n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 250.240
- Πόντοι
- 46.232
ΑλβανιδαΗ Ράνια που σε παει στα ουράνια δεν ειναι Ρουμάνα;
ΑλβανιδαΗ Ράνια που σε παει στα ουράνια δεν ειναι Ρουμάνα;
Ράνια ή ΕιρήνηςΠρόσχαρο αλβανικό μουνακι η Ράνια δεν το κλαψα δεν πήγα και στα ουράνια... Ράνια ή Ειρήνη από Διδύμου σε μούρη;
Άντε να την γυρίσουν έστω απογευματινή μπας και την δω!Ράνια ή Ειρήνης
Αλβανία ή Μολδαβία
Σε πρόσωπο Ράνια....
Σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν το γνώριζα αυτό, να σε καλά !Όπως έχω γράψει σε ενημέρωση πολλούς μήνες πίσω ,αφού δούλεψε μετα για λίγο Ιάσωνος 37α και Κολωνού 45 αριστερα διάδρομος ευθεία, γύρισε στη πατρίδα της.
ΚαραούλιΚαλημερα μύστες μου
Πέρασμα πριν από λίγο από δίδυμου
Αντίκρισα το εξής
Πάνω στην γωνία αχαρνων περίμενε ένας μπάρμπας κοιτάζοντας την πόρτα της δίδυμου 22 ανάμεσα στα μπουρδελα απέναντι στον τοίχο ήταν άλλοι 2 και στο στενάκι αλκοβιαδου άλλος 1 … ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΤΑΙΝΙΑΣ
Έχουν στύση ενέδρα.Καλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
Πάνω στην γωνία αχαρνων περίμενε ένας μπάρμπας κοιτάζοντας την πόρτα της δίδυμου 22 ανάμεσα στα μπουρδελα απέναντι στον τοίχο ήταν άλλοι 2 και στο στενάκι αλκοβιαδου άλλος 1 … ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΤΑΙΝΙΑΣ
Χθες που πέρασα στο σαλόνι ήταν έτοιμη να την πάρει ο ύπνος...η δε τσα2 μασουλαγε μια φρατζολα ψωμί δίχως αύριο, λέω τι ζω ρε πουστη μου!Καλημέρα σας πέρασα με την Λίζα από Φώκαιας 19 με πολύ καλή διάθεση και να με γλύφει παντού μου φάνηκε και λίγο ρομαντική
Την τελευταία φορά που πήρα την Αγάπη στο πάνω, ενώ είχα πει δεν ξαναπάω εκεί ο μαλάκας, την φώναζε στο 7λεπτο ο John Stamos, ξενέρωσα και το έκανα θέμα και έφυγα άχυστος, από τότε η αγάπη με αποφεύγειΠριν καμια ωρα περιπου λιγο πριν ληξει η απογευματινη βαρδια στο ΜΑ 21, πετυχα 2 λατινοκωλαρες, στο ισογειο η μελαμψη μελαχρινη Κλαρα με τα μακρια ποδια και στο οροφο η γνωστη σε ολους μας Αγαπη...με την Κλαρα δεν ειχα ξαναπαει και δεν ηθελα να ρισκαρω καθως ειχα μοναχα ενα 10ευρω, οποτε διαλεξα την σιγουρη λυση της Αγαπης η οποια μου φανηκε οτι εχει ακομα πιο πολλα τατου, ειδικα το αριστερο της χερι ειναι τιγκα, επισης στο προσωπο δεν εχει την ακμη που ειχε πριν μερικους μηνες αλλα κατι περιεργες πως να το πω, σκιες ή μαυριλες... τελος παντων....φευγοντας στην Ακουμινατου παλι ενα πρεζονι μαλλον υπο την επιρεια της σισας εβλεπε τους παντες σαν φανταστικους εχθρους και εκτοξευε απειλες κραυγαζοντας, ξαφνικα ορμηξε σε μια παρεα τουριστων οι οποιο εντρομοι το εβαλαν στα ποδια....
Τα ίδια κάνουν με Σαμπίνα,Ειρήνα κλπ. κλπ.Καλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
Η έκανες λογοπαίγνιο ή δεν ξέρεις ορθογραφία, δεν μπορώ να αποφασίσωΈχουν στύση ενέδρα.
τους είδα κι εγώ. Ο μέσος όρος ηλικίας σήμερα που επιτέλους είπα να δοκιμάσω, ήταν γύρω στα 60. Λεπτομέρειες στην κριτικήΚαλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
τους είδα κι εγώ. Ο μέσος όρος ηλικίας σήμερα που επιτέλους είπα να δοκιμάσω, ήταν γύρω στα 60. Λεπτομέρειες στην κριτική
Όπως κατάλαβες το πρώτο.αν σε βολεύει και συγνώμη.Την τελευταία φορά που πήρα την Αγάπη στο πάνω, ενώ είχα πει δεν ξαναπάω εκεί ο μαλάκας, την φώναζε στο 7λεπτο ο John Stamos, ξενέρωσα και το έκανα θέμα και έφυγα άχυστος, από τότε η αγάπη με αποφεύγει
Τα ίδια κάνουν με Σαμπίνα,Ειρήνα κλπ. κλπ.
Η έκανες λογοπαίγνιο ή δεν ξέρεις ορθογραφία, δεν μπορώ να αποφασίσω![]()
Αν και τον τίτλο Hoover τον έχουμε αποδώσει στην Σόνια Φ84α λόγω της ιδιαίτερης μασαζόπιπαςΣφηνάκι:Στο Διδυμου 27 η γνωστή τσιμπουκοHoover Βικτώρια..
Αν και τον τίτλο Hoover τον έχουμε αποδώσει στην Σόνια Φ84α λόγω της ιδιαίτερης μασαζόπιπας