DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.291
- Πόντοι
- 41.129
Η Ειρηνη απο το διδυμου 22 λογικά.Ποια είναι αυτή ρε σεις;;;
Η Ειρηνη απο το διδυμου 22 λογικά.Ποια είναι αυτή ρε σεις;;;
Ώπα τι έχουμε;
Εμπαινα ακα και αναγνωριζα και το παιδι
Η Ειρηνη στις διακοπες της στη ΛουτσαΗ Ειρηνη απο το διδυμου 22 λογικά.
Χαίρομαι που σε γλύτωσα.Στο Φυλής 109 ισόγειο πήγα να περάσω με ένα αλβανικό skinny milf (Άννα), όμως διάβασα την κριτική του @Pa Luki Luk και μου έσωσε το εικοσάρικο.
έχω βαρεθεί να το βλέπω…. ας της κάνει πρόταση γάμου να τελειώνουμε!Καποιος αγαπουλης....
Χαίρομαι που σε γλύτωσα.
Όχι για το χρήμα. Αυτό δεν λέει τίποτα.
Για την άσχημη διάθεση που θα είχες μετά.
Επίσης στον ίδιο οίκο είναι και η Βίκα Βικτόρια. Σχετικά καινούρια.
ΑρχιΦόλα!!!!
Εγώ τα είπα.
Ούτε με ΑΙ...Η Ειρηνη στις διακοπες της στη Λουτσα
Βίκα Βικτώρια καινούργια? Μήπως έχει δουλέψει και αλλού?Χαίρομαι που σε γλύτωσα.
Όχι για το χρήμα. Αυτό δεν λέει τίποτα.
Για την άσχημη διάθεση που θα είχες μετά.
Επίσης στον ίδιο οίκο είναι και η Βίκα Βικτόρια. Σχετικά καινούρια.
ΑρχιΦόλα!!!!
Εγώ τα είπα.
Δεν πιάνει...έχει ξαναγίνει!έχω βαρεθεί να το βλέπω…. ας της κάνει πρόταση γάμου να τελειώνουμε!
Δουλεύει 3 μήνες + εκεί, εγώ δεν τη ξέρω από κάπου αλλού.Βίκα Βικτώρια καινούργια? Μήπως έχει δουλέψει και αλλού?
Σήμερα το πρωί στο Διδύμου 22 " κάτω " υπήρχε κοσμοσυρροή για την Ειρήνη λογικά, υπήρχε και μια κοπέλα Μαρίνα ή Μαριάννα , αναμονή 9 άτομα στο σαλόνι. Κάποια στιγμή η υπηρεσία είπε ότι η Ειρήνη δεν θα μπορέσει με άλλους πελάτες, μόνο 4 πρώτοι που περίμεναν στο σαλόνι . Η ώρα ήταν 13:30 αν θυμάμαι καλά.
μα τι λες τώρα, εγώ ο ασήμαντος να σχολιάσω αρνητικά τον σεπτό αρχισυντάκτη του σάιτ; Έγκλημα καθοσιώσεως, θα πέσει φωτιά να με κάψειΈσυ ρε παπαρα πάλι σχολιάζεις στην ημερήσια ενημέρωση για μένα έμμεσα, κάνε κατευθείαν παράθεση στο νικ μου ,άλλη δουλειά δεν έχεις?εμφανίζεσαι στο νήμα μόνο για να σπαμαρεις και να πετάξεις σπόντες, εσύ ρε παπαρα δεν είσαι που είχες αναρωτηθεί όταν πήρες την Κρίστι στο Ιωαννίνων 5 αν σε έκλεψε χαχαχαχαχαχαχααχα που δε σου έκανε ελεύθερο στοματικό, δεν είδα να κάνεις πόστ και να αναρωτιέσαι για τον μύστη που του έκανε.....και ναι ρε φίλε που σου φαίνεται το παράξενο κάποιοι να παίρνουν παραπάνω υπηρεσίες, μόνο στα μπουρδέλα συμβαίνει ή σε όλα τα καθημερινά δρώμενα μίας κοινωνίας πχ καλός πελάτης σε εστιατόριο σε club ,κάποιος διάσημος σε δημόσια υπηρεσία κλπ,
Εδώ φίλε πώς σε 2 που έχω κάνει στανταράκια μου 90% των φορών ξεπερνάω κατά πολύ το 10λεπτο και η εκάστοτε τσατσά δεν φωνάζει/χτυπάει, είμαι συχνός πελάτης, λόγω οικειότητας / άνεσης μιλάω και κάνω χαβαλέ και με τις κοπέλες και τις τσατσάδες και πολλές φορές έχω τσιμπήσει και προτεραιότητα και μικρά εξτραδάκια, να ξέρεις δεν έχω δώσει ποτέ ούτε 1€ παραπάνω (το έχω σκεφτεί 2-3 φορές αλλά δεν το κάνω γιατί μετά θα γίνει αναμενόμενο κάθε φορά, καθώς θα είναι σαν να παραδέχομαι πώς παίρνω κάτι παραπάνω απ'οτι πληρώνω).Έχω απορία μεγάλη πάντως, με τις κριτικές κάποιων, που ισχυρίζονται ότι κάθονται 15 - 20 λεπτά στο δωμάτιο με τις εκδιδόμενες... Και άντε να είναι οι αγαπημένοι των κοριτσιών, υπάρχει και η υπηρεσία όμως...
Σίγουρα δεν είναι συχνό, αλλά σίγουρα έχει συμβεί σε εμένα 1 φορά με λατινάκι κιόλας μετριότατης εμφάνισης, δεν ξέρω τι της την βάρεσε αλλά ήταν 100% αληθινό, μπορεί να ήθελε να νιώσει "κάτι" και ήμουν εγώ ο τυχερός... δεν ξέρω, έβγαλε πολύ συναίσθημα , την πήρα άλλη μία φορά λίγες μέρες μετά και ήταν επιτηδευμένα ψυχρή ...Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι γουρουνεμπορες από αυτούς που γράφουν στισ κριτικές ότι η πουτανα γουσταρε ή με έχυσε ή έβλεπα στα μάτια της βλέμμα ηδονής ότι της άρεσε να τον τρώει!βρε βρεεε βρεεε γομάλακες και ο Τομ χαρντη να ήσασταν οι κοπέλες είναι low sex life με αυτά που βιώνουν κάθε μέρα
Περαστικά αλλά τι επέμβαση έκανες που θέλει τόοοση αποθεραπεία ? φλέβες ή κανά γόνατο ?Γεμάτε όσο μπορείτε γιατί μια στραβή να γίνει πχ σε μένα χειρουργείο πόδια έχω τρελαθεί χώρις μουνι . Μέχρι τα Χριστούγεννα χωρίς μουνι
Δεν νομίζω πως υπάρχει ... είναι με την διάθεση της και πόση δουλειά έχει.Ρε παιδιά πεστε κανένα τιπ για να μας δεχτεί η ειρήνη στο δ 22 .... Πήγα την προηγούμενη Κυριακή και δ ν πρόλαβα να τη δω καλά καλά και η τσα μου λέει δε θέλει η κοπέλα.... Δεν είμαι ψηλός γιατι είπε ο Σμύρνης νομίζω ότι επειδή ήταν ψηλός δεν τον έμπασε... Δεν είμαι πιτσιρικάς..... Οπότε μάλλον πρέπει να πάω με σμόκιν και ανθοδέσμη και να πω πως έχω καλό σκοπό;
Ρε μάγκες 2η φορά χτες μετά το 2007 που γαμησα σε μπουρδελο και μόλις πήγαμε να αλλάξουμε στάση ο πουτσος βγήκε χωρίς προφυλακτικό από μέσα προφανώς από τα πολλά μουνοζουμα αυτά για την μαρίνα από Φωκαίας 17,σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?μετά φόρεσα άλλο και συνεχίσαμε,μήπως να πάω να κοιταχτώ για αφροδίσια μετά από αυτό?