όταν δε βαριέται είναι καλή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Διδύμου 22 επιβεβαιώνω κι εγώ σήμερα κατά τις 12-12:30 λαϊκό προσκύνημα, συνεχόμενα δωμάτια και για τα 2 κορίτσια. Θα περιγράψω την Ειρήνη με ακρίβεια μοντελοπνιχτη: ξανθό ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κοντουλα σε πορνοπαπουτσα κοθορνους, λευκό δέρμα, φατσούλα γλυκια σλαβική λίγο στρογγυλή, κορμί όμορφο νεανικό πιπινε, με ένα μόνο φάουλ για μένα που προτιμώ τα 0% λιπαρά της Μαριάννας το κολαρακι της που πάνω από το εφαρμοστό που φόραγε μου φάνηκε λίγο 'με πιασιματα' λίγο 'λατιν' προς 'χαμηλοκολικο' ελεεινιδας πιπινας, αλλά επαναλαμβάνω εγώ γουστάρω 0%, οι περισσότεροι θα τρελαθούν με την πιπινα.
Μαριάννα εγγύηση, ρώτησα για παρτούζα Ειρήνη Μαριάννα αλλά είπαν όχι, κρίμα, θα γινόταν της πουτάνας το κάγκελο στο δωμάτιο αν κρίνω από το πως περνάω με το στανταρακι μου τη Μαριάννα και πώς περάσα και με την Ειρήνη.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.623
Πόντοι
5.631
Πέρασμα προ ολίγου από Δ22 για Ειρήνη. Όλα τα δωμάτια γεμάτα και υποψήφια ερείπια στην αναμονή:uglykiss:Ημικρή υπό κατάρευση μου έκανε μια αγκαλιά και έφυγε.
Κάηκε και αυτή δεν τη βλέπω για πολύ να μείνει!!!!
Δυστυχώς κάποιοι πανίβλακες αρουραίοι για να το παίξουν εραστές, γράφουν λεπτομέρειες που δεν πρέπει να γράφονται και καίνε τα κορίτσια:vomit:
Πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι είναι Αλέν Ντελόν, μόλις τους δεις είναι για:shit:
Κρίμα το κοριτσάκι το λυπήθηκα :undecided:

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Θα συμφωνήσω οτι δεν έπρεπε να γραφτούν "πολλές λεπτομέρειες"
για το πως περνάνε μερικοί πορνοι με την μικρή στο Δ22, γιατί αφενός
δημιουργούν προσδοκίες σε άλλους που πιθανότατα θα απογοητευτούν
(από κάτι που δεν ανακοινώνεται και που μπορεί να το έχει για λίγους)
και αφετέρου με τον πανικό που ακολουθεί καίγεται το κορίτσι και δεν
μπορεί μετά να αποδόσει. Με σεβασμό σε όλους τους Πόρνους αυτά.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Καλησπέρα , άλλη είναι η Άννα του Ιωαννίνων 5 και άλλη του Ιωαννίνων 3;

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.743
Πόντοι
41.129
Διδύμου 22 επιβεβαιώνω κι εγώ σήμερα κατά τις 12-12:30 λαϊκό προσκύνημα, συνεχόμενα δωμάτια και για τα 2 κορίτσια. Θα περιγράψω την Ειρήνη με ακρίβεια μοντελοπνιχτη: ξανθό ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κοντουλα σε πορνοπαπουτσα κοθορνους, λευκό δέρμα, φατσούλα γλυκια σλαβική λίγο στρογγυλή, κορμί όμορφο νεανικό πιπινε, με ένα μόνο φάουλ για μένα που προτιμώ τα 0% λιπαρά της Μαριάννας το κολαρακι της μπου πάνω από το εφαρμοστό που φόραγε μου φάνηκε λίγο 'με πιασιματα' λίγο 'λατιν' προς 'χαμηλοκολικο' ελεεινιδας πιπινας, αλλά επαναλαμβάνω εγώ γουστάρω 0%, οι περισσότεροι θα τρελαθούν με την πιπινα.

Εγω ειδα 2 τύπους με ανθοδέσμες και κουτιά με σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς. Αυτά είναι που κουράζουν τις κοπέλες... Ο κάθε καμμένος μπακούρης πάει μέσα στο δωμάτιο και αντί να γαμήσει και να φύγει ζαλίζει το μουνί της κοπέλας με έρωτες αγάπες για να την πιάσει γκόμενα να την παντρευτεί και να της κάνει παιδιά.
Στο μπουρδέλο πάμε για να γαμήσουμε και να φύγουμε μύστες όχι για να βρούμε γυναίκα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Έχεις κάνεις εικόνα από κεντρικά τώρα τι παιζει;; μη κατεβαίνω τσάμπα είμαι μακριά....

Προς ενημέρωση διδύμου 22 τώρα μονο μια ξανθιά με αρκετά κιλά στο πάνω για να μην έρχονται κάποιοι απο μακριά όπως εγω.και για να προλάβω οποιον παει να γράψει ετρεξες με την μια καο τέτοια το εχω ξανα πει με νοιάζει μονο η παρουσία να ωραία και οχι οι υπηρεσίες(άποψη μου:θεωρώ οτι οποίος ψαχνει υπηρεσίες σε οικους ανοχής ειναι αλλη συζήτηση βαθια) γιαυτό πηγα επειδή λέγατε πιτσιρικα.αλλα ατύχησα.παντως δεν ξέρω αν αυτη η ξανθιά με τα κιλάκια κανει θαυματα μεσα δεν μπορώ ομως να φανταστώ πόιος δίνει το 20ρικο του για να γαμησει καο μετα παραπονιέται που στην φυλής υπάρχουν κατι τρομερά μουνια λατινες με 20 ευρώ που σε κλαμπ η στο εξωτερικό δεν θα μας κοίταζαν καν όπως δεν μας κοιτάνε πολλές Ελληνίδες πιτσιρίκες και τις κραζατε .
για το ισόγειο λέγαμε

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Πέρασμα προ ολίγου από Δ22 για Ειρήνη. Όλα τα δωμάτια γεμάτα και υποψήφια ερείπια στην αναμονή:uglykiss:Ημικρή υπό κατάρευση μου έκανε μια αγκαλιά και έφυγε.
Κάηκε και αυτή δεν τη βλέπω για πολύ να μείνει!!!!
Δυστυχώς κάποιοι πανίβλακες αρουραίοι για να το παίξουν εραστές, γράφουν λεπτομέρειες που δεν πρέπει να γράφονται και καίνε τα κορίτσια:vomit:
Πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι είναι Αλέν Ντελόν, μόλις τους δεις είναι για:shit:
Κρίμα το κοριτσάκι το λυπήθηκα :undecided:
προσυπογράφω 100%. Και λίγα τους λες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom