Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 182 άτομα (8 μέλη και 174 επισκέπτες)

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
367
Πόντοι
20
Αν δούλευε φυλης πριν 10 χρόνια η Ειρήνη απο διδυμου 22 δεν θα ασχολιοταν κάνεις μαζι της με τις μουναρες τοτε που ειχαν τα σπιτακια τώρα λογικό ειναι να ασχολούνται γιατι οι περισσότερες προσωπικα για μενα μιλαω δεν βλέπονται!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232
Αν δούλευε φυλης πριν 10 χρόνια η Ειρήνη απο διδυμου 22 δεν θα ασχολιοταν κάνεις μαζι της με τις μουναρες τοτε που ειχαν τα σπιτακια τώρα λογικό ειναι να ασχολούνται γιατι οι περισσότερες προσωπικα για μενα μιλαω δεν βλέπονται!
Ρε παπαρα αποφάσισε τελικά είναι όμορφη η Ειρήνη όπως γράφεις όλος τυχαίος στο πρώτο σου μήνυμα με το που γράφτηκες
Screenshot_20240928_205130.jpg

η όχι?

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
552
Πόντοι
81
Οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη με 20 ευρουλακια θελετε να γαμησετε τη Μονικα Μπελουτσι ; Παλια στο Τεξας αυτα

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
367
Πόντοι
20
Ρε παπαρα αποφάσισε τελικά είναι όμορφη η Ειρήνη όπως γράφεις όλος τυχαίος στο πρώτο σου μήνυμα με το που γράφτηκες
Screenshot_20240928_205130.jpg

η όχι?
Καταρχην μην βρίζεις να εισαι μαγκας και σωστός και να μιλας όμορφα εγω δεν σε έβρισα και δευτερον δεν είπα οτι δεν είναι ωραία αλλα με τόσες μουναρες που ειχε παλιά θα περνουσε απαρατηρητη στους περισσοτερους διαβασε καλά πριν σχολιαζεις τα μηνύματα!

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
866
Πόντοι
80
Καταρχην μην βρίζεις να εισαι μαγκας και σωστός και να μιλας όμορφα εγω δεν σε έβρισα και δευτερον δεν είπα οτι δεν είναι ωραία αλλα με τόσες μουναρες που ειχε παλιά θα περνουσε απαρατηρητη στους περισσοτερους διαβασε καλά πριν σχολιαζεις τα μηνύματα!
Πόρνε μου υποπτεύομαι οτι θα ήθελες το μωράκι μόνο για την πάρτη σου,
αλλά με τόση δημοσιότητα που πήρε πλέον αυτό είναι αδύνατο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232
τι να κάνουμε, υπάρχουν κι οι vip πελάτες. Και παραπάνω κάθονται τα κορίτσια για πάρτη τους, και ακάποτα τους κάνουν κατ' εξαίρεση, καμιά φορά τους πληρώνουν κιόλας :cheesy:
Έσυ ρε παπαρα πάλι σχολιάζεις στην ημερήσια ενημέρωση για μένα έμμεσα, κάνε κατευθείαν παράθεση στο νικ μου ,άλλη δουλειά δεν έχεις?εμφανίζεσαι στο νήμα μόνο για να σπαμαρεις και να πετάξεις σπόντες, εσύ ρε παπαρα δεν είσαι που είχες αναρωτηθεί όταν πήρες την Κρίστι στο Ιωαννίνων 5 αν σε έκλεψε χαχαχαχαχαχαχααχα που δε σου έκανε ελεύθερο στοματικό, δεν είδα να κάνεις πόστ και να αναρωτιέσαι για τον μύστη που του έκανε.....και ναι ρε φίλε που σου φαίνεται το παράξενο κάποιοι να παίρνουν παραπάνω υπηρεσίες, μόνο στα μπουρδέλα συμβαίνει ή σε όλα τα καθημερινά δρώμενα μίας κοινωνίας πχ καλός πελάτης σε εστιατόριο σε club ,κάποιος διάσημος σε δημόσια υπηρεσία κλπ,

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232
Εγώ ρε παπαρα μια χαρά ξέρω να διαβάζω, εσύ πές μου πως γίνεται μια κοπέλα που εσύ ο ίδιος παρουσίασες ωραία πριν 10 χρόνια δε θα ήταν, ας έγραφες τότε ότι είναι μέτρια ή να έγραφες ότι είναι καλή για τη δεδομένη στιγμή, αν μια είναι ωραία είναι τώρα είναι και πριν 10 χρόνια, μήπως τελικά δε φταίει το τι διάβασα αλλά το τι έγραψες, αντέ καλό βράδυ

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.190
Πόντοι
19.236
Στο Φυλής 109 ισόγειο πήγα να περάσω με ένα αλβανικό skinny milf (Άννα), όμως διάβασα την κριτική του @Pa Luki Luk και μου έσωσε το εικοσάρικο.
Χαίρομαι που σε γλύτωσα.
Όχι για το χρήμα. Αυτό δεν λέει τίποτα.
Για την άσχημη διάθεση που θα είχες μετά.

Επίσης στον ίδιο οίκο είναι και η Βίκα Βικτόρια. Σχετικά καινούρια.
ΑρχιΦόλα!!!!
Εγώ τα είπα.
:hi:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.983
Πόντοι
201
Χαίρομαι που σε γλύτωσα.

ΑρχιΦόλα!!!!
Εγώ τα είπα.

Σε ευχαριστώ και πάλι, πλέον το πρώτο πράγμα που κάνω εάν μου αρέσει κάποια είναι να βγω έξω από τον οίκο και να ψάξω εάν έχει κριτικές.
Στον συγκεκριμένο οίκο σχετικά αξιοπρεπείς υπηρεσίες παρέχει η Όλγα, η οποία βέβαια είναι χρόνια εκεί.
Μικροκαμωμένη milf με αγορέ ξανθό μαλλί (συνήθως τα πρωϊνά παίζει)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.726
Πόντοι
6.495
Χαίρομαι που σε γλύτωσα.

ΑρχιΦόλα!!!!
Εγώ τα είπα.
Βίκα Βικτώρια καινούργια? Μήπως έχει δουλέψει και αλλού?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom