Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 139 άτομα (10 μέλη και 129 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.458
Πόντοι
2.036
Πριν καμια ωρα περιπου λιγο πριν ληξει η απογευματινη βαρδια στο ΜΑ 21, πετυχα 2 λατινοκωλαρες, στο ισογειο η μελαμψη μελαχρινη Κλαρα με τα μακρια ποδια και στο οροφο η γνωστη σε ολους μας Αγαπη...με την Κλαρα δεν ειχα ξαναπαει και δεν ηθελα να ρισκαρω καθως ειχα μοναχα ενα 10ευρω, οποτε διαλεξα την σιγουρη λυση της Αγαπης η οποια μου φανηκε οτι εχει ακομα πιο πολλα τατου, ειδικα το αριστερο της χερι ειναι τιγκα, επισης στο προσωπο δεν εχει την ακμη που ειχε πριν μερικους μηνες αλλα κατι περιεργες πως να το πω, σκιες ή μαυριλες... τελος παντων....φευγοντας στην Ακουμινατου παλι ενα πρεζονι μαλλον υπο την επιρεια της σισας εβλεπε τους παντες σαν φανταστικους εχθρους και εκτοξευε απειλες κραυγαζοντας, ξαφνικα ορμηξε σε μια παρεα τουριστων οι οποιο εντρομοι το εβαλαν στα ποδια....
Την τελευταία φορά που πήρα την Αγάπη στο πάνω, ενώ είχα πει δεν ξαναπάω εκεί ο μαλάκας, την φώναζε στο 7λεπτο ο John Stamos, ξενέρωσα και το έκανα θέμα και έφυγα άχυστος, από τότε η αγάπη με αποφεύγει :cheesy:
Καλημερα μύστες μου
Πέρασμα πριν από λίγο από δίδυμου
Αντίκρισα το εξής
Πάνω στην γωνία αχαρνων περίμενε ένας μπάρμπας κοιτάζοντας την πόρτα της δίδυμου 22 ανάμεσα στα μπουρδελα απέναντι στον τοίχο ήταν άλλοι 2 και στο στενάκι αλκοβιαδου άλλος 1 … ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΤΑΙΝΙΑΣ
Τα ίδια κάνουν με Σαμπίνα,Ειρήνα κλπ. κλπ.
Έχουν στύση ενέδρα.
Η έκανες λογοπαίγνιο ή δεν ξέρεις ορθογραφία, δεν μπορώ να αποφασίσω :cheesy:

Mitsaras29

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Κριτικές
30
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Καλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
Πάνω στην γωνία αχαρνων περίμενε ένας μπάρμπας κοιτάζοντας την πόρτα της δίδυμου 22 ανάμεσα στα μπουρδελα απέναντι στον τοίχο ήταν άλλοι 2 και στο στενάκι αλκοβιαδου άλλος 1 … ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΤΑΙΝΙΑΣ
τους είδα κι εγώ. Ο μέσος όρος ηλικίας σήμερα που επιτέλους είπα να δοκιμάσω, ήταν γύρω στα 60. Λεπτομέρειες στην κριτική

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.605
Πόντοι
201
τους είδα κι εγώ. Ο μέσος όρος ηλικίας σήμερα που επιτέλους είπα να δοκιμάσω, ήταν γύρω στα 60. Λεπτομέρειες στην κριτική

60+ οπότε τι έχουν να χάσουν;
Άσε που μετά από κάποια ηλικία όσο και να προσέχεις σου σηκώνεται πιο δύσκολα. Επομένως φταίνε και αυτά τα ελεεινά κινέζικα προφυλακτικά.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.290
Πόντοι
216
τελικα αυτη η ειρηνα τι επιπεδου ειναι? Επιπεδου στουντιο? Επιπεδου στριπ?

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
714
Πόντοι
361
Την τελευταία φορά που πήρα την Αγάπη στο πάνω, ενώ είχα πει δεν ξαναπάω εκεί ο μαλάκας, την φώναζε στο 7λεπτο ο John Stamos, ξενέρωσα και το έκανα θέμα και έφυγα άχυστος, από τότε η αγάπη με αποφεύγει :cheesy:

Τα ίδια κάνουν με Σαμπίνα,Ειρήνα κλπ. κλπ.

Η έκανες λογοπαίγνιο ή δεν ξέρεις ορθογραφία, δεν μπορώ να αποφασίσω :cheesy:
Όπως κατάλαβες το πρώτο.αν σε βολεύει και συγνώμη.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.927
Πόντοι
431
Καλημέρα μύστες..Έξω από το Διδ.22 πολλή κινητικότητα, 4 μηχανάκια απ'έξω..Προφανώς Ειρήνη..
Φωκαίας 19 ,Ναταλία..Σχόλασε η Λίζα;
Φωκαίας 13,κλειστά και τα δύο..
Φωκαίας 17α..Αλεξάνδρα, βυζαρού μελαχρινή 30άρα, τα πάντα εκτός πρωκτικό.. Φωκαίας 17 όροφος..Κλεοπάτρα και Ρίτα, σεξυ χειμώδεις, με υπερβύζους..Φωκαίας 25 όροφος..Αληθία (;)..Πιπινάκι γάλακτος, απλό πρόγραμμα..Φωκαίας 27 σκαλάκια ,Γιελένα, μέτρια προμίλφ..
Φωκαιας 27 όροφος, μαυρούλα με βυζάρες, μπουτάρες..Καλό πρόγραμμα, δεν μου είπε όνομα..
Να γαμάτε καλά μύστες..

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Αν και τον τίτλο Hoover τον έχουμε αποδώσει στην Σόνια Φ84α λόγω της ιδιαίτερης μασαζόπιπας

Υπάρχει διαρκής ανταγωνισμός μεταξύ των επαγγελματιών για το ποιά κάνει το καλύτερο ακάποτο τελειωτικό τσιμπούκι!

Η απουσία της Εβελίνας από τους οίκους ηδονής έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητή!

vagosg7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
90
Πόντοι
0
Πέρασμα Δ22 το αδιαχώρητο για την ειρήνη επιβεβαιώνω τους μύστες ότι ο μέσος όρος σήμερα 60+…. Η ειρήνη δήλωσε κουρασμένη και θα έκανε διάλειμμα… τιμήθηκε η εταιρα μαριαννα, ούτε κρύο ούτε ζέστη δείχνει να πονούσε όταν ανέβαζα στροφές….. δεν πέρασα καλά δεν πέρασα και άσχημα, κρίμα γιατί για τους λάτρεις των «σκινυ» θα μπορούσε να εύκολα να γίνει στανταρακι πολλών…..

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.247
Πόντοι
4.926
Καλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
Η απόλυτη ξεφτίλα και απαξίωση του ανδρικού φύλου! Εδώ δεν μιλάμε για απλούς αγάμητους, αλλά για κατεστραμένα ναυάγια! Έχω ταξιδέψει σε 13 χώρες και αυτό το πράγμα, με τις πουτάνες, δεν το έχω συναντήσει πουθενά, στον κόσμο. Μεγάλοι άνθρωποι, να στήνουν καραούλι στις γωνίες, για να δουν πότε θα μπει μέσα στο μπουρδέλο, η ιερόδουλη, για να τρέξουν να περάσουν μαζί της. Τα ίδια και στην Φωκαίας, πριν από λίγους μήνες: Να περιμένουν, τουλάχιστον, μία ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας, για να γαμήσουν. Και στις δύο περιπτώσεις, το ίδιο μοτίβο: Μέτριας εμφάνισης κορίτσια, με υπέρ-απλό και αποστειρωμένο πρόγραμμα. Πολύς ντόρος και μπούγιο, μόνο και μόνο επειδή διάβασαν κάποιες καλές κριτικές, στο forum. Εδώ τίθεται και ένα κοινωνικό θέμα: Εάν ένα site, με μπουρδέλα, μπορεί να χειραγωγεί ένα πλήθος ατόμων, φανταστείτε τι γίνεται σε κυβερνητικό επίπεδο, με ολόκληρο επιτελείο από ψυχολόγους και κοινωνιολόγους, από πίσω. Θυμάμαι, πριν από χρόνια, κάποιος συναγωνιστής είχε ενημερώσει για κάποια καλή άφιξη, σε ένα σπίτι της Ρεμούνδου. Την επόμενη, περίμεναν καρτερικά, έξω από το μπουρδέλο, κάποια άτομα, μέσα στο κρύο, μιας και έριχνε χιονόνερο. Όλοι τους έχουμε δει, αυτούς τους τύπους: Τρέχουν λες και τους κυνηγάει κάποιος, μπουκάρουν μέσα στα σπίτια σαν παίκτες του ράγκμπι, κάνουν σαν αυτιστικά στο σαλόνι, κλέβουν την σειρά των υπολοίπων και άλλες "ομορφιές". Είναι τόσο μεγάλα ναυάγια που, μπροστά τους, το ναυάγιο της Ζακύνθου μοιάζει με απλή καρτ-ποστάλ!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.832
Πόντοι
3.246
IMG_9805.jpeg
μετά από ένα σπέσιαλ γαμησι κε Ειρήνη επιβάλλετε !!!
κωRιάτικο με αλβανική
προφορά

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.883
Πόντοι
1.056
εσεις π περιμενετε 1-1,5 ωρα για να γαμησετε 10 λεπτα ,πραγματικα αξιζει ολη αυτη η αναμονη?δεν εχετε αλλες δουλειες,τι το διαφορετικο κανει απο αλλες(απλο προγραμμα)π να περιμενεισ 1-1,5 ωρα,πραγματικα το εχω απορια,βλεπε Ειρηνη-Ειρινα(φωκαιας)Σαμπινα
Ναυαγια :zombie:
Εφυγε απο το ιασωνος το <<συνεργαζομενο>> οικο και γυρισε εκει; Εκει δεν ξαναπαω ουτε εγω!

Τετοιο κωλο στα 10 ευρω ομως δεν βρισκεις ουτε στα ψεματα..:2funny:

Obi wan

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Η Μονικα η γεματη με την τεραστια κωλαρα που δουλεψε στο εξηκιου και τελευταια στο φυλης 134 υπογειο παλαιοτερα ξερει κανεις αν δουλευει καπου και τι βαρδια;;

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
60+ οπότε τι έχουν να χάσουν;
Άσε που μετά από κάποια ηλικία όσο και να προσέχεις σου σηκώνεται πιο δύσκολα. Επομένως φταίνε και αυτά τα ελεεινά κινέζικα προφυλακτικά.
Συγγνωμη αλλά τα σχολια παραπεμπουν σε ηλικιακο bullying να ειστε καλα αλλα θα φτασετε στα 60 χωρις να το καταλαβετε οποτε μην κατακρινετε τοσο ευκολα.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.847
Πόντοι
201
Η απόλυτη ξεφτίλα και απαξίωση του ανδρικού φύλου! Εδώ δεν μιλάμε για απλούς αγάμητους, αλλά για κατεστραμένα ναυάγια! Έχω ταξιδέψει σε 13 χώρες και αυτό το πράγμα, με τις πουτάνες, δεν το έχω συναντήσει πουθενά, στον κόσμο. Μεγάλοι άνθρωποι, να στήνουν καραούλι στις γωνίες, για να δουν πότε θα μπει μέσα στο μπουρδέλο, η ιερόδουλη, για να τρέξουν να περάσουν μαζί της. Τα ίδια και στην Φωκαίας, πριν από λίγους μήνες: Να περιμένουν, τουλάχιστον, μία ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας, για να γαμήσουν. Και στις δύο περιπτώσεις, το ίδιο μοτίβο: Μέτριας εμφάνισης κορίτσια, με υπέρ-απλό και αποστειρωμένο πρόγραμμα. Πολύς ντόρος και μπούγιο, μόνο και μόνο επειδή διάβασαν κάποιες καλές κριτικές, στο forum. Εδώ τίθεται και ένα κοινωνικό θέμα: Εάν ένα site, με μπουρδέλα, μπορεί να χειραγωγεί ένα πλήθος ατόμων, φανταστείτε τι γίνεται σε κυβερνητικό επίπεδο, με ολόκληρο επιτελείο από ψυχολόγους και κοινωνιολόγους, από πίσω. Θυμάμαι, πριν από χρόνια, κάποιος συναγωνιστής είχε ενημερώσει για κάποια καλή άφιξη, σε ένα σπίτι της Ρεμούνδου. Την επόμενη, περίμεναν καρτερικά, έξω από το μπουρδέλο, κάποια άτομα, μέσα στο κρύο, μιας και έριχνε χιονόνερο. Όλοι τους έχουμε δει, αυτούς τους τύπους: Τρέχουν λες και τους κυνηγάει κάποιος, μπουκάρουν μέσα στα σπίτια σαν παίκτες του ράγκμπι, κάνουν σαν αυτιστικά στο σαλόνι, κλέβουν την σειρά των υπολοίπων και άλλες "ομορφιές". Είναι τόσο μεγάλα ναυάγια που, μπροστά τους, το ναυάγιο της Ζακύνθου μοιάζει με απλή καρτ-ποστάλ!
Και ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα του οποιοδήποτε;
Κράτα τις κριτικές για τους πιο ηλικιωμένων απο εμάς για τον εαυτό σου και μήν τους αποκαλείς ναυάγια.
Δεν σε ενοχλούν, είναι αξιοπρεπείς ,αντίθετα με εσένα, και μπορεί να τα κάνουν αυτά για δικούς τους λόγους.
Αυτά.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Πέρασμα Δ22 το αδιαχώρητο για την ειρήνη επιβεβαιώνω τους μύστες ότι ο μέσος όρος σήμερα 60+…. Η ειρήνη δήλωσε κουρασμένη και θα έκανε διάλειμμα… τιμήθηκε η εταιρα μαριαννα, ούτε κρύο ούτε ζέστη δείχνει να πονούσε όταν ανέβαζα στροφές….. δεν πέρασα καλά δεν πέρασα και άσχημα, κρίμα γιατί για τους λάτρεις των «σκινυ» θα μπορούσε να εύκολα να γίνει στανταρακι πολλών…..
Πόρνε μου τα έχουν ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΕΙ και τα δύο κορίτσια, περισσότερο την Ειρήνη,
αλλά και την Μαριάννα. Οι κριτικές με τις 'πικάντικες λεπτομέρειες' έχουν δημιουργήσει
'χιονοστιβάδα πόρνων' και τα κορίτσια είναι κοντά στο να τα 'φτύσουν'.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Α, την έχεις δει εκτός οίκου? Εγώ ποτέ μέχρι στιγμής... :rolleyes:

Ναι, το ΑΚΑ σεξ είναι το κύριο μέλημα σε όλη μου τη ζωή! Για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό! :rockon:
Αρχοντικέ μου Πόρνε Junax , η Βικούλα είναι πολύ συντηρητική για τα γούστα σου οπότε
το 'πορνο-ραντάρ' σου την απορρίπτει ως 'στόχο', ότι πάθαιναν οι Ρώσοι στην αρχή με τα
αργά drones των Ουκρανών. :-)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom